|
|
Stranica: 69/77.
|
[ 1912 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 00:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kuha se zadnjih dana pravo između Srba i Bošnjaka, više nego uobičajeno. Kako će ta kulminacija završiti. Korisno i Hrvatima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 00:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde bolan, nije Gavrilo pucao za manje od pola BiH, a još manje za 10% Sarajeva. Juksone, duze vremena me vec podsecas na nekog, nisam mogao da napravim jasnu konekciju, ali sad mi je sinulo... Prototip si potpredsednika komunisticke partije nekog manjeg mesta, tamo negde 70-ih kad je malo vec popustila stega, dosle su do tebe neke liberalnije ideje, pa sad pokusavas da to skrojis i u svojoj sredini... Konfekcijsko braon odelo, u slobodnijim varijantama karirana kosulja, viri Drina, meko pakovanje iz dzepa na grudima... regularan clan nase progresivne zajednice...ali nije to sve, to je suvise obicno... Nas Juka sanja sednice, onaj trenutak kad ce on da uzme banku i objasni pastvi kako bi on to skuvao... iznad su autoriteti, ali ovi ispod... to mora da slusa, nas Juka to vidi dalje i vise...nema sanse da nekom klimne glavom, ima on My Way, i to nikako ne moze biti kopija. Posle seanse ponosno zapali pljugu, svaka rec je bila na mestu, i to sto mnogi nisu razumeli njegove ideje... nije to znak da lupeta, nego da ostali mozda i nisu ni vredni njegovih misli, vec im on to ucini, hoce da pomogne... Takav je nas Jukson
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 01:00 |
|
|
Džoni Rulez.... Gavrilo je ispunio svoj cilj.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 01:02 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde bolan, nije Gavrilo pucao za manje od pola BiH, a još manje za 10% Sarajeva. Juksone, duze vremena me vec podsecas na nekog, nisam mogao da napravim jasnu konekciju, ali sad mi je sinulo... Prototip si potpredsednika komunisticke partije nekog manjeg mesta, tamo negde 70-ih kad je malo vec popustila stega, dosle su do tebe neke liberalnije ideje, pa sad pokusavas da to skrojis i u svojoj sredini... Konfekcijsko braon odelo, u slobodnijim varijantama karirana kosulja, viri Drina, meko pakovanje iz dzepa na grudima... regularan clan nase progresivne zajednice...ali nije to sve, to je suvise obicno... Nas Juka sanja sednice, onaj trenutak kad ce on da uzme banku i objasni pastvi kako bi on to skuvao... iznad su autoriteti, ali ovi ispod... to mora da slusa, nas Juka to vidi dalje i vise...nema sanse da nekom klimne glavom, ima on My Way, i to nikako ne moze biti kopija. Posle seanse ponosno zapali pljugu, svaka rec je bila na mestu, i to sto mnogi nisu razumeli njegove ideje... nije to znak da lupeta, nego da ostali mozda i nisu ni vredni njegovih misli, vec im on to ucini, hoce da pomogne... Takav je nas Jukson Je baš. Nije vrijedan toliko riječi, ali kad si se već potrudio svaka ti je na mjestu.
|
|
Vrh |
|
|
epikur27
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 09:00 |
|
|
Bome, uduplali se napori za neovisnost Srpske. Sretno susjedi :)
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 09:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde bolan, nije Gavrilo pucao za manje od pola BiH, a još manje za 10% Sarajeva. Mučenik Gavrilo je pucao za slobodu. Kako deo BiH ipak voli da ima kolonijalnog upravnika (sasvim slučajno Austrijanca), izgleda da slobodu nije ni zaslužio. Što bi se dovodili u situaciju da se nakon novih pola veka opet kajemo i napuštamo domove kad se ovima ili onima digne...?
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:02 |
|
|
Citat: Radmanović: Posle smene Lagumdžije, Srbin šef diplomatije BiH
Posle smene ministra spoljnih poslova BiH Zlatka Lagumdžije, to mesto će, po principu rotacije, pripasti Srbinu iz RS, rekao je u intervjuu za današnje "Nezavisne novine" srpski član Predsedništva BiH Nebojša Radmanović.
Radmanović je naveo da će, uz zahtev o Lagumdžijnoj smeni, biti i ovaj zahtev RS, mada, kako je istakao, još nije dogovoreno ni ime ni partija iz koje će biti budući šef diplomatije.
Prema njegovim rečima, i u ovom sazivu Saveta ministara BiH to mesto je trebalo da pripadne Srbinu, ali je RS popustila kako bi Savet bio formiran.
- I videli smo kako se to sve završilo. Danas, kad je to ponovo u igri, mi ćemo insistirati da to bude Srbin iz RS - rekao je Radmanović.
Smenu Lagumdžije zatražili su zvaničnici RS, uključujući i predsednika tog entiteta u BiH Milorada Dodika, zbog instrukcija koje je dao Misiji BiH pri UN da na glasanju u Generalnoj skupštini UN podrži rezoluciju o Siriji kojom se osuđuje režim u Damasku.
Radovanović je objasnio da je u ovom slučaju reč o dva problema, od kojih se jedan odnosi na događaje u Siriji, a drugi na način glasanja i kršenje Ustava BiH. Odnosi RS i Srbije biće pojačani
Govoreći o odnosu Beograda i Banjaluke, posle promene vlasti u Srbiji, Radmanović je izrazio uverenje da ti odnosi neće ostati na istom nivou, već da će biti pojačani, u skladu s Dejtonskim sporazumom i specijalnim i paralelnim vezama.
Na pitanje šta će se desiti ako EU izgubi interes za BiH, a neki drugi se pojave, Radmanović je podsetio na interese Rusije i Turske koje te zemlje ni ne kriju.
- Rusi politički to i ne izražavaju posebno, ali to rade ekonomski, što i jeste najvažnije. Turska se više politički eksponira i pokazuje otvorenu želju da bukvalno vlada nekim zemljama na Balkanu. A EU spava - rekao je on.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:18 |
|
|
Stvarno mislim da bi trebali smanjiti apetite.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37835 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde bolan, nije Gavrilo pucao za manje od pola BiH, a još manje za 10% Sarajeva. Mučenik Gavrilo je pucao za slobodu. Kako deo BiH ipak voli da ima kolonijalnog upravnika (sasvim slučajno Austrijanca), izgleda da slobodu nije ni zaslužiohi Što bi se dovodili u situaciju da se nakon novih pola veka opet kajemo i napuštamo domove kad se ovima ili onima digne...? Pa preko 2/5 Srba (i još dio koje je obuhvatila RS) je napustilo domove zato što je neki Radovan htiio crtat točnu srpsku zemlju. Nisu vam za to Hrvati i Bošnjaci krivi. Za štošta jesmo ali za to ne. Džoni fino piše ni o čemu. Vrlo je jednostavno Džoni, uz 3 etničke izborne jedinice u BiH, bez unutarnjih granica (eventualno kantoni iako mi se sve manje sviđaju), imali bi mogućnost kontrolirat državu. Što znači da bi uvijek mogli preglasat 2 naroda trećeg, pa i u najsitnijim pitanjima. S tom razlikom što bi se u današnja vremena prije viđao savez Srba i Hrvata i po najsitnijim pitanjima. Uvedeš porez na vjerske objekte koji proizvode buku na pr. U tom slučaju je doista svejedno gdje će u BiH ko živjeti. Jer se ovim sustavom koji se veže na popise stanovništva, osigurava da narodi dobiju autentične predstavnike. To je i Srbima korisno, jer, kako vrijeme odmiče, sve je manje nade u to da će RS završit u Srbiji ili kao neovisna država. A to drastično mijenja perspektivu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:41 |
|
|
Isto tako, par zakona u BiH nametnutih od strane srpskohrvatske osovine dovela bi brzo do toga da unitarci pale trokutnu žutoplavu zastavu.
Onda bi oni tražili entitet/državu.
No, kad se mapašu ništa ne da objasnit, jer svrši čim mu se učini da vidi svoju boju kako se povećava na karti.
Zato mi vi iz Srbije i idete na živce, nemate pojma o Bošnjacima, a volite pametovat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:42 |
|
|
Hamo, Pipa i ostala ekipa. Junko kaska za njima.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što znači da bi uvijek mogli preglasat 2 naroda trećeg, pa i u najsitnijim pitanjima. S tom razlikom što bi se u današnja vremena prije viđao savez Srba i Hrvata i po najsitnijim pitanjima. Uvedeš porez na vjerske objekte koji proizvode buku na pr. Da, pošto mi imamo sjajna iskustva sa tim kad 2 naroda preglasaju treći... Rešenje ti nema smisla i utemeljenja u stvarnosti. Junuz Djipalo je napisao/la: U tom slučaju je doista svejedno gdje će u BiH ko živjeti. Jer se ovim sustavom koji se veže na popise stanovništva, osigurava da narodi dobiju autentične predstavnike. Srbima je i sada svejedno. Nakon temeljnog gradžanskog delovanja, od 100% Srba u BiH se u federaciji rodi 2%. Toliko o tome. Junuz Djipalo je napisao/la: To je i Srbima korisno, jer, kako vrijeme odmiče, sve je manje nade u to da će RS završit u Srbiji ili kao neovisna država. A to drastično mijenja perspektivu. Ne znam o čemu ti to. Srbija više nije na MZ stubu srama, RS je preživela pokušaje ukidanja i sada je opšteprihvaćena, BiH polako ali sigurno ide na marginu MZ interesovanja. Rekao bih da je odvajanje RS sve izvesnije. Sad, da li će sami ili ići sa Srbijom, njihova odluka.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:47 |
|
|
Tek si ti glup Bibićko. Crtate karte i ložite se na RS. Sanjate raspad, evo već 20-ak godina. Koliko vam treba još da shvatite da ste, u najmanju ruku, neučinkoviti?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:51 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Što znači da bi uvijek mogli preglasat 2 naroda trećeg, pa i u najsitnijim pitanjima. S tom razlikom što bi se u današnja vremena prije viđao savez Srba i Hrvata i po najsitnijim pitanjima. Uvedeš porez na vjerske objekte koji proizvode buku na pr. Da, pošto mi imamo sjajna iskustva sa tim kad 2 naroda preglasaju treći... Rešenje ti nema smisla i utemeljenja u stvarnosti. Junuz Djipalo je napisao/la: To je i Srbima korisno, jer, kako vrijeme odmiče, sve je manje nade u to da će RS završit u Srbiji ili kao neovisna država. A to drastično mijenja perspektivu. Ne znam o čemu ti to. Srbija više nije na MZ stubu srama, RS je preživela pokušaje ukidanja i sada je opšteprihvaćena, BiH polako ali sigurno ide na marginu MZ interesovanja. Rekao bih da je odvajanje RS sve izvesnije. Sad, da li će sami ili ići sa Srbijom, njihova odluka. Hoćeš opkladu? 500 evrića. Sljedeće godine u isto vrijeme sjetimo se ove teme i vidimo dokle smo dogurali, šta se promijenilo. Ako RS bude išta bliže odvajanju imaš 500 evrića. Ako politika RS bude ista kao i ovih dana imaš 500 evrića. Dignuću kredit ako ne zaradim.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To je i Srbima korisno, jer, kako vrijeme odmiče, sve je manje nade u to da će RS završit u Srbiji ili kao neovisna država. A to drastično mijenja perspektivu.
Vi kao da ste prespavali posljednjih 15-ak godina, gospodine Junuze Za podsjetnik, uporedite OHR (mehanizam onih koji drže na okupu tzv. biH) danas i onaj od ranije, onaj kruti izvorni OHR . Prije ste letili sa pol. scene za svaki nagovještaj neslaganja s njim, danas se i babe na pijaci ismijavaju s njim. Nekad su čistkama čistili SDS (i HDZ), danas i ne znate gdje je gospodin Incko, da li je uopšte živ Drastično je opala presija na političare, u narodu se obnovila ideja za nezavisnu Srpsku i obnovu HB i te stvari se više ne zaustavljaju
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:53 |
|
|
@Junuz To o čemu ti pričaš bi dovelo do sledećeg: 1) Osećaj trijumfa za Bošnjake 2) Rušenje Dejtona 3) Centralizacija 4) Rast moći najbrojnijeg naroda i prelaz dela (vidi pod "Srbi" i "Hrvati" u Sarajevu) Srba i Hrvata u tabor 100% "Bosanaca" 5) Iseljavanje Srba i Hrvata prema svojim centrima kao što se to dešavalo i u SFRJ 6) Dugoročno gledano... svođenje i Srba i Hrvata na manjine u ovoj državi. 7) U trenutku kada se to desi, prekasno za reagovanje, a prava i mehanizmi se ukidaju (misliš da su 1943/45 planirali ishod kao 1992 ili 1995?) U suštini, zanemaruješ sve okolnosti zbog, blago rečeno, naivne želje (meni i dalje nije potpuno jasno šta neko dobije ovim tvojim, posebno me to zanima za Srbe) i ideje da će Srbi i Hrvati, i inače potpuno složni i u velikoj ljubavi, pacifikovati i kontrolisati značajno brojnije Bošnjake koji ionako imaju značajnu podršku spolja... A kao Bošnjaci će sve to pustiti, zato što Srbi i Hrvati ne mašu trobojkama. Što bi rek'o muftija Smajkić: "...ovce koje vode na klanje..."
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:54 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Da, pošto mi imamo sjajna iskustva sa tim kad 2 naroda preglasaju treći... Rešenje ti nema smisla i utemeljenja u stvarnosti. Ne znam o čemu ti to. Srbija više nije na MZ stubu srama, RS je preživela pokušaje ukidanja i sada je opšteprihvaćena, BiH polako ali sigurno ide na marginu MZ interesovanja. Rekao bih da je odvajanje RS sve izvesnije. Sad, da li će sami ili ići sa Srbijom, njihova odluka. Pa, ja sam protiv preglasavanja, no, ni meni se onda nije ostajalo u Srboslaviji. No, tad su oni kojih je u toj zajednici bilo manje imali savez, danas je situacija da je opet manje 2 od 3. I da to trebaju i iskoristit. Vi još uvijek imate tu RS, koju možete još dobro zamijeniti za nešzo pametno. Ako ovako nastavi nećete imat što "prodat". I jedno je što vam se servira u medijima a drugo stvarno stanje, cijela BiH je u k. Doduše, izgleda da ni u Srbiji nije bolje, dapače. No, za BiH ima načina da cijela krene naprijed i otrese se mitova, ratova, sukoba; i bude bolja, ili da je nema. Pa što bude...
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 10:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2769 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Lebowski je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Da, pošto mi imamo sjajna iskustva sa tim kad 2 naroda preglasaju treći... Rešenje ti nema smisla i utemeljenja u stvarnosti. Ne znam o čemu ti to. Srbija više nije na MZ stubu srama, RS je preživela pokušaje ukidanja i sada je opšteprihvaćena, BiH polako ali sigurno ide na marginu MZ interesovanja. Rekao bih da je odvajanje RS sve izvesnije. Sad, da li će sami ili ići sa Srbijom, njihova odluka. Hoćeš opkladu? 500 evrića. Sljedeće godine u isto vrijeme sjetimo se ove teme i vidimo dokle smo dogurali, šta se promijenilo. Ako RS bude išta bliže odvajanju imaš 500 evrića. Ako politika RS bude ista kao i ovih dana imaš 500 evrića. Dignuću kredit ako ne zaradim. Ovdje se moram u potpunosti složiti s tobom. Ruku na srce, sve će biti isto.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 11:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ja sam protiv preglasavanja, no, ni meni se onda nije ostajalo u Srboslaviji. Da, ali bi da uvučeš Srbe u malu Bošnjoslaviju ili još gore Islamoslaviju. Junuz Djipalo je napisao/la: No, tad su oni kojih je u toj zajednici bilo manje imali savez, danas je situacija da je opet manje 2 od 3. I da to trebaju i iskoristit.
Vi još uvijek imate tu RS, koju možete još dobro zamijeniti za nešzo pametno. Ako ovako nastavi nećete imat što "prodat".
I jedno je što vam se servira u medijima a drugo stvarno stanje, cijela BiH je u k. Doduše, izgleda da ni u Srbiji nije bolje, dapače.
No, za BiH ima načina da cijela krene naprijed i otrese se mitova, ratova, sukoba; i bude bolja, ili da je nema.
Pa što bude... Ekonomsko posrtanje i konstantna blokada institucija su koraci koji vode ka razdruživanju. Videsmo to već jednom, zar ne?
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 11:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Isto tako, par zakona u BiH nametnutih od strane srpskohrvatske osovine dovela bi brzo do toga da unitarci pale trokutnu žutoplavu zastavu.
Onda bi oni tražili entitet/državu.
No, kad se mapašu ništa ne da objasnit, jer svrši čim mu se učini da vidi svoju boju kako se povećava na karti.
Zato mi vi iz Srbije i idete na živce, nemate pojma o Bošnjacima, a volite pametovat. Nista novo nisi rekao sto vec ne rade Dodik i Covic samo na malo suptilniji nacin.U srbiji imamo iskustva sa muslimanima i tice nas se taj problem, posebno osovina istambul-tirana-pristina-sarayspor
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 11:02 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Hoćeš opkladu? 500 evrića. Sljedeće godine u isto vrijeme sjetimo se ove teme i vidimo dokle smo dogurali, šta se promijenilo. Ako RS bude išta bliže odvajanju imaš 500 evrića. Ako politika RS bude ista kao i ovih dana imaš 500 evrića. Dignuću kredit ako ne zaradim. Nema potrebe za opkladom. Stvari će ostati iste. Samo što verovatno imamo različit pogled na značenje toga.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 11:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tek si ti glup Bibićko. Crtate karte i ložite se na RS. Sanjate raspad, evo već 20-ak godina. Koliko vam treba još da shvatite da ste, u najmanju ruku, neučinkoviti? Ne sanjam ja nikakav raspad. Ali to mora doći kad se 3 naroda mrze. Što ja imam sa tim. Više je mržnje danas nego između naroda 1990-e. Puno više.
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 11:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 11:11 |
|
|
Poenta priče. Ili napravite BiH koja će biti nacionalno bezbedna i ekonomski koliko-toliko privlačna ili se lagano korača prema razlazu. Onom trenutku kad druga strana pomisli: "Ma nek' se nose više u 3 pi.mat. ako hoće, muka mi je da ih slušam."
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 11:13 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Da, pošto mi imamo sjajna iskustva sa tim kad 2 naroda preglasaju treći... Rešenje ti nema smisla i utemeljenja u stvarnosti. Ne znam o čemu ti to. Srbija više nije na MZ stubu srama, RS je preživela pokušaje ukidanja i sada je opšteprihvaćena, BiH polako ali sigurno ide na marginu MZ interesovanja. Rekao bih da je odvajanje RS sve izvesnije. Sad, da li će sami ili ići sa Srbijom, njihova odluka. Hoćeš opkladu? 500 evrića. Sljedeće godine u isto vrijeme sjetimo se ove teme i vidimo dokle smo dogurali, šta se promijenilo. Ako RS bude išta bliže odvajanju imaš 500 evrića. Ako politika RS bude ista kao i ovih dana imaš 500 evrića. Dignuću kredit ako ne zaradim. ti stvarno mislis da se nista ne menja i da je danasnja BIH ista kao ona iz 2006? ne verujem da si ozbiljan,menja se sve a BIH stoji, to i jeste cilj,da se pokaze kako je rs funkcionalna i odrziva a BIH disfunkcionalna i nemoguca
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|