|
|
Stranica: 76/204.
|
[ 5095 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:13 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Mislin da je to neka trula prica, koliko san ja pokupija po Izraelu su osvanuli neki graffiti, a one koje su pohvatali su ruski Zidovi, ili bolje receno, mozda i nisu Zidovi uopce, falsificirali podrijetlo, pa iz neke frustracije napisali parole. A može biti, to bi makar imalo smisla. Mada sa druge strane, ni Ruje nacoši mi nisu jasni. DzoniBG je napisao/la: Mnogi, ukljucujuci i vodju SA Ernst Rema, jednog od najblizih Hitlerovih saboraca, koga je sam Hica uhvatio na gomili sa drugima na pocetku Noci dugih nozeva i obracuna sa tom ekipom...
Mnogi SSovci su bili derpe nastrojeni... Vojska, crkva i škole su plodno tlo za ******** kroz istoriju bile.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60788 Lokacija: DAZP HQ
|
zna li itko od vas nekog deklariranog ******** ili je sve na rekla-kazala i mišljenju zbog ******** ponašanja?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:18 |
|
|
dudu je napisao/la: zna li itko od vas nekog deklariranog ******** ili je sve na rekla-kazala i mišljenju zbog ******** ponašanja? Citat: The purge of the SA was legalized the next day with a one-paragraph decree: the Law Regarding Measures of State Self-Defence. At this time no public reference was made to the alleged SA rebellion; instead there were generalised references to misconduct, perversion, and some sort of plot. John Toland noted that Hitler had long been privately aware that Röhm and his SA associates were homosexuals; although he disapproved of their behaviour, he stated that 'the SA are a band of warriors and not a moral institution. Noc dugih nozeva i pocinje kad Hitler rano ujutru sa pratnjom najblizih saradnika upada u spa blizu Minhena gde je Rem bio na odmoru...i tamo zatice sodomu i gomoru... NIje ga zbog toga roknuo, ali po svedocenju ljudi koji su tada bili prisutni, Hici se to toliko zgadilo, da je posle toga bio mnogo agresivniji protiv ********, sto mu se nije uklapalo ni u populacionu politiku.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:21 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Mislin da je to neka trula prica, koliko san ja pokupija po Izraelu su osvanuli neki graffiti, a one koje su pohvatali su ruski Zidovi, ili bolje receno, mozda i nisu Zidovi uopce, falsificirali podrijetlo, pa iz neke frustracije napisali parole. A može biti, to bi makar imalo smisla. Mada sa druge strane, ni Ruje nacoši mi nisu jasni. DzoniBG je napisao/la: Mnogi, ukljucujuci i vodju SA Ernst Rema, jednog od najblizih Hitlerovih saboraca, koga je sam Hica uhvatio na gomili sa drugima na pocetku Noci dugih nozeva i obracuna sa tom ekipom...
Mnogi SSovci su bili derpe nastrojeni... Vojska, crkva i škole su plodno tlo za ******** kroz istoriju bile. Mislin da kod ruskih nacista igra veliku ulogu sto sanjaju snaznu, jaku Rusiju, a Hicu i njgovu politiku uzimaju za uzor. Uz to se dosta furaju na Slavenstvo, Kolovrat je slican simbol kao svastika, sve slicno kao kod nacista i germanizma...Fora je da danasnji neonacisti siron svita vide u Rusiji " great white hope".
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:21 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
@hinterland Stiže zima jesi li se pripremio? voliš li zimu? imaš li klimu? ili možda centralno? mjeriš li temperaturu rektalno? misliš li da parno dobro grije? il se na plin ugriješ prije? a možda se griješ na drva? koja od ovih opcija ti je prva? jel ti mrsko po snijegu ići na univerzitet? imaš li zimi slab imunitet? čime prehlade liječiš? jedeš li med da ih spriječiš? posežeš li odmah za septoletama? ili nisi baš sklon tabletama? stavljaš li barem kapi u nos? skuplja li se na minusu tvoj ponos? voliš li zimi jesti tople supe? voliš li dobro utopliti dupe? onanišeš li u hladnom wc-u munjevito? oblačiš li se zimi slojevito? mislim, koliko značaja pridaješ robi? je li ti kompjuter u hladnoj sobi? ukoči li ti se ruka kojom držiš miša? jel ti mrsko ustati iz kreveta kad ti se piša? ___________________________________________________________________ Nosiš li džempere? Ako da kakve preferiraš? džemper jednobojni džemper šareni džemper bez rukava tkz prsluk džemper od vune merino ovce džemper od vune domaćih ovaca džemper končani džemper na dugmad džemper sa likom djeda mraza džemper sa sobovima džemper s jelkom džemper koji ima dva džepa džemper od kašmira džemper od vunice koju smo dobili paranjem starog džempera džemper od vunice koju smo dobili paranjem rukavica džemper od vunice koju smo dobili paranjem šala džemper od vunice koju smo dobili paranjem kape džemper od vunice koju smo dobili paranjem vunene suknje džemper sa šljokicama džemper po šemi iz burde džemper bez šeme, onako iz glave džemper a la Bill Cosby http://2.bp.blogspot.com/_ab492HWGd1o/S ... p_145b.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-jfQLkfyDRyU/T ... eworks.pnghttp://www.anorak.co.uk/wp-content/uplo ... osby_l.jpghttp://uglysweaters.com/wp-content/uplo ... 86x300.jpghttp://manolomen.com/images/cosby-sweater.jpghttp://rockyouruglychristmassweater.com ... 50x150.pnghttp://3.bp.blogspot.com/-HLTQkOTQVT4/U ... iff+01.jpgNosiš li nakurnjak? Ako da: nosiš li ga samo zimi jednobojni ili šareni ako šareni da li su to svijetle boje tamne pastelne možda boje nekih zastava koliko vune je potrebno da bi se ispleo tvoj nakurnjak 5-6 ovaca ili je dovoljno da samo otkineš palac od starih rukavica i navučeš
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:22 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Mnogi SSovci su bili derpe nastrojeni... A i mnogi ******** se lože na SS ikonografiju. Ljubav prema mornarskim i policijskim uniformama su standard među njima a sve više se furaju i na nazi uniforme, posebno SS. U čemu je fora ne znam ali ima neka tajna veza
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:23 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: zna li itko od vas nekog deklariranog ******** ili je sve na rekla-kazala i mišljenju zbog ******** ponašanja? Citat: The purge of the SA was legalized the next day with a one-paragraph decree: the Law Regarding Measures of State Self-Defence. At this time no public reference was made to the alleged SA rebellion; instead there were generalised references to misconduct, perversion, and some sort of plot. John Toland noted that Hitler had long been privately aware that Röhm and his SA associates were homosexuals; although he disapproved of their behaviour, he stated that 'the SA are a band of warriors and not a moral institution. Noc dugih nozeva i pocinje kad Hitler rano ujutru sa pratnjom najblizih saradnika upada u spa blizu Minhena gde je Rem bio na odmoru...i tamo zatice sodomu i gomoru... NIje ga zbog toga roknuo, ali po svedocenju ljudi koji su tada bili prisutni, Hici se to toliko zgadilo, da je posle toga bio mnogo agresivniji protiv ********, sto mu se nije uklapalo ni u populacionu politiku. EDIT : *
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:24 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Mislin da kod ruskih nacista igra veliku ulogu sto sanjaju snaznu, jaku Rusiju, a Hicu i njgovu politiku uzimaju za uzor. Uz to se dosta furaju na Slavenstvo, Kolovrat je slican simbol kao svastika, sve slicno kao kod nacista i germanizma...Fora je da danasnji neonacisti siron svita vide u Rusiji " great white hope". Da, da, kapiram na šta se furaju, ali mi nije jasno kako mogu da sklope čitavu tu priču. Ima ih i kod nas. Znam jednog neopaganskog, sveslovenskog nacoša. Takve pojave su samo kontraproduktivne jer daju municije ovim levo-liberalnim tipovima i organizacijama.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne kužim, kod ovih srbova stalno se neki ******** vrti tu negdje - Parada ih je baš izobrazovala da iziđu, da se ne stide sebe - i još pokoje nastrane verzije seksa... Zatrolali ste nam temu u kojoj hinteru postavljamo pitanja...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A i mnogi ******** se lože na SS ikonografiju. Ljubav prema mornarskim i policijskim uniformama su standard među njima a sve više se furaju i na nazi uniforme, posebno SS. U čemu je fora ne znam ali ima neka tajna veza Ocigledno ima tu neke privlacnosti...homici ili su ekstremno levo, ili ekstremno desno... Loze ih te uniforme kao simbol moci i autoriteta, verovatno furundzije, trpaci uglja, alfe u tom odnosu vole i vizualizaciju svoje moci Zamisli kakav ima "pendrek" ako nosi SS uniformu...to je misao mnogih Pasivaca... p.s Zadar, imao sam i ja pre nekog vremena takvog Brku, zvali smo ga Hica...zgazi ga auto jbg...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne kužim, kod ovih srbova stalno se neki ******** vrti tu negdje - Parada ih je baš izobrazovala da iziđu, da se ne stide sebe - i još pokoje nastrane verzije seksa... Zatrolali ste nam temu u kojoj hinteru postavljamo pitanja... Tvoj novi av nas opasno inspiriše.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
|
hinterland- policajac ili SS-ovac?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:29 |
|
|
zanimljivo je da su medju slavenima poganski pokreti jako slabi, posebno u odnosu na englesku a tamo je pak zanimljivo što kradu irsku vjeru pradjedova, a imaju i svoju....
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:30 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Da, da, kapiram na šta se furaju, ali mi nije jasno kako mogu da sklope čitavu tu priču. Ima ih i kod nas. Znam jednog neopaganskog, sveslovenskog nacoša.
Takve pojave su samo kontraproduktivne jer daju municije ovim levo-liberalnim tipovima i organizacijama.
Trebao bi pitati forumaša Alekseja Radičevića, on je svojedobno propagirao takve stavove na ovom forumu.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:33 |
|
|
Leb...sjajno
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:34 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Loze ih te uniforme kao simbol moci i autoriteta, verovatno furundzije, trpaci uglja, alfe u tom odnosu vole i vizualizaciju svoje moci Pa da, to su oni agresivni među njima, s kožnim odijelima, kapama i remenjem. Po svemu sudeći, oni su u njihovim vezama ućerivači a oni miroljubivijeg izgleda, mjesto utovara za ove agresivce
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:35 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
Pitanje za sve forumaše: jel' to potpisano neko forumsko primirje? Svi su večeras nešto ljubazni i tolerantni, ne mogu se načuditi
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:36 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Mislin da kod ruskih nacista igra veliku ulogu sto sanjaju snaznu, jaku Rusiju, a Hicu i njgovu politiku uzimaju za uzor. Uz to se dosta furaju na Slavenstvo, Kolovrat je slican simbol kao svastika, sve slicno kao kod nacista i germanizma...Fora je da danasnji neonacisti siron svita vide u Rusiji " great white hope". Da, da, kapiram na šta se furaju, ali mi nije jasno kako mogu da sklope čitavu tu priču. Ima ih i kod nas. Znam jednog neopaganskog, sveslovenskog nacoša. Takve pojave su samo kontraproduktivne jer daju municije ovim levo-liberalnim tipovima i organizacijama. Imas jedan dobar dokumentarac od jednog celavog tipa, koji po svitu iztrazuje gang fenomene, zaboravih mu ime, a u jednoj epizodi prica sa skinhaedsima u Moskvi, redon organizirani i trenirani, vodeci su neki bivsi instruktori. Mala vojska. A normalno da su kontraproduktivni, ali hajde im objasni....Normalno da ce neki izkoristiti za generalizacije.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:38 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Trebao bi pitati forumaša Alekseja Radičevića, on je svojedobno propagirao takve stavove na ovom forumu.
Aleksije nije nacos, imao je razne teorije, ali ne mozes ga staviti u istu ravan sa ovim o kojima pricate...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:39 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Pitanje za sve forumaše: jel' to potpisano neko forumsko primirje? Svi su večeras nešto ljubazni i tolerantni, ne mogu se načuditi večeras je židovska nova godina, svi cionisti slave. i praštaju.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:40 |
|
|
A e
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:42 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Pitanje za sve forumaše: jel' to potpisano neko forumsko primirje? Svi su večeras nešto ljubazni i tolerantni, ne mogu se načuditi Ljudi smo, sto nebi ko ljudi popricali. Kad dodje vrime za tucu, potucicemo se. Tako to ide.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:42 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Aleksije nije nacos, imao je razne teorije, ali ne mozes ga staviti u istu ravan sa ovim o kojima pricate...
Al je koketirao s njima. Paganizam, panslavizam, antisemitizam, antikršćanstvo.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ruj 2012, 23:43 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: Pitanje za sve forumaše: jel' to potpisano neko forumsko primirje? Svi su večeras nešto ljubazni i tolerantni, ne mogu se načuditi Ljudi smo, sto nebi ko ljudi popricali. Kad dodje vrime za tucu, potucicemo se. Tako to ide. I ja mislim da je to samo zatišje pred buru
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|