|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60173 Lokacija: DAZP HQ
|
nisam mislio na vojničku spremnost, nego na slabost na žene, realno sve bi vas izdao da mi šeherzada da.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 21:29 |
|
|
Zato ti i ne da jer si slab.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 21:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Možda Šeherzada izgleda kao Razija Mujanović.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 22:02 |
|
|
dudu je napisao/la: nisam mislio na vojničku spremnost, nego na slabost na žene, realno sve bi vas izdao da mi šeherzada da. Mislio sam na vojnicku stegu i vjernost domovini. Ne (samo) na oruzje. Vrijedi i za svecenike i laike i staro i mlado i sve Pa da zato sto si slab na zene moras na duhovnu obnovu il pustit da neki koji su jaci stanu ispred tebe
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 22:02 |
|
|
dudu je napisao/la: nisam mislio na vojničku spremnost, nego na slabost na žene, realno sve bi vas izdao da mi šeherzada da. Mislio sam na vojnicku stegu i vjernost domovini. Ne (samo) na oruzje. Vrijedi i za svecenike i laike i staro i mlado i sve Pa da zato sto si slab na zene moras na duhovnu obnovu il pustit da neki koji su jaci stanu ispred tebe
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 22:15 |
|
|
emt je napisao/la: Da rasvijetlimo razlog mog odlaska, posto su pocele neke price da se izmisljaju, koje nemaju veze s stvarnoscu..Ne volim ja pateticne rastanke, ali da ova trakavica ne bi isla u nedogled izgleda da sam duzna pojasnjenje. Ja sam otisla s foruma radi promijene sredine.Moje stalne borbe sa Srbima osobito Dzonijem prerasle su u dosadu... i sad vas jednako volim, neke vise, neke manje naravno. Da ne bi prozivke vrsila znaju ONI i sami koje najvise volim i prepoznace se :) Mozda opet navratim poslije, a do tad budite mi pozdravljeni svi.
Eto !
Valjda nije previse pateticno :)
Molila bi Ministra da zakljuca i premjesti temu. pričaj ti šta oš al si rasturila hrhb
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 22:19 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: emt je napisao/la: Da rasvijetlimo razlog mog odlaska, posto su pocele neke price da se izmisljaju, koje nemaju veze s stvarnoscu..Ne volim ja pateticne rastanke, ali da ova trakavica ne bi isla u nedogled izgleda da sam duzna pojasnjenje. Ja sam otisla s foruma radi promijene sredine.Moje stalne borbe sa Srbima osobito Dzonijem prerasle su u dosadu... i sad vas jednako volim, neke vise, neke manje naravno. Da ne bi prozivke vrsila znaju ONI i sami koje najvise volim i prepoznace se :) Mozda opet navratim poslije, a do tad budite mi pozdravljeni svi.
Eto !
Molila bi Ministra da zakljuca i premjesti temu. pričaj ti šta oš al si rasturila hrhb Silo nečista
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 22:19 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: emt je napisao/la: Da rasvijetlimo razlog mog odlaska, posto su pocele neke price da se izmisljaju, koje nemaju veze s stvarnoscu..Ne volim ja pateticne rastanke, ali da ova trakavica ne bi isla u nedogled izgleda da sam duzna pojasnjenje. Ja sam otisla s foruma radi promijene sredine.Moje stalne borbe sa Srbima osobito Dzonijem prerasle su u dosadu... i sad vas jednako volim, neke vise, neke manje naravno. Da ne bi prozivke vrsila znaju ONI i sami koje najvise volim i prepoznace se :) Mozda opet navratim poslije, a do tad budite mi pozdravljeni svi.
Eto !
Molila bi Ministra da zakljuca i premjesti temu. pričaj ti šta oš al si rasturila hrhb Silo nečista
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 22:20 |
|
|
Eto !
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 20 svi 2012, 22:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60173 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: :tongue_smilie Zato ti i ne da jer si slab. a možda lažem da pomisli da će me slomit ako mi da.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 22 svi 2012, 12:40 |
|
|
Izgleda da je na kraju ova misija u konacnici nije uspjela, a sam cjelokupni projekat vracanja emt na ovaj forum na kraju dozivio je potpuni krah, a koliko sam se samo trudio, to i nebo zna, to i zvijezde znaju. Nista onda, zamolio bih moderatore da zakljucaju ovu temu da ne bih vise razvlacili pricu o doticnoj forumasici, jer ako nece da se vrati, onda postovacemo njen izbor, jer koga nema, bez njega se moze, molim lijepo, nije ona jedina forumasica na ovom forumu, jer tu je teranova, vii, crvena sonja, snezana mk, real gone, sayuri, ilirka...tako da nije ni to zanemariv broj. Znaci lock brate.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 22 svi 2012, 12:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|