HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 stu 2024, 20:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 345 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne?
PostPostano: 31 kol 2012, 23:16 

Niko ne govori "Da smo barem ko Bošnjaci". slika

Niko. slika

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:18 

Leb jeste troler, ali ima dushu :D

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:18 

tema je bzvz, hrvatska pumpa velike pare bih hrvatima,kakve veze ima da li im one prostitutke od novinara cestitaju ili ne?

mnoge li si majke ojadilo!
Ljudske su te kosti zatrpale,
ljudskom si se krvlju opjanilo

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:19 

@Dzoni
Ti si mu dao materijala sa onim Selimovićem. :zubati

Leb-a bi se isplatilo povesti na piće... kad bi mu vera dozvoljavala da pije. :nanana

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:21 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
@Dzoni
Ti si mu dao materijala sa onim Selimovićem. :zubati

Leb-a bi se isplatilo povesti na piće... kad bi mu vera dozvoljavala da pije. :nanana

Regularan je tip, nikad mi ne ide na nerve...on se ovde bas dobro provodi :zubati

Sto se tice samog naslova teme... malo je neukusno cestitati nesto sto si potpisao da nestane...bar iz tog ugla treba imati razumevanje...

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:22 

Ludi znanstvenik je napisao/la:
s@lko dinamita$ je napisao/la:

eto, stvarno je bilo puno onih koji su dolazili a da nisu imali hercegbosanske korijene. jebeš me ako je bilo ikad više od 200pješaka

Brojio si?

Ima li Ante Gotovina hercegbosanske korijene? Matijaš Pauk?

Ajde prekini se proseravat.

Šta, Gotovina je bio u pješadiji HVO-a kao dobrovoljac? Matijaš je došao poslije dogovora s Muslimanima, tukao se u akcijama koje su bile pripreme za Oluju u HV-u kontra Srba, ne bi rekao da je došao dobrovoljno (čast njemu)

i točno, pogriješio sam, puno sam i rekao, kakvih 200 pješaka.

Jel netko zna nekog iz Hrvatske tko je poginuo u borbama s Muslimanima u BiH? Ja znam za Damira Halužana.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:25 

DzoniBG je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Bitan je samo rezultat. Sudeći po rezultatu, zadnji na koji bi se trebali ugledat su Srbi.

Nemoj da se kladis na to...

Ne da se kladim već bi ruku u vatru stavio za ovo.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:26 

Brojio si?

Šta, Gotovina je bio u pješadiji HVO-a kao dobrovoljac? Matijaš je došao poslije dogovora s Muslimanima, tukao se u akcijama koje su bile pripreme za Oluju u HV-u kontra Srba, ne bi rekao da je došao dobrovoljno (čast njemu)

Jel netko zna nekog iz Hrvatske tko je poginuo u borbama s Muslimanima u BiH? Ja znam za Damira Halužana.

Dakle, sad više nije kriterij ratovati u BiH, a bez hb. korijena, nego ratovati protiv Muslimana u točno određenom razdoblju...

Ma daj, molim te. Vama ogorčenima nema spasa.

Hrvata iz Hrvatske je priličan broj ratovao u BiH, obrnuto također. Ma koliko sitne duše s obje strane granice pokušavale sad to prebrojavati u napadu vlastite zluradosti, ludosti, bezobrazluka i pokvarenosti. Jer pičkicama u Hrvatskoj ne odgovara da su im guzicu spašavali "Hercegovci", a ovim drugima "Pereci" pa sad preko interneta prave reviziju...

Jebo vas sve.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:27 

DzoniBG je napisao/la:
Agathonikos je napisao/la:
O ovome smo svjevremeno znali pisati i po srpskim forumima iz Srbije, neki su to pravdali umorom ljudi u Srbiji, iscrpljenošću sankcijama i bombardovanjem, teškom ekonomskom situacijom, pritiscima USA i EU itd.

A kao mi nismo umorni i iscpljeni, nismo ratovali, nismo pod pritiscima USA i EU, nismo u sličnoj ekonomskoj situaciji, nama je kao sve potaman pa eto, može nam se?

Ne znam gde mi imamo problem...

Ispada da su ljudi digli ruke od RS, i da se daje podrska utopljenju toga u neku unitarnu Bosnu... a sve je suprotno, imamo odlicnu saradnju zadnjih par godina po svim pitanjima, mnogo bolju nego u periodu 1996-2006, kad je postojao trend da se cuti na sve odluke visokog predstavnika o ukidanju nadleznosti.

Ako mislis da nismo zalegli dovoljno... reci... al to nije istina, od 1991 mnogo su nam zavrtali ruke zbog podrske Srbima u BiH... al nikad nismo podlegli, i ratovi, i sankcije, i los imidz u svetu... nije bio problem ni onda ni danas...

Sta tek da kazu Hrvati u BiH, na macehinski odnos Hrvatske u raznim segmentima... Beograd uz sve lose odluke nikad nije potpisao da vi uletite u neku Federaciju gde ce da vas veslaju... cena pravljenja RS je bila velika, ali ne postoji misao, ili prebacivanje u stilu - nismo to trebali, ajde da to polako gasimo.

Srbija vec 150 godina vodi politiku podrske svom narodu u BiH, mogu sa strane to da nazivaju velikosrpstvom... ne zanima me, dokle god znam da smo u svim najvaznijim momentima bili tu zajedno, i kad smo se borili za pravedne ciljeve, i kad smo pravili sranja.

...a to treba ipak da se postuje...
Cekaj, zar nije Sloba uveja sankcije braci u RS, i to bas zbog pritiska? Jeli to neki mit? A Srbiji je samo ostala RS od svih srpskih pokrajina, kosova itd. Pa jebiga, da i njih pustite niz vodu, sto je ostalo? Da njih malo pitas o macehinskon odnosu? :zubati

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:27 

Brojio si?

Puno ih je u Posavini stradalo u fajtu sa Srbima. Nismo ratovali samo s Muslimanima niti je rat s Muslimanima jedina referenca. Jednako krvavo smo se tukli sa Srbima. Sjeti se ko je prvi razvalio Mostar i po Hercegovine ...

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:28 

Ima li Janko Bobetko hb. korijene? Nema zasluga za obranu Hrvata u BiH jer nije bio u pješadiji HVO-a?

Smiješan si, Salkane.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:29 

Dakle, sad više nije kriterij ratovati u BiH, a bez hb. korijena, nego ratovati protiv Muslimana u točno određenom razdoblju...

Ma daj, molim te. Vama ogorčenima nema spasa.

Hrvata iz Hrvatske je priličan broj ratovao u BiH, obrnuto također. Ma koliko sitne duše s obje strane granice pokušavale sad to prebrojavati u napadu vlastite zluradosti, ludosti, bezobrazluka i pokvarenosti. Jer pičkicama u Hrvatskoj ne odgovara da su im guzicu spašavali "Hercegovci", a ovim drugima "Pereci" pa sad preko interneta prave reviziju...

Jebo vas sve.

Fala kurcu još normalnih ima :palacgore1

A vas ostale jebo poskok da vas jebo

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:30 

Ima li Janko Bobetko hb. korijene? Nema zasluga za obranu Hrvata u BiH jer nije bio u pješadiji HVO-a?

Smiješan si, Salkane.

Pauk koji je stradao u nekakvoj vukojebini da bi mi poslije mogli vratit Odžak i Jajce kao posljedicu toga eto nije "pravi". A dugoročno dobiti i Kupres, Glamoč, Drvar i Grahovo.

Jebo mene pas da me jebo. Nekima je 2+2 viša matematika.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:32 

PCM je napisao/la:

Ne da se kladim već bi ruku u vatru stavio za ovo.

Imao si AP Vojvodinu, Uzu Srbiju, AP Kosovo... preko 2 miliona Srba koji raspadom postaju manjina u novonastali drzavama...

Kosovo je izgubljeno demografski odavno, dobra okolnost je sto nismo u istom politickom sistemu sa Albancima, Vojvodina je integrisana, prvi put smo dobili drzavu zapadno od Drine...

Strateski, puna integracija Vojvodine i dobitak pola BiH je mnogo veci dobitak nego gubitak onoga sto smo vec odavno izgubili, i egzodus Srba iz Hrvatske koji nisu ni imali nikakvu sansu da opstanu tu kao znacajan politicki faktor...

Ako svedemo na samu BiH, ako su Srbi gubitnici, sta su ostali...

Znaci tvoja prica ne stoji... odnosno stoji iz jedne totalno drugacije percepcije, ako krenes od maksimalistickih ciljeva, sve drugo ostvareno je gubitak...ali polazim od onoga sta je u datim okolnostima bilo realno...

Zato razmisli dvaput pre nego sto napises ovo...

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:33 

Nije li i Roso Slavonac?

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:34 

DzoniBG je napisao/la:
Regularan je tip, nikad mi ne ide na nerve...on se ovde bas dobro provodi :zubati

Hm, sve lafo neke pošalice, pa još na teme o zločinima, povremeno ubode, a ovamo se sve nešto zeza... sumnjivo je to... projektujete svoje želje za normalnim Bošnjakom na čovjeka ni kriva ni dužna :zubati

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:34 

PCM je napisao/la:

Smiješan si, Salkane.

Pauk koji je stradao u nekakvoj vukojebini da bi mi poslije mogli vratit Odžak i Jajce kao posljedicu toga eto nije "pravi". A dugoročno dobiti i Kupres, Glamoč, Drvar i Grahovo.

Jebo mene pas da me jebo. Nekima je 2+2 viša matematika.

Teška su vremena, ljudi s obje strane granice traže krivce za teško stanje. A krivca rijetki prepoznaju u sebi, lakše je u drugog pokazati prstom.

Draži su mi oni koji krive Amere, Židove, masone, iluminate, jednoroge i Zubić vile nego oni koji upiru prstom u drugog Hrvata. Ti su najveća stoka!

Dođe mi da ih prisilno dovedem da mi pomognu kopat naše bosanske piramide, da bar malo budu od koristi :D :bih

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:35 

Niste dobili drzavu s ove strane Drine. Dobili ste Vojvodinu integriranu.
Ta drzava s ove strane Drine je danas sutra u drugacijim okolnosti jednako upitna za ostale koliko za vas neupitna.
Niste sami, a ako krene rokanje onda se karte ponovno preslaguju generalno, imaj to na umu.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:38 

puntar2.0 je napisao/la:
Da njih malo pitas o macehinskon odnosu? :zubati

Nemamo mi taj odnos niti smo ga ikad imali. Srbiji su lupali sankcije zbog nas a opet nam je pomagala koliko je mogla i smjela, prijetili su joj bombardovanjem zbog nas a opet nam je pomagala koliko je mogla i smjela. Primili su stotine hiljada izbjeglica i pomogli tim ljudima koliko su god mogli itd. Ovde ga nema koji bi zbog tih sankcija nju smatrao maćehom jer ovde i djeca od dva petka znaju da su te sankcije bile nametnute pod prijetnjom istog onog što se desilo koju godinu poslije na KiM. Znači, od te priče o maćehinstvu nema ništa, ni prije 15-20 godina ni danas.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:38 

Smiješan si, Salkane.

Samo dio(nažalost veliki dio) građana jednoga naroda u BiH ima ovako ispran mozak popout Salke, tako da se jedino može zaključiti da Salko je Musliman, ili druga opcija je da je mladi srednjškolac nasjeo na podvale provokatora s manistream hb medija.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:39 

Bobetko je tu postavljen da uvede reda. Ja iskreno mislim da on Bosne nije ni vidio.

Ja govorim o običnom puku koji je otišao u rat u Bosnu i Hercegovinu nakon njegovog smirivanja u RH kao što su Hrvati iz BiH otišli dobrovoljno u Hrvatsku otpočetka u rat odbivši kasnije Herceg-Bosni pravo da ih mobilizira.

Postoji ogroman brojčani nesrazmjer između prve i druge grupe ljudi.

Jebo te poskok, kakve veze ima poskok s običnim brojkama. Pa govori se o 1500 ukupno ljudi (znači skupa s vojnicima HV-a HB korijena koji su u toj grupi u ogromnoj većini) koji su bili u ratu u BiH razbacani po linijama naokolo.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:39 

PCM je napisao/la:
Niste dobili drzavu s ove strane Drine. Dobili ste Vojvodinu integriranu.
Ta drzava s ove strane Drine je danas sutra u drugacijim okolnosti jednako upitna za ostale koliko za vas neupitna.
Niste sami, a ako krene rokanje onda se karte ponovno preslaguju generalno, imaj to na umu.

Nece biti rokanja, prvi put su se Srbi izborili da sami upravljaju sobom, i manje je vazno dal ce im neko priznati tu nezavisnost ili ne...

Prvi put posle mnogo stoleca Srbi vladaju tom zemljom, nesto sto im nije poslo za rukom u raznim epohama...

Ne ocekujem da imas razumevanje za to, pogotovo ako udjemo u dimenziju rata i zrtava... ali to je cinjenica...

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:40 

zaba1111 je napisao/la:

Smiješan si, Salkane.

Samo dio(nažalost veliki dio) građana jednoga naroda u BiH ima ovako ispran mozak popout Salke, tako da se jedino može zaključiti da Salko je Musliman, ili druga opcija je da je mladi srednjškolac nasjeo na podvale provokatora s manistream hb medija.

Nisam ni jedno ni drugo, na tvoju žalost

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:42 

PCM je napisao/la:

Baš kao i što je tzv. biH danas-sutra neupitna za nekog a za nekog vrlo upitna.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2012, 23:45 

Bobetko je tu postavljen da uvede reda. Ja iskreno mislim da on Bosne nije ni vidio.

Ja govorim o običnom puku koji je otišao u rat u Bosnu i Hercegovinu nakon njegovog smirivanja u RH kao što su Hrvati iz BiH otišli dobrovoljno u Hrvatsku otpočetka u rat odbivši kasnije Herceg-Bosni pravo da ih mobilizira.

Postoji ogroman brojčani nesrazmjer između prve i druge grupe ljudi.

Jebo te poskok, kakve veze ima poskok s običnim brojkama. Pa govori se o 1500 ukupno ljudi (znači skupa s vojnicima HV-a HB korijena koji su u toj grupi u ogromnoj većini) koji su bili u ratu u BiH razbacani po linijama naokolo.

Više je poginulo Hrvata iz Hr u Bih , nego iz bih u HR.
Pojednostvaljeno rečeno, mada u stvari nije tako, ali za tebe je to viša matematika pa neću ići u te komplicirane stvari, Hrvati HB su u HR ginuli za svoju državu i svoja prava u njoj, dok Hrvati HR koji su ginuli u HB su ginuli osobno ni za što.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 345 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: alh84001, fravitaizkotora, Fredericktown, Majestic-12 [Bot], Naša Kvačica, Revizija, Rogle, Teuton, Tomba17 i 450 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: