|
|
Stranica: 69/203.
|
[ 5073 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 11:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25564 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Iz Kaknja... da prostiš...
Zadnjih 20 godina privremeno živim u Hercegovini... da prostiš...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 11:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Iz Kaknja... da prostiš...
Zadnjih 20 godina privremeno živim u Hercegovini... da prostiš... neka te, Bog ti da zdravlje rekla bi moja baba, nego kad ćeš se ženit momčino?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:10 |
|
|
@Bobovac Zašto se ne vratiš u svoj rodni kraj? Završio je rat.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:23 |
|
|
Citat: Pa ovako se ne osvajaju žene dragi moj Jopa Ne kažem da osvajaš mene, nego ti govorim za ubuduće ako ti se svidi neka starija od tebe Tko kaže da te osvajam i da mi se sviđaš. Da možda nije suprotno Citat: Možda ti pišem zapetljano, pa me nećeš skontati Vjeruješ li da ni sama ne znam šta sam napisala. Biće da pišem nesuvislo zbog tuge za BBC-jem Nemoj dozvoliti da te tuga svlada. Citat: Imam. Au pa kada se udaješ.. (ovako meni svaki put kada dođem u BiH)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
jopa, oklen si ti porijeklom iz BiH?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:27 |
|
|
Ja sam ti meščini porjeklom iz Brotnja ali imam korijene i u Ljubuškoj općini
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:29 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
vrbosna HR,
igraš li travijan?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:29 |
|
|
Ministray skuzio sam valjda da si u Australiji, odakle si porijeklom?
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:30 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: vrbosna HR,
igraš li travijan? ne
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
jopa_od je napisao/la: Ministray skuzio sam valjda da si u Australiji, odakle si porijeklom?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:34 |
|
|
O Sarajlija... I kako je u Australiji, gonjaš li klokane..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:37 |
|
|
Nemam šta ganjati kad imam klokana za kućnog ljubimca, zavezan je za hrast u dvorištu, povremeno s njim treniram boks, kad mi dosadi vreća i tak to.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:38 |
|
|
Nemoj meni lagati, zabranjeno je držati klokana zavezanog.. Šta radiš u Australiji, jer vidim više si na forumu nego u RL.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:41 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Nemoj meni lagati, zabranjeno je držati klokana zavezanog.. Šta radiš u Australiji, jer vidim više si na forumu nego u RL. Trenutno bez obveza, a na forumu sam max 2-3 sata dnevno dok istovremeno obavljam neke druge poslove.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:46 |
|
|
Ima naših Hrvata dosta tamo u Australiji, čak dosta i od moje rodbine...
Sydney, Canberra, Melbourne itd
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:46 |
|
|
Mini ima li u Australiji Cigana..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:48 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ima naših Hrvata dosta tamo u Australiji, čak dosta i od moje rodbine...
Sydney, Canberra, Melbourne itd Točnije 118.000 ljudi sa hrvatskim porijeklom (od kojih otprilike pola kod kuće pričaju hrvatski jezik).
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:49 |
|
|
Ibar je napisao/la: Mini ima li u Australiji Cigana.. Nisu poznati kao organizirana skupina, no zato imamo njihove predake - Indijce.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: jopa_od je napisao/la: Ima naših Hrvata dosta tamo u Australiji, čak dosta i od moje rodbine...
Sydney, Canberra, Melbourne itd Točnije 118.000 ljudi sa hrvatskim porijeklom (od kojih otprilike pola kod kuće pričaju hrvatski jezik). Znači uklopio si se u njihov dom. U kojem gradu si?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:51 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ja sam ti meščini porjeklom iz Brotnja ali imam korijene i u Ljubuškoj općini Jesi li se švercom ili plemenskim vezama obogatio na račun poštenih i radišnih građana Republike Perecije?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:52 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Točnije 118.000 ljudi sa hrvatskim porijeklom (od kojih otprilike pola kod kuće pričaju hrvatski jezik).
Znači uklopio si se u njihov dom. U kojem gradu si? Zavisi šta se podrazumijeva pod "uklopio"? Više sam sa anglokeltima s obzirom na sredinu u kojoj sam odrastao. Trenutno Sydney.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: jopa_od je napisao/la: Ja sam ti meščini porjeklom iz Brotnja ali imam korijene i u Ljubuškoj općini Jesi li se švercom ili plemenskim vezama obogatio na račun poštenih i radišnih građana Republike Perecije? Bilo je komentara, ali sam samo jednom doživio ono 100 postotnu neugodnost. Upoznao prvi put jednu ženu i ona mi odmah u oči vi Ere ne znate nigdje otići nego samo u naš Zagreb. Vratite se odakle ste došli itd. Međutim zet mi je purger i prijatelji pa su je oni skresali na zemlju...
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: jopa_od je napisao/la: Znači uklopio si se u njihov dom. U kojem gradu si?
Zavisi šta se podrazumijeva pod "uklopio"? Više sam sa anglokeltima s obzirom na sredinu u kojoj sam odrastao. Trenutno Sydney. Ma naravno, drži se ti Engleza i Židova. Ovo ostalo drži blizu srca. Morao bi i ja otići negdje da poboljšam engleski. Znam čitati i pričati ali trebam pisati...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:58 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jesi li se švercom ili plemenskim vezama obogatio na račun poštenih i radišnih građana Republike Perecije?
Bilo je komentara, ali sam samo jednom doživio ono 100 postotnu neugodnost. Upoznao prvi put jednu ženu i ona mi odmah u oči vi Ere ne znate nigdje otići nego samo u naš Zagreb. Vratite se odakle ste došli itd. Međutim zet mi je purger i prijatelji pa su je oni skresali na zemlju... Možda jeste ružno po vas, ali jedan dobar antihercegovački i antibosanski Kristallnacht u Zagrebu bi bio veliki povratnički i gospodarsko-investicioni bum za Hrvate BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 05 ruj 2012, 12:59 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zavisi šta se podrazumijeva pod "uklopio"? Više sam sa anglokeltima s obzirom na sredinu u kojoj sam odrastao.
Trenutno Sydney.
Ma naravno, drži se ti Engleza i Židova. Ovo ostalo drži blizu srca. Morao bi i ja otići negdje da poboljšam engleski. Znam čitati i pričati ali trebam pisati... Ako Velika Britanija i Irska ne udare rampu od 7 godina za hrvatske radnike od sljedećeg srpnja, možda i dobiješ priliku zarađivati i usavršavati jezik.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|