|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 09 srp 2012, 18:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Muslimani se preko PP dogovorili da sad masturbiraju skretanjem teme. Lijepo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 09 srp 2012, 18:32 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Vladimire zar si musliman? Pa ahbabu što ne kažeš!
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 09 srp 2012, 18:34 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: George Clooney zatvara SFF
Jedan od najpoznatijih glumaca i režisera današnjice trebao bi u Sarajevo pristići 14. jula, posljednjeg dana festivala, kako bi zatvorio 18. SFF, prenosi Index. Koji dobar pičić ova voditeljka Niste Georgu dali titulu počasnog građanina Beograda ? Bošnjaci su stvarno u debelom kurcu.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 09 srp 2012, 19:04 |
|
|
Lebowski je mislio na pp povodom upita u vezi ovog servisa za skracivanje linkova.
@sayuri
Ne, nisam musliman, otkud ti sad pa to.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 09 srp 2012, 19:06 |
|
|
Šalim se, chat je ovo, nema teme.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 09 srp 2012, 19:09 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Možda jedino nešto možeš zaraditi sa google adsense, ali i to taman toliko da platiš troškove stranice. Samo, ne možeš ih prevariti nikako. Čim nešto malo posumnjaju ugase ti račun. E pa u tome i jeste stos kod adsensa, naime, jeste da se moze vise zaraditi na klikovima kod adsensa, ali cim ti broj posjeta padne (ne mora biti ni rijec o prijevari), onda dobijes zabranu od adsensa, to a i ukoliko imas slabu posjecenost svog sajta, onda ni ne racunaj na registraciju kod njih.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 10 srp 2012, 21:54 |
|
|
Eric Cantona u Sarajevu a niko ne stavlja vijest, ccc.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 10 srp 2012, 22:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25695 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Eric Cantona u Sarajevu a niko ne stavlja vijest, ccc. Baš, povijesna osoba- zadnji bijeli igrač za Francusku! ;) Nego što će on u SA, da neće na mjesto Papeta??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 10 srp 2012, 22:44 |
|
|
Nije zanimljiv, podržava RS.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 10 srp 2012, 22:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Eric Cantona u Sarajevu a niko ne stavlja vijest, ccc. Baš, povijesna osoba- zadnji bijeli igrač za Francusku! ;) Nego što će on u SA, da neće na mjesto Papeta?? Snimio neki film o Pašiću, Drogbi i još nekim nogometašima. Meni je legenda, rekao je da želi nakon smrti da mu prah prospu po travi Old Traforda. Mene je kupio.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 11 srp 2012, 00:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Je li mi se čini ili ove je ove godine malo jenjala ta fama oko SFF.
Valjda nema para... Nekako mi taj festival nikako nije bio u skladu sa situacijom u BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 11 srp 2012, 08:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25695 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Je li mi se čini ili ove je ove godine malo jenjala ta fama oko SFF.
Valjda nema para... Nekako mi taj festival nikako nije bio u skladu sa situacijom u BiH. Da, i ja sam to "zamijetio", ali sam to objašnjavao time da se ovaj hapening ove godine dešava u isti tjedan kao i obilježavanje Srebreničkog pokolja, a inače se održava zadnjeg tjedna u srpnju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Angelina Jolie u Sarajevu, broj masturbacija i onaniranja porastao Postano: 11 srp 2012, 17:35 |
|
|
Ni Angelina nije uspjela svojim dolaskom u Sarajevo da "spasi" ovogodisnje odrzavanje SFF-a.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|