|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 134 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 15 kol 2012, 21:23 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Inače Končarovi tramvaji su u Beogradu bili odbijeni , pogađajte zbog čega se digla javna hajka : Jel vidite koje slovo formira prednje staklo ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 15 kol 2012, 21:27 |
|
|
Jbg, Španci su to suptilnije provukli.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 16 kol 2012, 14:28 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Meni su pojavom BBC na forumu Srbi postali daleko drazi od Hrvata...
I meni su pojavom BBC Srbi postali draži.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 19 kol 2012, 16:47 |
|
|
Cedo me je pozitivno iznenadio, prvo se uortacio sa Vukom, pa zatim pustio bradu, da bi na kraju otisao na Gucu. Jos malo pa bi mogao postati i Vojvoda. Preokret od Jamajcanina do Ravnogorca. Od Avganistana do Jamajke, pa do Ravne Gore.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 19 kol 2012, 17:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma koga briga za Cedu, kaj ja imam s njim ?
Zna se tko je prijatelj BiH, eto mu pjesme BBC.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 19 kol 2012, 17:26 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
Citat: 'Očekujemo tisuće ljudi, skup u Čavoglavama ćemo snimati' Upozoravaju da je zabranjeno 'nošenje transparenata neprimjerenoga i uvredljivog sadržaja, poticanje na mržnju i nošenje predmeta koji bi mogli nekoga ozlijediti Citat: Policijska uprava Šibensko-kninska upozorava sve one koji će Dan pobjede i domovinske zahvalnosti slaviti s Markom Perkovićem Thompsonom u Čavoglavama da će snimati skup. Policija upozorava građane da je zabranjeno 'nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi (nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi) i nošenje predmeta kojima se može nekog ozlijediti.
Policija također navodi kako očekuju dolazak više desetaka tisuća posjetitelja.
- S obzirom na to da će posjetitelji uglavnom dolaziti osobnim automobilima, prema dosadašnjim iskustvima, za očekivati je da će se promet na državnoj cesti D-56 na relaciji Drniš-Muć odvijati otežano i uz zastoje, stoga pozivamo vozače, koji će u tom vremenu voziti navedenom dionicom, da koriste druge prometne pravce, kao što su
državna cesta D-1, kao i druge županijske ceste - upozorava šibenska policija. Da se ipak vidi da su u Hrvatskoj ovakva obilježja zabranjena i da se protiv nositelja istih nešto poduzima(za razliku od Srbije gdje četnička obilježja ne samo nisu zabranjena nego se i povijest krivotvori tako što se tvrdi da su četnici bili antifašisti).Mislim da je i većina srpske javnosti svjesna da je to neistina!
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 19 kol 2012, 17:37 |
|
|
Sviđalo se to nekom ili ne, u Srbiji niko normalan neće pristati na izjednačavanje ustaša i četnika.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 19 kol 2012, 17:48 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
Metemma je napisao/la: Sviđalo se to nekom ili ne, u Srbiji niko normalan neće pristati na izjednačavanje ustaša i četnika. Niti će tko u Hrvatskoj priznati da su četnici nešto bolji od ustaša i da nisu bili zločinci i suradnici okupatora!
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: "100% Bosna" ostaje bez prijatelja, ode Čedomir u četnike Postano: 19 kol 2012, 17:50 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Metemma je napisao/la: Sviđalo se to nekom ili ne, u Srbiji niko normalan neće pristati na izjednačavanje ustaša i četnika. Niti će tko u Hrvatskoj priznati da su četnici nešto bolji od ustaša i da nisu bili zločinci i suradnici okupatora! I zato bez potrebe podgrevamo ovu temu svaka dva dana bez neke stvarne koristi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|