HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 sij 2025, 21:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 422 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja
PostPostano: 25 srp 2012, 16:39 

Citat:
IAKO MUP ZHK KATEGORIČNO DEMANTIRA

Bahtijar: Prijete klanjem i vađenjem crijeva, pomozite nam

Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma "Neđo od Ljubuškog" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih zaklati.

Već dvije sedmice traje neviđena medijske hajka i prijetnje svima koji su bliski sa Šteficom Galić i koji na bilo koji način nisu dio većine u Ljubuškom. Informacija koju smo objavili prije nekoliko dana, a odnosi se na strah tih Ljubušaka za svoje živote i živote svojih sugrađana, koji su te noći bili u općinskoj vijećnici u Ljubuškom, ispostavio se opravdanim.

Amer Bahtijar, vidno potresen, kaže kako iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona pojedinim tamošnjim medijima daju izjavu Štefice Galić koju je ona, nakon što je brutalno napadnuta, dala tamošnjoj policiji.

"Zovnuo sam Ured komesara policije ZHK nakon čega su me spojili sa načelnikom Policije, koji je bio ljubazan. Odjednom mi je rekao 'evo, ovaj vas treba', u međuvremenu mu je prepričavao naš razgovor. Taj neko se javio i krenuo sa nečim nevjerovatnim. Psovao mi je 'boga komunističkog', govorio mi da sam 'usrano *** iz Sarajeva', te spominjao neke noževe kojima će nas klati. Rekao mi je i sljedeću rečenicu: 'Tebi ćemo malo *** tim noževima vaditi crijeva. Tražili ste noževe sad ćete ih vidjeti, boga vam j.... komunističkog, ne znate vi stoko sarajevska ko smo mi'", tvrdi Bahtijar te nastavlja:

"Molim vas, pomozite nam. Iza ovog stoje zločinci koji će nas poklati", govori novinar portala tacno.net vidno potresen nakon razgovora sa čovjekom koji sjedi u Uredu komesara MUP-a ZHK.

U MUP-u ZHK kategorično demantiraju da je bilo ko iz ove institucije na navedeni način razgovarao sa Bahtijarom.

"Kolega koji je vodio razgovor, kao i prisutni svjedoci, s gnušanjem odbacuju tvrdnje novinara Bahtijara te su spremni svjedočiti da ništa od navedenog nije istinito. Novinara Bahtijara niko nije vrijeđao niti mu prijetio, istina je jedino da mu je kolega koji je s njim razgovarao rekao 'kako te nije sramota optuživati nas da smo fašisti', citirajući pri tome riječi iz tekstova objavljenih na portalu tacno.net", kaže Damir Čutura, glasnogovornik Uprave policije MUP-a ZHK te dodaje kako je razgovor vođen pred više svjedoka i sa uključenim zvučnikom.

Bahtijar je dao izjavu u terenskoj kancelariji Federalne uprave policije u Mostaru, gdje su mu obećali sigurnost.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 16:43 

Nema, dobro vam je Cerić rekao. Morate se naoružati i napasti dušmane.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 16:44 

Haha koja bajka, ne vjerujem...

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 16:47 

Pravo vrijeme za Welcome to Herceg-Bosna table na ulazu hrvatskih općina.

Kad šize neka šize do kraja.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 17:12 

to *** zvao Amer Bahtijar znan kod nekih kao hercegovac_pravi treba postat persona non grata na teritoriju HB-a. bio mi je mrzak i ranije kao forumaš klitorixa.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 17:15 

Problem je što će zbog Sarajeva svi Bošnjaci biti nepoželjni na teritoriji BiH gdje oni nisu većina.

Ivica Osim ih je spasio do daljnjeg.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 18:43 

amer bahtijar je *** najveci

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 18:57 

slika

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 18:59 

Nije valjda ovo Bahtijar, je li punoljetan on?

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 19:04 

Jeste, to je taj i punoljetan je, pickasto izgleda, od tud izgleda tolike frustracije

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 19:09 

Oblači li turski dres kad Hrvatska izgubi u nogometu ?

Evo 300 € da jest.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 19:15 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Lebowski je napisao/la:

Ima preko 30 godina, a ovaku facu. Vjerojatno kompleksi zbog toga. Mrzi sve hrvatsko u BiH iz dna duše.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 19:15 

ManInBlack je napisao/la:
Jeste, to je taj i punoljetan je, pickasto izgleda, od tud izgleda tolike frustracije

Antipatičan je za moj ukus, da volim udarati ljude vjerovatno bi bio na spisku.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 20:39 

nemojte dramiti.
kako je počelo, ja sam sigurna da će dogodine, umjesto đele hadžiselimovića, svetlana broz odabirati filmove na WHF-u.
uklopila bi se u ovaj jugo-komuno-********-bal gostiju iz perecije koji se i ove godine uvaljuje škutorskoj mladeži.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 21:51 

Ilirk@ je napisao/la:
nemojte dramiti.
kako je počelo, ja sam sigurna da će dogodine, umjesto đele hadžiselimovića, svetlana broz odabirati filmove na WHF-u.
uklopila bi se u ovaj jugo-komuno-********-bal gostiju iz perecije koji se i ove godine uvaljuje škutorskoj mladeži.

Ništa me više nebi iznenadilo...

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 21:57 

lider30 je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Ima preko 30 godina, a ovaku facu. Vjerojatno kompleksi zbog toga. Mrzi sve hrvatsko u BiH iz dna duše.

Izgleda kao ljigavi balavac a tako se i ponaša.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 17:33 

Najžalosnije je što se sada prepucavaju Poskok i Ljubuški-online.
Zar je to trebalo?
Zar je Martina morala napisati onaj tekst "Oprosti Ljubuški"?
Zar je preko 900 ljubušaka glupo, izmanipulirano, idiotski nastrojeno.... I sve ono čime nas počasti i poskok i ostali?
Kako smo mi trebali znati da netko kao poskok sprema neki odgovor na film, kako to sada pričaju?
Bitka za Ljubuški nije izgubljena, možda jedna, ali ni ta nije još gotova!
Mi smo postigli svoj cilj, a to je: probijanje medijske blokade, kako hercegovine, tako i Ljubuškog :)
Naučili smo Ministra gdje se nalazi Ljubuški :)
A što je najbolje, podigli smo građane Ljubuškog uz medijsku i političku blokadu, neka to uradi Martina ili Šušnjar ili taj Ljubuski-online.
Žao nam je što Šušnjar misli da je samo on pametan i da se samo njega i poskok mora slušati i pitati za mišljenje, pa tek onda djelovati.
Mi smo također protiv zabrane jer je ona na žalost neučinkovita, ali reakcije je moralo biti! Uspjeli smo poniziti i Svetlanu i Šteficu i sve posjetitelje, morali su se pri ulazu u vijećnicu pokloniti zastavi HB i ući ispod nje! ;)
Sada nećemo stati, sada nastavljamo pobijati teze iznesene u filmu kao i u medijima!
Film bi se svejedno pogledao i na Indexu, FTV-u, tv1 i ostalim TV kućama.
Ništa mi nismo krivi, mi smo u subotu pozvali na suživot, a svi u Ljubuškom znamo tko i što je bio Neđo, kako u ratu tako i prije njega.
Znači, Neđo je ratni profiter. Otkud lova za stanarinu 400 DM u ratno vrijeme, bez posla?? Naime, Neđo je imao faks, a HVO je koristio i njegov i od ostalih ljudi u općini za printanje, kopiranje (ili što već) garantnih pisama. Neđo je to kao i još neki pojedinici masno naplatio i onda se pokupio da ne odgovara za taj postupak! HVO je morao svako garantno pismo potpisati i pečatiti, znači ništa Neđo nije uradio, sve je uradio HVO! HVO je sačuvao kuće muslimanima i živote u Ljubuškom, a ne NEĐO!

Štefica je gospođu udarila šamarom kada joj je ova gospođa rekla ovo:
''Štefice sjećaš se ti 1990. kada su ti Krim policajci došli u kuću zaplijeniti radio stanicu, a s njima je bila jedna crna žena?E ta žena sam ja!'', a Štefica joj je odmah ''pukla'' šamar, iskidala lančić, opsovala mrtvu majku i iskidala majicu... Dalje znate šta je bilo.

Žalosno što nas poskok i dalje blati, umjesto da nas podrži i predloži daljnje djelovanje!
Zašto netko misli da je samo njegov način ispravan? Mi to ne mislimo, a isto tako molimo i Šušnjara da to ne misli!

Ovo slobodno kopirajte i širite!

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 17:35 

Zirdum je dobro prolupao. Ufurao se da je neki glas Hrvata. Seljak čovjek.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 17:38 

poskok vas je pošteno izjebao i tako će i nastaviti raditi i dalje jer vi glupi zadrti desničari koji imate potrebu sve objašnjavati to i zaslužujete a to je ništa šta će vam biti ubuduće ako se opet budete javljali.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 17:40 

Pol, ne zanimaju nas mišljenja Srba. Odjebi lagano.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 18:10 

Ne zna se tko je luđi, Zirdum ili ona rugoba. Jedina razlika između nas i tih njegovih "zrelih političkih nacija" je ta što se kod njih prohrvatski film koji govori recimo o Sarajevu kao gradu koji je istjerao Hrvate iz Stupa, u tom istom Sarajevu nema šanse da bi uopće uzeo u razmatranje za prikaz. Ikad. Pa se ne bi ništa ovakvo ni imalo prilike dogoditi

Pa eno, zabranili su Praljku, odnosno, nisu mu prihvatili jednu običnu knjigu koju je poslao u Sarajevo, sa samo jednim objašnjenjem "Sporan je autor knjige".

Jedini je problem taj što Hrvati nemaju svoje medije, a oni u RH su odavno okupirani za bilo kakvo razmišljanje koje bi nama odgovaralo.
Ljubušaci su reagirali na pravi način, jedino što su okasnili s poduzimanjem nečega.

To što je Zirdum umislio da je nekakav portparol Hrvata u BiH pa se za svaki q treba njega pitati, to je njegova stvar. Muslimani mogu Očenaš izvrnuti u to da način na koji Hrvati BiH mole poziva na fašizam, jer imaju medije, a kamoli nešto drugo

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 18:13 

BiH Hrvati nemaju jakog medija i svi problemi izviru iz toga. Uvijek te mogu etiketirati više, nego ti njih. Uvijek mogu selektivno prikazati svaku situaciju, ličnost, da dopre do više očiju i ušiju - tu i u inozemstvu.

A Sarajlije, izdašno koriste medijsku premoć nad BiH Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 18:22 

Ne mislim da im ti bošnjački mediji nešto koriste. Da mi više šaljemo mailove protesta, mediji u HR ne bi nikad prenijeli ništa od bošnjačkih medija prije dobre provjere.

Ti njihovi mediji su za njihovo izluđivanje. Sa ovim nisu ništa dobili osim što ih Hrvati više mrze.
Sa svakim konfliktom su sve dalje od ideje "100% Bosne".

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 18:38 

BBC je napisao/la:
Ne mislim da im ti bošnjački mediji nešto koriste. Da mi više šaljemo mailove protesta, mediji u HR ne bi nikad prenijeli ništa od bošnjačkih medija prije dobre provjere.

Ti njihovi mediji su za njihovo izluđivanje. Sa ovim nisu ništa dobili osim što ih Hrvati više mrze.
Sa svakim konfliktom su sve dalje od ideje "100% Bosne".

Od kojeg medija BiH Hrvata su hrvatski meidji išta preuzeli? U ovih deset godina svi mediji iz RH redovito i uvijek preuzimaju vijesti i interpretaciju događaja od muslimanskih medija.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2012, 18:53 

Izgleda da je Bahtijar ovdje najviše zasrao svojim "izvještajima" za medije. Budala.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 422 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Robbie MO, Tomba17 i 74 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: