|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:14 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
U zdravom tijelu, zdrav duh !Tjelesna aktivnost je ugodna i oslobodja stresa. Preferirate li neki od navedenih sportova i koliko ste dobri u njima ? Ja volim najvise rolanje, kada to vremenski uslovi dozvoljavaju, no takodje i solidno skijam I klizem. Zanimaju me vasa iskustva i najbolje vrste skija koje ste imali priliku koristiti.Ovo se dakako odnosi na profesionalce. Zima dolazi uskoro, pa da se propisno pripremimo.Znaci iskustva, zelje i najbolja oprema imaju prednost u diskusiji, osobito kad je Skijanje u pitanju. Informirana sam prilicno o klizaljkama i rolama
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nažalost, i ove godine ništa od moje certifikacije za intruktora skijanja, treba mi 2k €, malo previše.
No, pitaj što te zanima.
P.S. kod mene je obratno, kližem i rolam solidno a skijam...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:19 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Nije da se hvalim, ali sam poprilično dobar skijač, 14 godina se uzastopce bavim ti sportom, a početci su mi uistinu bili krvavi, odnosno način na koji sam učio (ja malo dijete 5 godina tada imao, a striko učitelj meni na rame nabacio skije i rekao u pancericama se popenji uz ono brdo, a brdo visoko 40 metara ) . Ove godine idem ili u Austriju ili u Francusku, vrlo mala šansa za Italiju . Ti emt bit će izvodiš piruete na skijama, kreneš uspravno, završiš na guzici :P . Skija se ne sjećam jer ih svake godine mijenjam, doduše sve mi više pašu uske skije .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:20 |
|
|
Da ne zaboravim i nista manje popularan Takodje me zanimaju iskustva i pokusaji, kako uspijesni, Tako i neuspijesni.Na sto posebno obratiti pozornost, savjeti i primjedbe pocetnicima :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Da ne zaboravim i nista manje popularan Takodje me zanimaju iskustva i pokusaji, kako uspijesni, Tako i neuspijesni.Na sto posebno obratiti pozornost, savjeti i primjedbe pocetnicima :) Evo za početnike : Moj brat je inače sada na KiFu zadnja godina i specijalizirati će se za instruktora skijanja i jedriličara/skipera .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:26 |
|
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: E vidiš Junuze zbog ovoga biram samo kraljevska i provjerena skijališta
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nažalost, i ove godine ništa od moje certifikacije za intruktora skijanja, treba mi 2k €, malo previše.
No, pitaj što te zanima.
P.S. kod mene je obratno, kližem i rolam solidno a skijam... Ja skijam dobro, kupila sam odlicne pancerice, zanima me koja je dobra vrsta skija ? Nisam kupovala prilicno dugo, a voljela bi nesto solidno i pristupacno.Aktuelno :) Zadar, naucis me vratolomije ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nažalost, i ove godine ništa od moje certifikacije za intruktora skijanja, treba mi 2k €, malo previše.
No, pitaj što te zanima.
P.S. kod mene je obratno, kližem i rolam solidno a skijam... Ja skijam dobro, kupila sam odlicne pancerice, zanima me koja je dobra vrsta skija ? Nisam kupovala prilicno dugo, a voljela bi nesto solidno i pristupacno.Aktuelno :) Zadar, naucis me vratolomije ? Nema problema, nisu to vratolomije nego skijanje emt Mada moram priznati da je i mene strah ponekad ići na austrijske crne staze, onako zaleđene, ralica vam prođe jednom tjedno majku mu , ali prođe i to .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 17:59 |
|
|
Zaledjene i opasne, jos ponekad se i suma isprijeci na putu.No sve je to nista, kad si stabilan na dvije noge, dvije skije, ali jedna je vec problem
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 18:10 |
|
|
Umjetnost !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 18:16 |
|
|
Ja sam jednom pokušao se klizati na ledu i nije se dobro završilo po led.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 18:38 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ove godine idem ili u Austriju ili u Francusku, vrlo mala šansa za Italiju .
Jel ti je ovo prvi put da ides u francusku na skijanje? Pripremi se da je uredjenost staza, ugostiteljska ponuda, apartmani Itd....na puno nizoj razini nego u austriji i okupiranom juznom tirolu Ali su prirodni uvjeti dosta bolji( duze staze...) , a cak i ako udari juzina, pri vrhu mozes skijat...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 23 ruj 2012, 20:51 |
|
|
Nije mi prvi put... znam da su zabari takvi u ponudi. Ipak no one beats Austria i neciscenje staza po tjedan dana
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 24 ruj 2012, 00:37 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja skijam dobro, kupila sam odlicne pancerice, zanima me koja je dobra vrsta skija ? Nisam kupovala prilicno dugo, a voljela bi nesto solidno i pristupacno.Aktuelno :)
Zadar, naucis me vratolomije ?
Nema problema, nisu to vratolomije nego skijanje emt Mada moram priznati da je i mene strah ponekad ići na austrijske crne staze, onako zaleđene, ralica vam prođe jednom tjedno majku mu , ali prođe i to . Kakve su to crne staze preko kojih ratrak uopće ide? Na pravoj crnoj ratrak ide samo s vitlom. A to ima rijetko gdje. Takve crne staze s prirodnim i iskijanim hupserima su mi i dalje problem, mislim kako je do fizičke spreme, jednostavno treba ima snage. I na freeride se teško odlučujem, jebiga, otac sam. A voli bih češće. Nemam ni adekvatne skije ni za jedno ni za drugo, moraju bit mekše i šire u struku, ali eto, ponekad se malo zaletim. Eh, kad će past...
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Rolanje, klizanje i skijanje Postano: 25 ruj 2012, 22:00 |
|
|
Staro dobro sanjkanje. Boarderi se foliraju,glume da su cool,skijači-smučari su također neka elita...sanjkanje je za ekipu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|