|
|
Stranica: 5/28.
|
[ 687 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 19:40 |
|
|
Tulkas je napisao/la: oooo, hvala Marko ... Mozda se ovaj Biscan preplasio kao ova treba http://www.youtube.com/watch?v=xqNdGgctCMgpa mu se stoka smucila, ko i ja Nije se to odnosilo na tebe , nego jel mislio na onakvu stoku Ako je mislio na drugo , onda je uvreda.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 19:42 |
|
|
Kod njih se nikad nezna sta zapravo misle
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 20:05 |
|
|
Evo i mali primjer kako ne treba provocirati gradeci ogromne crkve i dzamije u mjestima gdje si manjina... http://dzonlic.blogspot.com/2007/09/klope.htmlTreba biti skroman..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 20:06 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2009, 15:15 Postovi: 103 Lokacija: Zagreb - moj rodni grad
|
Bit će stvarno lijepa. Sviđa mi se ova ideja: moderna, ali opet prepoznatljiva.
_________________ Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 20:09 |
|
|
Bolje da postave teleskop u kupolu...
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 20:13 |
|
|
Auuu na šta ovo liči ?!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 21:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 21:11 |
|
|
Svima koji podržavaju gradnju džamije želimo da osjete pravo lice Islama na vlastitoj koži.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 21:14 |
|
|
Ponosna_Hrvatica je napisao/la: Eto šta nastane kad SANU-Srbin projektira gradnju džamije u Hrvatskoj
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 21:16 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 21:20 |
|
|
Croat je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pohvala izgradnji džamije u Rijeci izrečena je i na Islam-Bosna. http://www.islambosna.ba/forum/politika ... e-u-rieci/i dane je tamo aktivan A oni tamo imaju poseban podforum za nemuslimane i jedino na njemu nemuslimani mogu da pišu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 21:40 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
aleksije radicevic je napisao/la: Croat je napisao/la: i dane je tamo aktivan A oni tamo imaju poseban podforum za nemuslimane i jedino na njemu nemuslimani mogu da pišu. čudi me onda što uopće dozvoljavaju "nevjernicima" da se registriraju tamo ili tako samo iskazuju svoju multikulturalnost
|
|
Vrh |
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 22:43 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Svima koji podržavaju gradnju džamije želimo da osjete pravo lice Islama na vlastitoj koži. Ti misliš da će ova džamija biti plodno tlo za međuvjerske sukobe slične onima s Bliskog Istoka?
|
|
Vrh |
|
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 23:08 |
|
|
Ponosna_Hrvatica je napisao/la: Juda Iškariot je napisao/la: Svima koji podržavaju gradnju džamije želimo da osjete pravo lice Islama na vlastitoj koži. Ti misliš da će ova džamija biti plodno tlo za međuvjerske sukobe slične onima s Bliskog Istoka? A jesi ti spremna prihvatiti taj rizik, pa da vidimo malo kasnije da li si ti bila u pravu, ili Juda?
|
|
Vrh |
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 23:12 |
|
|
Da znaš da jesam!
|
|
Vrh |
|
|
dr.gog
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 23:13 |
|
Pridružen/a: 16 lip 2009, 21:17 Postovi: 101 Lokacija: Marijin Dvor, Sarajevo
|
Zepce Jugend je napisao/la: Tako nam i treba. Ništa drugo nemam tu napisati osim toga. Neka im rakete budu visoke i 100 metara, neka im hodža pjeva i 10 puta dnevno (za sada još neće), neke im na svim raketama vijori po 5 arapskih zastavi, tako nam i treba. Ganutljivog li izljeva radosti gradnjom novih hramova Gospodnjih....ovo može biti rezultat samo iznimno profinjene uljudbe tj. ahlaka što bi muslimani rekli
_________________ Daruj krv, spasi život!
|
|
Vrh |
|
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 23:18 |
|
|
dr.gog je napisao/la: Zepce Jugend je napisao/la: Tako nam i treba. Ništa drugo nemam tu napisati osim toga. Neka im rakete budu visoke i 100 metara, neka im hodža pjeva i 10 puta dnevno (za sada još neće), neke im na svim raketama vijori po 5 arapskih zastavi, tako nam i treba. Ganutljivog li izljeva radosti gradnjom novih hramova Gospodnjih....ovo može biti rezultat samo iznimno profinjene uljudbe tj. ahlaka što bi muslimani rekli Ako ti na to tako gledaš, svaka ti čast A o profinjenim aktovima mi nećemo, sjetimo se tko je sa konjem ušao u crkvu, i gdje je ta crkva danas.
|
|
Vrh |
|
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 23:19 |
|
|
Ponosna_Hrvatica je napisao/la: Da znaš da jesam! Nek` ti je Bog na pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 22 ruj 2009, 01:38 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Hrvatice odakle si ?
|
|
Dario_Sa
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 22 ruj 2009, 03:14 |
|
|
"Hrvatsku branilo više od 25 tisuća Bošnjaka. Svoje živote u obrani domovine dalo je 1100 bošnjačkih branitelja."
Smatram da je izgradnja ok. I uvjeren sam da bi ovi iz citata sutra isto postupili ? Jer ako nisu pokleknuli pred JNA propagandom , i svim ostalim dešavanjima tih godina, onda ima temelja da se u to vjeruje i da se dozvoli izgradnja, ne ?
|
|
Vrh |
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 22 ruj 2009, 08:57 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Hrvatice odakle si ? Rekla sam već, iz Zagreba.
|
|
Vrh |
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 22 ruj 2009, 08:59 |
|
|
Dario_Sa je napisao/la: "Hrvatsku branilo više od 25 tisuća Bošnjaka. Svoje živote u obrani domovine dalo je 1100 bošnjačkih branitelja."
Smatram da je izgradnja ok. I uvjeren sam da bi ovi iz citata sutra isto postupili ? Jer ako nisu pokleknuli pred JNA propagandom , i svim ostalim dešavanjima tih godina, onda ima temelja da se u to vjeruje i da se dozvoli izgradnja, ne ? Upravo tako! Ovo je dobar način da im se još jednom zahvali na žrtvi.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 22 ruj 2009, 09:44 |
|
|
Dario_Sa je napisao/la: "Hrvatsku branilo više od 25 tisuća Bošnjaka. Svoje živote u obrani domovine dalo je 1100 bošnjačkih branitelja."
Smatram da je izgradnja ok. I uvjeren sam da bi ovi iz citata sutra isto postupili ? Jer ako nisu pokleknuli pred JNA propagandom , i svim ostalim dešavanjima tih godina, onda ima temelja da se u to vjeruje i da se dozvoli izgradnja, ne ? Kakve to veze ima s izgradnjom dzamije? Drzava na taj nacin treba pokazati svoju odanost ili sta? Po tom principu bi svaki sokak trebao imati po nekoliko crkvi jer je stotine tisuca branitelja hrvatskih katolika branilo Hrvatsku!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 22 ruj 2009, 11:04 |
|
|
Ponosna_Hrvatica je napisao/la: Dario_Sa je napisao/la: "Hrvatsku branilo više od 25 tisuća Bošnjaka. Svoje živote u obrani domovine dalo je 1100 bošnjačkih branitelja."
Smatram da je izgradnja ok. I uvjeren sam da bi ovi iz citata sutra isto postupili ? Jer ako nisu pokleknuli pred JNA propagandom , i svim ostalim dešavanjima tih godina, onda ima temelja da se u to vjeruje i da se dozvoli izgradnja, ne ? Upravo tako! Ovo je dobar način da im se još jednom zahvali na žrtvi. kad netko muslimane naziva hrvatima onda se upiru iz sve snage izboriti za to da su oni posebni, bošnjaci. a vidi kako sada svakog poginulog muslimana uredno pretvaraju u bošnjake. e pa reći ću vam. broj bošnjaka u hv-u i broj poginulih bošnjaka je bio manji od broja heteroseksualaca modnih kreatora. ti ljudi se većinom osjećaju kao hrvati! i neka mi već jednom netko obrazloži ove brojke koje se spominju! odakle vam podaci? po kojem izračunu? dokad ćete prenositi lažne tvrdnje lokalnih sda-rh šupaka kad seru o braniteljima muslimanima a svi su plakali za jugoslavijom.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 22 ruj 2009, 11:09 |
|
|
Ponosna_Hrvatica je napisao/la: Da znaš da jesam! vjerojatno se radi o težem gaboru koju nitko neće pa se valjda našao neki ubogi mošnjak koji ju je servisirao za hranu i smještaj pa kako ne bi sama sebi priznala da je neko odrađuje iz muke i nužde diže u nebesa mošnju i čitav njegov narod. e pa vidićeš kad se malo smjesti, udomaći kad te skuži da si podložna, kako će padat majka kaurska, kako će biti kritike na ksenofobnu sredinu, kako će se ogorčivati na uplitanje katoličke crkve u šatro svjetovna pitanja, a jednom ćeš samo ispod glasa čuti, "ma dobro je rekao Taufiq, treba ih sve u zrak....
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|