|
|
Stranica: 2/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 08 ruj 2009, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23888 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
M0ssad je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Za pola sata počinje Srbija-Slovenija. Očekujem čistu pobjedu Srbije, Slovenci nisu dorasli ovoj ekipi.
Hrvatsku čeka znatno teži protivnik, Grčka. Morat će pokazati puno više nego protiv Izraela da bi savladali Grke. Bogami Corto slabo smo poceli, -10 kraj prvog poluvremena. -17 trenutno za Srbiju. Slovenija izgleda moćno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 08 ruj 2009, 20:03 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
A dobro, jedan poraz nas neće ubiti. Bolje sad nego u knock-out fazi. Srbija je imala isti peh protiv Janeza kao Španjolci protiv Srba.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 08 ruj 2009, 20:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23888 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hrvatska prvo poluvrijeme - tuga i žalost.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 08 ruj 2009, 23:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
lider30 je napisao/la: Hrvatska prvo poluvrijeme - tuga i žalost. Užas. Drugo poluvrijeme naizgled bolje, ali više zbog lošije igre Grka. Jednostavno hrpa početničkih pogrješaka kod predaje lopte, bezidejnost u napadu koja dovodi do nerezonskih šuteva, kaotična i neorganizirana obrana. Uz to sve katastrofalan šut. Osim toga, od samog početka prvenstva nije mi jasno što u početnoj petorci traže Banić i Kus...
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 08 ruj 2009, 23:09 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: lider30 je napisao/la: Hrvatska prvo poluvrijeme - tuga i žalost. Užas. Drugo poluvrijeme naizgled bolje, ali više zbog lošije igre Grka. Jednostavno hrpa početničkih pogrješaka kod predaje lopte, bezidejnost u napadu koja dovodi do nerezonskih šuteva, kaotična i neorganizirana obrana. Uz to sve katastrofalan šut. Osim toga, od samog početka prvenstva nije mi jasno što u početnoj petorci traže Banić i Kus... Slabo igraju, i jučer i danas i sutra. Samo što su jučer pobijedili i sutra će pobijedit'. Valjda će se popravit', ako se ne poprave navijam za Španjolsku.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 09 ruj 2009, 13:52 |
|
|
lider30 je napisao/la: Čestitam Sneži na pobjedi Makedonije nad Izraelcima 82:79. hvala lideru ,no što ćemo danas ?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 09 ruj 2009, 14:56 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
snezana mk je napisao/la: lider30 je napisao/la: Čestitam Sneži na pobjedi Makedonije nad Izraelcima 82:79. hvala lideru ,no što ćemo danas ? Neka bolji (Hrvatska) pobjedi i neka Grci dobiju Izrael - i vuk sit i ovce na broju
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 09 ruj 2009, 14:59 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: snezana mk je napisao/la: hvala lideru ,no što ćemo danas ? Neka bolji (Hrvatska) pobjedi i neka Grci dobiju Izrael - i vuk sit i ovce na broju videćemo, rezultat se na kraju broji
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 09 ruj 2009, 16:23 |
|
|
Hrvatska - Makedonija upravo počinje.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 09 ruj 2009, 17:18 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 09 ruj 2009, 18:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 09 ruj 2009, 19:10 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kakvo je bilo prvo poluvrijeme, dobro je završilo za Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 20:34 |
|
|
Mi smo dobili napaljene Poljake, i po nekoj pretpostavci, ako Poljaci izgube od Španaca i Slovenaca, i Litvanci od Španaca, mi idemo u četvrtfinale čak i ako izgubimo obe preostale utakmice. Igramo sa Turcima sutra u 9..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 21:04 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Real gone je napisao/la: Mi smo dobili napaljene Poljake, i po nekoj pretpostavci, ako Poljaci izgube od Španaca i Slovenaca, i Litvanci od Španaca, mi idemo u četvrtfinale čak i ako izgubimo obe preostale utakmice. Igramo sa Turcima sutra u 9.. Pa, znamo za koga će Bošnjaci navijati.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 21:22 |
|
|
Real gone je napisao/la: Mi smo dobili napaljene Poljake, i po nekoj pretpostavci, ako Poljaci izgube od Španaca i Slovenaca, i Litvanci od Španaca, mi idemo u četvrtfinale čak i ako izgubimo obe preostale utakmice. Igramo sa Turcima sutra u 9.. gledao sam malo utakmicu s Poljskom. Dobra mlada ekipa koja oscilira.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 21:23 |
|
|
Real gone je napisao/la: Mi smo dobili napaljene Poljake, i po nekoj pretpostavci, ako Poljaci izgube od Španaca i Slovenaca, i Litvanci od Španaca, mi idemo u četvrtfinale čak i ako izgubimo obe preostale utakmice. Igramo sa Turcima sutra u 9.. Za kog da navijam?
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:00 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Real gone je napisao/la: Mi smo dobili napaljene Poljake, i po nekoj pretpostavci, ako Poljaci izgube od Španaca i Slovenaca, i Litvanci od Španaca, mi idemo u četvrtfinale čak i ako izgubimo obe preostale utakmice. Igramo sa Turcima sutra u 9.. gledao sam malo utakmicu s Poljskom. Dobra mlada ekipa koja oscilira. Umrla bih od sreće kad bi se basket vratio na dane stare slave. Pa da se igraju finala Srbija-Hrvatska..
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:01 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: Mi smo dobili napaljene Poljake, i po nekoj pretpostavci, ako Poljaci izgube od Španaca i Slovenaca, i Litvanci od Španaca, mi idemo u četvrtfinale čak i ako izgubimo obe preostale utakmice. Igramo sa Turcima sutra u 9.. Za kog da navijam? Pa za Turke. Ko ti je kriv što se družiš sa onim Tinky Vinkyjem, alijas Ernanijem.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:03 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Real gone je napisao/la: Mi smo dobili napaljene Poljake, i po nekoj pretpostavci, ako Poljaci izgube od Španaca i Slovenaca, i Litvanci od Španaca, mi idemo u četvrtfinale čak i ako izgubimo obe preostale utakmice. Igramo sa Turcima sutra u 9.. Pa, znamo za koga će Bošnjaci navijati. Taman su, zbog fudbala, pospremili turske barjake po podrumima, a koliko sutra će hanume opet morati da ih glancaju.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:06 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
nisu ih ni pospremili........gledam BIH-Turska i ne vjerujem, majstor u bosanskom dresu i sa turskom zastavom..............ooooooooooo allahu dragi
btw. popusili smo od francuza, al to i nije neka informacija
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:08 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Pa za Turke. Ko ti je kriv što se družiš sa onim Tinky Vinkyjem, alijas Ernanijem. Zar mislis da forumska druzenja mogu utjecati tako na covjeka? Al mozda i nije losa ideja da kupim i tebi jednu zastavicu
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:45 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: Pa za Turke. Ko ti je kriv što se družiš sa onim Tinky Vinkyjem, alijas Ernanijem. Zar mislis da forumska druzenja mogu utjecati tako na covjeka? Al mozda i nije losa ideja da kupim i tebi jednu zastavicu Ni-kad, a možda ni tad! Što se tiče prvog pitanja, vidim da ti za sada solidno održavaš balans. To je zato što mi nismo ekstremisti.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:56 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Zar mislis da forumska druzenja mogu utjecati tako na covjeka? Al mozda i nije losa ideja da kupim i tebi jednu zastavicu Ni-kad, a možda ni tad! Što se tiče prvog pitanja, vidim da ti za sada solidno održavaš balans. To je zato što mi nismo ekstremisti. Nikad ne reci nikad, vec te vidim kako mases s njom pred Stephansdomom s Turcicima Balans je bitan dio zivota bez njega tesko covjek funkcionira! Naravno da nismo ekstremisti!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 13 ruj 2009, 23:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 00:02 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Naravno da nismo ekstremisti! Ok, dogovorile smo se. Ti i ja nismo ekstremisti. Ali Turci jesu. Oni nista drugo i ne poznaju, osim toga, unakazit se svim postojecim bojama i vikati Türkiyei i naravno Hej Bruuuuudaaaa (kiss kiss svi se ljube ko peskiri), po supermaketu im klinci urlaju, vriste i bacaju se po podu vicuci Annnnnnnnnneeeeeeeeeeee! E to su Turci!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|