|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 134 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 07 lip 2012, 15:03 |
|
|
Al' sam se lepo nasmejao juče čitajući tekst o "superherojima". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 07 lip 2012, 15:05 |
|
|
|
Šta misliš ko je najjači?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 07 lip 2012, 15:07 |
|
|
Bananamen.  I kera sam nazvao Erik kad sam bio klinac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 07 lip 2012, 16:10 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: doc je napisao/la: Ljute se neki bezveze. A vidi kako lijepo možemo bit skupa.
Ugostili mi susjede na poligonu u Slunju. I šef došao.
Dogodine u Kninu.  
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 07 lip 2012, 16:40 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 07 lip 2012, 19:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 08 lip 2012, 17:36 |
|
|
Što si rekla ljubavi moja? Real gone je napisao/la: Da se razumemo, slovenačko priznanje je većina Srba doživela ravnodušno. Mislim da bi to bio slučaj i sa vašim, da nije bilo dodatnih  , plus naravno neprincipijelnost u vezi toga da ste i sami imali problem sa cepanjima svoje državne teritorije. To to. Samo ti izostalo da ste vi htjeli pocepati naše Kosovo, a sad ističete našu neprincipijelonst kad je netko uzeo vaše. Baš smo gnjidasti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 01:09 |
|
|
Ma znam na šta misliš, ali pisala sam to od prvog posta, pa me čudi da ste tek u zadnjem primetili.. Gle - logika je prosta: ako si se princpijelno zalagao za necepanje tvoje fed. jedinice, republike, onda taj princip primeni i na druge. Kad uključiš moral u tu jednačinu, on ti nalaže da ne praviš razliku po tom pitanju među narodima/državama, kao i da se ne povodiš niskim strastima i motivima osvete. Jednostavno, zar ne? :)
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 01:12 |
|
|
Lepo ti kažu da su želeli da komšiji crkne krava. Ja to u potpunosti razumem, kao srpski nacionalista. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 01:24 |
|
|
teranova je napisao/la: Lepo ti kažu da su želeli da komšiji crkne krava. Ja to u potpunosti razumem, kao srpski nacionalista.  Terka, meni to nije nacionalizam ;) Brkate komšijska folklorna prepucavanja sa pozitivnom brigom o svom narodu. Da je nacionalizam reprezentovan kroz dnevna pisanja po raznim forumima, odavno bi svi mi zavideli Burundiju na životnom standardu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 01:27 |
|
|
Real gone je napisao/la: teranova je napisao/la: Lepo ti kažu da su želeli da komšiji crkne krava. Ja to u potpunosti razumem, kao srpski nacionalista.  Terka, meni to nije nacionalizam ;) Brkate komšijska folklorna prepucavanja sa pozitivnom brigom o svom narodu. Da je nacionalizam reprezentovan kroz dnevna pisanja po raznim forumima, odavno bi svi mi zavideli Burundiju na životnom standardu  Samo kažem da ih potpuno razumem, jedino mi nisu jasni oni koji se tome čude. Pa mi u kući umresmo od smeha kad ih Turska onomad rasturi u fudbalu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 01:38 |
|
|
teranova je napisao/la: Samo kažem da ih potpuno razumem, jedino mi nisu jasni oni koji se tome čude. Pa mi u kući umresmo od smeha kad ih Turska onomad rasturi u fudbalu.  Ja se ne čudim, znam da će toga uvek biti, ali sam operisana od tih poriva. Za sport mi je ok - kad smo konkurenti, normalno je da postoji taj naboj, kad nismo, kako-kad, nekad navijam za reprezentacije susednih zemalja, nekad ne..zavisi koliko mi je trenutno simpatičan tim  Za politiku - zalažem se za normalne i fer odnose, kao i ekonomsko partnerstvo po potrebi. Stalno tvrdim da se treba boriti za veći prostor moralu u politici, iako često nailazim na nerazumevanje okoline 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 01:52 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ma znam na šta misliš, ali pisala sam to od prvog posta, pa me čudi da ste tek u zadnjem primetili.. Gle - logika je prosta: ako si se princpijelno zalagao za necepanje tvoje fed. jedinice, republike, onda taj princip primeni i na druge. Kad uključiš moral u tu jednačinu, on ti nalaže da ne praviš razliku po tom pitanju među narodima/državama, kao i da se ne povodiš niskim strastima i motivima osvete. Jednostavno, zar ne? :)  Ti i dalje oreš. To mi je otprilike logika kao Nijemci napali Rusiju, Rusi se tome protive pa bi bilo u redu da ne izvedu protunapad na Njemačku i okupiraju je jel eto niti njima se nije sviđalo kad je Rusija bila okupirana. Nebi dalje. Logika ti je prosta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 02:00 |
|
|
doc je napisao/la:  Ti i dalje oreš. To mi je otprilike logika kao Nijemci napali Rusiju, Rusi se tome protive pa bi bilo u redu da ne izvedu protunapad na Njemačku i okupiraju je jel eto niti njima se nije sviđalo kad je Rusija bila okupirana. Nebi dalje. Logika ti je prosta.  Niti "orem", niti mi je logika prosta, nego ti ne znaš šta je logika Ovaj primer koji si dao nema veze s vezom. Ima mnogo primeraka vaših "ljutih" desničara koji su potpuno kapirali i podržavali tu logiku, ali ti očito nisi kapacitet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 02:07 |
|
|
Real gone je napisao/la: doc je napisao/la:  Ti i dalje oreš. To mi je otprilike logika kao Nijemci napali Rusiju, Rusi se tome protive pa bi bilo u redu da ne izvedu protunapad na Njemačku i okupiraju je jel eto niti njima se nije sviđalo kad je Rusija bila okupirana. Nebi dalje. Logika ti je prosta.  Niti "orem", niti mi je logika prosta, nego ti ne znaš šta je logika Ovaj primer koji si dao nema veze s vezom. Ima mnogo primeraka vaših "ljutih" desničara koji su potpuno kapirali i podržavali tu logiku, ali ti očito nisi kapacitet.  Jamačno. Ne trebaš odmah biti gruba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 02:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 02:22 |
|
|
Ja se duboko ispričavam gospodična. Ne mogu svi biti tako pametni i logični. Al kakav bi svijet bio bez nas ostalih. Prijatelji? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 02:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 02:39 |
|
|
Jeee. Uvijek sam htio imati još jednu prijateljicu. Osim mame. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 03:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 03:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 07:45 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Real gone je napisao/la: To branjenje pozicija Kosova je samo po sebi paradoks, jer je upravo Hrvatska imala problem sa RSK, koji je mogao da eskalira u jednu takvu situaciju.
Ali slučaj sa RSK i jest eskalirao u takvu situaciju. Tj. bio je puno gori od kosovske, jer su Srbi prije toga etnički očistili područje koje su željeli otcijepiti. Tvoji sunarodnjaci nisu odustali od RSK zbog vlastitog čovjekoljublja i neokaljane mile kršćanske duše, već su vojno poraženi, i nije im ništa drugo preostalo. Vi kada vadite argument Krajine, uvijek nekako "zaboravite" da je otcijepljenje RSK spriječeno vojskom, a ne dobrom voljom Srba. Ako vi želite otcijepiti RS, zašto Albanci nebi otcijepili Kosovo? Na stranu sad hrvatski angažman na međunarodnom sudu.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 09 lip 2012, 19:23 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Tj. bio je puno gori od kosovske, jer su Srbi prije toga etnički očistili područje koje su željeli otcijepiti.
Dobro pa na KiM nije bilo etničkog čišćenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 10 lip 2012, 00:42 |
|
|
I to dvostrukog. Prvo jedni pa drugi. Bitno je sudjelovati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tomislav Nikolic: Vukovar je bio srpski grad Postano: 10 lip 2012, 00:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tema pokazuje i koliko je Čovićevo naglašavanje Mostara stolnim gradićem i hrvatskim gradom zapravo bespotrebno i štetno. Inače ne vuče loše poteze samo mislim kako je se tu zeznuo, još u izbornoj noći. Prošlo je vrijeme folklornih izjava, pobjeđuje onaj koji radi u tišini. Meni Nikolić upravo zbog ovih izjava djeluje benigno u današnje vrijeme. Taj će samo Srbiji naškodit. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 53 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|