|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Irma
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la: Ja ti naslova! Koda si neka jadnica koju je BBC znas vec sta, i onda te igniriso , ili ste bilo u braku mozda? Zar se ovde na forumu moramo voliti uostalom? Ne mogu da vjerujem da je dotle doslo da se otvaraju teme o tom paceniku. Meni ga zao. Razmisljala sam da pokrenem neku humanitarnu akciju preko interneta, da skupimo novca kako bi BBC-u omogucili tretmane kod nekog vrhunskog psihijatra. Pa di si ti Irma. Jesi smršala od posta. Zasto te to interesuje?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zato što su Emt i druge na forumu dotjerale liniju za tih mjesec dana. A ti griješnica kakva jesi, ništa od tebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Zato što su Emt i druge na forumu dotjerale liniju za tih mjesec dana. A ti griješnica kakva jesi, ništa od tebe. Zsto mislis da ja moram dotjerivat liniju, i zasto se ti brines za moju liniju?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:26 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
De jeste vas dvoje ikad normalno porazgovarali bez svađe ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:29 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: De jeste vas dvoje ikad normalno porazgovarali bez svađe ? Kako se moze normalno razgovarat s nenormalnom osobom?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:30 |
|
|
Irma je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: De jeste vas dvoje ikad normalno porazgovarali bez svađe ? Kako se moze normalno razgovarat s nenormalnom osobom? Ma svi imaju područje u kojem se da normalno razgovarati. Čak bi i vas dvoje našlo negdje temu o kojoj bi mogli međusobno popričati.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20946 Lokacija: među zvijezdama
|
Zadar1993 je napisao/la: De jeste vas dvoje ikad normalno porazgovarali bez svađe ? Osjecam seksualnu napetost u zraku izmedju njih dvoje.Ne kaze se dzaba " tko se tuče , taj se voli
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: De jeste vas dvoje ikad normalno porazgovarali bez svađe ? Osjecam seksualnu napetost u zraku izmedju njih dvoje.Ne kaze se dzaba " tko se tuče , taj se voli Još si samo ti falila, sad će biti raspašoja .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:35 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Zato što su Emt i druge na forumu dotjerale liniju za tih mjesec dana. A ti griješnica kakva jesi, ništa od tebe. Zsto mislis da ja moram dotjerivat liniju, i zasto se ti brines za moju liniju? Moja životna zadaća je da brinem za sve Bošnjake na ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:36 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: De jeste vas dvoje ikad normalno porazgovarali bez svađe ? Irma je pobijedila na anketi najvećeg šoviniste na forumu. Ali pokušavam, i trudim se koliko mogu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:40 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Osjecam seksualnu napetost u zraku izmedju njih dvoje.Ne kaze se dzaba " tko se tuče , taj se voli Još si samo ti falila, sad će biti raspašoja .
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:41 |
|
|
Dobra je Irma. Kod nje znaš kako stoji, nema laganja i pretvaranja.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:48 |
|
|
Patriotkinja 100%, poput mene
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 23 kol 2012, 23:50 |
|
|
Ti si veća. Ona je pobjegla daleko od Bosne.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 00:03 |
|
|
Dje Junuz ? Da nije kakvu ajkulu uzgoio u ribnjaku ? Da ga nije smazala ? Tko će namaaa kolu mmmm Neeee da piseee ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 07:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Brčkam se u moru. Ovaj tjedan je paklen bio najavljen, pa sam iskoristio još koji dan. Evo sad sjedim u birtiji i pijem kavu, kraj mora naravno. Nekako i nisam raspoložen za neke žešće rasprave. Hakuna Matata...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 13:21 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pa ne znam kako ćete imati isto prezime ako ste ljubavni par. Sve koji imaju prezime kao i ja smatram rođacima iako mi možda nisu rođaci. Zar prezime Bošnjak nije hrvatsko, a prezime Hrvat nije bošnjačko. Koliko ja znam prezime Bošnjak postoji i kod jednih i kod drugih a i kod Srba.Prezime Hrvat je bilo često oko Prijedora(nosili su ga Hrvati) koliko sam upoznat a do sada nisam čuo da ga ima i kod Bošnjaka/Muslimana! A što se tiče prvog dijela pitanja...pa nisam nigdje striktno tvrdio da se prezivam Bošnjak,to je jedna od mogućnosti Prezime H(o)rvat ti je u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Mađarskoj, Sloveniji i dalje obilježavalo one čiji su preci došli s područja "uže Hrvatske". Dakle manje-više od Raše u Istri do Gvozda, porječja Vrbasa i Neretve (u primorju do kraja Boke). Regionalna odrednica, ništa više. Bošnjak je isto prezime za ljude koji su došli s područja kasnosrednjevjekovne Bosne (dakle od Drine do Vrbasa. I jedno i drugo u ti regionalne odrednice, ljudi koji su se maknuli pred Turcima. Velika većina i jednih i drugih su nacionalno Hrvati. U Mađarskoj, Sloveniji i slično možda asimilirani. Vjerojatno je ista priča ako su ljudi po nacionalnosti srbi. Jer ovi su imali pretke katoličke vjere s hrvatskog nacionalnog prostora. S obzirom da je Srbija pala pod Turke prije od Bosne, s njima nisu mogli imati veze. Ovi bošnjaci s područja Tuzle koji imaju hrvatska prezimena su vjerojatno ljudi koji su iz Dalmatinske zagore (ili nekog drugog dijela gore opisanog područja) iselili na neko od područja koje su kasnije osvojili turci, pa se tu islamizirali, pa povlačenjem Turaka opet odselili.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 18:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dje Junuz ? Da nije kakvu ajkulu uzgoio u ribnjaku ? Da ga nije smazala ? Tko će namaaa kolu mmmm Neeee da piseee ? Covjece, koja riba.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 18:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Brčkam se u moru. Ovaj tjedan je paklen bio najavljen, pa sam iskoristio još koji dan. Evo sad sjedim u birtiji i pijem kavu, kraj mora naravno. Nekako i nisam raspoložen za neke žešće rasprave. Hakuna Matata... Ti si pola ljeta na moru? Ti si otisao na more i prije mene, ja bio 7-8 dana i vratio se, a ti jos uvijek na moru.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 18:41 |
|
|
Junuze, sad ne gasi cigaretu u vodi.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 23:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Dobra je Irma. Kod nje znaš kako stoji, nema laganja i pretvaranja. Normalno. Za mene je i najcrnija istina 100 puta bolja nego bilo kakva uljepsana laz.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto me BBC ne voli? Postoji li nekakvo suvislo objašnjenje ? Postano: 24 kol 2012, 23:29 |
|
|
Rekoh da kažeš mišljenje bez ustezanja, ne da ti je mišljenje istina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|