HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 stu 2024, 11:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 84 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Prehrana
PostPostano: 15 ruj 2010, 23:43 

Dajte ljudi napravili ste znanost od nečega a uopće nije potrebno. Ja od svoje 16-te godine vježbam u većem ili manjem intenzitetu i nikad se nisam obazirao na takve teorije. Nisam neki bilder ali i danas imam više mišićne mase od ljudi za koji znam da se godinama ubijaju vježbajući. Treba jesti normalno, zdravo i puno vježbati. Rezultati ne mogu pobjeći.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2010, 18:04 

hercegovac1981 je napisao/la:
Dajte ljudi napravili ste znanost od nečega a uopće nije potrebno. Ja od svoje 16-te godine vježbam u većem ili manjem intenzitetu i nikad se nisam obazirao na takve teorije. Nisam neki bilder ali i danas imam više mišićne mase od ljudi za koji znam da se godinama ubijaju vježbajući. Treba jesti normalno, zdravo i puno vježbati. Rezultati ne mogu pobjeći.

Jebi ga jarane ti si Hercegovac,vi se radjate gradje Markusa Rühla,a u PWM-u jedete bijeli kruh i krmece chvarke ...mi obicni smrtnici moramo malo pripaziti na ishranu ,jel ruku na srce nismo svi hercegovci :palacgore1

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 04 vel 2012, 18:49 

Gledam da se hranim zdravo, dosta vitamina, nema cigareta i slično.
Čokolada, ponekad :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 04 vel 2012, 21:23 

zlatni_ljiljan je napisao/la:
hercegovac1981 je napisao/la:

Jebi ga jarane ti si Hercegovac,vi se radjate gradje Markusa Rühla,a u PWM-u jedete bijeli kruh i krmece chvarke ...mi obicni smrtnici moramo malo pripaziti na ishranu ,jel ruku na srce nismo svi hercegovci :palacgore1

Markus Ruhl je visok negdje oko 177-178 ako se dobro sjećam. A ja neznam ni jednog Eru da je ispod 1,80 cm .
Bolje da si ih usporedio sa Arnoldom ili Lou Ferignom ... :zubati

Vrh

PostPostano: 09 vel 2012, 20:32 

ako želite dobar izgled na prvom mjestu su zdrava prehrana i vježba, a tek onda ti suplementi i DODACI prehrani koji su inače namjenjeni za one koji će se ozbiljno bavit nekim sportom, a ne balavurdiju koja se pumpa proteinima, kreatinima, aminokiselinama i vitaminima posle svakog treninga i onda tvrdi da je to sve prirodno i da posljedica loših sigurno nemožeš imat. takvih znam puno.

kao što sam već rekao to su DODACI prehrani,a nekima je to ovde neizostavni dio prehrane više puta dnevno.

neki dodaci , suplementi , kurci , palci, onda se još jebete i stenjete ko neke pičke na onim spravama u teretani i mislite da ste jaki i dobro građeni, znam ja puno takvih, i znate šta, većina ljudi ih ne voli, misle za njih da umišnjeni i bahati itd, a pametuju di stignu o prehrani i vježbi vidim da takvih i ovde ima, prepoznat će se koji su.........

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 10:34 

Najgore je biti vegetarijanac. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 17:16 

Prisiljena sam hraniti se zdravo.To nam je običaj u kući, koji je uveo moj tajo, zdravstveni radnik.

Od toga nema ostupanja, pitu i slatkise jedemo jednom godišnje.
Žalim sto nisam kći nekog tipicnog Bosanca.Grah, pita, maslanica sarma itd itd.

Ponekad prosvercam nutelu, ili iskoristim dezurstvo pomenutog gospodina pa dam si oduska i najedem se svakakvih nedozvoljenih jela koje ne prakticiramo.

To je praznik.

Sto se tiče restorana, i tu zastranim ponekad s posla ili vikendom.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 19:48 

Moram priznati da i ja pazim na prehranu, ali ne hranim se bas zdravo, vec unosim visoko-kaloricnu hranu i u manjim kolicinama, to je moj licni kljuc uspjeha kada je rijec o uravnotezenoj prehrani, posto puno vjezbam, potrebni su mi gvozdje, magnezijum i minerali kojih objezbedjujem kroz unos manje kolicine visoko-kaloricne hrane, a.k.a
krk dijeta. :zubati

Ne konzumiram razne Cedevite, Multivite, Cevitane, kao ni sumece kalcijum tablete, steroide, Omega 3 kapsule, kao ni kisele vode sa selenom ili sa jodom, kao ni razne preparate za mrsavljenje sa ciljem da bih odrzavao uravnotezenu prehranu, vec svoju prehranu baziram iskljucivo na pronalazenju rijesenja koja nam nudi majka priroda u vidu prirodnih nehemijskih nacina uzimanja energije i to u vidu govedjeg mesa, voca, povrca, salate i drugih zdravih namjernica i to u manjim kolicinama + znatno povecana fizicka aktivnost su, po mom misljenju, kljucni recepti za uspjeh sa ciljem odrzavanja ili cak, u mom slucaju, smanjenja tjelesne tezine.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 20:03 

s one strane dinare je napisao/la:
ako želite dobar izgled na prvom mjestu su zdrava prehrana i vježba, a tek onda ti suplementi i DODACI prehrani koji su inače namjenjeni za one koji će se ozbiljno bavit nekim sportom, a ne balavurdiju koja se pumpa proteinima, kreatinima, aminokiselinama i vitaminima posle svakog treninga i onda tvrdi da je to sve prirodno i da posljedica loših sigurno nemožeš imat. takvih znam puno.

kao što sam već rekao to su DODACI prehrani,a nekima je to ovde neizostavni dio prehrane više puta dnevno.

neki dodaci , suplementi , kurci , palci, onda se još jebete i stenjete ko neke pičke na onim spravama u teretani i mislite da ste jaki i dobro građeni, znam ja puno takvih, i znate šta, većina ljudi ih ne voli, misle za njih da umišnjeni i bahati itd, a pametuju di stignu o prehrani i vježbi vidim da takvih i ovde ima, prepoznat će se koji su.........

Hrkljush, drzi se bolan tema o prashku za pecivo,a ne o bodybuilding suplementaciji,jer ispadash glup k‘o kita!Cuj ovo samo "balavurdija koja se pumpa proteinima ,kreatinima,aminokiselinama i vitaminima POSLE svakog treninga" kakav debil :zubati

sta hoces reci da se sve to uzima samo "posle" treninga? Gle papane ja sam svoj zivot posvetio brojanju kalorija ,potroshio stotine hiljada (da dobro si chuo ,stotine hiljada) maraka na sto dozvoljenu na sto ne dozvoljenju suplementaciju i onda dodje gedzovan koji misli da je aminokiselina "cudotvorni napitak" to je gorivo bez kojeg nema misica i necete nikad izgledati iznad prosjechno mishevi jer ne trenira se na "mleku i jajima" nego po specifichno odabranom jelovniku ovisno jesi u fazi mase ili defke...

Drzi se bolan motike ,chvaraka,bijelog kruha,ushtipaka :palacgore1

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 20:05 

A zato si ti tako opaljen. Steroidi. Vrlo negativne nus pojave.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 20:10 

BBC je napisao/la:

Za nekog ko ne poznaje materiju mogu biti i opasne po zivot ,po zdravlje svakako ,ali za endokrinologa mog kalibra su te nus pojave male, isto kao da sam uzeo kozije mlijeko i plazma keks :kava

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 20:13 

BBC je napisao/la:

Za nekog ko ne poznaje materiju mogu biti i opasne po zivot ,po zdravlje svakako ,ali za endokrinologa mog kalibra su te nus pojave male, isto kao da sam uzeo kozije mlijeko i plazma keks :kava

te supstance koriste oni (bez ljutnje) kraljnje nerazvijeni ljudi koji nemogu doći sa 60 na kila u 5 godina...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 20:29 

Vrbosna HR je napisao/la:

te supstance koriste oni (bez ljutnje) kraljnje nerazvijeni ljudi koji nemogu doći sa 60 na kila u 5 godina...

Nema ljutnje :zubati ja bih se ljutio da mi takvo nesto kaze Milos Sarchev ili Binajs Begovic :palacgore1 ,ali neko poput tebe koji nema pojma(a to se vidi po komentaru) o BB-u i BB prehrani me ne zulja nimalo...

Hajmo sad djechaci i curice da ponovimo prvo lekciju:

Za lijepo atletsko tijelo je potrebno pod

a) znanje kako trenirati,pravilan trening plan,pravilno izvodjenje vjezbi
b) pravilna prehrana ovisna o cilju (masa defka)
c) suplementacija jer nikad niti jedan covjek ne moze unijeti u organizam "prirodnim putem" onoliko proteina koliko mu je potrrebno za rast misica
d) odmor sto podrazumijeva dovoljno sna
e) androgeni anabolichki steroidi uz ogromno znanje i prouchavanje kako isti djeluju i kako ih na najbolji nachin iskoristiti odnosno se zastiti od nus pojava

PS levatici ako budete fini mozda vam jos otkrijem koju tajnu ,a do tada :evotigana

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 20:41 

Nema ljutnje :zubati ja bih se ljutio da mi takvo nesto kaze Milos Sarchev ili Binajs Begovic :palacgore1 ,ali neko poput tebe koji nema pojma(a to se vidi po komentaru) o BB-u i BB prehrani me ne zulja nimalo...

Hajmo sad djechaci i curice da ponovimo prvo lekciju:

Za lijepo atletsko tijelo je potrebno pod

a) znanje kako trenirati,pravilan trening plan,pravilno izvodjenje vjezbi
b) pravilna prehrana ovisna o cilju (masa defka)
c) suplementacija jer nikad niti jedan covjek ne moze unijeti u organizam "prirodnim putem" onoliko proteina koliko mu je potrrebno za rast misica
d) odmor sto podrazumijeva dovoljno sna
e) androgeni anabolichki steroidi uz ogromno znanje i prouchavanje kako isti djeluju i kako ih na najbolji nachin zastiti

PS levatici ako budete fini mozda vam jos otkrijem koju tajnu ,a do tada :evotigana

nemam pojma.....hmm
godinama sam se bavio kickboxom, te mi trener pisao programe prehrane i uzimao sam svašta........valjda znam dovoljno o štetnosti nekih supstanci makar ih uzimali kontrolirano pod lječničkim nadzorom..
pa meni je sa 20 godina već oštećena jetra bila !!
ps.meni za nabacit 10 kila treba 2.mjeseca ali nismo svi isti

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 20:47 

kickbox je drugi par rukava to je sport u kome se ne trazi simetrija tijela kao u BB-u,tu se trazi brzina,eksplozivnost,vjeshtina borbe...
za jednog kickboxera nije bitno dali ima obim bicepsa 54 cm i BMI 17% bitno je da je u dobroj kondiciji i da je izdrzljiv...BB je nesto drugo to je nauka nije to samo sport,to je religija,to je sport koji se zivi,to je ustvari zivot...

tAchno je da jetra moze da se oshteti ako se ne poshtuju osnovni principi uzimanja AAS-a,a to je koliko se dugo uzima,kakva je zashtita ,kakav je pct ,kako djeluje itd

vama kickboxerima ne treba nishta izuzev mozda efedrina za izdrzljivost i sredjene prehrane...

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 21:01 

jes ovo ti na avataru :D
ma nama su davali proteine za masu, megamase,maltodekstrine,jedino mi je glutamin ovako neloš iza treninga za oporavak mišića.........
od jednog steroidnog koktela dobio sam 15 kila u 4 tjedna anuspojave su bile bože sačuvaj
zato sugeriram na prirodnu prehranu

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 21:05 

ma nama su davali proteine za masu, megamase,maltodekstrine,jedino mi je glutamin ovako neloš iza treninga za oporavak mišića.........
od jednog steroidnog koktela dobio sam 15 kila u 4 tjedna anuspojave su bile bože sačuvaj

nisam nazalost,to je Binais Begovic jedan od najuspjesnih BB-ovaca sa nasih prostora uz Milosa Sarcheva...

ne znam sta su ti davali ali mogu reci i ako si dobio 15 kg za 4 sedmice,da je to vecinom bila navuchena voda,pretpostavljam da je bila neka kombinacija metan-deca-test

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 21:08 

nisam nazalost,to je Binais Begovic jedan od najuspjesnih BB-ovaca sa nasih prostora uz Milosa Sarcheva...

ne znam sta su ti davali ali mogu reci i ako si dobio 15 kg za 4 sedmice,da je to vecinom bila navuchena voda,pretpostavljam da je bila neka kombinacija metan-deca-test

davali su mi a ja budala(dijete) uzeo.....kriv sam
to su bili medicinski kortikosteroidi klindamicin i dexametazon, inače koriste se kolko se sjećam kao jaki protuupalni ljekovi.......

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 21:19 

davali su mi a ja budala(dijete) uzeo.....kriv sam
to su bili medicinski kortikosteroidi klindamicin i dexametazon, inače koriste se kolko se sjećam kao jaki protuupalni ljekovi.......

A samo mogu reci vela havle na ovo :zubati ,mada si ti dobro i prosao sa takvim gurima, ima i ljudi koji su cedevitu sport intramuskularno shibali u nadi za povecanjem snage i eksplozivnosti :zubati

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 21:20 

Kako znaš da je sve što naručiš preko Interneta OK ?

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 21:23 

BBC je napisao/la:
Kako znaš da je sve što naručiš preko Interneta OK ?

preko interneta samo mogu preporuchiti narudzbe suplementacije kod provjerenih firmi sta ja znam recimo ja kupujem samo proizvode od firme Olimp,ali ima Scitec,Univerzal i pun *** serioznih firmi, a sto se tiche AAS zaboravi ,narudzbe preko neta su u 95% fake ili su podozirane,to je bacanje para cisto ...

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 10 vel 2012, 23:15 

s one strane dinare je napisao/la:

Hrkljush, drzi se bolan tema o prashku za pecivo,a ne o bodybuilding suplementaciji,jer ispadash glup k‘o kita!Cuj ovo samo "balavurdija koja se pumpa proteinima ,kreatinima,aminokiselinama i vitaminima POSLE svakog treninga" kakav debil :zubati

sta hoces reci da se sve to uzima samo "posle" treninga? Gle papane ja sam svoj zivot posvetio brojanju kalorija ,potroshio stotine hiljada (da dobro si chuo ,stotine hiljada) maraka na sto dozvoljenu na sto ne dozvoljenju suplementaciju i onda dodje gedzovan koji misli da je aminokiselina "cudotvorni napitak" to je gorivo bez kojeg nema misica i necete nikad izgledati iznad prosjechno mishevi jer ne trenira se na "mleku i jajima" nego po specifichno odabranom jelovniku ovisno jesi u fazi mase ili defke...

Drzi se bolan motike ,chvaraka,bijelog kruha,ushtipaka :palacgore1

Uzeo si to iz konteksta i sam to dobro znaš, a ako si se ti prepoznao u toj balavurdiji to je tvoj problem :evotigana ja sam svoje rekao, a ti ako ćeš se pumpat s svim i svačim uživaj i potroši ostatak života na brojanje kalorija :utege

Vrh

PostPostano: 11 vel 2012, 10:04 

Ja koliko sam cuo sva ta (legalna) suplemantacija je sranje, :kava osim proteina, koji se opet mogu uzimati i iz hrane, kao i sve ostalo sto se nalazi u tim praskovima.

Stereoidi su druga stvar, i to vecinu ljudi ne zanima, pa tako ni mene. A cujem da se i jaja skupe od njih. :kava

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 11 vel 2012, 10:11 

Aztec je napisao/la:
Ja koliko sam cuo sva ta (legalna) suplemantacija je sranje, :kava osim proteina, koji se opet mogu uzimati i iz hrane, kao i sve ostalo sto se nalazi u tim praskovima.

Stereoidi su druga stvar, i to vecinu ljudi ne zanima, pa tako ni mene. A cujem da se i jaja skupe od njih. :kava

Ono mogu da se skupe ako se ne zna sta treba poduzeti da ne bi doslo do toga,ali sto jebes kad si na 2 gramma testa sedmichno ,kara se ne spushta mjesecima :palacgore1

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2012, 15:41 

Potvrdio i sud, i američki CDC (Center for Disease Control).

Nažalost, treba totalno ukinuti konzumiranje kokica iz mikrovalne.

Citat:
Američki savezni sud iz Colorada presudio je da tvrtka koja proizvodi kokice 59-godišnjaku mora isplatiti 7,2 milijuna dolara odštete, jer je obolio na pluća udišući kemikaliju koja se koristi kod aromatiziranja kokica za pečenje u mikrovalnoj pećnici.

Nakon što je često jeo kokice, Wayni Watson iz predgrađa Denvera još je 2007. obolio od neobične plućne bolesti zbog koje je otežano izdisao zrak.

Amerikanac je odlučio tužiti tvrtku koja je proizvodila kokice, a odvjetnici koje je angažirala tvornica kokica tvrdili su da je Watson obolio zbog toga što je godinama radio s kemikalijama za čišćenje tepiha.

Opasna kemikalija

U presudi se navodi da je za oboljenje kriva kemikalija diacetil, te da je proizvođač trebao imati etikete s upozorenjem na opasnost od udisanja diacetila, koji se koristi kako bi kokice imale okusa maslaca.

Ova presuda je posljednja u nizu dobivenih sporova u zadnjih 15 godina u kojima je sporna kemikalija diacetil povezivana sa zdravstvenim problemima, a započele su s radnicima u jednoj tvornici kokica koji su bili izloženi diacetilu. Još su u tijeku sudski procesi na sudovima u Iowi i New Yorku.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 84 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: