|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 345 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:13 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
lider30 je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: Možda mediji u HR rezonuju da ono što je kratko trajalo nije vrijedno pomena!Mislim da ljude u Hrvatskoj(koji nemaju nekih veza sa BiH) principijelno zaboli đon za ovakve stvari.Bore se sa sobom i svojim životima.Ako biste ih upitali je li im u životu bitniji status BiH Hrvata ili moguće poskupljenje benzina,većina bi se za benzin izjasnila.Ipak kao pozitivu vidim da veliki broj Hrvata u Hrvatskoj ima BiH korijene i na njih donekle možemo računati.Kad-tad ćemo i mi postati politička predizborna tema u HR i njihovi glasovi će nam dobro doći! Ako se i sada još HRT sjeća mnogih datuma iz Domovinskog rata, treba i jednom godišnje spomenuti nas. Herceg-Bosna je jedan od bitnih segmenata obrane RH i ne mogu vjerovati da ljudi samnom ulaze u diskusiju, jer taj đon obraz opinion makera u RH, ne može spomenuti Herceg-Bosnu niti jednom u zadnjih 12 godina u pozitivnom kontekstu barem na državnom mediju. E moj Lideru sad vidiš za što se borilo i ginulo...Najgore je kad neki zagovaraju neki novi rat!Za što i i za koga?
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
PCM je napisao/la: lider30 je napisao/la: Pa kako? Ajde napravi čitan portal ili dnevne novine ili elektronski medij? Jednostavno ti treba luda sreća i mnoštvo novca dok se ne probiješ. Čak smo u portalima dobri, ali portale ne čitaju 40+ ljudi. Pa nemam ja šta napravit čitan portal ili novine. To rade poduzetnici "bliski toj i toj političkoj opciji" ili direktno ta i ta politička opcija preko nekog svog čovjeka ... TV kanal je slična priča, mogli smo dosad imat svoj kanal (privatni, stranački kako hoćeš) već 10 puta. Drugi par rukava je što kanal MORAMO imati na državnoj razini i koji država ima plaćat jer ako imaju Srbi i Bošnjaci moramo i mi. Nadalje ima nas 450-500 000 od toga 80%+ živi u 5 županija, a problem nam u pola tih županija sastavit vlast gdje mi imamo većinu. Zapravo nismo ništa bolji od RH Hrvata , imamo (bez obzira na silno busanje domoljubljem) hrpetinu političkih kalkulanata i običnih uhljeba koje boli *** samo za fotelju, a javni interes, jačanje HRvata BIH, razvijanje i sl - nula bodova. Većinski naše županije i ove mješovite su mogle dosad 10 puta formirati neki "fond" u koji bi uplaćivale svaku godinu izvjestan iznos novaca za "razvoj kulture i medija Hrvata BIH" i slično... Ma mogao bi ispucat 300 ideja u 2 sata na koje se načine moglo, al najlakše reć jadni mi ne možemo ništa. A možemo. Jedostavno nemoj okružje RH i nas stavljati u isti koš. Večina ovdje sa začepljenim nosom bira vlast (tj. HDZ)i nemamo taj luksuz izbora opcija kao u Hrvatskoj. Pa kakve - takve opcije. Stranka, koja pobjeđuje nema šta mijenjati, to je staro poltičko pravilo. Poduzetnici bi napravili TV da se isplati, ali je kalkulacija da se ne isplati. Ne bi njima umakla potencijalna zarada.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:15 |
|
|
http://poskok.info/wp/?p=16723Ovo je bitnije od "spomena HercegBosne" u Dnevniku ili na Otvorenom. Nadam se samo da lovu neće pokupit kakvi "teniski tereni" i "udruge narodnih nošnji".
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:17 |
|
|
lider30 je napisao/la: PCM je napisao/la: Pa nemam ja šta napravit čitan portal ili novine. To rade poduzetnici "bliski toj i toj političkoj opciji" ili direktno ta i ta politička opcija preko nekog svog čovjeka ... TV kanal je slična priča, mogli smo dosad imat svoj kanal (privatni, stranački kako hoćeš) već 10 puta. Drugi par rukava je što kanal MORAMO imati na državnoj razini i koji država ima plaćat jer ako imaju Srbi i Bošnjaci moramo i mi.
Nadalje ima nas 450-500 000 od toga 80%+ živi u 5 županija, a problem nam u pola tih županija sastavit vlast gdje mi imamo većinu. Zapravo nismo ništa bolji od RH Hrvata , imamo (bez obzira na silno busanje domoljubljem) hrpetinu političkih kalkulanata i običnih uhljeba koje boli *** samo za fotelju, a javni interes, jačanje HRvata BIH, razvijanje i sl - nula bodova. Većinski naše županije i ove mješovite su mogle dosad 10 puta formirati neki "fond" u koji bi uplaćivale svaku godinu izvjestan iznos novaca za "razvoj kulture i medija Hrvata BIH" i slično... Ma mogao bi ispucat 300 ideja u 2 sata na koje se načine moglo, al najlakše reć jadni mi ne možemo ništa. A možemo.
Jedostavno nemoj okružje RH i nas stavljati u isti koš. Večina ovdje sa začepljenim nosom bira vlast i nemamo taj luksuz izbora opcija kao u Hrvatskoj. Pa kakve - takve opcije. Stranka, koja pobjeđuje nema šta mijenjati, to je staro poltičko pravilo. Poduzetnici bi napravili TV da se isplati, ali je kalkulacija da se ne isplati. Ne bi njima umakla potencijalna zarada. Mislim da im se isplati bez problema, al nisam siguran dopušta li im politika. Mislim prije da je kvaka u ovom drugom. Ne stavljam RH okruženje i BIH u isti koš, ovdje ljudi biraju po istom principu - začepe nos, zaokruže i nadaju se ...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ja bi najradije da se ukine to. Najveća mi je želja, da mi njima u RH šaljemo. Koliko smo do sada uvreda pretrpjeli zbog te pinke, to nije vrijedno toga.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:20 |
|
|
Ma eto nek se ukine ako će nama ić u prilog jebe mi se... Al ako će se novac iskoristit za nešto pametno kod nas, treba ga uzet.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:20 |
|
|
PCM je napisao/la: lider30 je napisao/la: Jedostavno nemoj okružje RH i nas stavljati u isti koš. Večina ovdje sa začepljenim nosom bira vlast i nemamo taj luksuz izbora opcija kao u Hrvatskoj. Pa kakve - takve opcije. Stranka, koja pobjeđuje nema šta mijenjati, to je staro poltičko pravilo.
Poduzetnici bi napravili TV da se isplati, ali je kalkulacija da se ne isplati. Ne bi njima umakla potencijalna zarada.
Mislim da im se isplati bez problema, al nisam siguran dopušta li im politika. Mislim prije da je kvaka u ovom drugom. Ne stavljam RH okruženje i BIH u isti koš, ovdje ljudi biraju po istom principu - začepe nos, zaokruže i nadaju se ... Ali imaju opcije. Ovdje je alternativa Jurišić, koji bi bez problema nas uveo u janjičarstvo. Poduzetnici nemaju interesa za TV kanal, jer je neisplativ. Išao bi Grbešić na to da je isplativo, ali isplativiji je Mepas Mall i kao poduzetnik ispravno rezonira.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bošnj@k je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ako se i sada još HRT sjeća mnogih datuma iz Domovinskog rata, treba i jednom godišnje spomenuti nas. Herceg-Bosna je jedan od bitnih segmenata obrane RH i ne mogu vjerovati da ljudi samnom ulaze u diskusiju, jer taj đon obraz opinion makera u RH, ne može spomenuti Herceg-Bosnu niti jednom u zadnjih 12 godina u pozitivnom kontekstu barem na državnom mediju. E moj Lideru sad vidiš za što se borilo i ginulo...Najgore je kad neki zagovaraju neki novi rat!Za što i i za koga? Dobro je musliman, bez šupljih priča. Uhvatio si Lidera u afektu pa ga vozaš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:22 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ako se i sada još HRT sjeća mnogih datuma iz Domovinskog rata, treba i jednom godišnje spomenuti nas. Herceg-Bosna je jedan od bitnih segmenata obrane RH i ne mogu vjerovati da ljudi samnom ulaze u diskusiju, jer taj đon obraz opinion makera u RH, ne može spomenuti Herceg-Bosnu niti jednom u zadnjih 12 godina u pozitivnom kontekstu barem na državnom mediju. E moj Lideru sad vidiš za što se borilo i ginulo...Najgore je kad neki zagovaraju neki novi rat!Za što i i za koga? NE SERI.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:23 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ako se i sada još HRT sjeća mnogih datuma iz Domovinskog rata, treba i jednom godišnje spomenuti nas. Herceg-Bosna je jedan od bitnih segmenata obrane RH i ne mogu vjerovati da ljudi samnom ulaze u diskusiju, jer taj đon obraz opinion makera u RH, ne može spomenuti Herceg-Bosnu niti jednom u zadnjih 12 godina u pozitivnom kontekstu barem na državnom mediju. E moj Lideru sad vidiš za što se borilo i ginulo...Najgore je kad neki zagovaraju neki novi rat!Za što i i za koga? Ja, ja, najbolje sutit i slusati Sarajevo. Moraju se HB Hrvati za sebe boriti, ne kroz rat, vec koristiti sva druga sredstva. PCM to sve fino zna objasniti.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:27 |
|
|
PCM je napisao/la: Ma eto nek se ukine ako će nama ić u prilog jebe mi se... Al ako će se novac iskoristit za nešto pametno kod nas, treba ga uzet. Nek' plaćaju!Kad su znali stavit potpis ispod Daytonskog sporazuma onda neka gore kao luster.I još nešto;nisu nam krivi Bošnjaci/Muslimani što nemamo HB nego gospoda iz Zagreba a i ovi njihovi nasljednici ne pokazuju baš neku želju da tu pogrešku isprave.Zato uzdajmo se u se i svoje kljuse i u pregovore sa našim zemljacima Srbima i B./Muslimanima!
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:30 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: PCM je napisao/la: Ma eto nek se ukine ako će nama ić u prilog jebe mi se... Al ako će se novac iskoristit za nešto pametno kod nas, treba ga uzet. Nek' plaćaju!Kad su znali stavit potpis ispod Daytonskog sporazuma onda neka gore kao luster.I još nešto;nisu nam krivi Bošnjaci/Muslimani što nemamo HB nego gospoda iz Zagreba a i ovi njihovi nasljednici ne pokazuju baš neku želju da tu pogrešku isprave.Zato uzdajmo se u se i svoje kljuse i u pregovore sa našim zemljacima Srbima i B./Muslimanima! Ma ja trebali su odbit Daytonski sporazum kad su ga već svi prihvatili ... Pametno nema šta ... Nisu nam Bošnjaci krivi što sada nemamo HB, al još su manje kriva gospoda iz Zagreba. Kriva je MZ koja forsira ovaj neuspjeli pokušaj od kvazidržave pa tek onda gospoda iz Zagreba, Bošnjaci samo (poprilično neinteligentno doduše) koriste prostor koji su im potonji napravili a i tu rade na svoju štetu u konačnici.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37828 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Konta on, ali samo kad mu to odgovara. Kad mu ne odgovara onda se pravi lud. Meni je najbolji ovaj odnos prema ekipi iz RS kao prema maloumnicima i zombijima kojima upravlja neka mračna sila iz Beograda. Pa im on iz Zagreba otvara oči. Pa, Zg je ipak glavni grad zapadne Jugoslavije. Bez brige, nisu Srbe u Krajini, BiH, Kosovu, Vojvodini, užoj Srbiji, toliko sjebali drugi koliko oni sami sebe. Neprepoznavanje realne situacije, pogrešne procjene, bahatost, pretjerana samouvjerenost su "odlike" koje karakteriziraju ponašanje Srba 90-ih. Ja samo mislim kako ovaj put postoji mogućnost spasa na vrijeme, bar za ove u RS. Ako već vi u Srbiji tonete kako tonete ne morate za sobom vući i RS, a samim tim i BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:35 |
|
|
PCM je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: Nek' plaćaju!Kad su znali stavit potpis ispod Daytonskog sporazuma onda neka gore kao luster.I još nešto;nisu nam krivi Bošnjaci/Muslimani što nemamo HB nego gospoda iz Zagreba a i ovi njihovi nasljednici ne pokazuju baš neku želju da tu pogrešku isprave.Zato uzdajmo se u se i svoje kljuse i u pregovore sa našim zemljacima Srbima i B./Muslimanima!
Ma ja trebali su odbit Daytonski sporazum kad su ga već svi prihvatili ... Pametno nema šta ... Nisu nam Bošnjaci krivi što sada nemamo HB, al još su manje kriva gospoda iz Zagreba. Kriva je MZ koja forsira ovaj neuspjeli pokušaj od kvazidržave pa tek onda gospoda iz Zagreba, Bošnjaci samo (poprilično neinteligentno doduše) koriste prostor koji su im potonji napravili a i tu rade na svoju štetu u konačnici. Čuj logike...Znači da su u Daytonu Muslimani papir da se svi Hrvati iz BiH trebaju iseliti i da su svi drugi potpisali onda bi,po tvojoj logici,i Hrvati trebali potpisati
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja samo mislim kako ovaj put postoji mogućnost spasa na vrijeme, bar za ove u RS. Ako već vi u Srbiji tonete kako tonete ne morate za sobom vući i RS, a samim tim i BiH. Ja mislim da im je jedini spas da postanu Jehovini Svjedoci.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, Zg je ipak glavni grad zapadne Jugoslavije. Bez brige, nisu Srbe u Krajini, BiH, Kosovu, Vojvodini, užoj Srbiji, toliko sjebali drugi koliko oni sami sebe. Neprepoznavanje realne situacije, pogrešne procjene, bahatost, pretjerana samouvjerenost su "odlike" koje karakteriziraju ponašanje Srba 90-ih. Ja samo mislim kako ovaj put postoji mogućnost spasa na vrijeme, bar za ove u RS. Ako već vi u Srbiji tonete kako tonete ne morate za sobom vući i RS, a samim tim i BiH. Jel dozvoljavas da postanem tvoj fan na facebooku?
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:39 |
|
|
Ma nećemo se mi pomaknuti sa mrtve točke budite sigurni. Laganim korakom ćemo nestati ili biti manjina. Boli to nekoga lika u Zagrebu, Rijeci, Splitu. On ima ucrtanu granicu i uvijek se može pozvati na te granice. Mi imamo ucrtani k***c na koji se možemo pozvati i sjesti. (Oprostite na izrazu)
Hrvatska se prema HB Hrvatima ponaša kao prema nekom pijanom oronulom starcu, pa mu dadnu 20 kn i reknu neka se odmakne sada od njih, jer je sav prljav, smrdljiv. I taj priglupi starac sav sretan uzme ti jadnih 20 kn i kao bljednik se odmakne dok ne potroši 20 kn. U njegovim očima je 20 kn bogatstvo i njegov najveći doseg.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:40 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: PCM je napisao/la: Ma ja trebali su odbit Daytonski sporazum kad su ga već svi prihvatili ... Pametno nema šta ... Nisu nam Bošnjaci krivi što sada nemamo HB, al još su manje kriva gospoda iz Zagreba. Kriva je MZ koja forsira ovaj neuspjeli pokušaj od kvazidržave pa tek onda gospoda iz Zagreba, Bošnjaci samo (poprilično neinteligentno doduše) koriste prostor koji su im potonji napravili a i tu rade na svoju štetu u konačnici.
Čuj logike...Znači da su u Daytonu Muslimani papir da se svi Hrvati iz BiH trebaju iseliti i da su svi drugi potpisali onda bi,po tvojoj logici,i Hrvati trebali potpisati Jako si pametan... Jesu li na "uvalili" papir u kojem je pisalo da se svi moramo iseliti ili su nam uvalili papir u kojem po prvi puta u povijesti odnosno bar od pada bos.kraljevstva imamo svoje teritorijalne jedinice, pravo veta, člana Predsjedništva etc etc ... To što je dio nadležnosti oduzet nasiljem MZ-a godinama i nebrigom trećejanuarske/posttuđmanovske vlasti u RH je neki drugi par rukava. Al papir koji smo mi potpisali (Franjo Tuđman i Jadranko Prlić nakon Zubakovog odbijanja) je poprilično dobar što se i pokazalo još za vrijeme Tuđmanova života ('95-'00)... Pričaš pizdarije i nemoj da više gubim vrijeme na tebe ako nemaš šta pametno za reći, a ne lupat te floskule (Dayton fuj, Zagreb fuj, ovo ono...)
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:41 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ma nećemo se mi pomaknuti sa mrtve točke budite sigurni. Laganim korakom ćemo nestati ili biti manjina. Boli to nekoga lika u Zagrebu, Rijeci, Splitu. On ima ucrtanu granicu i uvijek se može pozvati na te granice. Mi imamo ucrtani k***c na koji se možemo pozvati i sjesti. (Oprostite na izrazu)
Hrvatska se prema HB Hrvatima ponaša kao prema nekom pijanom oronulom starcu, pa mu dadnu 20 kn i reknu neka se odmakne sada od njih, jer je sav prljav, smrdljiv. I taj priglupi starac sav sretan uzme ti jadnih 20 kn i kao bljednik se odmakne dok ne potroši 20 kn. U njegovim očima je 20 kn bogatstvo i njegov najveći doseg. Proljev od upisa.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:41 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ma nećemo se mi pomaknuti sa mrtve točke budite sigurni. Laganim korakom ćemo nestati ili biti manjina. Boli to nekoga lika u Zagrebu, Rijeci, Splitu. On ima ucrtanu granicu i uvijek se može pozvati na te granice. Mi imamo ucrtani k***c na koji se možemo pozvati i sjesti. (Oprostite na izrazu)
Hrvatska se prema HB Hrvatima ponaša kao prema nekom pijanom oronulom starcu, pa mu dadnu 20 kn i reknu neka se odmakne sada od njih, jer je sav prljav, smrdljiv. I taj priglupi starac sav sretan uzme ti jadnih 20 kn i kao bljednik se odmakne dok ne potroši 20 kn. U njegovim očima je 20 kn bogatstvo i njegov najveći doseg. Ova nova kukuriku vlada i Josipović su baš suprotno pokazali. Itekako ih zanima hrvatska konstitutivnost. Sasvim dovoljno od njih, samo da ne podmeću nogu.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:44 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3926 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Hrvati u BiH imaju svoju ulogu ,samo sebe ograničavaju povijesnim teretima i vječnim čekanjem Zagreba ,potrebno je profilirati se u nezavisnog igrača sa svojim prepoznatljivim stavovima. Zgođušno je biti na poziciji u kojem si interesantan svima ,samo treba imat vizije.
My 2 cents
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:46 |
|
|
Citat: Proljev od upisa. Hvala, ja tvoga sam se dosta nagledao. Citat: Ova nova kukuriku vlada i Josipović su baš suprotno pokazali. Itekako ih zanima hrvatska konstitutivnost. Sasvim dovoljno od njih, samo da ne podmeću nogu. Jesu aktivno su se aktivirali da budu pasivni. Zamisli da se nesto dogodi Baskijima u Spanjolskoj, pa ljudi bi se pobunili marsirali bi dan noc. Turci imaju svoja prava u Njemackoj a manjina su i Turska ih podrzava. Nas koji smo konstutivni, Hrvatska ni u cemu ne podrzava ni organizira. Svaka drzava pogotovo VB svoje stanovnistvo organizira, financira, lobira. Mogu pisati ovdje dan i noc o financiranju VB i dan danas za Kanadu i problema sa Qubecom.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:47 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Hrvati u BiH imaju svoju ulogu ,samo sebe ograničavaju povijesnim teretima i vječnim čekanjem Zagreba ,potrebno je profilirati se u nezavisnog igrača sa svojim prepoznatljivim stavovima. Zgođušno je biti na poziciji u kojem si interesantan svima ,samo treba imat vizije.
My 2 cents
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:47 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Citat: Proljev od upisa. Hvala, ja tvoga sam se dosta nagledao. Citat: Ova nova kukuriku vlada i Josipović su baš suprotno pokazali. Itekako ih zanima hrvatska konstitutivnost. Sasvim dovoljno od njih, samo da ne podmeću nogu. Jesu aktivno su se aktivirali da budu pasivni. Zamisli da se nesto dogodi Baskijima u Spanjolskoj, pa ljudi bi se pobunili marsirali bi dan noc. Turci imaju svoja prava u Njemackoj a manjina su i Turska ih podrzava. Nas koji smo konstutivni, Hrvatska ni u cemu ne podrzava ni organizira. Svaka drzava pogotovo VB svoje stanovnistvo organizira, financira, lobira. Mogu pisati ovdje dan i noc o financiranju VB i dan danas za Kanadu i problema sa Qubecom. A što će ti sve to ako imaš Čovića koji čitavu državu može paralizirati ?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 31 kol 2012, 00:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37828 Lokacija: Gl. grad regije
|
DzoniBG je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, Zg je ipak glavni grad zapadne Jugoslavije. Bez brige, nisu Srbe u Krajini, BiH, Kosovu, Vojvodini, užoj Srbiji, toliko sjebali drugi koliko oni sami sebe. Neprepoznavanje realne situacije, pogrešne procjene, bahatost, pretjerana samouvjerenost su "odlike" koje karakteriziraju ponašanje Srba 90-ih. Ja samo mislim kako ovaj put postoji mogućnost spasa na vrijeme, bar za ove u RS. Ako već vi u Srbiji tonete kako tonete ne morate za sobom vući i RS, a samim tim i BiH. Jel dozvoljavas da postanem tvoj fan na facebooku? Da, samo, ne kontroliram profil. Ajde, to bi ujedno i osiguralo opstanak Srba preko Drine jer bi istočna braća se brzo sjetila bh. korijena, ko ih ima, kao što će se rado sjetit i oni koji imaju korEnje u RH uskoro.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mrnjav, Salivator i 352 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|