|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 277 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 07 srp 2012, 21:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lebowski je napisao/la: Sikira se žena, muž joj non stop na forumu. Ima nas više. HDZ traži da radimo u smjenama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 07 srp 2012, 21:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Sikira se žena, muž joj non stop na forumu. Ima nas više. HDZ traži da radimo u smjenama. Meni SDP ne plaća ništa. On topic. Danas sam pazio sve, malo jeo, trčao, šetao, znojio se i reko sebi nastaviti tako do daljneg. Sad sam se najeo krkanski.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 07 srp 2012, 21:28 |
|
|
Nemaš ti nikakve šanse, jer ti je naslov crnogorski. "Najbolji" način, za "lako"....
Odustani i ne pravi sebi stres.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 07 srp 2012, 21:41 |
|
|
Pantagana je napisao/la: Ne jedeš par tjedana... i ravan si ko daska. Nije potrebna nikakva tjelesna aktivnost, samo se strogo drži propisanog savjeta. Jest pa da dozivi ovakvu sudbinu. http://adf.ly/ASUMi
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 07 srp 2012, 21:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lebowski je napisao/la: BBC je napisao/la: Ima nas više. HDZ traži da radimo u smjenama. Meni SDP ne plaća ništa. On topic. Danas sam pazio sve, malo jeo, trčao, šetao, znojio se i reko sebi nastaviti tako do daljneg. Sad sam se najeo krkanski. Ako 'vako handri nas, što njoj hudnici radi?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 07 srp 2012, 21:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja radim dnevno 30-50 km biciklom evo 2 mjeseca, od toga najmanje jednom tjedno na Sljeme. Jedem kao i uvijek, i dobio sam 2 kile... Doduše, puno se bolje fizički osjećam, leđa ni mrvicu ne žigaju. Dobio si mišiće, a rezultat ćeš vidjeti kad ti isti mišići počnu trošiti m
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 08 srp 2012, 21:27 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: BBC je napisao/la: Eto, sad si bar malo konkretna. Što ima u tvom životu ? O čemu pričaš sa ljudima u RL. O oblacima i vremenskoj prognozi ? Jarane ,mani se mojih treba da ti nebi shiju zavrno Jarane, što reče Mujo Sulji u onom vicu davnom, nemoj me životati ti više braniti. Hajd živio!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 08 srp 2012, 21:52 |
|
|
On ti je na lobotomiji trenutno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 30 ruj 2012, 13:19 |
|
|
Znao sam da će se to dogoditi, znao sam. Supruga nekom svojom dijetom izgubila 9 kilograma, i sad već pomalo krenule priče kako bih i ja trebao skinuti koji kilogram.
E pa neću, ponosan sam na moje kilograme.
Ni ja više ne pušim obične cigarete pa ne pametujem ljudima da im ne valja pušiti.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 04 lis 2012, 12:56 |
|
|
Je li bar sad čemu?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 04 lis 2012, 16:17 |
|
|
Bolja od tvoje. Ako je suditi o tvom kukanju na nju i na brak.
Nisi trebao jebavati bez kondoma ili pilula.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 04 lis 2012, 18:04 |
|
|
Bolan, pilule njoj dadneš... Ne mo'š ti bez tabletica makar ne bile s djetelinom. Nemere ostat. Meni je stari davno rekao: Kad ideš u Sarajevo izađi u Semizovcu. Ja se toga držao, nikakvi dodaci... Ajde drago mi je da imaš dobru ženu. Ko to održava dok si na netu?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 04 lis 2012, 19:59 |
|
|
Oš ti jebavati bez zaštite, pa si morao pred oltar. Sad trpi i šuti.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 05 lis 2012, 09:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Je li bar sad čemu? kod nas se pita-ima li je za što cuko ugrist'?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 05 lis 2012, 10:05 |
|
|
Ima i ona: Valja'l k.?
E sad, nisam htio Bibićku takvo pitanje postavit, možda bi se čovjek uvrijedio, mada bi bio zanimljiv odgovor, i valja, i ne valja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 14:29 |
|
|
Nabavio magnetsku traku, dopizdilo šetat po magli kiši. Ovako fino u kući, nadam se, ću fino hodarit. Ovako nešto: Nije me zanimalo trčanje već brzo hodanje. Koliko sam probao nije loše. Pola sata pod max kutem, malo žešće hodanje i mokar kao čep, a opet bez upale ikakve, i to prvi put. Ima li ko iskustva s trakama i zašto su bolje motorne?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 14:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Koristim ponekad motornu traku u teretani, ali bih rekao da je barem 30% lakše od trčanja u prirodi (na asfaltu) jer kretanje trake uvelike umanjuje motoriku i stres na tijelo koji se proizvodi tijekom pravog trčanja. Tako da će ti dati preoptimistične rezultate što se tiče brzine a i izdržljivosti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 15:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Koristim ponekad motornu traku u teretani, ali bih rekao da je barem 30% lakše od trčanja u prirodi (na asfaltu) jer kretanje trake uvelike umanjuje motoriku i stres na tijelo koji se proizvodi tijekom pravog trčanja. Tako da će ti dati preoptimistične rezultate što se tiče brzine a i izdržljivosti. Stavi opterećenje, bar sam ja tako kompenzirao taj problem. Iskreno puno mi je draže oduvijek bilo trčanje u prirodi, osobito uz more, nego po trakama i hangarima.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 20:21 |
|
|
Za početak odmaknuti dupe od monitora. Osjetno je ljepše vidjeti planinu uživo nego najbolju obradu neke slike u Pirinejima. Dakle,što više kretanja,zdrava prehrana...sve ono što se već zna. Ali teško ljenčinu natjerati da se mrdne.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 20:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nabavio magnetsku traku, dopizdilo šetat po magli kiši. Ovako fino u kući, nadam se, ću fino hodarit. Ovako nešto: Nije me zanimalo trčanje već brzo hodanje. Koliko sam probao nije loše. Pola sata pod max kutem, malo žešće hodanje i mokar kao čep, a opet bez upale ikakve, i to prvi put. Ima li ko iskustva s trakama i zašto su bolje motorne? Ovo se na kraju kod većine pretvori u najskuplji štender za veš. Bačena lova. Nego pravac šetnja na zdravom zDraku!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 20:58 |
|
|
Wind je napisao/la: Ovo se na kraju kod većine pretvori u najskuplji štender za veš. Bačena lova. Nego pravac šetnja na zdravom zDraku! Na taj način sam ja i dobio spravu, susjeda je kupila pa 3 godine stajala pa je sad odlučili bacit, a ja vidio, nova. Ajmo cijelu priču, iako se tako ne čini, ja sam svaki vikend u prirodi, na Sljemenu najčešće, uglavnom biciklom ali i pješke i na skijama dakako. E sad, radni dani, tu nije baš lako doći do prirode, još i nekako dok su dani dugi, ali sad kad noć počne odmah nakon završenog radnog dana, ne možeš u prirodu. Možeš negdje gdje je osvjetljeno, primjerice po pločnicima hodat ili vozit bicikl, što ja i činim. No to nije baš zdravo zbog ispušnih plinova automobila i sl. Dakle, nije "priroda" uvijek zdravija od alternative. No, ja svejedno, već sam pisao, u vrijeme Sulje napravim jedan krug od 8 km otprilike, i to ću i nastavit radit. Ova spravica služi samo kad u tom terminu pada kiša ili je na neki drugi način šugavo vani. Koliko čitam, ova magnetska nije dobra za trčanje, i zato je ljudi pljuju. Ali je za hodanje sasvim O.K. Stavim laptop na postolje i upalim neki domaći film na Youtube i easy. Javim kako i koliko pomaže u skidanju naslaga, navodno je učinkovitije od sobnog bicikla ili orbitreka.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 21:12 |
|
|
Citat: Javim kako i koliko pomaže u skidanju naslaga, Sretno i desnom stranom!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 21:29 |
|
|
Wind je napisao/la: Citat: Javim kako i koliko pomaže u skidanju naslaga, Sretno i desnom stranom! Pa, za najbolji način za lako topljenje masnih naslaga je potrebno dvoje, a ovo čovjek može sam.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 21:54 |
|
|
Junuze, da si u Bosni ne bi ti bilo teško doći do prirode, 'vamo nema razlike grad-selo. Da pričamo malo o meni. I danas imam 106,5 kila, kao i onda kada sam otvorio temu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga Postano: 13 stu 2012, 22:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ja sam pak prava antireklama na prestanak pušenja! Jbt, pa ovo je nemoguće skinuti! Nema tog gladovanja i znojenja koje mi može vratiti staru kilažu!! Jednostavno ne kontam, jedem manje od vrapca a sve zglobove sam razvalio od vježbanja i opet ništa. Jel imaju neke tablete, još mi je samo to ostalo za probati?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|