HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 lip 2025, 13:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Feminizirani muškarci i "čudaci" željni pažnje
PostPostano: 07 ruj 2012, 00:11 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Iako se slažem sa tobom (neobično, a?) oko toga da ne treba mrzeti samo zbog različitosti, da je svako "čudan" na svoj način itd... Moramo se zapitati gde se nalazi granica izražavanja sopstvenog identiteta, a gde se prelazi u "guranje prsta u oko" drugima.

Uostalom, ekstremne stvari i stavovi, izazivaju ekstremne reakcije, što onaj ko se namerava baviti javnim poslom, mora prihvatiti. U određenom broju slučajeva, ovakvi tipovi i idu za tim da izazovu takve reakcije. Čime bi inače "hranili" svoju popularnost?

Zivi i pusti druge da zive, moj je moto.

Sto se tice identiteta, ljudski je imati krize.Neke osobe ih lakse prevazilaze, dok druge teze.To zavisi od mnogih faktora.( sigurnosti, porodicnog i drustvenog okruzenja i sl )

Meni ne smeta nacin na koji on ili ONI hrane i posticu svoju popularnost.Ja sigurno necu trpjeti poslijedice tog njihovog " guranja u oko " drugima.Rizik je njihov, a i uspijeh.Ne mislim da je to vid ekstremizma i apsolutno sam protiv bilo cega na tu temu kad su ovakve osobe u pitanju.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 00:16 

Od ovih javnih osoba koje su poznate bez razloga, mogu reći da mi leži Nives Celzijus.
Jedna je u moru hrvatskih starleta i zaista iritira kad priča, ali nikad se nije služila prepucavanjima s drugim poznatim ličnostima, samo da bi se pričalo o njoj. Nekako uvijek fura svoj stil i boli je briga za ostale.
Ove ostale vode nekakve ratove samo da bi se pojavile u Red Carpetu, In magazinu i sličnim glupim emisijama.
Vlatka Pokos, Alka, Dolores, Stefani Hohnjec, Alex Grdić, Ava Karabatić itd.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 00:26 

Mene Ava Karabatic iritira sa pricom.Mislim da uopce nije svjesna svoje pojave i kakvu reakciju izaziva kod ljudi.

Djeluje nekako naivno i prostodusno, no glas, stil odijevanja i opcenito nastup su iritantni do bola.Ponekad se pitam da li ustvari svojim komentarima zabavlja publiku, nepojmljivo je da neko moze biti onako neinformiran, poluobrazovan i smijesan istovremeno.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 00:34 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Mene Ava Karabatic iritira sa pricom.Mislim da uopce nije svjesna svoje pojave i kakvu reakciju izaziva kod ljudi.

Djeluje nekako naivno i prostodusno, no glas, stil odijevanja i opcenito nastup su iritantni do bola.Ponekad se pitam da li ustvari svojim komentarima zabavlja publiku, nepojmljivo je da neko moze biti onako neinformiran, poluobrazovan i smijesan istovremeno.

Bivši menadžer kaže da su ona i njen otac satima smišljali novu "provalu" koju će izvaliti u javnosti.
A kažu da je i dobra studentica, tako da mi je to malo sumnjivo.
Inače, s ocem ima jako čudan odnos...neću reći bolestan.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 09:09 

SarajkaDjevojka je napisao/la:

Što se Ave tiče, ona ti je šizofrena, odnosno iskazuje sve moguće manifestacije šizofrenije, bar mi tako priča jedan poznanik koji i nju zna.
Inače je cura dosta pametna, ovo što radi na televiziji radi iz razloga kako bi se punila lovom (tipa kaže nešto bedasto, novinar to napiše i onda ona tuži novine da je špijuniraju i jasno dobije na sudu, obično u rangu od 10-50 tisuća kuna) . Najbolji primjer toga da cura nije baš glupa jest ona njena izjava : "Ja bih sravnila Donat i sagradila ga još ljepšeg i starijeg!" - Ovo je uzela od Vučurevića, bivšeg načelnika općine Trebinje, a za takvo što trebaš poznavati povijest.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 09:22 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Iako se slažem sa tobom (neobično, a?) oko toga da ne treba mrzeti samo zbog različitosti, da je svako "čudan" na svoj način itd... Moramo se zapitati gde se nalazi granica izražavanja sopstvenog identiteta, a gde se prelazi u "guranje prsta u oko" drugima.

Uostalom, ekstremne stvari i stavovi, izazivaju ekstremne reakcije, što onaj ko se namerava baviti javnim poslom, mora prihvatiti. U određenom broju slučajeva, ovakvi tipovi i idu za tim da izazovu takve reakcije. Čime bi inače "hranili" svoju popularnost?

Točno. Iako postoji pravo na individualni izbor, treba imati na umu da smo dio zajednice, dopadalo se to nama ili ne. Jedan mali postotak je uvijek bio to što jeste, društvo može poneti i taj teret. Kao što može i financirati manji broj džabalebaroša koji žive od socijalne pomoći, a traže posao tako da ga nikad ne nađu.
Ali ako traženje socijalne pomoći postane in, onda imamo problem jer mora da se radi. Isto važi i za određene obrasce dekadentnog ponašanja.
Opet, u zaleđu svega je želja za pažnjom (publicitetom) koju nisu dobijali u obitelji.
Prije svega od oca.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 11:27 

Sto se tice Ave, ona definitivno ne moze pjevati ni turbo folk.Mlada je osoba, nisam sigurna kako sebe vidi u buducnosti.Starleta sasvim sigurno jos koju deceniju nece biti unosno" zanimanje " kod nas.Zivotni planovi ?

Voditeljica ?Ili nesto trece ? Sto ?

Mislim da par tisuca kuna koje Zadar pominje, dobijene sudskim sporovima, nisu vrijedne pomena,
ako se neko vidi kao uspijesna i trazena javna licnost kasnije.
Takodje smatram da epizodu sa Vladom Vuksanovicem nije glumila.Ona je od Vlade ocekivala neku emotivnu potvrdu cijelokupnog druzenja.Zbog toga je i imala one ispade u javnosti.

Vlada je medjutim ispao pametan i vjesto kontroliran ( da ne kazem manipulativan ), sa momcima se drzao skupa, a sve zene osim Alex koristio prema situacijama.Zasluzena pobjeda :D
No definitivno Avina odluka, emicionalni istup, uzbudjenje pa i krokodilske suze nisu bile gluma

Ako neko" vjesto "osmisljava njene istupe u javnosti, kao sto kaze Sayuri ( njen otac ) onda neka se dobro zapita koliko joj ONI stete buducnosti, a koliko trenutno donose popularnosti, i kod kojih drustvenih slojeva.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 12:10 

Kaljen još u dobu kada je murija kao dnevni trening mlatila punkera, pleskala "travara" i hapsila drogEraše, kosonje,..., neko je vjerovatno od tadašnjih "čudaka" bio derpe, da ne kažem gay, samo zato što "strše iznad okoline", svatko tada "nenormalan" iz tog doba je posmatrao te ljude kao buntovnike i mini-revolucionare, jer su pomicali granice i vidike lokalne zajednice, zatucane, izolirane i ukalupljene u socijalističke tekovine radnih naroda i građana, uredno počešljane sa plavim keceljama i patikama.

Ovo danas je naplav cirkusanata koji bi nakon par drotovih šamara iz 70-ih, proplakao i promijenio spol, ideju, prezime i vjerovatno ubrzo i državnu adresu da mu se to dogodi. Nema onih pravih pedera, tzv. pederčina, koji su prkosili svima, sami i izolirani furali svoj fazon jer kontaju da ih nitko u sredini ne konta, a oni iz kože ne mogu pa su dobijali valjda neku posebnu energiju, prkos i volju za isticanjem boreći se protiv svih i svakakvih papaka i idiota. Znao sam jednog, danas je u Americi, otišao prije rata. Na javne provokacije odgovarao je duhovitom zajebancijom, često guzeljajući kao žensko, nekad samo srednji prst izbaci, a najčešće ignorirajući đilkana koji mu je dobacivao i prozivao ga. Frajeri su bili ljubomorni na njega, uvijek je bio u društvu dobrih treba, duhovit i nasmijan, tako ga je jednom neki bivši lik od trebe koja je bila samo u njegovom društvu pretukao kad je reagirao na njegovu grubost prema toj bivšoj curi,...klasika balkanika. Nedugo poslje toga je emigrirao..., znam da je jedna od njegovih frendica pokazivala razglednicu od njega gdje je na kraju štiva i pozdrava pisalo velikim slovima "ZBOGOM ŽOHARI", aludiranje na stih od pušenja "pozdrav iz zemlje Safari,..."
Takvih kao on ne vidim danas na TVu, nisu valjda "in" kak veliju, doduše niti pratim tu scenu i likove, tako da veze nemam ko je ovaj Mostarac i o kojim trebama se priča ovde,...ali znam da uživaju u slobodi mišljenja, oblačenja, izjašnjavanja, jebavanja, i drago mi je zbog toga, ali se ne mogu oteti dojmu da su lažnjaci i da ne stoje čvrsto iza toga šta jesu nego im je to samo prolazna furka.

Kak bi nekad naši stari rekli,...ni pederi nisu što su nekad bili.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 12:16 

Bumbar je inače lik koji sve to u kratkim crtama lijepo objasni.
Sada je bio malo opširniji ali podjednako ubojit kao inače.
Mogu samo staviti potpis na sve ovo što je napisao.
:palacgore1

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 12:40 

Što mislite o ovome? "On" je ona, al' eto hormonalna terapija još uvijek ne funkcionira u potpunosti, tako da još uvijek može roditi bez obzira što je "muško"!

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 13:17 

Fali dio da se vidi tko "mu" ili "joj" je napravio djete ili je "umjetni remont.

Treba puno ljubavi ili para da se ovakvi brkovi poljube kod mladenke... :D

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 13:40 

Umjetno- donacijski.
Stvarno ne kužim smisao ovoga, šta su one sad, koja je koja? Tko tu šta glumi. Jesu li one lezbe, ako su lezbe zašto ova glumi muškarca, zašto ona druga ne nađe pravog muškarca, niš ne kužim? Šta će djeca odgovorit, tata me rodio?
bolesno

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 14:01 

Možda je bolje ne dozvoliti ovakvim ljudima da imaju djecu, ali ne zbog njih, nego zbog nas samih. Vjerujem da bi oni, ili bilo koji homoseksualni par bili dobri roditelji. Djeci sigurno ne bi nedostajalo ljubavi. Ali problem smo mi tj okolina. Ta djeca bi se tokom odrastanja suočavala sa osudama i izrugivanjima drugih, što bi zasigurno utjecalo na njihovu psihu, samopouzdanje...

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 14:19 

Sayuri je napisao/la:
Možda je bolje ne dozvoliti ovakvim ljudima da imaju djecu, ali ne zbog njih, nego zbog nas samih. Vjerujem da bi oni, ili bilo koji homoseksualni par bili dobri roditelji. Djeci sigurno ne bi nedostajalo ljubavi. Ali problem smo mi tj okolina. Ta djeca bi se tokom odrastanja suočavala sa osudama i izrugivanjima drugih, što bi zasigurno utjecalo na njihovu psihu, samopouzdanje...

Pederima svakako treba zabraniti tu mogucnost, cudacima ne, jer danas svako ko nije obrijan, ko se ne sisa ona kako se drugi sisaju ili ko prica fazone koje drugi ne pricaju ili bilo sta drugo sto "odskace" od pravila plemenske carsije je izlozen ogromnoj mogucnosti da bude proglasen cudakom, tako da ako je neko "cudak" (po standardima lokalne carsije) onda to ni ne mora da znaci da je cudak, vec da nije shvacen od strane lokalnih suzenovidaca.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 14:24 

U bolesnom svijetu živimo. Da forsiranje takvih spodoba nema prođu brzo bi mediji od toga odustali. To govori više o nama "normalnima" nego o takvim bolesnicima.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 14:25 

@Sayuri
Istina i baš zbog toga, meni je ovo jako sebičan čin tih osoba.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 14:31 

Crvena Sonja je napisao/la:
Umjetno- donacijski.
Stvarno ne kužim smisao ovoga, šta su one sad, koja je koja? Tko tu šta glumi. Jesu li one lezbe, ako su lezbe zašto ova glumi muškarca, zašto ona druga ne nađe pravog muškarca, niš ne kužim? Šta će djeca odgovorit, tata me rodio?
bolesno

Yep.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2012, 14:35 

Vladimir RUS je napisao/la:
Sayuri je napisao/la:

Pederima svakako treba zabraniti tu mogucnost, cudacima ne, jer danas svako ko nije obrijan, ko se ne sisa ona kako se drugi sisaju ili ko prica fazone koje drugi ne pricaju ili bilo sta drugo sto "odskace" od pravila plemenske carsije je izlozen ogromnoj mogucnosti da bude proglasen cudakom, tako da ako je neko "cudak" (po standardima lokalne carsije) onda to ni ne mora da znaci da je cudak, vec da nije shvacen od strane lokalnih suzenovidaca.

Ni velike sredine\gradovi nisu operirane od tih provincijskih manira spram "čudaka" i ostalih devijacija na temu sex..., evo jedan prigodan pjesmuljak sa poentom na kraju, zato strpljivo poslušaj...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 75 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: