|
|
Stranica: 35/41.
|
[ 1006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 00:40 |
|
|
Naši jedu svinjetinu, ne znam kakav je slučaj u drugim dijelovima zemlje. Inače, kada smo u srednjoj školi išli na izlet, moja kolegica je bila gladna, a samo je na meniju bila šunka. Ja njoj kažem: "Pa to ti je svinjetina", a ona će: "Ma neka je, ja sam gladna". Pa samo sam te upozorila. "Jedemo mi to". A kraljice. Pršut
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 00:53 |
|
|
Croat, samo za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:14 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Hvala, ima boju kose baš kakvu ja najviše volim, a ima i lijepo lice jesu i ostale Bišćanke ovako zgodne?
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:16 |
|
|
Naravno. Što si ti mislio?!
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:22 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
morat ću navratiti jednom u Tursku Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:24 |
|
|
bihać mi se čini kao grad koji je marginaliziran u federaciji,kao bez utjecaja je,sarajevo,mostar,tuzla,zenica pa čak i široki su mnogo važniji što po sportskim pitanjima,gospodarskim ili političkim,nekako cila regija ta nije baš utjecajna.povjesno bitan,u sportu nula za gospodarstvo neznan,politički i ne baš...pa me zanima šta posebno danas ima u bihaću zanimljiv grad ali uvik iza drugih (bar ja iman takav dojam)
_________________ CENZURA
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:30 |
|
|
Dobrodošao.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:37 |
|
|
Dalmatia je napisao/la: bihać mi se čini kao grad koji je marginaliziran u federaciji,kao bez utjecaja je,sarajevo,mostar,tuzla,zenica pa čak i široki su mnogo važniji što po sportskim pitanjima,gospodarskim ili političkim,nekako cila regija ta nije baš utjecajna.povjesno bitan,u sportu nula za gospodarstvo neznan,politički i ne baš...pa me zanima šta posebno danas ima u bihaću zanimljiv grad ali uvik iza drugih (bar ja iman takav dojam) Što se ti iz Kaštela češeš gdje te ne svrbi? Mi smo ti onako više okrenuti Zagrebu i Hrvatskoj nego Sarajevu, više surađujemo s Hrvatskom, imamo dosta hrvatskih studenata na našim fakultetima, imamo Meggle , a što je najbitnije u cijeloj regiji vlada tolerancija za razliku od ostatka države BiH. Tko može biti sretniji kada su ljudi u dobrim odnosima? I, kako si ti to zaključio da je "iza drugih"? Po čemu?
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:51 |
|
|
Citat: Obilježena 18. godišnjica utemeljenja 101. bojne Ante Knežević Krpe
Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća na groblju u Vrkašiću i ispred spomen obilježja u bihaćkom naselju Kralje, obilježena je 18. godišnjica utemeljenja 101. bojne Ante Knežević Krpe, koja je tokom agresije na BiH djelovala u okviru HVO regije Bihać. Zajedničkou molitvu za poginule branitelje predvodio je bihaćki župnik fra. Ivica Matić, a sveta misa održana je u mjesnoj crkvi u Kraljama.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:55 |
|
|
pa evo za općenito ljude neće nigdi čut i bihać i sport skupa... ma znan ja da bihać ima daleko najviše zaposlenih u županiji,ali meggle ima i u posušju koji je puno manji od bihaća,a nisan čuja za neko razvijeno gospodarstvo u bihaću (zato pitan),možda turizam,ali politički nema utjecaja,možda je baš razlog ta tolerancija kod vas nekažen da je loše gore,jer koliko san vidija lip je grad itd.ali kad je rič o političkin pitanjima a i gospodarskin gleda se put drugih gradova,jer bošnjaci su koncentrirani na sarajevo,zenica,tuzla a bihać dobija ono šta ostane,a hrvati nemaju baš utjecaja gore i njih zanima mostar prije svega pa šb,posušje,vitez nisan previše upoznat,ali to je ono šta mi se čini oko bihaća
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 20:58 |
|
|
i usput kaštela su sjajan primjer zanemarenog grada ali bar imamo more,a vi nemate
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 21:16 |
|
|
Dalmatia je napisao/la: pa evo za općenito ljude neće nigdi čut i bihać i sport skupa... ma znan ja da bihać ima daleko najviše zaposlenih u županiji,ali meggle ima i u posušju koji je puno manji od bihaća,a nisan čuja za neko razvijeno gospodarstvo u bihaću (zato pitan),možda turizam,ali politički nema utjecaja,možda je baš razlog ta tolerancija kod vas nekažen da je loše gore,jer koliko san vidija lip je grad itd.ali kad je rič o političkin pitanjima a i gospodarskin gleda se put drugih gradova,jer bošnjaci su koncentrirani na sarajevo,zenica,tuzla a bihać dobija ono šta ostane,a hrvati nemaju baš utjecaja gore i njih zanima mostar prije svega pa šb,posušje,vitez nisan previše upoznat,ali to je ono šta mi se čini oko bihaća Raspolažemo s prirodnim bogatstvima, rijeka Una i regata koja svake godine privuče velik broj turista. Kako ti znaš da Hrvati nemaju utjecaja gore i da Bihać "dobija" ostatke? Gdje si načuo takve priče? Pretpostavljam da nikada nisi ni bio u Bihaću, nego si o Bihaću čitao samo u nekoj dnevnoj štampi. Poznata kladuška šljiva koja se izvozi, Unsko-Sanska županija je poznata po mljekarstvu (dobijemo svake godine nagrade) kao najbolji u Federaciji. Jesi čuo za Preminger i Lipu vodu? Poznati Hrvat, gospodin Ciril odabrao je Bihać kao lokaciju za gradnju stambeno-poslovnog prostora. Citat: Haris Rahmanović “Priki” drugi na Top listi Hrvatskog radija: Pjesma “Bit ću sretan” je na putu da preuzme vrh na Top listi Hrvatskog radija gdje trenutno zauzima drugo mjesto. A što vam je Priki na 2. poziciji? Nama je ipak Zagreb bitniji od Sarajeva.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 21:20 |
|
|
Dalmatia je napisao/la: i usput kaštela su sjajan primjer zanemarenog grada ali bar imamo more,a vi nemate E, sad bih i ja tebi mogla reći da Hrvatska živi najviše od turizma.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 21:46 |
|
|
Turisti iz Zagreba i Karlovca posjetili Bihać
Plod centar i Nacionalni park Una nastavljaju aktivnosti vezane za promociju turističke ponude grada Bihaća.
Rezultat njihovog rada je organizirana posjeta turista iz Zagreba i Karlovca, koji nisu krili oduševljenje našim gradom.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 21:56 |
|
|
pa zato i pitan šta ima u bihaću jer neznan previše o njemu iman takav dojam o bihaću,s obziron na druge gradove u fbih mi se čini manje utjecajan a kroz bihać san jednon proša putujući auton,pa me zanima šta ima u centru turske hrvatske a šta se tiče turizma u hrvatskoj... recimo Kaštela imaju 38 000 stanovnika a liti plus turisti 44 000 i svugdi je besplatno parkirat,nije skupo i tuš na plaži je besplatan dok Vodice imaju 9 000 stanovnika a liti plus turisti 38 000 i nigdi nemoš besplatno parkirat,sve je skupo i tuš na plaži dođe 2kn-30 sekundi
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 22:01 |
|
|
Proći i doći-nije isto. Dođeš i vidiš. Još ste i tuševe počeli naplaćivati?
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 22:13 |
|
|
Vii je napisao/la: Proći i doći-nije isto. Dođeš i vidiš. Još ste i tuševe počeli naplaćivati? ma ok su vodice,samo liti pune purgera,pola turista su purgeri a pola stranci (ali i purgeri su naša braća hrvati ) i cijene su bogami velike,sve je skupo,osobito ako slučajno odlučite prinoćit u vodicama nakon šta se vraćate iz zadra sa utakmice,spavaš na plaži jer popije sve pare parking,hrana,piće...ali provod je bija malo offtopic ali eto malo turističke promocije vodica svima u hercegbosni i vama u bihaću
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 22:23 |
|
|
Bila sam u Vodicama, i nisam baš oduševljena. Imaš li što drugo za ponuditi?
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 22:56 |
|
|
Vii je napisao/la: Bila sam u Vodicama, i nisam baš oduševljena. Imaš li što drugo za ponuditi? Kaštela...bar nije skupo i moš parkirat di oš...a za sve ostalo imaš blizu split i trogir
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 23:08 |
|
|
E sad: Gomilica, Sućurac, Lukšić ili pak Štafilić?
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 23:14 |
|
|
Odes u Kastel stari ljepo je a pun je Bosanaca, imam mnogo rodbine u kastel starom. A white Boys tisi bas iz Kastela mozda znas koga od moji.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 23:15 |
|
|
Vii je napisao/la: E sad: Gomilica, Sućurac, Lukšić ili pak Štafilić? Štafilić je najbolji,najlipši (iako sada ima puno bugojanaca,ali i to su naša braća hrvati) a sućurac i gomilica su bezvezni,tamo su (većinon propale) tvornice itd. more in je radioaktivno
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 23:19 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Odes u Kastel stari ljepo je a pun je Bosanaca, imam mnogo rodbine u kastel starom. A white Boys tisi bas iz Kastela mozda znas koga od moji. Ne diraj ti men" Bosance. Imam ja korijena otamo, tako da sam upoznata. Dalmatia je napisao/la: Vii je napisao/la: E sad: Gomilica, Sućurac, Lukšić ili pak Štafilić? Štafilić je najbolji,najlipši (iako sada ima puno bugojanaca,ali i to su naša braća hrvati) a sućurac i gomilica su bezvezni,tamo su (većinon propale) tvornice itd. more in je radioaktivno Znači, ti si iz Štafilića? Ne odgovaraju ti purgeri, ne odgovaraju ti Bugojanci
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 23:21 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Odes u Kastel stari ljepo je a pun je Bosanaca, imam mnogo rodbine u kastel starom. A white Boys tisi bas iz Kastela mozda znas koga od moji. da pun,pola bugojna je ode ...u OŠ razred je bija najviše ili bosanci ili vlaji,a dobar dio i pravih kaštelana...uz možda i kojeg hercegovca...u štafiliću je napravljeno dosta zgrada u zadnjih 10 godina pa je bosanaca baš puno,devedesetih je to bilo dosta manje,sve od 'starog' dila štafilića do aerodroma nije bilo zgrade,sad je sve drugačije jesan iz kaštela san,vjerojatno i znan ako su iz starog,jer i ja san iz donjih kaštela
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 tra 2012, 23:22 |
|
|
Jes ti crto onaj JEDAN GRAD SEDAN MISTA...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|