HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 pro 2024, 10:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 687 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura
PostPostano: 22 ruj 2009, 11:27 

Ovo su već uvrede. I kao takve ih neću trpjeti!

Vrh

Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura
PostPostano: 22 ruj 2009, 11:56 

Ponosna_Hrvatica je napisao/la:
Dario_Sa je napisao/la:
"Hrvatsku branilo više od 25 tisuća Bošnjaka. Svoje živote u obrani domovine dalo je 1100 bošnjačkih branitelja."

Smatram da je izgradnja ok. I uvjeren sam da bi ovi iz citata sutra isto postupili ? Jer ako nisu pokleknuli pred JNA propagandom , i svim ostalim dešavanjima tih godina, onda ima temelja da se u to vjeruje i da se dozvoli izgradnja, ne ?

Upravo tako! Ovo je dobar način da im se još jednom zahvali na žrtvi.

Da im se zahvalimo na Uzdolima i Trusinama...
Bravo (Hr)vatice :kava

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 12:25 

Teško mi je reći da li se protivim gradnji džamija u RH pa tako i gradnji ove Riječke. Moje je mišljenje da se takvi objekti teško mogu uklopiti u prostor u kojemu bi egzistirali. Te džamije kao i sama islamska vjera su strani na tim prostorima, ali pošto ne želim biti licemjer i stalo mi je da ljudi imaju neka osnovna prava gdje god da žive i potrebno je riješiti njihove potrebe. Ja sam za prostore u kojima bi se upražnjavala islamska vjera koji su bez minareta.

Nemojmo generalizirati. Znamo kakva je Bošnjačka politika i znamo da je ta politika imala i imat će sljedbenike među bošnjačkom rajom no međutim nisu svi Bošnjaci isti. Zbog Bošnjaka koji žive u RH i normalni su ljudi moramo imati obzira za njihove želje i potrebe koje po meni ne prelaze granicu pristojnoga i nerealnoga. Isto tako treba odati priznanje Bošnjacima i muslimanima koji su dali živote u obrani RH. Ja mislim da takvi ljudi nisu zaslužili da se prema željama i potrebama njihovih potomaka odnosi negativno. Ja osobno smatram da je odnos RH i većine ljudi u njoj prema spomenutoj kategoriji ljudi korektan i neka tako i ostane.

Primjera radi ove godine sam u Dubrovniku posjetio spomen sobu poginulih branitelja. Vidio sam jako puno imena stradalih muslimana i Bošnjaka u obrani grada a nisu tamo bili ni rođeni. Prema tome treba imati poštovanja i apeliram na sugovornike da ne dopuste sebi generaliziranje.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 12:46 

caporegime je napisao/la:
Da znaš da jesam!

vjerojatno se radi o težem gaboru koju nitko neće pa se valjda našao neki ubogi mošnjak koji ju je servisirao za hranu i smještaj pa kako ne bi sama sebi priznala da je neko odrađuje iz muke i nužde diže u nebesa mošnju i čitav njegov narod.
e pa vidićeš kad se malo smjesti, udomaći kad te skuži da si podložna, kako će padat majka kaurska, kako će biti kritike na ksenofobnu sredinu, kako će se ogorčivati na uplitanje katoličke crkve u šatro svjetovna pitanja, a jednom ćeš samo ispod glasa čuti, "ma dobro je rekao Taufiq, treba ih sve u zrak....

Capo, imaš prilično zanimljiv stil pisanja i dobre upise koje rado čitam, ali ti ne mogu dozvoliti direktne napade na osobu i vrijeđanja ovog tipa. Smisao diskusije je razmjena mišljenja, pa i napad na stavove a ne ovako niski udarci i napadi na sugovornika. Već se jedna cura prije požalila na tvoje ponašanje, dakle upozorenje.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:06 

Ministry of Sound je napisao/la:

vjerojatno se radi o težem gaboru koju nitko neće pa se valjda našao neki ubogi mošnjak koji ju je servisirao za hranu i smještaj pa kako ne bi sama sebi priznala da je neko odrađuje iz muke i nužde diže u nebesa mošnju i čitav njegov narod.
e pa vidićeš kad se malo smjesti, udomaći kad te skuži da si podložna, kako će padat majka kaurska, kako će biti kritike na ksenofobnu sredinu, kako će se ogorčivati na uplitanje katoličke crkve u šatro svjetovna pitanja, a jednom ćeš samo ispod glasa čuti, "ma dobro je rekao Taufiq, treba ih sve u zrak....

Capo, imaš prilično zanimljiv stil pisanja i dobre upise koje rado čitam, ali ti ne mogu dozvoliti direktne napade na osobu i vrijeđanja ovog tipa. Smisao diskusije je razmjena mišljenja, pa i napad na stavove a ne ovako niski udarci i napadi na sugovornika. Već se jedna cura prije požalila na tvoje ponašanje, dakle upozorenje.

zar nitko nije primijetio dozu humora i ironije?

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:08 

Ministry of Sound je napisao/la:

Očito je bilo nevjerojatno dobro zakamuflirano :neznam

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:10 

:001_smile Jesam ja. Pogotovo dole u Ženskom kutku, gde ti se apsolutno ništa nema prigovoriti. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:15 

hercegovac1981 je napisao/la:
Teško mi je reći da li se protivim gradnji džamija u RH pa tako i gradnji ove Riječke. Moje je mišljenje da se takvi objekti teško mogu uklopiti u prostor u kojemu bi egzistirali. Te džamije kao i sama islamska vjera su strani na tim prostorima, ali pošto ne želim biti licemjer i stalo mi je da ljudi imaju neka osnovna prava gdje god da žive i potrebno je riješiti njihove potrebe. Ja sam za prostore u kojima bi se upražnjavala islamska vjera koji su bez minareta.

Nemojmo generalizirati. Znamo kakva je Bošnjačka politika i znamo da je ta politika imala i imat će sljedbenike među bošnjačkom rajom no međutim nisu svi Bošnjaci isti. Zbog Bošnjaka koji žive u RH i normalni su ljudi moramo imati obzira za njihove želje i potrebe koje po meni ne prelaze granicu pristojnoga i nerealnoga. Isto tako treba odati priznanje Bošnjacima i muslimanima koji su dali živote u obrani RH. Ja mislim da takvi ljudi nisu zaslužili da se prema željama i potrebama njihovih potomaka odnosi negativno. Ja osobno smatram da je odnos RH i većine ljudi u njoj prema spomenutoj kategoriji ljudi korektan i neka tako i ostane.

Primjera radi ove godine sam u Dubrovniku posjetio spomen sobu poginulih branitelja. Vidio sam jako puno imena stradalih muslimana i Bošnjaka u obrani grada a nisu tamo bili ni rođeni. Prema tome treba imati poštovanja i apeliram na sugovornike da ne dopuste sebi generaliziranje.

Na sličnom tragu razmišljam. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:22 

aleksije radicevic je napisao/la:

:001_smile Jesam ja. Pogotovo dole u Ženskom kutku, gde ti se apsolutno ništa nema prigovoriti. :palacgore1

Da nije capo tvoj pajdo preko koga odrađuješ prljave poslove protiv one dvije protiv kojih si se nameračio :sega

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:30 

RajvoSa je napisao/la:

Da nije capo tvoj pajdo preko koga odrađuješ prljave poslove protiv one dvije protiv kojih si se nameračio :sega

Ne razumem o čemu govoriš. :001_smile

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:38 

iako vjrujem da će se mnogi složiti da opći stavovi ponekad proizlaze upravo iz posebne osobne situacije.

nije mi bio cilj vrijeđati dotičnu ali iz vlastitog života imam slična iskustva, jer samo imao prilike gledati slične primjere kad osobna afirmacija ima na kraju prednost pre4d općom.

dapače gotovo istovrsan primjer se zbio s mojom jednom znanicom. nije baš bila bila lijepa.
mučilo ju je to što nema momka pa je bila totalno sretna i euforična kad joj je pristupio jedan momak, a više joj nije bilo briga niti što je isti musliman iako je bila dotada sumnjičava prema njima.
suočena sa spoznajom da je to jedini momak objektivno koji želi biti s njom malo pomalo ga je počela kovati u nebesa ne toliko zbog njega nego zbog sebe, jer se mentalno borila sa sviješću da je s njim ne zato jer je to njezin prvi izbor nego zato jer je jedini koji hoće.
ispiravši sebi mozak počela ga je pretvarati u nekoga tko je zapravo pun pogodak, netko tko nju želi bez obzira na druge moguće djevojke, počela ga je pretvarati u skupu robu koju hoće mnoge ali on je eto njen.
on s druge strane shvativši igru, da ga ova neće pustiti ni pod razno jer tko znsa koliko bi dugo čekala novog ako nbi ga i dočekala uopće, polako je prestajao biti vječito fini, krasni ljubazni, momak a polako su počele raditi i frustracije jer se zove drukčije od okoline, jer mu je vjera različita od okoline, jer mu je sustav vrijednosti različit od okoline, pa je sve češće i sve glasnije, ne pred drugima, pred njom, to je tek na kapaljku izlazilo u javnost, izražavao netrpeljivost prema većini koja ga okružuje.
vjerujem da njoj nije bilo pravo ali da bi sačuvala vezu ne kao kvalitetnu vezu već kao situaciju da je uopće neki muškarac hoće počela ga je braniti pred ljudima koji bi polako otkrivali tu drugu mračnu stranu našeg tolerantnog, mulikultivatornog urbanog dečka iz bosanskegornjevakufkasabe pa i njegove stavove formirajući vlastite stavove s ciljem da opravdaju sačuvanje takve po meni loše veze.
neću duljiti vjerujem da sam predočio situaciju i da ima mnogo onih koji su se znali susretati sa sličnim fenomenom.

nije mi bila namjera uvrijediti ženu ali kad netko tupi isto a bez ikakvog argumenta počinjem sumnjati da razlozi za takav stav i nisu racionalni.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:41 

Ako nisi znao, postoji isprika za uvrede. Naravno, ako se uopće i želiš ispričati.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:41 

RajvoSa je napisao/la:

:eek

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:43 

Ako nisi znao, postoji isprika za uvrede. Naravno, ako se uopće i želiš ispričati.

nije se radilo o uvredi nego o špekulaciji.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 13:45 

iako vjrujem da će se mnogi složiti da opći stavovi ponekad proizlaze upravo iz posebne osobne situacije.

nije mi bio cilj vrijeđati dotičnu ali iz vlastitog života imam slična iskustva, jer samo imao prilike gledati slične primjere kad osobna afirmacija ima na kraju prednost pre4d općom.

dapače gotovo istovrsan primjer se zbio s mojom jednom znanicom. nije baš bila bila lijepa.
mučilo ju je to što nema momka pa je bila totalno sretna i euforična kad joj je pristupio jedan momak, a više joj nije bilo briga niti što je isti musliman iako je bila dotada sumnjičava prema njima.
suočena sa spoznajom da je to jedini momak objektivno koji želi biti s njom malo pomalo ga je počela kovati u nebesa ne toliko zbog njega nego zbog sebe, jer se mentalno borila sa sviješću da je s njim ne zato jer je to njezin prvi izbor nego zato jer je jedini koji hoće.
ispiravši sebi mozak počela ga je pretvarati u nekoga tko je zapravo pun pogodak, netko tko nju želi bez obzira na druge moguće djevojke, počela ga je pretvarati u skupu robu koju hoće mnoge ali on je eto njen.
on s druge strane shvativši igru, da ga ova neće pustiti ni pod razno jer tko znsa koliko bi dugo čekala novog ako nbi ga i dočekala uopće, polako je prestajao biti vječito fini, krasni ljubazni, momak a polako su počele raditi i frustracije jer se zove drukčije od okoline, jer mu je vjera različita od okoline, jer mu je sustav vrijednosti različit od okoline, pa je sve češće i sve glasnije, ne pred drugima, pred njom, to je tek na kapaljku izlazilo u javnost, izražavao netrpeljivost prema većini koja ga okružuje.
vjerujem da njoj nije bilo pravo ali da bi sačuvala vezu ne kao kvalitetnu vezu već kao situaciju da je uopće neki muškarac hoće počela ga je braniti pred ljudima koji bi polako otkrivali tu drugu mračnu stranu našeg tolerantnog, mulikultivatornog urbanog dečka iz bosanskegornjevakufkasabe pa i njegove stavove formirajući vlastite stavove s ciljem da opravdaju sačuvanje takve po meni loše veze.
neću duljiti vjerujem da sam predočio situaciju i da ima mnogo onih koji su se znali susretati sa sličnim fenomenom.

nije mi bila namjera uvrijediti ženu ali kad netko tupi isto a bez ikakvog argumenta počinjem sumnjati da razlozi za takav stav i nisu racionalni.

odlična analiza...

obično tako biva, iako nije pravilo...

zato kao kvalitetan forumaš trebaš se usredotočiti na argumentaciju, stil je ionako dobar, samo bez bezveznog i suvišnog prostačenja..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 14:15 

Inkvizitor je napisao/la:

odlična analiza...

obično tako biva, iako nije pravilo...

zato kao kvalitetan forumaš trebaš se usredotočiti na argumentaciju, stil je ionako dobar, samo bez bezveznog i suvišnog prostačenja..

e moj frende, da sam se ja uvijek znao iskontrolirat.....

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 14:36 

Dario_Sa je napisao/la:
"Hrvatsku branilo više od 25 tisuća Bošnjaka. Svoje živote u obrani domovine dalo je 1100 bošnjačkih branitelja."

Smatram da je izgradnja ok. I uvjeren sam da bi ovi iz citata sutra isto postupili ? Jer ako nisu pokleknuli pred JNA propagandom , i svim ostalim dešavanjima tih godina, onda ima temelja da se u to vjeruje i da se dozvoli izgradnja, ne ?

otkud ti te brojke ?
izvor ?

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 14:39 

Oni su sve muslimane koji su poginuli u obrani RH prekrstiili u Bošnjake što je potpuno krivo , a tko mi ne vjeruje neka ode na Mirogoj pa neka se sam uvjeri ... Na grobovima tih "bošnjaka" šahovnica do šahovnice ... i citati hrvatske domoljubne i rodoljubne poezije i proze ...

Toliko o toj brojki ... Svakako je dio njih kasnije i smatrao se Bošnjacima ili se njihove familije smatraju danas , no po onome što sam na Mirogoju vidio , radi se najviše o Hrvatima islamske vjeroispovijesti ili pak Muslimanima .

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 15:03 

PCM je napisao/la:
Oni su sve muslimane koji su poginuli u obrani RH prekrstiili u Bošnjake što je potpuno krivo , a tko mi ne vjeruje neka ode na Mirogoj pa neka se sam uvjeri ... Na grobovima tih "bošnjaka" šahovnica do šahovnice ... i citati hrvatske domoljubne i rodoljubne poezije i proze ...

Toliko o toj brojki ... Svakako je dio njih kasnije i smatrao se Bošnjacima ili se njihove familije smatraju danas , no po onome što sam na Mirogoju vidio , radi se najviše o Hrvatima islamske vjeroispovijesti ili pak Muslimanima .

činjenica je da se većina onih koje bošnjaci smatraju automatski bošnjacima, dakle muslimani iz bosne i hercegovine smatraju hrvatima, to se može vidjeti i po popisu stanovništva 2001. godine.
gadljivo je gledati borbu bošnjaka odnosno njihovih političkih predstavnika protiv "pohrvaćivanja" muslimana a istodobno sve proglašavaju bošnjacima.
osobno većina takvih koje ja znam, smatraju se hrvatima bez ikakve zadrške.
sadfašnji bošnjaci su zapravo onaj jugoorjentirani dio muslimaskog stanovništva koji pati od krize identiteta.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 15:35 

gadljivo je gledati borbu bošnjaka odnosno njihovih političkih predstavnika protiv "pohrvaćivanja" muslimana a istodobno sve proglašavaju bošnjacima.
osobno većina takvih koje ja znam, smatraju se hrvatima bez ikakve zadrške.
sadfašnji bošnjaci su zapravo onaj jugoorjentirani dio muslimaskog stanovništva koji pati od krize identiteta.

To je crvena nit koja im se vuce kroz politiku od samog pocetka devetesetih!

Ono sto im se svidja, ako im je u korist, njihovo je! Tako su i Turci, koji za Bosnje ne zele cuti, preko noci dobili Bosnje za bracu Turke!
Takav im je mentalitet, misle da je svaki komad zemlje na koji stanu njihova prcija!

U mojoj me sahranite zemlji

Samo u njoj počivat ću u miru.
Samo u njoj počivat ću mirno...

Isus će mi postelju prostrijeti
Isus će mi prostrijet odar smrti.

U susret mi Spasitelju dođi
Dođe mi u susret na pol puta
Ogrne me brižno svojim plaštom

Želim Bože da u času smrti
Ni jedno oko ne zasuzi za mnom
A jedino što ja tebe molim
Kada umrem da mi dadeš kutak... neba

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 15:46 

PCM je napisao/la:

znan za mirogoj i te grobove ,nego ta brojka mi se cinila ipak prevelika sto se tice brojke
25.000 pripadnika islamske vjeroispovijesti u HV/ZNG-a i 1.100 poginulo .

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 16:21 

DaniKU je napisao/la:
dane-croatia je napisao/la:
Tu se gadno varaš, ako misliš da sam musliman. Ne samo da sam Hrvat katolik, već čak ne imam niti predaka iz Bosne i Hercegovine. Također, idem i svake nedjelje na misu, ter se i izpovjedam redovno. Baš zato što idem redovno na misu, naučio sam da je grieh mrziti druge, pogotovo one koji tebe ne mrze. Inače, od svih Hrvata upravo najviše cienim Hercegovce, ali u vezi s muslimanima se nikad ne ću složiti, jerbo preveć dobroga o njima znam, ter ih mnoge poznam.

Ako si imalo Hrvat, pročitaj malko Antu Starčevića, Stjepana Radića, Antu Pavelića, Blaža Kraljevića čak i Franju Tuđmana, pak ćeš vidjeti da je mržnja na muslimane čisto protuhrvatstvo.

Nešto primjetih čitajući tvoje postove, a to je da se jako čudno izražavaš, odnosno koristiš čudan pravopis. Smijem li znati iz kojeg si kraja?

Kako bolan nisi prepozano korienski pravopis, pravi oldschool :biceovodobro

http://www.scribd.com/doc/18978642/AB-Klaic-Koriensko-Pisanje

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 17:00 

Čovjek barem njeguje povjesni pravopis. I nemojte ga osuđivati zbog toga.
I ja također proučavam korienski. No još ga ne primjenjujem dok ga potpuno ne svladam.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 17:49 

RajvoSa je napisao/la:
DaniKU je napisao/la:

Nešto primjetih čitajući tvoje postove, a to je da se jako čudno izražavaš, odnosno koristiš čudan pravopis. Smijem li znati iz kojeg si kraja?

Kako bolan nisi prepozano korienski pravopis, pravi oldschool :biceovodobro

http://www.scribd.com/doc/18978642/AB-Klaic-Koriensko-Pisanje

Ma samo se opusti, džamija će biti, biti će i nas...korienski i muslimanoljubatzki :zubati

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 18:12 

Inkvizitor je napisao/la:
dr.gog je napisao/la:

jel to praktični katekizam?

Nevezano za temu,kad već brišeš po ovim načelima, za koji će ti uopće mogućnost da te netko pita bilo što?
Evo i ja sam jednom vidio taj nebulozni dokument, i znam što je posrijedi...ali živ bio, kako god shvatiš što ti kažem, zakoči stare sentimente i uspomene iz Hrvatskih banovića.Il prem svima isto,ili ne foliraj "različitost",pa makar i onu u strogo zbijenim forumskim saffovima-napose pri vlastitoj moderaciji.
Trpanje priče o drugim sajtovima kroz redove uvijek pokazuje lične demone.

Ugodan ti dan želim.

najajače mi je kad mi o o nekim stvarima pričaju, o toleranciji oni koji baniraju zbog hrvatske zastave u avataru..a ovdje bi prema svima isto..e pa nema prema svima isto, jer ne radiš to ni ti na svom forumu, nego ti tamo islamisti i Seferovci laju i tamo se slobodno za Hrvate koristi termin, fašistićke ustaše..ba jarane..

a ovdje bi prema svima isto..

ma mrš bolan..kad ti fino kažem..

Znaš kako ,popuši *** iskompleksirani fašistički debilu,skupa sa svojom hordom desničarskih *** kojima si moderator.Ti si sramota i za narod i za raju i ta sajt koji moderiraš.Ti si klasični ksenofob i fašist kao i metilji tipa ogavnog Iškariota, seljačića iz Žepča i malih provincijskih pizduna.

Ne poštivate ni sebe ,ni druge, i mentalno onanišete jedan sa drugim natječući se ko će više ustašluka i mržnje da izbljuje.

Jebe mi se i za tvoju zastavu i za tvoje blajburgovsko poimanje života.Jebite se svi kojima je susjed najveći neprijatelj.Jebite se svaki put kad slažete da ste kršćani jer ste farizejska mladoustaška bagra, koja je banovana sa svih pristojnih foruma u Hrvatskoj I BiH.

Jebo vas i Alija i njegova deklaracija koju prizivate, jebali vas Bošnjaci koji vam smetaju najviše u životu.
Ne morate voljeti zemlju u kojoj živite, nek ide u materinu skupa sa vama kad vas nije dezinficirala 1945-e pička vam materina fašistička.Jebala vas i Bosna pride, da ne zaboravim.

Imate svoj mali web-Reich koji ste okitili hrvatskom zastavom i tako se direktno posrali na identitet nacije pišući najcrnje izljeve fašizma i seljakluka, brišući i banujući jer neko Bože čita Feral ili pak podržava nekakvog Latina.

Isti se kao ravnogorska ili pak komunjarska, ili čak vehabijska bagra.Svi vam smetaju, tuđuj se nesreći radujete, krvna zrnca brojite,gurate se kao pacovi na webu i forumima pokušavajući da zatrujete svojim nebulozama.

Bijedo provincijska.

Samo, ovako javno i za sva vremena, odjebite od drugih foruma, ne klonirajte se i ne serite o drugima već čistite *** u svojoj avliji,svojem načinu razmišljanja,i svojoj sredini.Odjebite od Sarajeva, ostavite nas u našim ***.Boli vas *** i za džamije i za narod koji ovdje živi.

Vi ste obična minorna internet ***, mali ksenofobni idioti kojima smeta sve drugačije i u svemu drugom vide nazadluk.

Inkvizitore, jebo te nickname bolesni, svoju "moderaciju" nabij Hroboatosu učenom u guzicu.Niti si moderator niti si čovjek već iskompleksirani provincijski fašist koji ureduje na opskurnom sajtu.

Ostani na njemu, jebao te on skupa sa korisnicima koje sam naveo.

Onoj nekolicini pristojnih forumaša i uljudnih diskutanata želim sve najbolje, kao i administratoru stranice kojem su gorenavedeni *** moderatori.

Dasejednomzasvagdarazumije: Fuck off fašisti!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 687 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: