|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 08 ruj 2009, 14:18 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
Koliko mu se radujete?Koja je zadnja stvarcica koju ste kupili? To je bar tema gde se svaka zena moze pronaci. I muskarci.. ali istina u manjem broju. Koliko vas mami kupovina krpica? Cinite li to iz zadovoljstva ili nuzde.. ? Takodje me zanima "zajednicka"kupovina.. Jel dolazi do svadja?Vecina ih je nestrpljiva.. Shoping u smislu razbibrige nije losa stvar..mada ne treba robovati nicemu. Ali zasigurno nam moze ulepsati popodne i odvuci misli sa svakodnevnih problema.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 08 ruj 2009, 18:06 |
|
|
Urbana je napisao/la: Koliko mu se radujete?Koja je zadnja stvarcica koju ste kupili? Nove strucne knjige i komentare! Urbana je napisao/la: To je bar tema gde se svaka zena moze pronaci. Nimalo se tu ne mogu naci! Urbana je napisao/la: Cinite li to iz zadovoljstva ili nuzde.. ? Nuzda!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 08 ruj 2009, 20:32 |
|
|
To nije muški posao. Šoping je tlaka i dosada.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 00:06 |
|
|
Urbana je napisao/la: Koliko mu se radujete?Koja je zadnja stvarcica koju ste kupili? To je bar tema gde se svaka zena moze pronaci. I muskarci.. ali istina u manjem broju. Koliko vas mami kupovina krpica? Cinite li to iz zadovoljstva ili nuzde.. ? Takodje me zanima "zajednicka"kupovina.. Jel dolazi do svadja?Vecina ih je nestrpljiva.. Shoping u smislu razbibrige nije losa stvar..mada ne treba robovati nicemu. Ali zasigurno nam moze ulepsati popodne i odvuci misli sa svakodnevnih problema. Radujem se šopingu,da Zadnje sam kupila naušnice sa tirkiz kamenom pronalazim se u temi,prava sam ženska glava Izbjegavam kupovati kad sam neraspoložena jer promašim odnosno ono što kupim kasnije mi se ne sviđa. Zajednički šoping garderobe sa muškarcem ni pod razno,nikako, Nit imaju interes za šetnju po buticima nit strpljenja da čekaju dok ti isprobavaš ,oni bi da u prvi butik kupiš da budu mirni,e tako ne može, zato pouka ,muškarac se ne vodi u šoping
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 00:07 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: To nije muški posao. Šoping je tlaka i dosada. Tlaka i dosada,kako za koga,za vas muške je najbolje da kupujete online..
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 01:08 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Koliko mu se radujete?Koja je zadnja stvarcica koju ste kupili? To je bar tema gde se svaka zena moze pronaci. I muskarci.. ali istina u manjem broju. Koliko vas mami kupovina krpica? Cinite li to iz zadovoljstva ili nuzde.. ? Takodje me zanima "zajednicka"kupovina.. Jel dolazi do svadja?Vecina ih je nestrpljiva.. Shoping u smislu razbibrige nije losa stvar..mada ne treba robovati nicemu. Ali zasigurno nam moze ulepsati popodne i odvuci misli sa svakodnevnih problema. Radujem se šopingu,da Zadnje sam kupila naušnice sa tirkiz kamenom pronalazim se u temi,prava sam ženska glava Izbjegavam kupovati kad sam neraspoložena jer promašim odnosno ono što kupim kasnije mi se ne sviđa. Zajednički šoping garderobe sa muškarcem ni pod razno,nikako, Nit imaju interes za šetnju po buticima nit strpljenja da čekaju dok ti isprobavaš , oni bi da u prvi butik kupiš da budu mirni,e tako ne može, zato pouka , muškarac se ne vodi u šoping Pa kad smo racionalniji i zelimo iskoristiti vrijeme na nesto pametnije... ...a ne izgubiti cjeli dan zbog par krpica... pa jos onda doma moramo ponovo gledati modnu reviju... klimati glavom i odusevljavati se... kako je sve to predivno i kako nije pogrijesila u izbor... a to sve u strahu da se sutra ne krene u novi shopping... Ali ipak... moram se sloziti da ti je pouka dobra... i tu imas punu podrsku...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 08:57 |
|
|
mara je napisao/la: Urbana je napisao/la: Koliko mu se radujete?Koja je zadnja stvarcica koju ste kupili? Nove strucne knjige i komentare! Urbana je napisao/la: To je bar tema gde se svaka zena moze pronaci. Nimalo se tu ne mogu naci! Urbana je napisao/la: Cinite li to iz zadovoljstva ili nuzde.. ? Nuzda! U moje nacitano.. A brodarice de su? I zasto me mlatis s ovim.. ?
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 09:01 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: To nije muški posao. Šoping je tlaka i dosada. ALi Hroboatos..kad hoces sebi nesto kupiti,jel uzimas prvo s reda ili saljes nekog drugog da to obavi za tebe.. ?
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 09:19 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Koliko mu se radujete?Koja je zadnja stvarcica koju ste kupili? To je bar tema gde se svaka zena moze pronaci. I muskarci.. ali istina u manjem broju. Koliko vas mami kupovina krpica? Cinite li to iz zadovoljstva ili nuzde.. ? Takodje me zanima "zajednicka"kupovina.. Jel dolazi do svadja?Vecina ih je nestrpljiva.. Shoping u smislu razbibrige nije losa stvar..mada ne treba robovati nicemu. Ali zasigurno nam moze ulepsati popodne i odvuci misli sa svakodnevnih problema. Radujem se šopingu,da Zadnje sam kupila naušnice sa tirkiz kamenom pronalazim se u temi,prava sam ženska glava Izbjegavam kupovati kad sam neraspoložena jer promašim odnosno ono što kupim kasnije mi se ne sviđa. Zajednički šoping garderobe sa muškarcem ni pod razno,nikako, Nit imaju interes za šetnju po buticima nit strpljenja da čekaju dok ti isprobavaš ,oni bi da u prvi butik kupiš da budu mirni,e tako ne može, zato pouka ,muškarac se ne vodi u šoping Nausnice su moj najmiliji deo od celog nakita. Drago mi je da se neko pronasao u temi..Ali tebe sam i podrazumevala.. Ja ne volim da probavam..sta mi se svidi,znam broj koji nosim i nikad ne omanem. Mrzi me da cekam.A i uvek se nekako oseti znoj tamo po kabinama.. Da..i u zadnje vreme idem sama u kupovinu.Upravo se spremam..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 09:22 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Radujem se šopingu,da Zadnje sam kupila naušnice sa tirkiz kamenom pronalazim se u temi,prava sam ženska glava Izbjegavam kupovati kad sam neraspoložena jer promašim odnosno ono što kupim kasnije mi se ne sviđa. Zajednički šoping garderobe sa muškarcem ni pod razno,nikako, Nit imaju interes za šetnju po buticima nit strpljenja da čekaju dok ti isprobavaš , oni bi da u prvi butik kupiš da budu mirni,e tako ne može, zato pouka , muškarac se ne vodi u šoping Pa kad smo racionalniji i zelimo iskoristiti vrijeme na nesto pametnije... ...a ne izgubiti cjeli dan zbog par krpica... pa jos onda doma moramo ponovo gledati modnu reviju... klimati glavom i odusevljavati se... kako je sve to predivno i kako nije pogrijesila u izbor... a to sve u strahu da se sutra ne krene u novi shopping... Ali ipak... moram se sloziti da ti je pouka dobra... i tu imas punu podrsku... Naravno..pametnije iskoristeno vreme..uz dozu piva i daljinski.. Zamisli da vi terate nas da tako provodimo vreme.. Ipak je ovaj nas uzitak "humaniji"..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 14:22 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Pa kad smo racionalniji i zelimo iskoristiti vrijeme na nesto pametnije... ...a ne izgubiti cjeli dan zbog par krpica... pa jos onda doma moramo ponovo gledati modnu reviju... klimati glavom i odusevljavati se... kako je sve to predivno i kako nije pogrijesila u izbor... a to sve u strahu da se sutra ne krene u novi shopping... Ali ipak... moram se sloziti da ti je pouka dobra... i tu imas punu podrsku... Racionalniji ma kakvi ljenji ste ,još ako vam se pogodi cura/žena kupuje umjesto vas ,to vam je ko da je sekira u med upala. I naravno da mi je poukla dobra manje svađa,a više uživanja..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 14:25 |
|
|
Urbana je napisao/la: Nausnice su moj najmiliji deo od celog nakita. Drago mi je da se neko pronasao u temi..Ali tebe sam i podrazumevala.. Ja ne volim da probavam..sta mi se svidi,znam broj koji nosim i nikad ne omanem. Mrzi me da cekam.A i uvek se nekako oseti znoj tamo po kabinama.. Da..i u zadnje vreme idem sama u kupovinu.Upravo se spremam.. Ja se podrazumevam Cosmi a? Greška, nisu naušnice bile zadnje već pegla za kosu filips,zaboravila sam na nju
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 14:38 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Uuuu, to se obavezno eskivira, meni uvijek iskoči neka ozbiljna i hitna obaveza, bilo što - kosit travu, pentrat se po krovu da provjerim crijep, oluke, premještanje nagomilanih stvari iz garaže, oprat auto, sve izgleda privlačnije od 3-4 ure lutanja po šoping centru slijedeći curu kao vjerni psić, izbjegavajući "zamka" pitanja gdje se "ko fol" pita naše mišljenje.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 14:43 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara je napisao/la: Nove strucne knjige i komentare! Nimalo se tu ne mogu naci! Nuzda! U moje nacitano.. A brodarice de su? I zasto me mlatis s ovim.. ? Podcrtavas odredjene stereotipe, svjesno ili ne Moram te kad u vezi sa shoppingom, pod koji uvrstas neke tipicne zenske stvarcice, pitas dal je zadovoljstvo ili nuzda?! Sve je zenama nuzda, samo nekad postane zadovoljstvo! Kupovanje knjiga je posebna radost (al ne onih poslovnih)!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 14:46 |
|
|
mara je napisao/la: Urbana je napisao/la: U moje nacitano.. A brodarice de su? I zasto me mlatis s ovim.. ? Podcrtavas odredjene stereotipe, svjesno ili ne Moram te kad u vezi sa shoppingom, pod koji uvrstas neke tipicne zenske stvarcice, pitas dal je zadovoljstvo ili nuzda?! Sve je zenama nuzda, samo nekad postane zadovoljstvo! Kupovanje knjiga je posebna radost (al ne onih poslovnih)! Upravo tako Marice, ne moraju sve žene gajiti stereotip praznoglavih princeza i potrošačkih robota
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 14:47 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Podcrtavas odredjene stereotipe, svjesno ili ne Moram te kad u vezi sa shoppingom, pod koji uvrstas neke tipicne zenske stvarcice, pitas dal je zadovoljstvo ili nuzda?! Sve je zenama nuzda, samo nekad postane zadovoljstvo! Kupovanje knjiga je posebna radost (al ne onih poslovnih)! Upravo tako Marice, ne moraju sve žene gajiti stereotip praznoglavih princeza i potrošačkih robota Najvise volim one restorane i kafice po shopping centrima
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 23:48 |
|
|
Urbana je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Pa kad smo racionalniji i zelimo iskoristiti vrijeme na nesto pametnije... ...a ne izgubiti cjeli dan zbog par krpica... pa jos onda doma moramo ponovo gledati modnu reviju... klimati glavom i odusevljavati se... kako je sve to predivno i kako nije pogrijesila u izbor... a to sve u strahu da se sutra ne krene u novi shopping... Ali ipak... moram se sloziti da ti je pouka dobra... i tu imas punu podrsku... Naravno..pametnije iskoristeno vreme..uz dozu piva i daljinski.. Zamisli da vi terate nas da tako provodimo vreme.. Ipak je ovaj nas uzitak "humaniji".. E to si ne mogu zamisliti... Pa mora netko i u kuhinji biti... mislim... onako zbog mira u kuci... kako ne bi bilo svadja oko daljinskog.... Nego... sto ima humano u shopingu... ...naravno ako ne mislis da je humano to sto onda mi muskarci imamo malo vremena slobodno "disati"...
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 09 ruj 2009, 23:51 |
|
|
snezana mk je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Pa kad smo racionalniji i zelimo iskoristiti vrijeme na nesto pametnije... ...a ne izgubiti cjeli dan zbog par krpica... pa jos onda doma moramo ponovo gledati modnu reviju... klimati glavom i odusevljavati se... kako je sve to predivno i kako nije pogrijesila u izbor... a to sve u strahu da se sutra ne krene u novi shopping... Ali ipak... moram se sloziti da ti je pouka dobra... i tu imas punu podrsku... Racionalniji ma kakvi ljenji ste ,još ako vam se pogodi cura/žena kupuje umjesto vas ,to vam je ko da je sekira u med upala. I naravno da mi je poukla dobra manje svađa,a više uživanja.. Uhh... Snezo... pa ja se u svemu slazem s tobom... osim da smo lenji.... to nikako... nego kako sam vec rekao mi smo racionalniji i ne volimo se nepotrebno izlagati naporu... Nego gdje da nadjem takvu....
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 00:59 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Urbana je napisao/la: Naravno..pametnije iskoristeno vreme..uz dozu piva i daljinski.. Zamisli da vi terate nas da tako provodimo vreme.. Ipak je ovaj nas uzitak "humaniji".. E to si ne mogu zamisliti... Pa mora netko i u kuhinji biti... mislim... onako zbog mira u kuci... kako ne bi bilo svadja oko daljinskog.... Nego... sto ima humano u shopingu... ...naravno ako ne mislis da je humano to sto onda mi muskarci imamo malo vremena slobodno "disati"... Svakako,da sam samo i samo na to mislila..
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 01:18 |
|
|
Urbana je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: E to si ne mogu zamisliti... Pa mora netko i u kuhinji biti... mislim... onako zbog mira u kuci... kako ne bi bilo svadja oko daljinskog.... Nego... sto ima humano u shopingu... ...naravno ako ne mislis da je humano to sto onda mi muskarci imamo malo vremena slobodno "disati"... Svakako,da sam samo i samo na to mislila.. Uopce nisam ni sumnjao u tu vasu humanost...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 11:35 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Podcrtavas odredjene stereotipe, svjesno ili ne Moram te kad u vezi sa shoppingom, pod koji uvrstas neke tipicne zenske stvarcice, pitas dal je zadovoljstvo ili nuzda?! Sve je zenama nuzda, samo nekad postane zadovoljstvo! Kupovanje knjiga je posebna radost (al ne onih poslovnih)! Upravo tako Marice, ne moraju sve žene gajiti stereotip praznoglavih princeza i potrošačkih robota To ti je kao ona tema forumu hr."Da li su svi istetovirani decki seljacine ili ne"..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 11:39 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Nausnice su moj najmiliji deo od celog nakita. Drago mi je da se neko pronasao u temi..Ali tebe sam i podrazumevala.. Ja ne volim da probavam..sta mi se svidi,znam broj koji nosim i nikad ne omanem. Mrzi me da cekam.A i uvek se nekako oseti znoj tamo po kabinama.. Da..i u zadnje vreme idem sama u kupovinu.Upravo se spremam.. Ja se podrazumevam Cosmi a? Greška, nisu naušnice bile zadnje već pegla za kosu filips,zaboravila sam na nju I kako pegla?Ja kaad sam citala po forumima da cure znaju peglati kosu peglom za ves... Sad zamisli ti to..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 13:19 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Upravo tako Marice, ne moraju sve žene gajiti stereotip praznoglavih princeza i potrošačkih robota Delimično si u pravo i mene nerviraju kad vidim cure cijeli dan vise u trgovskim centrima ,a ne rade nigdje, troše novac roditelja na krpice pa bih rekla za njih da su praznoglave,e druga stvar je da izađeš jednom tjedno sa prijateljicom na dva sata u šoping ženskih stvarčica i jedan sat provedeš u nekom kafiću...to je po meni odlično jer je šoping dokazan stres eliminator... Treća stvar je što se visi u T.C.satima u kafićima, zajedno sa laptopom...e sad što je pametnije neznam svatko sa svojim mušicama.. Nekome je pasija cijeli dan biti ispred kompjutera ,netko u šetnju, netko u kavani,u kladionicu i tako to..pravila ne postoje. A vi muški se bunite kad žene šetaju po buticima,a drago vam je da vidite doteranu i lijepu,sređenu pored vas... e tko može s vama ni za glavu ni za rep..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 13:21 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Uhh... Snezo... pa ja se u svemu slazem s tobom... osim da smo lenji.... to nikako... nego kako sam vec rekao mi smo racionalniji i ne volimo se nepotrebno izlagati naporu... Nego gdje da nadjem takvu.... Pa gdje da nađeš ,mi smo ti sve uglavnom takve,...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 13:23 |
|
|
snezana mk je napisao/la: A vi muški se bunite kad žene šetaju po buticima,a drago vam je da vidite doteranu i lijepu,sređenu pored vas... e tko može s vama ni za glavu ni za rep.. hehe, ja bome nisam toliki licemjer, nikad nisam tjerao cure da budu dotjerane kao manekenke ili za izlazak na bal. Prirodna ljepota (sa što manje šminke) je naj A trenirka ili farmerke itekako prihvatljiv izbor odjeće za skoro svaku priliku
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|