|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnj@k
|
Naslov: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 22:25 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
Bodljiv je kao kaktus a ništa mu nisam nažao učinio
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 22:28 |
|
|
zato šta si jedan od Muslimanskih provokatora i ciljano si došao ođe, a bbc takve njuši na kilometar ps. čiji si klon?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 22:32 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: zato šta si jedan od Muslimanskih provokatora i ciljano si došao ođe, a bbc takve njuši na kilometar ps. čiji si klon? Slabo njušite obojica što mogu i dokazati ali ne osjećam potrebu.Oni koji optužuju trebaju podastrijeti dokaze
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 22:36 |
|
|
došao si na forum Hrvatski forum HercegBosna sa nickom bošnjak i praviš se pametan
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 22:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Lagano.
VrbosnaHR nitko nema pravo tjerati odavde nikoga. Nek čovjek diskutira snagom argumenata. Dobrodošao je.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 22:41 |
|
|
netiram nikoga već sam mu iznio prjedlog o dostupnim forumima za slične njemu i nemoj mi brisati komentare bez razloga zamolio bih lijepo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 23:36 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Dušo draga tek bi bio problem da te voli. Zamisli da te pošuje lik kao što je on. Ja bih se odmah upitala šta sa mnom nije u redu
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 23:43 |
|
|
Ne voli te zbog rata....
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 23:45 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: došao si na forum Hrvatski forum HercegBosna sa nickom bošnjak i praviš se pametan Aha znači nick je glavni problem,tako sam i mislio.Međutim ako netko ima nick Junuz Đipalo,S@lko Dinamitaš ili npr.Ilirk@ to je onda OK,njih nitko ne napada. Sad ću ti navesti par mogućih razloga zbog čega ovaj nick a ti odaberi jedan ako hoćeš: -zajebancija -moje prezime -djevojačko prezime supruge/prezime moje djevojke -povijesni razlozi kao kod Ilirke -pripadnik Bošnjačkog naroda Bez obzira koji je od navedenih razloga pravi nitko nema pravo da me napada i sumnjiči dok god se ne oglušim o pravila ovog foruma i dok god nikoga ne vrijeđam i civilizacijski se ponašam. Ali eto iako se nisam ni o jedno pravilo oglušio pala je već jedna opomena a drugi prosipaju raznorazne gadosti i ništa.Pratim izvjesno vrijeme ovaj forum i dosta sam se načitao kako tu vlada tolerancija i sloboda mišljenja kad ono... Dobro,moram biti iskren i reći da se ipak radi o neznatnoj manjini koja malo pretjeruje pa evo neka malo razmisle,ljudi smo i griješimo svi ponekad
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 23:49 |
|
|
Citat: -moje prezime -djevojačko prezime supruge/prezime moje djevojke Jesi li se to ti ud´o
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 20 kol 2012, 23:57 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Citat: -moje prezime -djevojačko prezime supruge/prezime moje djevojke Jesi li se to ti ud´o Muškarci se normalno žene što ne može izbrisati činjenicu da su im žene imale djevojačko prezime.Pročitala si valjda da je sljedeća mogućnost da imam djevojku i da se ona tako preziva.A možda sam još slobodan i tražim neku dobru dušicu koja je usamljena kao i ja
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:07 |
|
|
Pa ne znam kako ćete imati isto prezime ako ste ljubavni par. Sve koji imaju prezime kao i ja smatram rođacima iako mi možda nisu rođaci. Zar prezime Bošnjak nije hrvatsko, a prezime Hrvat nije bošnjačko.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:15 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa ne znam kako ćete imati isto prezime ako ste ljubavni par. Sve koji imaju prezime kao i ja smatram rođacima iako mi možda nisu rođaci. Zar prezime Bošnjak nije hrvatsko, a prezime Hrvat nije bošnjačko. Koliko ja znam prezime Bošnjak postoji i kod jednih i kod drugih a i kod Srba.Prezime Hrvat je bilo često oko Prijedora(nosili su ga Hrvati) koliko sam upoznat a do sada nisam čuo da ga ima i kod Bošnjaka/Muslimana! A što se tiče prvog dijela pitanja...pa nisam nigdje striktno tvrdio da se prezivam Bošnjak,to je jedna od mogućnosti
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:19 |
|
|
Naravno da ima Bošnjaka s prezimenom Hrvat, samo ne znam nikog poznatog, pa ne mogu sad navesti kao primjer. Ima sigurno. Al hajde nije bitno.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:20 |
|
|
Skinite se čovjeku s kurca. Za sve ostalo postoji moderatura.
Prezima Bošnjak je valjda 99,9% hrvatsko mislim da ima jako malo Bošnjaka sa tim prezimenom, prezime Hrvat nije ekskluzivno bošnjačko već ima i Hrvata dosta, pogotovo iz Prijedora i sl ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:21 |
|
|
Mislim da oko Tuzle ime Muslimana koji se prezivaju Hrvat.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:23 |
|
|
Što si ti ljut tako? Samo eliminišemo neke stvari s popisa. Znači, po meni, 2 i 3 nije moguće. Ostaje mu 1, 4 i 5.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:23 |
|
|
Mislim da nisi skontala.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC uziva kad o njemu pisete.Za Srbe je otvorio sanatorijum na politici, sa par bombasticnih tema. A vas prati i smijulji se, sto razglabate o njegovoj pojavi To je jedan zlobni manipulatorski stvor :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC uziva kad o njemu pisete.Za Srbe je otvorio sanatorijum na politici, sa par bombasticnih tema. A vas prati i smijulji se, sto razglabate o njegovoj pojavi To je jedan zlobni manipulatorski stvor :) Uff...pa razočarali smo ga onda.Samo naslov i prvi post se direktno odnose na njega
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:30 |
|
|
S vremenom sve više razumijem BBC-a kad čitam neke komentare bošnjačkih forumaša...
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:31 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Što si ti ljut tako? Samo eliminišemo neke stvari s popisa. Znači, po meni, 2 i 3 nije moguće. Ostaje mu 1, 4 i 5. A zašto misliš da 2 i 3 nije moguće ako smijem znati?
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:33 |
|
|
Tebi je mjesto u sanatorijumu.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:36 |
|
|
Metemma je napisao/la: Tebi je mjesto u sanatorijumu. Nije valjda da misliš na mene,bilo bi to suviše razočarenja u ljudsku dobrotu u ova dva dana
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 21 kol 2012, 00:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Metemma je napisao/la: Tebi je mjesto u sanatorijumu. Coban je upravo napustio zgradu Pastor, vuelva pastor, es que ovejas no pueden ser sin te Cobane, vrati se! Ovce tvoje ne mogu bez tebe. Mislili smo da sa strane ima kvalitetnije ispase. Mislili smo da najbolju travu cuvas za sebe.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|