|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 21:58 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Kad sebi kažeš "mogu ja još malo popiti nisam pretjerao" moraš znati da u želudcu imaš 1/3 ili 1/4 alkohola kojeg kiselina još nije razradila i nije došao u krv. Je, aj se ti toga sjeti kada ti je ekipa u stanu, imaš pušku u jednoj ruci (sva sreća bez punjenja) s kojom mašeš u drugoj alkohol, trešti redom Thompshon, Vuco, Grdović, Stavros, Zečić, a policija kuca na vrata  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Tiger
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:01 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 13:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
Kakvo vam je ponašanje kad ste pijani,nasilni,pospani ,raspričani itd?  npr meni je sve zanimljivo mogu razglabati o svemu u svačemu 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:08 |
|
|
Tiger je napisao/la: Kakvo vam je ponašanje kad ste pijani,nasilni,pospani ,raspričani itd?  npr meni je sve zanimljivo mogu razglabati o svemu u svačemu  Ja prvo počnem blebetati, često nerazumljivo , onda postanem hiperaktivan (period sa puškom), a onda sam mrtav umoran. Konstanta tako. Jedan moj prijatelj postane agresivan, pa se trebamo paziti  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:11 |
|
|
maHmurluk 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:11 |
|
|
Ja postanem opušteniji i radim ono što bih i inače radio da ne postoje blokade. Kontam cure kao lud. Jutros sam bio u 4h vikao đenosajd, sejv boznia...
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:16 |
|
|
hinterland je napisao/la: Ja postanem opušteniji i radim ono što bih i inače radio da ne postoje blokade. Kontam cure kao lud. Jutros sam bio u 4h vikao đenosajd, sejv boznia... 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zadar1993 je napisao/la: Tiger je napisao/la: Kakvo vam je ponašanje kad ste pijani,nasilni,pospani ,raspričani itd?  npr meni je sve zanimljivo mogu razglabati o svemu u svačemu  Ja prvo počnem blebetati, često nerazumljivo , onda postanem hiperaktivan (period sa puškom), a onda sam mrtav umoran. Konstanta tako. Jedan moj prijatelj postane agresivan, pa se trebamo paziti  . Zajebano. Samo jednom su me vukli doma pijanog, kad sam pio neku industrijsku brlju. Tad se nisam sjećao nekih 2-4 sata fešte, inače prvi put u životu da sam imao blackout. Nije da nešto specijalno podnosim alkohol, već želudac mi ne dozvoljava da previše pijem. Uvijek mi muka. Zato sam i zavolio bio Marihuanu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:20 |
|
|
Tiger je napisao/la: Kakvo vam je ponašanje kad ste pijani,nasilni,pospani ,raspričani itd?  npr meni je sve zanimljivo mogu razglabati o svemu u svačemu  Ja kad sam pijan ne mogu se ni kretati, a kamoli biti nasilan u trenutku kada sam pijan. Podjem ja da ustanem, ali mi gravitacija nije najbolji saveznik u toj konkretnoj namjeri. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ja prvo počnem blebetati, često nerazumljivo , onda postanem hiperaktivan (period sa puškom), a onda sam mrtav umoran. Konstanta tako. Jedan moj prijatelj postane agresivan, pa se trebamo paziti  . Zajebano. Samo jednom su me vukli doma pijanog, kad sam pio neku industrijsku brlju. Tad se nisam sjećao nekih 2-4 sata fešte, inače prvi put u životu da sam imao blackout. Nije da nešto specijalno podnosim alkohol, već želudac mi ne dozvoljava da previše pijem. Uvijek mi muka. Zato sam i zavolio bio Marihuanu. Jest. Ma ja rijetko imam potpuni blackout, jednom na Vuci, drugi put na rođendanu kod prijatelja od prije tjedan ipo dana. Ja dobro podnosim alkohol, a nikad u životu nisam ništa pušio pa neću ni sada. Inače taj prijatelj koji postane agresivan može cijelu noć piti intenzitetom kojim ja mogu samo sat vremena . Prije par mjeseci kada je bio "Crni Vinko Party" (neko zagorsko crno vino, čisti kiseliš  ), pio je žestice od 10-12, onda do 1 vino, onda par pivi, pa ponovno žestice do 5 ujutro (i nije povraćao! , a popio oko 4-5 litara alkohola od čega veći dio žestice).
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:30 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: hinterland je napisao/la: Ja postanem opušteniji i radim ono što bih i inače radio da ne postoje blokade. Kontam cure kao lud. Jutros sam bio u 4h vikao đenosajd, sejv boznia...  To je pisao Zadar_1993 pred neki dan na forumu.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:34 |
|
|
Jest, samo što to ja ne vičem u pravom životu u 4 sata ujutro  .
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 22:38 |
|
|
Da. Trebali bi se mi s foruma organizirati pa ići van jedan vikend. Bilo bi ekstra.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 20 kol 2012, 10:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
hinterland je napisao/la: Da. Trebali bi se mi s foruma organizirati pa ići van jedan vikend. Bilo bi ekstra. Da, pogotovo s tobom, bilo bi po onoj "lock up your daughters". Ontopic, iako baš ne pijem već dugo vremena (osim povremene čaše vina uz biftek, a u društvu onako reda-radi, ali bez napijanja), ključ za mamurluk je spriječiti, a ne liječiti. Mamurluk je u biti samo dehidracija, a život si možeš uvelike olakšati sa povremenom časom vode (no homo) tijekom izlaska, ili ispijanjem 5-6 čaša vode nakon dolaska kući i prije spavanja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 20 kol 2012, 11:13 |
|
|
Aha, hvala na savjetu za to pijenje vode tijekom izlaska.
Koliko ti možeš popiti a da se ne izrigaš?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 20 kol 2012, 11:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mogu skoro neograničeno, pod uvjetom da se ne jede pred izlazak, i da se ne miješaju različite vrste alkohola.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 20 kol 2012, 17:29 |
|
|
Whisky i nema mamurluka nikad.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 20 kol 2012, 17:34 |
|
|
Kad krenem,ne zanima me šta će biti sutra.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|