HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 ožu 2025, 21:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike
PostPostano: 15 kol 2012, 16:41 

Kojim fašističkim obeležjima? :neznam

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 16:46 

i_jopet je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
Smotra cetnikluka je pocela.. Ne vriste sada srpski listovi o fasistickim obiljezjima kojih je more.. Koji licemjerni smradovi

Oni se očito četnika ne srame. Toliko o njihovim komentarima.

Kad bi se ovakva smotra recimo ustaška ili partizanska održala u RH kako bi reagirali mediji?

Cetnici su zakonom proglaseni za antifasisticki pokret za vreme ww2... da neko vristi na to?! :001_huh

To je deo folklora, i tako ce uvek biti, a to sto drugima to smeta...jbg, smeta i meni svasta kod drugih, pa ne vristim...

Inace nisam fan tih obelezja, pogotovo znajuci sklop onih koji se danas furaju na cetnike... ali da im to branim... ne zanima me :neznam

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 16:54 

slika

Fašisti četnici. :zubati

S druge strane...

slika

slika

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 16:58 

Ma nek nose "U" ako hoce...koga briga...

Sta sad, kao, nemojte, to je fuj.... :D

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 17:02 

Al' sad će da se jave i da nam objasne kako je to zapravo in i moderno, ali kad neko usred Srbije u Guči nosi srpsku oficirsku kapu i dvoglavog orla, to je fuj i fašistički.

Što ti reče, nečija potreba da se nakinđuri krstačama, ocilima, slovima U, šahovnicama, trobojkama, polumesecima, orlovima, ljiljanima i da tako šeta kao neka mečka po vašaru mi je smešna, ali ako njemu to godi, šta da mu radim. :zubati

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 17:12 

U SAD se može šetati sa svastikom po ulici.

Ne branim svastiku nego kažem kako je.
Ne postoji kod nas još taj mentalni sklop a i vrlo lako planu nemiri kod nas zbog obilježja.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 17:13 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Al' sad će da se jave i da nam objasne kako je to zapravo in i moderno, ali kad neko usred Srbije u Guči nosi srpsku oficirsku kapu i dvoglavog orla, to je fuj i fašistički.

Što ti reče, nečija potreba da se nakinđuri krstačama, ocilima, slovima U, šahovnicama, trobojkama, polumesecima, orlovima, ljiljanima i da tako šeta kao neka mečka po vašaru mi je smešna, ali ako njemu to godi, šta da mu radim. :zubati

Zamisli neko u Guci da zabrani nekom domacinu majcu i sapku :001_cool

Glupo je uopste pridavati znacaj tim stvarima, jer niko nije lud, pa da misli da u Hrvatskoj nema likova koji se loze na ujke, a u Srbiji na cetnike... taj mora da je prespavao 20 godina.

Sad je bilo u Cavoglavama, desetine hiljada ljudi, ujkanski woodstock... i... sad bi kao neko trebao odavde da grize nokte na to, kako mogu blabla... mogu, i to je njihova stvar, mozemo da se salimo oko toga, ali neki popizditis ne dolazi u obzir.

Moze da se ode i u drugu dimenziju, pa da se neko poziva na zakone, tamo promocija ustastva je zabranjena... i to od strane onih kojima treba zabraniti velicanje komunjara, al to je opet unutarhrvatsko pitanje.

Za vecinu Srba cetnici nisu fasisti, i taj stav cu uvek braniti... sto ne znaci da sam pristalica tog pokreta i da o njihovoj borbi u ww2 mislim najbolje. Samo u toj ruznoj podeli na partizane i cetnike, gde je prljavstine na obe strane, cetnici mi izgledaju manje prljavo, sa sve karikaturalnim prikazom sa bradama i opancima...

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 18:37 

Pazi ti kako "liberalni" Srbi staju u obranu cetnistva.. Mozes tek zamislit kakvi su oni iz ravnogorskog..
Razlika je u tome sto se na Cavoglave gleda pod povecalom i svakog kreleta koji stavi zabranjeno znakovlje odmah uslikaju i gruhnu na sve naslovnice od Zagreba do Nisa i Loznice. Sa druge strane stovatelje bradatih fasista tj. saveznika Talijana i Svaba u 2. svjeckom, koji su za Srbe antifastisti (time su i talijani i svabe sa sve ustasama bili antifa- samo srbima logika nije jaca strana) u Gucoj ima na stotine tisuca. Sajkaca nije problem vec razne majice zastave koje se nose u "cast" zlocincima.. E sad sto je kod vas u Srbiji to normalno i zakonito to pokazuje kakva ste gamad.. Ni manje ni vise..
Baj d vej nemoras biti fasista da bi bio zlocinac.. Cetnici su bili zlocinci bez obzira kako vi srbi na njih gledate,a vama je na cast sto takve zakonito slavite

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 18:50 

Tulkas je napisao/la:
Pazi ti kako "liberalni" Srbi staju u obranu cetnistva.. Mozes tek zamislit kakvi su oni iz ravnogorskog..
Razlika je u tome sto se na Cavoglave gleda pod povecalom i svakog kreleta koji stavi zabranjeno znakovlje odmah uslikaju i gruhnu na sve naslovnice od Zagreba do Nisa i Loznice. Sa druge strane stovatelje bradatih fasista tj. saveznika Talijana i Svaba u 2. svjeckom, koji su za Srbe antifastisti (time su i talijani i svabe sa sve ustasama bili antifa- samo srbima logika nije jaca strana) u Gucoj ima na stotine tisuca. Sajkaca nije problem vec razne majice zastave koje se nose u "cast" zlocincima.. E sad sto je kod vas u Srbiji to normalno i zakonito to pokazuje kakva ste gamad.. Ni manje ni vise..
Baj d vej nemoras biti fasista da bi bio zlocinac.. Cetnici su bili zlocinci bez obzira kako vi srbi na njih gledate,a vama je na cast sto takve zakonito slavite

Jel si ti u stanju da razlikuješ sabor trubača od ravnogorskog skupa? To što neko prošeta sa ovom ili onom kapom/majicom ga ne čini četnikom, ta obeležja mogu da se kupe na svakom koraku. U Guči na svakih 100-150 ljudi se pojavi tek poneko sa nekakvom četničkom majicom.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 18:55 

@Tulkas
Ma ubilo se što ste pod povećalom. Eno vidim, osude samo stižu... Malo misa za poglavnika, malo pomen pobijenim ustašama i domobranima, malo pevanje po stadionima.

Citat:
Deseci tisuća ljudi stigli u Čavoglave: policija utišava ustaške pjesme

Junuz Djipalo je napisao/la:
Ma vidi se na Indexu da su lovili na 100k ljudi nekoga sa kapom, ili bar majicom, i nisu ulovili. :D

Svaka čast organizatorima!

ManInBlack je napisao/la:
Neka pati koga smeta

slika

Zadar1993 je napisao/la:
Drugi je problem što su partizanski balovi u mnogočemu prikriveni četnički balovi (tipa onaj u Srbu, da se sjetimo taj događaj sa antifašizmom nema veze).

zaba1111 je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:

Dok je balova partizanskih vampira, neka i Čavoglava.

Da se mene pita, za ovu morbidnu paralelu i dovođenje u istu ravan vampira i narodne proslave i veselja kakvo se samo poželjeti može,a koji opravdano postaju i brand, bi dobio zabranu pisanja.

Dakle, ajde ti nama Tulkas pošalji spisak šta smemo, a šta ne smemo da nosimo i da proslavljamo. Jbt, jedino Švabe, Mađare, Bugare i Italijane da počnemo da vodamo po proslavama... Valjda je to onda evropski i nezločinački. :zubati

Btw, u Guču dolazi i gomila Slovenaca i Hrvata. Ne pominju se vrbe i druga priručna vešala... Sve u svemu, druga država. Kome se sviđa nek' naiđe, kome se ne sviđa nek' zaobiđe.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 18:56 

U Guci je puno obiljezja a nije nikakav oficjelni cetnicki skup
Vise je cetnickih obilježja u guci no ustaškog u caviglavama pa ti
Razmisli o tome

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 18:59 

Jaganjac. Nosajte i *** na glavama al prestanite da gledate sta se čini u Hrvatskoj.
Nemate prava solit pamet Hrvatima i upozoravati na zločine dok su vama zlocinci legalni
I njihovo znakovlje. Kužiš

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 19:23 

Srbi su cetnici? Ko bi reka, ja mislija to minorna pojava tamo. :scared Ovo je dobro za one hrvatske budale koje misle da ce tu biti nekih dobrosusjedskih odnosa.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 19:24 

Ma kužim.

Evo još malo fašista.

slika

Zločinački diverzantski odred četnikuša u akciji.

slika

Chetnik NAVY.

slika

slika

slika

Bradati tipovi sa kamama na sve strane.

slika

Poznati model opanaka "đenosajd mk.1"

slika

Ravnogorska omladina strojevim korakom preteći korača prema Drini.

slika

Nevine žrtve srbo-ćetničkog orgijanja.

slika

A ova fašistička varošica ima čak i ispostavu šizmatičke crkve tj.podružnice tzv SANU.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 19:25 

@Tulkas
Ma ubilo se što ste pod povećalom. Eno vidim, osude samo stižu... Malo misa za poglavnika, malo pomen pobijenim ustašama i domobranima, malo pevanje po stadionima.

Citat:
Deseci tisuća ljudi stigli u Čavoglave: policija utišava ustaške pjesme

Junuz Djipalo je napisao/la:
Ma vidi se na Indexu da su lovili na 100k ljudi nekoga sa kapom, ili bar majicom, i nisu ulovili. :D

Svaka čast organizatorima!

ManInBlack je napisao/la:
Neka pati koga smeta

slika

Zadar1993 je napisao/la:
Drugi je problem što su partizanski balovi u mnogočemu prikriveni četnički balovi (tipa onaj u Srbu, da se sjetimo taj događaj sa antifašizmom nema veze).

zaba1111 je napisao/la:

Da se mene pita, za ovu morbidnu paralelu i dovođenje u istu ravan vampira i narodne proslave i veselja kakvo se samo poželjeti može,a koji opravdano postaju i brand, bi dobio zabranu pisanja.

Dakle, ajde ti nama Tulkas pošalji spisak šta smemo, a šta ne smemo da nosimo i da proslavljamo. Jbt, jedino Švabe, Mađare, Bugare i Italijane da počnemo da vodamo po proslavama... Valjda je to onda evropski i nezločinački. :zubati

Btw, u Guču dolazi i gomila Slovenaca i Hrvata. Ne pominju se vrbe i druga priručna vešala... Sve u svemu, druga država. Kome se sviđa nek' naiđe, kome se ne sviđa nek' zaobiđe.

Je, je guca van je multi kulti kao Sarajevo.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 19:27 

Ne vrdaj jaganjac Znaš da je puno cetnickih obilježja i štandova na kojima se prodaju

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 20:45 

čekaj janjče koji *** ova slika ima sa ustaštvom? :neznam
slika

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 20:58 

Vrbosna HR je napisao/la:
čekaj janjče koji *** ova slika ima sa ustaštvom? :neznam

Vidim šta piše na zastavi.

Prosečan Srbin tu primeti belo polje i veliko slovo U oko šahovnice. Iza toga nepoznata crna zastava, likovi u crnoj uniformi. :zubati

Kao što Tulkas uoči šajkaču i proglasi Guču fašističkom.

(inače stavio sam prvih par slika koje su izašle na google sa ove vaše fešte, tako da ne zameri... ne petljam se u vaše udruge, jedinice i čuda)

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 21:02 

ja neznan vi srbi svugdi vidite slovo U i ustaše
neslažem se ni ja sa onim debilima šta nose ustaške kape ali prozivati Hrvatske branitelje(oni u crnoj uniformi također) je krajnje degutantno

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 21:05 

neslažem se ni ja sa onim debilima šta nose ustaške kape ali prozivati Hrvatske branitelje(oni u crnoj uniformi također) je krajnje degutantno

Kao što rekoh, nemam problem sa hrvatskim braniteljima. Zemlja te pozove, ideš u vojsku kao i svaki normalan muškarac i patriota.

Priča je oko ikonografije.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 21:10 

Srbi o ikonografiji.
Svako selo ima štand sa cetnickim
Obilježjima. Još je legalno.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 21:13 

Kao što rekoh, nemam problem sa hrvatskim braniteljima. Zemlja te pozove, ideš u vojsku kao i svaki normalan muškarac i patriota.

Priča je oko ikonografije.

ma kakva ikonografija nedilje ti?
očeš reč da volite šahovnicu prvim crvenim poljem, ona sa prvim bijelim vas strašno vrjeđa?
daj janje nesramoti se

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 21:13 

Tulkas, ekspert za ruralne predele centralne Srbije i veteran srpskih seoskih proslava. :aleale

ma kakva ikonografija nedilje ti?
očeš reč da volite šahovnicu prvim crvenim poljem, ona sa prvim bijelim vas strašno vrjeđa?
daj janje nesramoti se

Ova sa crvenim je mis popularnosti u odnosu na ovu sa belim međ' narodom. Jbg, asocijacije.

To ti je kao...

slika

Nešto sumnjam da 99% Hrvata pomisli na artiljerijskog oficira Kraljevine Jugoslavije kada vidi ovo. :zubati

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 21:19 

Zamolio bih admine da pročiste ovu temu od srpskih govana. Hvala.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2012, 21:20 

jedino su oni smrdljivi hosovci, hspova, paragina paravojska nanjeli sramotu Hrvatskim braniteljima
kad sam pitao druga Antu(HVO Žepče) šta misli o hosovcima kaže Anto: *ti nas osramotiše na svakom koraku*

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: