|
|
Stranica: 68/77.
|
[ 1912 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 17:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Štedite....nemojte jesti....pa ćete i vi u RS imati državu za Ćovjeka i zapadnu Njemačku kao ovi kod Lagumdžije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 17:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Nego, šća bi u međuvremenu? Pobosanči li gospodin Junuz Srbe iz Srpske te zamrziše li isti Srbiju ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Malo ste nam dali da dišemo, da se i mi malo raspravljamo s federalnim partnerima. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Metemma te dostojno zamijenio. ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif) Hvala na lijepim riječima gosn Junuze, ali ja s Vama stvarno ne mogu da se složim posle priča da Srbi treba da odustanu od svog identiteta, svoje republike i posebno da šahovnice ubijaju pastrmke...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 22:11 |
|
|
Citat: Dodik: RS je za mene država
IZVOR: BETA Banjaluka -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je da je Republika Srpska za njega država, jer ona po međunarodnim standardima ima sve elemente države.
"RS je po svemu, osim po ignorantskom stavu nekih, država, i mi je tako doživljavamo", kazao je Dodik u intervjuu za Radio-televiziju RS. Predsednik RS tvrdi da je BiH za RS "moranje", ali da RS poštuje Dejtonski sporazum, mada "neće ostati jedina da ga brani".
"BiH je nemoguća zemlja sa stanovišta činjenice da se odustalo od sprovođenja slova Dejtona. Prošao je duh Dejtona i sada se ušlo u farsu, u kojoj u suštini niko neće ovu zemlju. Neće je ni Bošnjaci, jer, da je hoće, oni bi prihvatli Dejtonski sporazum", naveo je Dodik.
Dodik je dalje rekao da se zalaže za što hitnije definisanje jasnih političkih ciljeva srpskog naroda u celini, naglašavajući da je o tome razgovarao i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, tokom njihovog nedavnog susreta u Beogradu.
"Mi smo se dogovorili da iza 20. septembra u Banjaluci održimo Savet za sprovođenje Sporazuma o specijalnim vezama, na čijem će dnevnom redu biti i ova tema", rekao je predsednik RS.
Kako je naveo, tada bi trebalo da se razmotri mogućnost zajedničkog delovanja u vezi sa pitanjima Dejtonskog sporazuma, Kosova i Metohije, Srpske pravoslavne crkve, jezika i ostalih pitanja bitnih za srpske nacionalne interese.
"Ja nisam bosanski Srbin niti verujem da mnogi ljudi koji žive ovde pristaju da budu bosanski Srbi. Oni su naprosto Srbi. Mi smo pripadnici jednog naroda, koji je na Balkanu rasut na prostoru drugih zemalja i bitno smanjen u periodu raspada bivše Jugoslavije", kazao je predsednik RS.
Dodik je ponovio da njegov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) neće odustati od smene ministra inostranih poslova Zlatka Lagumdžije, jer je on, kako je naveo, prekršio Ustav i zakone.
"Ovo je crvena linija ispod koje sigurno nećemo ići. Čim počne da radi parlament pokrenućemo pitanje razrešenja Lagumdžije. Oko te ideje pokušaćemo okupiti i neke druge političke partije, mislim da bi u tome trebalo da bude SDS i neke druge partije iz RS", kazao je Dodik.
On je poručio da ako Lagumdžijina smena ne bude na dnevnom redu, "više ništa neće biti na dnevnom redu".
"Na ovom pitanju se, definitivno, ne može praviti kompromis. Hoćemo da se ova situacija rasčisti", istakao je predsednik RS Milorad Dodik.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 22:16 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Neko jak stoji iza Dode (čitaj:Brisel), mislim da će pritisak na bošnjačke partije biti sve jači i jači dok ne pristanu na kompromis sa Srbima i Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 22:29 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Neko jak stoji iza Dode (čitaj:Brisel), mislim da će pritisak na bošnjačke partije biti sve jači i jači dok ne pristanu na kompromis sa Srbima i Hrvatima. Islam je jaci od Brisela i nema kompromisa: Citat: Nema mira i koegzistencije između islamske vjere i neislamskih društvenih i političkih institucija"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 22:36 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ZlatkoZG je napisao/la: Neko jak stoji iza Dode (čitaj:Brisel), mislim da će pritisak na bošnjačke partije biti sve jači i jači dok ne pristanu na kompromis sa Srbima i Hrvatima. Zlatko problem je što iza ovakvog bezobrazluka Bošnjaka stoji mentor EU i još uvijek u mnogočemu superiornija sila od nje, SAD. Samo je pitanje je li fokus SADa da održi ovakvo sranje u BiH jednako jak koliko i fokus EU da stvori stabilnu državu koju će jednog dana inkorporirati u EU. S obzirom na trenutnu krizu eurozone i općenitu neusuglašenost stavova unutar same EU mislim da ćemo još dugi niz godina imati ovakvo sranje u BiH kakvo imamo danas. Problem Amerima predstavlja činjenica da njihovi "saveznici" odnosno lutkice, Bošnjaci, nisu neiscrpni kao E pluribus unum, a niti će Rusi sve ovo mirne duše gledati.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 22:39 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Citat: Dodik: RS je za mene država
IZVOR: BETA Banjaluka -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je da je Republika Srpska za njega država, jer ona po međunarodnim standardima ima sve elemente države.
"RS je po svemu, osim po ignorantskom stavu nekih, država, i mi je tako doživljavamo", kazao je Dodik u intervjuu za Radio-televiziju RS. Predsednik RS tvrdi da je BiH za RS "moranje", ali da RS poštuje Dejtonski sporazum, mada "neće ostati jedina da ga brani".
"BiH je nemoguća zemlja sa stanovišta činjenice da se odustalo od sprovođenja slova Dejtona. Prošao je duh Dejtona i sada se ušlo u farsu, u kojoj u suštini niko neće ovu zemlju. Neće je ni Bošnjaci, jer, da je hoće, oni bi prihvatli Dejtonski sporazum", naveo je Dodik.
Dodik je dalje rekao da se zalaže za što hitnije definisanje jasnih političkih ciljeva srpskog naroda u celini, naglašavajući da je o tome razgovarao i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, tokom njihovog nedavnog susreta u Beogradu.
"Mi smo se dogovorili da iza 20. septembra u Banjaluci održimo Savet za sprovođenje Sporazuma o specijalnim vezama, na čijem će dnevnom redu biti i ova tema", rekao je predsednik RS.
Kako je naveo, tada bi trebalo da se razmotri mogućnost zajedničkog delovanja u vezi sa pitanjima Dejtonskog sporazuma, Kosova i Metohije, Srpske pravoslavne crkve, jezika i ostalih pitanja bitnih za srpske nacionalne interese.
"Ja nisam bosanski Srbin niti verujem da mnogi ljudi koji žive ovde pristaju da budu bosanski Srbi. Oni su naprosto Srbi. Mi smo pripadnici jednog naroda, koji je na Balkanu rasut na prostoru drugih zemalja i bitno smanjen u periodu raspada bivše Jugoslavije", kazao je predsednik RS.
Dodik je ponovio da njegov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) neće odustati od smene ministra inostranih poslova Zlatka Lagumdžije, jer je on, kako je naveo, prekršio Ustav i zakone.
"Ovo je crvena linija ispod koje sigurno nećemo ići. Čim počne da radi parlament pokrenućemo pitanje razrešenja Lagumdžije. Oko te ideje pokušaćemo okupiti i neke druge političke partije, mislim da bi u tome trebalo da bude SDS i neke druge partije iz RS", kazao je Dodik.
On je poručio da ako Lagumdžijina smena ne bude na dnevnom redu, "više ništa neće biti na dnevnom redu".
"Na ovom pitanju se, definitivno, ne može praviti kompromis. Hoćemo da se ova situacija rasčisti", istakao je predsednik RS Milorad Dodik. Isti clanak serviran islamistima na Avazovoj tacni: http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/111564-dodik-ponovo-provocira-rs-jedina-u-bih-ima-kapacitet-da-bude-samostalna.html ![smajl007 :smajl007](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl007.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:00 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Zlatko problem je što iza ovakvog bezobrazluka Bošnjaka stoji mentor EU i još uvijek u mnogočemu superiornija sila od nje, SAD. Samo je pitanje je li fokus SADa da održi ovakvo sranje u BiH jednako jak koliko i fokus EU da stvori stabilnu državu koju će jednog dana inkorporirati u EU. S obzirom na trenutnu krizu eurozone i općenitu neusuglašenost stavova unutar same EU mislim da ćemo još dugi niz godina imati ovakvo sranje u BiH kakvo imamo danas. Problem Amerima predstavlja činjenica da njihovi "saveznici" odnosno lutkice, Bošnjaci, nisu neiscrpni kao E pluribus unum, a niti će Rusi sve ovo mirne duše gledati. Ma Ameri su već nakantali i zajebali Bošnjake više puta , dupla igra. Od Kutiljera kad su Aliju nagovorili da odustane od plana pa do Daytona , generalno svi potezi poslije koji su išli na bošnjačku stranu nisu izmjenili strateški status quo ili šah mat u BiH. Samo je problem što to oni ne kuže a još veći je problem što se ušupčavaju Turcima i Islamskom svijetu gdje Europa ima itekako razumijevanje za srpsku i hrvatsku stranu u BiH ali slažem se da BiH može još ovako godinama što odgovara Srbima ali i Hrvatima , sada u BiH postoji veoma usaglašena rusko-njemačka politika protiv koje Ameri ili pjegavci s otoka nemogu parirat.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:04 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Zlatko problem je što iza ovakvog bezobrazluka Bošnjaka stoji mentor EU i još uvijek u mnogočemu superiornija sila od nje, SAD. Samo je pitanje je li fokus SADa da održi ovakvo sranje u BiH jednako jak koliko i fokus EU da stvori stabilnu državu koju će jednog dana inkorporirati u EU. S obzirom na trenutnu krizu eurozone i općenitu neusuglašenost stavova unutar same EU mislim da ćemo još dugi niz godina imati ovakvo sranje u BiH kakvo imamo danas. Problem Amerima predstavlja činjenica da njihovi "saveznici" odnosno lutkice, Bošnjaci, nisu neiscrpni kao E pluribus unum, a niti će Rusi sve ovo mirne duše gledati. Ma Ameri su već nakantali i zajebali Bošnjake više puta , dupla igra. Od Kutiljera kad su Aliju nagovorili da odustane od plana pa do Daytona , generalno svi potezi poslije koji su išli na bošnjačku stranu nisu izmjenili strateški status quo ili šah mat u BiH. Samo je problem što to oni ne kuže a još veći je problem što se ušupčavaju Turcima i Islamskom svijetu gdje Europa ima itekako razumijevanje za srpsku i hrvatsku stranu u BiH ali slažem se da BiH može još ovako godinama što odgovara Srbima ali i Hrvatima , sada u BiH postoji veoma usaglašena rusko-njemačka politika protiv koje Ameri ili pjegavci s otoka nemogu parirat. Ma jasno, nisam ja ni govorio da su Ameri nešto učinili za Bošnjake, štoviše gdje su ih stigli su ih zajebali, ponajprije zbog održavanja statusa quo. Amerima treba nestabilnost i dok god je tako u BiH i na Kosovu, ma kakva god bila njemačko-ruska politika, Ameri u konačnici dobivaju. I iskreno da se radi samo o Kosovu bi me bolio ku*ac, pošto Amere itekako cijenim . Ovo mi je ipak preblizu, ali mora se priznati da je zanimljivo igrati sa največim je*ačima koje je svijet vidio dosad (čast Englezima u Indiji, ali ovo je ipak više).
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:16 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ma jasno, nisam ja ni govorio da su Ameri nešto učinili za Bošnjake, štoviše gdje su ih stigli su ih zajebali, ponajprije zbog održavanja statusa quo. Amerima treba nestabilnost i dok god je tako u BiH i na Kosovu, ma kakva god bila njemačko-ruska politika, Ameri u konačnici dobivaju. I iskreno da se radi samo o Kosovu bi me bolio ku*ac, pošto Amere itekako cijenim . Ovo mi je ipak preblizu, ali mora se priznati da je zanimljivo igrati sa največim je*ačima koje je svijet vidio dosad (čast Englezima u Indiji, ali ovo je ipak više). Ma Ameri nikad nisu bili slabiji na ovim prostorima od 1995 , Švabe su im sa Nikolićem uvalile kajlu,i još su im smjestili s Rusima (koji pak imaju pik na Tadića jer im je ovaj radio iz leđa u vezi "Južnog toka") koaliciju s Dačićem pa su malo skočili na noge. Kolaju priče ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) , ali Nijemci su se odlučili riješit Tadića jer im je ovaj poskidao na zahtjev Amera poslove,investicije i još neke stvari, zato mi je bilo čudno zašto su pred kraj stisli Tadića s Kosovom znajući da će ovog koštat pobjede. Sve u svemu , bit će tek zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
bezimeni12 je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Neko jak stoji iza Dode (čitaj:Brisel), mislim da će pritisak na bošnjačke partije biti sve jači i jači dok ne pristanu na kompromis sa Srbima i Hrvatima. Islam je jaci od Brisela i nema kompromisa: Citat: Nema mira i koegzistencije između islamske vjere i neislamskih društvenih i političkih institucija"
Metemma izjavi kako mu islamisti nisu problem nego "Bosanci". ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif)
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:23 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ma jasno, nisam ja ni govorio da su Ameri nešto učinili za Bošnjake, štoviše gdje su ih stigli su ih zajebali, ponajprije zbog održavanja statusa quo. Amerima treba nestabilnost i dok god je tako u BiH i na Kosovu, ma kakva god bila njemačko-ruska politika, Ameri u konačnici dobivaju. I iskreno da se radi samo o Kosovu bi me bolio ku*ac, pošto Amere itekako cijenim . Ovo mi je ipak preblizu, ali mora se priznati da je zanimljivo igrati sa največim je*ačima koje je svijet vidio dosad (čast Englezima u Indiji, ali ovo je ipak više). Ma Ameri nikad nisu bili slabiji na ovim prostorima od 1995 , Švabe su im sa Nikolićem uvalile kajlu,i još su im smjestili s Rusima (koji pak imaju pik na Tadića jer im je ovaj radio iz leđa u vezi "Južnog toka") koaliciju s Dačićem pa su malo skočili na noge. Kolaju priče ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) , ali Nijemci su se odlučili riješit Tadića jer im je ovaj poskidao na zahtjev Amera poslove,investicije i još neke stvari, zato mi je bilo čudno zašto su pred kraj stisli Tadića s Kosovom znajući da će ovog koštat pobjede. Sve u svemu , bit će tek zanimljivo. Kažem ti, Amerima je osnovni cilj nestabilnost, a to je postignuto, sve ostalo, od investicija i zaje*avanja Rusa i Nijemaca je sporedno. Europa se na nestabilnim područjima nikad neće proširiti, ergo nikad se ne će zaokružiti. Time ne postaje igrač koji bi mogao parirati SADu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:25 |
|
|
Metemma je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Malo ste nam dali da dišemo, da se i mi malo raspravljamo s federalnim partnerima. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Metemma te dostojno zamijenio. ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif) Hvala na lijepim riječima gosn Junuze, ali ja s Vama stvarno ne mogu da se složim posle priča da Srbi treba da odustanu od svog identiteta, svoje republike i posebno da šahovnice ubijaju pastrmke... Ne od identiteta nego od teritorija, zapravo ni od njega, treba ga malo proširit s 48,3 na 100 %. Doduše nećeš moći svugdje svoju trobojnicu zabit ali... Čini se da Dodo to i radi, pomalo. Očito nisi nešto dobro skužio za pastrmke, neka vam cilj bude da Zvornik izgleda kao Laktaši a ne da ima stijeg na svakoj banderi. Više će koristit srpskom identitetu i opstanku.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:29 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Kažem ti, Amerima je osnovni cilj nestabilnost, a to je postignuto, sve ostalo, od investicija i zaje*avanja Rusa i Nijemaca je sporedno. Europa se na nestabilnim područjima nikad neće proširiti, ergo nikad se ne će zaokružiti. Time ne postaje igrač koji bi mogao parirati SADu. Tu se slažem ,nije problem postići nestabilnost ,pogotovo ovdje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:31 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Kažem ti, Amerima je osnovni cilj nestabilnost, a to je postignuto, sve ostalo, od investicija i zaje*avanja Rusa i Nijemaca je sporedno. Europa se na nestabilnim područjima nikad neće proširiti, ergo nikad se ne će zaokružiti. Time ne postaje igrač koji bi mogao parirati SADu. Hoće! Ako izbace Grčku. Turke su već odjebali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:34 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kažem ti, Amerima je osnovni cilj nestabilnost, a to je postignuto, sve ostalo, od investicija i zaje*avanja Rusa i Nijemaca je sporedno. Europa se na nestabilnim područjima nikad neće proširiti, ergo nikad se ne će zaokružiti. Time ne postaje igrač koji bi mogao parirati SADu. Tu se slažem ,nije problem postići nestabilnost ,pogotovo ovdje. Da i to je zašto su Ameri ovdje toliko prisutni, da nema interesa Europe da se zaokruži, baš bi Amere bolila briga za ovaj prostor.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hoće! Ako izbace Grčku. Turke su već odjebali. Pa kako je to zaokruženo? ZlatkoZG je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kažem ti, Amerima je osnovni cilj nestabilnost, a to je postignuto, sve ostalo, od investicija i zaje*avanja Rusa i Nijemaca je sporedno. Europa se na nestabilnim područjima nikad neće proširiti, ergo nikad se ne će zaokružiti. Time ne postaje igrač koji bi mogao parirati SADu. Tu se slažem ,nije problem postići nestabilnost ,pogotovo ovdje. Sada je stvar trenutka i upornosti. Ameri su privremeno malo posustali i sasvim sigurno im ovi prostori nisu na top listi prioriteta. Neće sedeti skrštenih ruku, ali svakako ima prostora za pomake.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:40 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Tu se slažem ,nije problem postići nestabilnost ,pogotovo ovdje.
Da i to je zašto su Ameri ovdje toliko prisutni, da nema interesa Europe da se zaokruži, baš bi Amere bolila briga za ovaj prostor. Da otprilike citiram jednog od vodećih svjetskih ulagača: "U Washingtonu sjede totalni idioti međutim u usporedbi s idiotima u Briselu su genijalci". Niko nije kriv Europljanima što su se vodili ideološki pa sami sebi iskopali jamu sa Eurozonom koja trebala biti samo sa industrijski jakim i konkurentnim zemljama a i tako je u početku bila koncipirana. Svi su znali da je Goldman Sachs skuhao Grcima knjige da bi ovi ušli u Euro, sada dolazi vrijeme naplate.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:42 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Hoće! Ako izbace Grčku. Turke su već odjebali. Pa kako je to zaokruženo? Pa, još BiH fali. Eh da, vjerojatno će i VB i Irsku šutnut van. Fakat nastaje zajebana država u tom slučaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kažem ti, Amerima je osnovni cilj nestabilnost, a to je postignuto, sve ostalo, od investicija i zaje*avanja Rusa i Nijemaca je sporedno. Europa se na nestabilnim područjima nikad neće proširiti, ergo nikad se ne će zaokružiti. Time ne postaje igrač koji bi mogao parirati SADu. Hoće! Ako izbace Grčku. Turke su već odjebali. Izbacit će Grčku tek onda kad će Nijemci bit spremni spušit 80 milijardi €ura zbog izlaska Grčke , Merkelica je trebala izbacit Grčku još 2010 dok je bilo jeftino ,igrala se ,kockala i popušila.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 23:43 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da i to je zašto su Ameri ovdje toliko prisutni, da nema interesa Europe da se zaokruži, baš bi Amere bolila briga za ovaj prostor.
Da otprilike citiram jednog od vodećih svjetskih ulagača: "U Washingtonu sjede totalni idioti međutim u usporedbi s idiotima u Briselu su genijalci". Niko nije kriv Europljanima što su se vodili ideološki pa sami sebi iskopali jamu sa Eurozonom koja trebala biti samo sa industrijski jakim i konkurentnim zemljama a i tako je u početku bila koncipirana. Svi su znali da je Goldman Sachs skuhao Grcima knjige da bi ovi ušli u Euro, sada dolazi vrijeme naplate. I iskreno neka i oni plate svoja sranja, ne će mi biti žao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 00:23 |
|
|
Citat: „Srbijansko društvo je zaokupljeno sobom i nikada nije pridavalo toliku pažnju RS-u koliko bi to odgovaralo ovom entitetu. Mislim da su za prosječne srbijanske građane svi iz BiH, bili to Bošnjaci, Srbi ili Hrvati, prije svega Bosanci“. No, Sonja Biserko podsjeća da su mediji ti koji kreiraju javno mišljenje, „a u srbijanskim se medijima o RS-u uglavnom piše kao da je ona dio Srbije i da je samo pitanje vremena kada će se izdvojiti iz BiH“. Citat: Mi u BiH smo navikli da skoro 200 godina Srbija svojata Bosnu ili barem pravoslavne Bosance, tako da nisam iznenađen Stefanovićevim verbalnim izražavanjem“, kaže za Deutsche Welle politički analitičar Vlastimir Mijović. Oplakah! ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Mislim kako nam je pametnije, umjesto da budemo "Bosanci", da izgradimo poseban identitet bh. Hrvata i bh. Srba na cijelom teritoriju BiH. Ovako mi trčkaramo za njima a oni koriste i iskorištavaju. Jamiš lijepo BiH, kad nam je već zadana, ušutkaš islamiste, i osigurao si se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 00:29 |
|
|
Au Junuze... Sonja Biserko i Vlastimir Avaz Mijović. Postaješ očajan? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 00:35 |
|
|
Ajde bolan, nije Gavrilo pucao za manje od pola BiH, a još manje za 10% Sarajeva. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 00:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Koliko Junuzarija na ovoj temi. Junko je meni Šešelj, Bog.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|