|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 00:34 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A ti si trolao po temi Stolac Dobro. Odoh.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Čime se i vi opterećujete. Zašto vam je uopšte bitno navijaju li Bošnjaci za vas? Ne mogu vas pitati biste li vi navijali za našu reprezentaciju da smo se mi plasirali na EP, a vi niste, jer se to vjerovatno nikad neće desiti. Bolji ste od nas u svakom sportu, pa ne mogu porediti. Ali evo npr repr. BiH u sjedećoj odbojci je više puta bila prvak Evrope, pa jeste li ikad navijali za njih ili makar rekli: "Bravo momci!"? Naravno da niste. Čak se i 90 posto vas sprda na račun toga, isto kao što ćete se sprdati sad nakon mog posta. I sad se odjednom tobože čudite što Bošnjaci ne navijaju za komšije, a ustvari vam je drago što ne navijaju jer to znači da im teško pada svaka pobjeda Hrvata. Meni je zapravo drago kada bilo koja EX-YU repka ili igrač postigne neki dobar rezultat (pogotovo ako ih vodi neki sportaš kojeg sam poštovao za vrijeme bivše države). Jedino je problem kad je u pitanju BiH (kao što je i vama Hrvatska vjerojatno) jer imamo previše dodirnih točaka i mješovitih općina gdje se ti uspjesi pretvore u konflikte i incidente. Tako da smo došli u situaciju gdje u srazu Srbije i BiH "moram" navijati za Srbiju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:14 |
|
|
Navijao za sviju iz exYu kada ne igraju protiv Hrvatske, ali poslje one tekme HRV-TUR i navijanja za turke, skandiranja i demoliranja po Bugojnu, nema šanse da više navijam i simpatiziram tu repku, dapače neka razigravaju po kvalifikacijama i improviziraju tekst na himnu do u vječnost kada im je turska mati a neprijatelji Hrvati.
I šta im je sudba da sada ne znaju kud udaraju od zavisti i sportskih neuspjeha, a to nemre biti zdravo, da ga jbeš...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59526 Lokacija: DAZP HQ
|
ne navijam ni za jednu državu EX-YU u nogometu, u nekim drugim sportovima ponekad i imam simpatije. eventualno se uhvatim da navijam za Slovence jer ljudi izgaraju na terenu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:20 |
|
|
dudu je napisao/la: ne navijam ni za jednu državu EX-YU u nogometu, u nekim drugim sportovima ponekad i imam simpatije. eventualno se uhvatim da navijam za Slovence jer ljudi izgaraju na terenu. mislio sam na sraz npr. Srbije, Makedonije, Slovenije,... sa nekim "vanjskim neprijateljem"..., više i ne pratim niti poznajem sastave tih repki, nego ovako kada zalutaju na kakvo prvenstvo u nekom sportu. slovenci su fakat srčani, tu nema spora..., a i normalni su glede sporta i navijača, kak bi se reklo baš su simpa.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:23 |
|
|
za Srbiju nema šanse da navijam u bilo kojim okolnostima, jače je od mene. svaki njihov nogometni poraz je sladak skoro kao naša pobjeda. u tom kontekstu ovi ostali su nebitni, niti ih doživljavam kao neke rivale.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:26 |
|
|
Ja uvek navijam za Blanku Vlašić, volim skok u vis a mi tu sad nemamo nikoga.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Meni to nekako sasvim svejedno. Srbija, Slovenija, Makedonija..sve mi to bitno koliko i Mađarska.
BiH je nešto sasvim drugo. Tu se još ratuje i taj veliko bošnjački program reprezentacije ne treba podržavati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:36 |
|
|
dudu je napisao/la: za Srbiju nema šanse da navijam u bilo kojim okolnostima, jače je od mene. svaki njihov nogometni poraz je sladak skoro kao naša pobjeda. u tom kontekstu ovi ostali su nebitni, niti ih doživljavam kao neke rivale. Meni je Nole kuler, ustvari dobar je igrač nema spora, primjetim na njemu onu domaću ljutinu i inat pa mi bude drago kad razbije neku depiliranu zvijezdicu,...ništa posebno i nostalgično, da se razmemo. beiha, nema šaMse da više navijam dok je ovako,...rekoh čak ću navijati protiv da se radi o ne zna se kome nasuprot njih, pa taman to bila i srbija.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:46 |
|
|
govorim konkretno za nogomet, tenis je ipak nešto drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tu se vidi razlika između generacija...mislim da smo mi koji smo bili u prilici pratiti YU ligu i sportaše tijekom 80ih, više spremni za navijanje za ostale republike od ovih mlađih naraštaja, koji nikada nisu imali priliku navijati za ekipu u kojoj su Srbi, Muslimani, Slovenci, Makedonci i Albanci bili "naši". :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 13:55 |
|
|
Mene apsolutno ne zanima za kog moj susjed navija.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 14:09 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tu se vidi razlika između generacija...mislim da smo mi koji smo bili u prilici pratiti YU ligu i sportaše tijekom 80ih, više spremni za navijanje za ostale republike od ovih mlađih naraštaja, koji nikada nisu imali priliku navijati za ekipu u kojoj su Srbi, Muslimani, Slovenci, Makedonci i Albanci bili "naši". :) baš tako, ali to nije kao što neki tumače "nostalgija" nego više kao navika,...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 14:23 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Tu se vidi razlika između generacija...mislim da smo mi koji smo bili u prilici pratiti YU ligu i sportaše tijekom 80ih, više spremni za navijanje za ostale republike od ovih mlađih naraštaja, koji nikada nisu imali priliku navijati za ekipu u kojoj su Srbi, Muslimani, Slovenci, Makedonci i Albanci bili "naši". :) baš tako, ali to nije kao što neki tumače "nostalgija" nego više kao navika,... Ma jasno, nikakva nostalgija, ispunjenje snova, i vrhunac slave i navijačkog delirija smo doživjeli tek uz uspjehe Hrvatske. Samo napominjem, da nam navijanje za "one tamo" nije strano, i da postoji ogroman broj sportaša iz 80ih koji su nam bili onda, a bome i danas idoli.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 14:25 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9955 Lokacija: Banja Luka
|
Naravno, u bilo kojem sportu , i kolektivnom i individualnom ( pa makar i Srbin bio reprezentativac.. ) prizeljkujem poraz BiH . Velikobosnjaci su i sport opoganili upregnuvsi ga da vuce za njihov projekat . Bilo bi otuzno kada ne bi imao nikoga navijati , (a dosta Srba odavde i nastupati ) ali srecom postoji majka Srbija ( nek je Bog cuva) i autenticna srpska ( moja ) reprezentacija . Za Hrvatsku necu nikad navijati , osim ako igra sa BiH i Turskom. Ali priznat cu da kada je nekakva EP i slicno, i igra Hrvatska ,padnete mi na um vi Hrvati u BiH pa sam u nekoj mjeri ''smanjio dozivljaj '' kada npr Hrvatska gubi. Jer mogu da vas razumijem.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 14:44 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ali priznat cu da kada je nekakva EP i slicno, i igra Hrvatska ,padnete mi na um vi Hrvati u BiH pa sam u nekoj mjeri ''smanjio dozivljaj '' kada npr Hrvatska gubi. Jer mogu da vas razumijem. Kak slatko.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 15:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37683 Lokacija: Gl. grad regije
|
Evo za sve Fanaticose, ovako treba: http://www.index.hr/euro-2012/clanak/se ... 21227.aspxŽao mi bi plaho što ga nikad ne vrbovašmo za RH repku... Igračina. Mi dobili Matvejevića a oni Barbareza, e jesu nas zaj.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 15:24 |
|
|
Ah ne otvaram index.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:01 |
|
|
doc je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ali priznat cu da kada je nekakva EP i slicno, i igra Hrvatska ,padnete mi na um vi Hrvati u BiH pa sam u nekoj mjeri ''smanjio dozivljaj '' kada npr Hrvatska gubi. Jer mogu da vas razumijem. Kak slatko. Setite li se i vi nas, srpskih forumaša, kada gledate neku našu sportsku katastrofu?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:14 |
|
|
teranova je napisao/la: doc je napisao/la: Kak slatko. Setite li se i vi nas, srpskih forumaša, kada gledate neku našu sportsku katastrofu? Hoćemo. A kad vidimo Raziju Mujanović na TV prisjetimo se Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Evo za sve Fanaticose, ovako treba: http://www.index.hr/euro-2012/clanak/se ... 21227.aspxŽao mi bi plaho što ga nikad ne vrbovašmo za RH repku... Igračina. Mi dobili Matvejevića a oni Barbareza, e jesu nas zaj. Fuj, kakva pizda od čovjeka, on se našao da igra za muslimansku reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:24 |
|
|
Barbarez više nije državljanin Varte.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:32 |
|
|
Ne znam, pitaj njega. Nije toliiki "zmaj" izgleda.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:35 |
|
|
Kakve to veze ima sa čim kad je takav zakon o državljanstvima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|