|
|
Stranica: 7/10.
|
[ 228 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:01 |
|
|
doc je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ali priznat cu da kada je nekakva EP i slicno, i igra Hrvatska ,padnete mi na um vi Hrvati u BiH pa sam u nekoj mjeri ''smanjio dozivljaj '' kada npr Hrvatska gubi. Jer mogu da vas razumijem. Kak slatko. Setite li se i vi nas, srpskih forumaša, kada gledate neku našu sportsku katastrofu?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
teranova je napisao/la: doc je napisao/la: Kak slatko. Setite li se i vi nas, srpskih forumaša, kada gledate neku našu sportsku katastrofu? Hoćemo. A kad vidimo Raziju Mujanović na TV prisjetimo se Bošnjaka.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Evo za sve Fanaticose, ovako treba: http://www.index.hr/euro-2012/clanak/se ... 21227.aspxŽao mi bi plaho što ga nikad ne vrbovašmo za RH repku... Igračina. Mi dobili Matvejevića a oni Barbareza, e jesu nas zaj. Fuj, kakva pizda od čovjeka, on se našao da igra za muslimansku reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:24 |
|
|
Barbarez više nije državljanin Varte.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:32 |
|
|
Ne znam, pitaj njega. Nije toliiki "zmaj" izgleda.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 16:35 |
|
|
Kakve to veze ima sa čim kad je takav zakon o državljanstvima.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 18:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25848 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
bumbar92 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Tu se vidi razlika između generacija...mislim da smo mi koji smo bili u prilici pratiti YU ligu i sportaše tijekom 80ih, više spremni za navijanje za ostale republike od ovih mlađih naraštaja, koji nikada nisu imali priliku navijati za ekipu u kojoj su Srbi, Muslimani, Slovenci, Makedonci i Albanci bili "naši". :) baš tako, ali to nije kao što neki tumače "nostalgija" nego više kao navika,... Da vjerojatno... sjećam se EP u košarci u ljeto 1995, pred samu Oluju. U finalu igra tadašnja SR Jugoslavija i Litva. Gledao sam tu utakmicu u jednom kafiću u sred Hercegovine, i majke mi moje svi mi koji smo bili tu navijali smo za SR Jugoslaviju. Dakako ne pretjerano vatreno... jednostavno smo se lakše identificirali sa Divcem, Đorđevićem itd, nego sa nekim Machusalionisom iz Litve.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 18 lip 2012, 18:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37715 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lebowski je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Evo za sve Fanaticose, ovako treba: http://www.index.hr/euro-2012/clanak/se ... 21227.aspxŽao mi bi plaho što ga nikad ne vrbovašmo za RH repku... Igračina. Mi dobili Matvejevića a oni Barbareza, e jesu nas zaj. Fuj, kakva pizda od čovjeka, on se našao da igra za muslimansku reprezentaciju. Ne kužim. Igrao bi za Hr da je bilo mjesta. P.S. ja ne pratim bh. repku kako Hrvatsku ali nije baš da nisam znao sastave i gledao tekme. S Bolićem igrao nogomet u školi, s Hibićem rukomet u Čeliku, s N. Šabićem lopte na dunjaluku; pa teško to iz mene može izaći...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 19 lip 2012, 14:26 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Bobovac je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: baš tako, ali to nije kao što neki tumače "nostalgija" nego više kao navika,...
Da vjerojatno... sjećam se EP u košarci u ljeto 1995, pred samu Oluju. U finalu igra tadašnja SR Jugoslavija i Litva. Gledao sam tu utakmicu u jednom kafiću u sred Hercegovine, i majke mi moje svi mi koji smo bili tu navijali smo za SR Jugoslaviju. Dakako ne pretjerano vatreno... jednostavno smo se lakše identificirali sa Divcem, Đorđevićem itd, nego sa nekim Machusalionisom iz Litve. bobovac, ne zezaj...U hercegovinu navijali za srbiju...I to pred oluje. Da nisi gledao u nevesinju?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 19 lip 2012, 14:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60668 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: baš tako, ali to nije kao što neki tumače "nostalgija" nego više kao navika,...
Da vjerojatno... sjećam se EP u košarci u ljeto 1995, pred samu Oluju. U finalu igra tadašnja SR Jugoslavija i Litva. Gledao sam tu utakmicu u jednom kafiću u sred Hercegovine, i majke mi moje svi mi koji smo bili tu navijali smo za SR Jugoslaviju. Dakako ne pretjerano vatreno... jednostavno smo se lakše identificirali sa Divcem, Đorđevićem itd, nego sa nekim Machusalionisom iz Litve. strašno. kao klinac se sjećam da sam kiptio zbog očigledne krađe Litvanaca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 19 lip 2012, 14:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2769 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
totem je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Da vjerojatno... sjećam se EP u košarci u ljeto 1995, pred samu Oluju. U finalu igra tadašnja SR Jugoslavija i Litva. Gledao sam tu utakmicu u jednom kafiću u sred Hercegovine, i majke mi moje svi mi koji smo bili tu navijali smo za SR Jugoslaviju. Dakako ne pretjerano vatreno... jednostavno smo se lakše identificirali sa Divcem, Đorđevićem itd, nego sa nekim Machusalionisom iz Litve.
bobovac, ne zezaj...U hercegovinu navijali za srbiju...I to pred oluje. Da nisi gledao u nevesinju? Očigledno nisi skonto šta je čovjek htio reć al ajd nema veze.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 19 lip 2012, 15:17 |
|
|
Da vjerojatno... sjećam se EP u košarci u ljeto 1995, pred samu Oluju. U finalu igra tadašnja SR Jugoslavija i Litva. Gledao sam tu utakmicu u jednom kafiću u sred Hercegovine, i majke mi moje svi mi koji smo bili tu navijali smo za SR Jugoslaviju. Dakako ne pretjerano vatreno... jednostavno smo se lakše identificirali sa Divcem, Đorđevićem itd, nego sa nekim Machusalionisom iz Litve. mislim da to nije bilo navijanje kao skandiranje, nego više onako u kafić priči se kaže "e jebga,..." kada promaše da ne bi koja zenga rafal po plafonu zašarala... poslje onih Dinamovih 5-0 trpanja u Partizan skonto sam da su se sjebali dobro i koliko su u qrcu nakon ratnih godina tako da je i interes za njihov sport popustio. Ali eto rekoh, još mi ponekad damar proradi...
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 19 lip 2012, 15:18 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
NoviSeer je napisao/la: totem je napisao/la: bobovac, ne zezaj...U hercegovinu navijali za srbiju...I to pred oluje. Da nisi gledao u nevesinju? Očigledno nisi skonto šta je čovjek htio reć al ajd nema veze. Ma skonto sam. Ti nisi skonto da se ja zezam.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 19 lip 2012, 15:24 |
|
|
U skopju svi iznad 30 za hrvatsku, skoro bez izuzetaka. Ovi kinci, ko i svugdje, za svabe, engleze, talijane, spanjolce...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 19 lip 2012, 22:41 |
|
|
teranova je napisao/la: doc je napisao/la: Kak slatko. Setite li se i vi nas, srpskih forumaša, kada gledate neku našu sportsku katastrofu? Sudeći po komentarima tebe se počesto sjete. Ah ta nevina maštanja.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 20 lip 2012, 14:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Da vjerojatno... sjećam se EP u košarci u ljeto 1995, pred samu Oluju. U finalu igra tadašnja SR Jugoslavija i Litva. Gledao sam tu utakmicu u jednom kafiću u sred Hercegovine, i majke mi moje svi mi koji smo bili tu navijali smo za SR Jugoslaviju. Dakako ne pretjerano vatreno... jednostavno smo se lakše identificirali sa Divcem, Đorđevićem itd, nego sa nekim Machusalionisom iz Litve. Ja sam tu utakmicu gledao negde kod Zvornika. Ajoj nervoze.
|
|
Vrh |
|
|
borielo
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 20 lip 2012, 21:44 |
|
|
Da secam se te utakmice, basket je bas bio za zivce, fantasticno
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 20 lip 2012, 21:58 |
|
|
Sabonis je neponovljiv Takav igrač se više neće rodit
|
|
Vrh |
|
|
ključ u bravu!
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 22 lip 2012, 00:31 |
|
|
Od sutra za Francuze, samo da odigraju onako kako znaju.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 08 lip 2016, 17:06 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Za Tursku i Rusiju. I za Španiju i Çešku protiv vas.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 08 lip 2016, 17:21 |
|
|
Dže su "zmajevi" Đemosajdiću ? Stigla vas zaslužena kazna, nigdje vam nije mjesto u društvu civiliziranih naroda.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 08 lip 2016, 17:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39052 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bošnjaci za Tursku i svakoga tko igra protiv nas. Srbi možda poneko za Rusiju, većina će samo onako pratiti EP i navijati za svakoga tko igra protiv nas, jedino da igramo s Albanijom onda bi bili neutralni.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 08 lip 2016, 17:58 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
BBC je napisao/la: Dže su "zmajevi" Đemosajdiću ? Stigla vas zaslužena kazna, nigdje vam nije mjesto u društvu civiliziranih naroda. Eno ih u Japanu, kod azijskih mittelojropljana. Osvojise Kirin Kup. Fino od tebe sto priznajes da je Turcima mjesto u drusvu civiliziranih naroda, to jeste na EURO 2016.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 08 lip 2016, 19:14 |
|
|
A lepo. Imal šta u sjedećoj odbojci i pravljenju najvećih ćevapa na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|