|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 134 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:39 |
|
|
da se vratimo na teHmu dobra je ova čedina žena, valjalo bi je saderati ko gusku
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovo je meni omiljena :) All The Lyrics – ♬ Miroslav Skoro lyrics – Svetinja Miroslav Skoro - Svetinja lyrics
Send "Svetinja" Ringtone to your Cell Phone
Song lyrics to Svetinja: Kakvo je to došlo vrijeme i brat brata vara Kud nas vode loše sluge loših gospodara Svaka laž je trn u kruni mojih predaka A gdje je istina
Nema riječi, nema dara, niti pjesama Da sakriju moju muku, moja sjecanja Zlato daje, dušu krade, slatko progovara Guja iz njedara
'ko to moje ime doziva Cudni ljudi, cudnog imena Pa mi kunu, što je svetinja Vjera, ljubav i domovina
Na sve strane dižu glave ptice rugalice Sve je manje sretnih dana, sloge i pravice A najbolji medu nama nocu vodu piju Bijelo lice kriju
'ko to moje ime doziva Cudni ljudi, cudnog imena Pa mi kunu, što je svetinja Vjera, ljubav i domovina
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Hajde, hajde. Imaš moju dozvolu da trolaš moju temu. Večeras sam dobre volje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:45 |
|
|
BBC je napisao/la: Hajde, hajde. Imaš moju dozvolu da trolaš moju temu. Večeras sam dobre volje. Dje Sam trolala ? Prijatelj BiH - general Pjesma za domovinu -svetinja I ona prva za domacine
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: može li se znati o kom generalu je riječ? Pa valjda bi ti Hrvat to trebao bolje da znas.Sramota je da te ja obrazujem i dajem casove iz rodoljubivih pjesama ostala si nedorečena ako misliš na one haške pritvorenike, Hrvatske generale: general Mladen Markač general Ante Gotovina general Slobodan Praljak general Milivoj Petković jesam li kojeg propustio?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:46 |
|
|
Ma i Čedomir trola. Malo tamo, malo vamo, ne zna ni on gdje bi. Ali Avaz ga već zakucao ekserom za jedno mjesto, pa im sad pravi probleme.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Ma i Čedomir trola. Malo tamo, malo vamo, ne zna ni on gdje bi. Ali Avaz ga već zakucao ekserom za jedno mjesto, pa im sad pravi probleme. Ne znam ja nijednu " cedomirsku" pjesmicu :(( Samo rodoljubive nase
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:50 |
|
|
nema više kvačica emtice ha?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:52 |
|
|
Ima kako ne, no mrsko mi se zamarati.Nego idi vidi imal' me na klixu i avazu pa javi
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:55 |
|
|
nego reci ti meni oko moje lijepo i sjajno, kojem đeneralu si posvetila pjesmicu?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 22:58 |
|
|
A tko si ti da ja uopce moram s tobom komunicirati, a pogotovo ti bilo sto objasnjavati ? Kao sto vec rekoh, ti kao Hrvat bi trebao znati KOJEM.I on nije Djeneral nego General.Ne obracaj mu se ni u trecem licu tom cetnickom rijecju.
Djeneral ti je Mladic.I Draza M.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:00 |
|
|
šta se ljutiš odma? pitam koji general jerbo ih ima dosta u hagu da nije možda cijenjeni general Slobodan Praljak?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:02 |
|
|
Daj Emt neku pozitivnu temu iz Sarajeva. Ima kakvih kulturnih događanja ovih dana. Samo nemoj o iftarima.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:03 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: šta se ljutiš odma? pitam koji general jerbo ih ima dosta u hagu da nije možda cijenjeni general Slobodan Praljak? Na tebe ? Jedino mogu na tvoje jeftine pokusaje provokacije. A sad mahanje, odi smarati nekog drugog Za mene moras josssss punooooooo uciti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:04 |
|
|
bbc jesi li ikad sehurio ili iftario sa muslimenima?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:06 |
|
|
BBC je napisao/la: pozitivnu temu iz Sarajeva. Ima kakvih kulturnih događanja ovih dana. Samo nemoj o iftarima. U Seheru sve Htjela sam putovati na duzi vikend dolje, al nemam vise odmora.Od Jeseni tek.Na lijepe oke nedaju ovi levati
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:11 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: bbc jesi li ikad sehurio ili iftario sa muslimenima? Ne mogu se sjetiti, možda jesam. Ali mislim da oni na iftar ne zovu ne-muslimane, samo na Bajram. Ako i jesam to je bilo prije 350 godina, kad taj rat nije sve promijenio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: pozitivnu temu iz Sarajeva. Ima kakvih kulturnih događanja ovih dana. Samo nemoj o iftarima. U Seheru sve Htjela sam putovati na duzi vikend dolje, al nemam vise odmora.Od Jeseni tek.Na lijepe oke nedaju ovi levati Ne idem nigdje gdje je preko 40 C. No, no, nema šanse.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:14 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:17 |
|
|
Ma vec sam se vidjela na Jadranu u petak.Cijeli odmor sam potrosila na USA.Nista od mora i Sarajeva izgleda do daljnjeg.Raspusti traju i malo nas ima nazalost.Porodicne osobe koriste prednosti, jer su neke institucije zatvorene cetvrtak i petak ( hortovi )
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:21 |
|
|
Petar Luković se popeo na krov svoje zgrade i prijeti da će da skoči ako se Čeda ne izvini zbog prisustva u Guči.
A ta kurčeva Guča, toliko ljudi i Čeda prođe bez incidenta... jebala ih Guča.
Inače, Čedina žena je ćerka nekog glavonje, malo mi je konjasta.
Brigada policije oko njega... Cigojner pravi... kao ovi bivši gospodari od SarajkeDjevojke.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:24 |
|
|
Jel' ona neka Hercegovka?
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:25 |
|
|
Citat: Nije samo majka Čedomira Jovanovića iz Republike Srpske. Iz Republike Srpske je i njegova supruga, rođena i odrasla u Nevesinju. Njen otac, Čedin tast, Mijat Savić u Nevesinju je bio ljekar od 1978. do 1982. godine, od 1982. do početka rata bio je ljekar u Mostaru, a od 1992. do 1994. radio je u Ratnoj bolnici u Nevesinju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:28 |
|
|
Metemma je napisao/la: Petar Luković se popeo na krov svoje zgrade i prijeti da će da skoči ako se Čeda ne izvini zbog prisustva u Guči.
A ta kurčeva Guča, toliko ljudi i Čeda prođe bez incidenta... jebala ih Guča.
Inače, Čedina žena je ćerka nekog glavonje, malo mi je konjasta.
Brigada policije oko njega... Cigojner pravi... kao ovi bivši gospodari od SarajkeDjevojke. Guslaru, tebi ocigledno bilo malo sinoc prestave.Kulturno ti kazem, prekini :) Bices mirniji, kulturniji i psihicki zdraviji.A gospodare si u povijesti jedino ti mogao imati.Izgooglaj rijec Serv, sto oznacava. Sad prosetaj da te ne bi zakucala
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 14 kol 2012, 23:33 |
|
|
Citat: KRAJEM 19-TOG STOLJEĆA VASA PELAGIĆ POTPLAĆIVAO DJECU PO BOSNI DA SE ZOVU "SRBIMA".
Po instrukcijama "Načertanija" Ilije Garasanina (na slici,lijevo) iz 1844 godine,a posebno poslije suludog clanka Vuka Stefanovica pod nazivom "Srbi,svi i svuda" objavljenog nedugo potom,1849.godine,,Sluge (Servi) su poceli proglasavati "Srbima",prakticno ko im je god pao na pamet,ne birajuci sredstva ni nacine.
Kako se postajalo "Srbinom" krajem 19 stoljeca? Dekretom,parama!
Na sljedecoj slici su navedni podaci o tome kako su Sluge krajem 19 stoljeca proglasavali "Srbinom" svakog stranca,koji bi u Srbiji proveo 10 godina!!
Sto se Bosne tice,izmedju ostalih,koristili su i novac,konkretno austrougarski kovani novac "krajcare " (kreuzer),i potplacivali po Bosni djecu da se zovu Srbima! Nije moglo drugacije!!! LOOOOOOOOOOOOOL
Evo cas povijesti kako je nastala srpska nacija
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|