|
|
Stranica: 15/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ernani
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 01 lis 2009, 21:12 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Stari su to zvali "ruta" ili rutava
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 01 lis 2009, 21:17 |
|
|
Ernani je napisao/la: Stari su to zvali "ruta" ili rutava Stvarno, nikakvo čudo što svi imate neka perverzna interesovanja budući da su "sveti" praoci listom perverznjaci. Mislim da će sledeći judejski svetac biti Ron Džeremi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 01 lis 2009, 21:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ernani je napisao/la: Stari su to zvali "ruta" ili rutava Stvarno, nikavo čudo što svi mate neka perverzna interersovanja budući da su "sveti" praoci listom perverznjaci. Mislim da će sledeći judejski vsetac biti Ron Džeremi. Who invited you to the party, jeli ? Čitaj temu i drži je se ili šetaj, yatz
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 01 lis 2009, 21:24 |
|
|
Ernani je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Stvarno, nikavo čudo što svi mate neka perverzna interersovanja budući da su "sveti" praoci listom perverznjaci. Mislim da će sledeći judejski vsetac biti Ron Džeremi. Who invited you to the party, jeli ? Čitaj temu i drži je se ili šetaj, yatz Samo da popravim štamparske greške u prethodnom postu i odoh. A ti se ponašaj lepo, jer si pod budnim arijevskim okom.
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 01 lis 2009, 21:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ernani je napisao/la: Who invited you to the party, jeli ? Čitaj temu i drži je se ili šetaj, yatz Samo da popravim štamparske greške u prethodnom postu i odoh. A ti se ponašaj lepo, jer si pod budnim arijevskim okom. Ma *** ptice rode kako bi rekli, kakvo arijevsko oko a Turčin mjerio ulje 520 godina, bjež. Rekao bi ti jednu stvar za budućnost ali drugi put a nije ni tema, neugodno ćeš se iznenaditi Nema odgovora na moja pitanja pa odoh na chat ili obići temu o srbima jednorupićima, nešto puno Srba je došlo tamo
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 01 lis 2009, 21:33 |
|
|
Ernani je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Samo da popravim štamparske greške u prethodnom postu i odoh. A ti se ponašaj lepo, jer si pod budnim arijevskim okom. Ma *** ptice rode kako bi rekli, kakvo arijevsko oko a Turčin mjerio ulje 520 godina, bjež. Rekao bi ti jednu stvar za budućnost ali drugi put a nije ni tema, neugodno ćeš se iznenaditi Nema odgovora na moja pitanja pa odoh na chat ili obići temu o srbima jednorupićima, nešto puno Srba je došlo tamo A čika Abraham je podvodio sopstvenu kćerku faraonu, tako da ta vaša praksa traje mnogo duže od 520 godina. Ko zna ko je sve tu merio ulje, šta god to značilo.
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 01 lis 2009, 22:50 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: A sto mislis zasto si pao bas na glavu... ili uopce... zasto muskarci skoro uvijek padnu na glavu... a zene na zadnjici... Jebo te, kako si ovo dobro zapazio Ja to zapazio na klizanju... Al sigurno da nam to samo fizika moze objasniti...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 17:33 |
|
|
A posledice od ovih modernih ,otvorenih veza /brakova? Recimo da muškarac postane otac ,a on tu ulogu nije želio ili žena kojoj nije "namenjena" uloga majke,a postane?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 21:56 |
|
|
snezana mk je napisao/la: A posledice od ovih modernih ,otvorenih veza /brakova? Recimo da muškarac postane otac ,a on tu ulogu nije želio ili žena kojoj nije "namenjena" uloga majke,a postane? a zna se, abortus, samo treba smisliti dobru žvaku. Ali ako sebi dozvoli da neka leteća zakači sa njim onda on baš i nije mnogo inteligentan. Mada i Borisa Bekera su navukli, oralni sex, pa Ruskinja pljunula u tečni amonijak, privatni avion i za Moskvu, veštačka oplodnja. Posle je Boris Beker njenom advokatu isplatio par miliončića evrića. Žene svašta mogu da urade kad se zainate.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:03 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: snezana mk je napisao/la: A posledice od ovih modernih ,otvorenih veza /brakova? Recimo da muškarac postane otac ,a on tu ulogu nije želio ili žena kojoj nije "namenjena" uloga majke,a postane? a zna se, abortus, samo treba smisliti dobru žvaku. Ali ako sebi dozvoli da neka leteća zakači sa njim onda on baš i nije mnogo inteligentan. Mada i Borisa Bekera su navukli, oralni sex, pa Ruskinja pljunula u tečni amonijak, privatni avion i za Moskvu, veštačka oplodnja. Posle je Boris Beker njenom advokatu isplatio par miliončića evrića. Žene svašta mogu da urade kad se zainate. Abortus ,vidi molim te ,rešenje za glupost odraslih....
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:10 |
|
|
snezana mk je napisao/la: STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: a zna se, abortus, samo treba smisliti dobru žvaku. Ali ako sebi dozvoli da neka leteća zakači sa njim onda on baš i nije mnogo inteligentan. Mada i Borisa Bekera su navukli, oralni sex, pa Ruskinja pljunula u tečni amonijak, privatni avion i za Moskvu, veštačka oplodnja. Posle je Boris Beker njenom advokatu isplatio par miliončića evrića. Žene svašta mogu da urade kad se zainate. Abortus ,vidi molim te ,rešenje za glupost odraslih.... Neki drugi pametniji predlog. Da stupe u brak, a nepostoji obostrana ljubav? Još veća glupost. Za mene su najveće glupače , bile žene , koje su na dete htela da uhvate nekog muškarca. Ovo sa Bekerom je "biznis" advokat mu je objasnio da analizom DNK će se dokazati da je on prirodni otac, i da mu je jeftinije da odmah iskešira traženu sumu.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:20 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Abortus ,vidi molim te ,rešenje za glupost odraslih.... Neki drugi pametniji predlog. Da stupe u brak, a nepostoji obostrana ljubav? Još veća glupost. Za mene su najveće glupače , bile žene , koje su na dete htela da uhvate nekog muškarca. Ovo sa Bekerom je "biznis" advokat mu je objasnio da analizom DNK će se dokazati da je on prirodni otac, i da mu je jeftinije da odmah iskešira traženu sumu. Pametniji predlog pa da podižu to djete koje je plod neodgovornosti roditelja,ne moraju u brak. svatko treba da snosi odgovornost za svoje postupke. Kakav je taj apsurd, na djete uhvatiti muškarca,ne ide to.
|
|
Vrh |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:22 |
|
|
snezana mk je napisao/la: STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: Neki drugi pametniji predlog. Da stupe u brak, a nepostoji obostrana ljubav? Još veća glupost. Za mene su najveće glupače , bile žene , koje su na dete htela da uhvate nekog muškarca. Ovo sa Bekerom je "biznis" advokat mu je objasnio da analizom DNK će se dokazati da je on prirodni otac, i da mu je jeftinije da odmah iskešira traženu sumu. Pametniji predlog pa da podižu to djete koje je plod neodgovornosti roditelja,ne moraju u brak. svatko treba da snosi odgovornost za svoje postupke. Kakav je taj apsurd, na djete uhvatiti muškarca,ne ide to. i kako će to dete da raste?Ono nije tražilo da bude rođeno. Apsurd ali događa se.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:27 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Pametniji predlog pa da podižu to djete koje je plod neodgovornosti roditelja,ne moraju u brak. svatko treba da snosi odgovornost za svoje postupke. Kakav je taj apsurd, na djete uhvatiti muškarca,ne ide to. i kako će to dete da raste?Ono nije tražilo da bude rođeno. Apsurd ali događa se. Iz perspektive djeteta sasvim je nevažno da li je plod ljubavi ili ne ,ne smije se jedan novi život oduzeti zbog gluposti odraslih.
|
|
Vrh |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:31 |
|
|
snezana mk je napisao/la: STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: i kako će to dete da raste?Ono nije tražilo da bude rođeno. Apsurd ali događa se. Iz perspektive djeteta sasvim je nevažno da li je plod ljubavi ili ne ,ne smije se jedan novi život oduzeti zbog gluposti odraslih. Pokušaj da zamisliš situaciju, znam da ćeš napisati da se to tebi nemože desiti, ali ovako, dali pijana ili na lakim drogama, , zatrudniš sa nekim koga ne voliš. Da li bi rodila.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:33 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Iz perspektive djeteta sasvim je nevažno da li je plod ljubavi ili ne ,ne smije se jedan novi život oduzeti zbog gluposti odraslih. Pokušaj da zamisliš situaciju, znam da ćeš napisati da se to tebi nemože desiti, ali ovako, dali pijana ili na lakim drogama, , zatrudniš sa nekim koga ne voliš. Da li bi rodila. čitaj,nema šanse da mi se desi.
|
|
Vrh |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 05 lis 2009, 22:39 |
|
|
snezana mk je napisao/la: STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: Pokušaj da zamisliš situaciju, znam da ćeš napisati da se to tebi nemože desiti, ali ovako, dali pijana ili na lakim drogama, , zatrudniš sa nekim koga ne voliš. Da li bi rodila. čitaj,nema šanse da mi se desi. Znao sam odgovor u napred. Ali kako onda možeš nešto da kritikuješ, kad nikad sebe nećeš da postaviš u sličnu situaciju. Ja uvek pokušam da pođem od sebe: Šta bi da se meni to dogodi?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 06 lis 2009, 14:55 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: snezana mk je napisao/la: čitaj,nema šanse da mi se desi. Znao sam odgovor u napred. Ali kako onda možeš nešto da kritikuješ, kad nikad sebe nećeš da postaviš u sličnu situaciju. Ja uvek pokušam da pođem od sebe: Šta bi da se meni to dogodi? Pa kako mogu da se postavim u takvoj situaciji, ,ne konzumiram lake droge, ne motam marihuanu,nisam alhoholičar popijem tu i tamo crno vino sa odabranim društvom,i ne gubim samokontrolu.. Dakle,kritikujem na osnovu toga što branim nerođeni život,a ne stavljam se na stranu glupavosti i sebičnosti,,abortus nije kontracepcija!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 06 lis 2009, 15:33 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
snezana mk je napisao/la: STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: Znao sam odgovor u napred. Ali kako onda možeš nešto da kritikuješ, kad nikad sebe nećeš da postaviš u sličnu situaciju. Ja uvek pokušam da pođem od sebe: Šta bi da se meni to dogodi? Pa kako mogu da se postavim u takvoj situaciji, ,ne konzumiram lake droge, ne motam marihuanu,nisam alhoholičar popijem tu i tamo crno vino sa odabranim društvom,i ne gubim samokontrolu.. Dakle,kritikujem na osnovu toga što branim nerođeni život,a ne stavljam se na stranu glupavosti i sebičnosti,,abortus nije kontracepcija! Ti si protiv abortusa?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 06 lis 2009, 15:36 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Pa kako mogu da se postavim u takvoj situaciji, ,ne konzumiram lake droge, ne motam marihuanu,nisam alhoholičar popijem tu i tamo crno vino sa odabranim društvom,i ne gubim samokontrolu.. Dakle,kritikujem na osnovu toga što branim nerođeni život,a ne stavljam se na stranu glupavosti i sebičnosti,,abortus nije kontracepcija! Ti si protiv abortusa? Jesam,da.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 06 lis 2009, 15:39 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ti si protiv abortusa?
Jesam,da. Bez obzira na okolnosti, ili postoje slučajevi u kojima bi ga odobrila?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 06 lis 2009, 15:41 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Jesam,da. Bez obzira na okolnosti, ili postoje slučajevi u kojima bi ga odobrila? Ugroženost života majke.
|
|
Vrh |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 06 lis 2009, 17:33 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Bez obzira na okolnosti, ili postoje slučajevi u kojima bi ga odobrila?
Ugroženost života majke. A oca? Mislim sa kim treba u brak
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 23 lis 2009, 21:12 |
|
|
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 24 lis 2009, 17:50 |
|
|
Pjesma ima bezvezni naslov ,a priča je koliko su muškarci "loši"glupa generalizacija ,ne treba svakom muškarcu kurva već žena koja kad mu podari sve svoje emocije i ispuni ga totalno neće ni tražiti ništa sa strane. Prosto..ne.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|