Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
U zdravom tijelu, zdrav duh !Tjelesna aktivnost je ugodna i oslobodja stresa.
Preferirate li neki od navedenih sportova i koliko ste dobri u njima ?
Ja volim najvise rolanje, kada to vremenski uslovi dozvoljavaju, no takodje i solidno skijam I klizem. Zanimaju me vasa iskustva i najbolje vrste skija koje ste imali priliku koristiti.Ovo se dakako odnosi na profesionalce.
Zima dolazi uskoro, pa da se propisno pripremimo.Znaci iskustva, zelje i najbolja oprema imaju prednost u diskusiji, osobito kad je Skijanje u pitanju.
Informirana sam prilicno o klizaljkama i rolama
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Nije da se hvalim, ali sam poprilično dobar skijač, 14 godina se uzastopce bavim ti sportom, a početci su mi uistinu bili krvavi, odnosno način na koji sam učio (ja malo dijete 5 godina tada imao, a striko učitelj meni na rame nabacio skije i rekao u pancericama se popenji uz ono brdo, a brdo visoko 40 metara ) .
Ove godine idem ili u Austriju ili u Francusku, vrlo mala šansa za Italiju .
Ti emt bit će izvodiš piruete na skijama, kreneš uspravno, završiš na guzici :P .
Skija se ne sjećam jer ih svake godine mijenjam, doduše sve mi više pašu uske skije .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Junuz Djipalo je napisao/la:
Nažalost, i ove godine ništa od moje certifikacije za intruktora skijanja, treba mi 2k €, malo previše.
No, pitaj što te zanima.
P.S. kod mene je obratno, kližem i rolam solidno a skijam...
Ja skijam dobro, kupila sam odlicne pancerice, zanima me koja je dobra vrsta skija ? Nisam kupovala prilicno dugo, a voljela bi nesto solidno i pristupacno.Aktuelno :)
Zadar, naucis me vratolomije ?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Nažalost, i ove godine ništa od moje certifikacije za intruktora skijanja, treba mi 2k €, malo previše.
No, pitaj što te zanima.
P.S. kod mene je obratno, kližem i rolam solidno a skijam...
Ja skijam dobro, kupila sam odlicne pancerice, zanima me koja je dobra vrsta skija ? Nisam kupovala prilicno dugo, a voljela bi nesto solidno i pristupacno.Aktuelno :)
Nema problema, nisu to vratolomije nego skijanje emt Mada moram priznati da je i mene strah ponekad ići na austrijske crne staze, onako zaleđene, ralica vam prođe jednom tjedno majku mu , ali prođe i to .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Zadar1993 je napisao/la:
Ove godine idem ili u Austriju ili u Francusku, vrlo mala šansa za Italiju .
Jel ti je ovo prvi put da ides u francusku na skijanje? Pripremi se da je uredjenost staza, ugostiteljska ponuda, apartmani Itd....na puno nizoj razini nego u austriji i okupiranom juznom tirolu Ali su prirodni uvjeti dosta bolji( duze staze...) , a cak i ako udari juzina, pri vrhu mozes skijat...
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Zadar1993 je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nema problema, nisu to vratolomije nego skijanje emt Mada moram priznati da je i mene strah ponekad ići na austrijske crne staze, onako zaleđene, ralica vam prođe jednom tjedno majku mu , ali prođe i to .
Kakve su to crne staze preko kojih ratrak uopće ide? Na pravoj crnoj ratrak ide samo s vitlom. A to ima rijetko gdje.
Takve crne staze s prirodnim i iskijanim hupserima su mi i dalje problem, mislim kako je do fizičke spreme, jednostavno treba ima snage. I na freeride se teško odlučujem, jebiga, otac sam. A voli bih češće. Nemam ni adekvatne skije ni za jedno ni za drugo, moraju bit mekše i šire u struku, ali eto, ponekad se malo zaletim.
Eh, kad će past...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.