|
|
Stranica: 23/41.
|
[ 1018 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MiB
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 19:46 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ne zna se ko je veći lažov ovi što sad spomenik podigoše ili ovi što ga smatraju za Hrvata.
Kralj Tvrtko je pre svega srpski kralj jer mu tako piše u ličnoj karti iliti na svakoj njegovo povelji iz čistog razloga zato što je nasledio srpsku krunu jer drugu i da je hteo nije mogao dobiti.
On je mogao biti i iz Bangladeša ali je pre svega srpski kralj I sultan Mehmed drugi je bio srpski vladar kao i njegovi nasljednici,, jesu li i oni srbi?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bijeli Brijeg
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 19:51 |
|
Pridružen/a: 22 tra 2011, 16:29 Postovi: 161 Lokacija: iznad stadiona
|
|
Jole bola, nemože nikako biti Srbin.. on je samo vladao Srbima, isto kao što da kažeš da je Ludovik Anžuvinac Hrvat što je vladao čitavom srednjovjekovnom Hrvatskom i nosio te naslove.. cc slab si mi slab sa povješću..
_________________ HŠKZ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 19:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Joe je krkan teški. Onaj srpski šumadinski.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 19:56 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ne zna se ko je veći lažov ovi što sad spomenik podigoše ili ovi što ga smatraju za Hrvata.
Kralj Tvrtko je pre svega srpski kralj jer mu tako piše u ličnoj karti iliti na svakoj njegovo povelji iz čistog razloga zato što je nasledio srpsku krunu jer drugu i da je hteo nije mogao dobiti.
On je mogao biti i iz Bangladeša ali je pre svega srpski kralj I sultan Mehmed drugi je bio srpski vladar kao i njegovi nasljednici,, jesu li i oni srbi? Glupe su ti fore i bezvezno neki kurac praviš iz čistog razloga što činjenice govore drugačije. Lepo sam napisao kako stoje stvari a ja nikad ne lažem , a ti samo trebaš da pogledaš dokumente i biće ti jasno , naravno ako hoćeš. Mogu svaku povelju od kraljeva iz Bosne postaviti i na svakoj piše da su pre svega srpski kraljevi iliti kraljevi Srbljem(narod) , pa tek onda ide zemlja Bosna i ostale zemlje. Za početak evo prve od samog Tvrtka:  E kako ovu povelju ne staviše u Tuzli kao što su Kulinovu?! 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 19:58 |
|
|
|
Tako isto su i sultani pisali. Ja Sultan nad Srbima....ću hebati Joe Enteru pra-pra-pra-bakicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bijeli Brijeg
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 19:59 |
|
|
@man in black Evo za našeg dragog Joleta jedno pitanje, pošto sve znaDa li je Mehmed paša Sokolović srpski slavni junak u vašoj istoriji ? I Zašto ga SPC ne uvrste majku mu milu u neki poseban okvir, budući da su gotovo svi raški kraljevi sveci, ili neki bar počasni naslov da mu daju, budući da vam je obnovio SPC u najvećem naletu Turaka, vodio [img]slavnu[/img] bitku pod Sigetom.. čak i nabio na kolac glavu Nikole Zrinskog..itd. Stvarno me ovo interesira ? u tim burnim vremenima mislim da je čovjek učinio za vaš narod više nego svi ovi ostali Srbi.. ajde moj jole
_________________ HŠKZ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bijeli Brijeg
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:01 |
|
|
[quote="Bijeli Brijeg"]@man in black Evo za našeg dragog Joleta jedno pitanje, pošto sve znaDa li je Mehmed paša Sokolović srpski slavni junak u vašoj istoriji ? I Zašto ga SPC ne uvrste majku mu milu u neki poseban okvir, budući da su gotovo svi raški kraljevi sveci, ili neki bar počasni naslov da mu daju, budući da vam je obnovio SPC u najvećem naletu Turaka, vodio slavnu bitku pod Sigetom.. čak i nabio na kolac glavu Nikole Zrinskog..itd. Stvarno me ovo interesira ? u tim burnim vremenima mislim da je čovjek učinio za vaš narod više nego svi ovi ostali Srbi.. ajde moj jole odgovori..
_________________ HŠKZ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:01 |
|
|
Bijeli Brijeg je napisao/la: Jole bola, nemože nikako biti Srbin.. on je samo vladao Srbima, isto kao što da kažeš da je Ludovik Anžuvinac Hrvat što je vladao čitavom srednjovjekovnom Hrvatskom i nosio te naslove.. cc slab si mi slab sa povješću.. Kažem lepo , on je srpski kralj jer je nasledio krunu od Nemanjića. Druge krune nema , zato mu i svaka povelja sasvim jasno govori da je on prvenstveno srpski kralj. To je njegov interes bio , a u to doba nema nacija u današnjem smislu , i džabe mi nabacuješ da sam rekao da je on Srbin kad samo kažem da je srpski kralj na prvom mestu , a poreklo mu može biti iz Finske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:03 |
|
|
joe enter je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: I sultan Mehmed drugi je bio srpski vladar kao i njegovi nasljednici,, jesu li i oni srbi?
Glupe su ti fore i bezvezno neki kurac praviš iz čistog razloga što činjenice govore drugačije. Lepo sam napisao kako stoje stvari a ja nikad ne lažem , a ti samo trebaš da pogledaš dokumente i biće ti jasno , naravno ako hoćeš. Mogu svaku povelju od kraljeva iz Bosne postaviti i na svakoj piše da su pre svega srpski kraljevi iliti kraljevi Srbljem(narod) , pa tek onda ide zemlja Bosna i ostale zemlje. Za početak evo prve od samog Tvrtka:  E kako ovu povelju ne staviše u Tuzli kao što su Kulinovu?!  Valjda je htio biti car, a ostali naslovi idu kronoloski, kako su mu zemlje dolazile u posjed Na jednoj drugoj temi sam primjetio da se jedino srbi i hrvati kao narodi
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:04 |
|
|
Bijeli Brijeg je napisao/la: Bijeli Brijeg je napisao/la: @man in black Evo za našeg dragog Joleta jedno pitanje, pošto sve znaDa li je Mehmed paša Sokolović srpski slavni junak u vašoj istoriji ? I Zašto ga SPC ne uvrste majku mu milu u neki poseban okvir, budući da su gotovo svi raški kraljevi sveci, ili neki bar počasni naslov da mu daju, budući da vam je obnovio SPC u najvećem naletu Turaka, vodio slavnu bitku pod Sigetom.. čak i nabio na kolac glavu Nikole Zrinskog..itd. Stvarno me ovo interesira ? u tim burnim vremenima mislim da je čovjek učinio za vaš narod više nego svi ovi ostali Srbi.. ajde moj jole odgovori.. Otvori temu o Mehmed Paši pa ću ti lepo odgovoriti , ovako ispadaš bezveze jer skrećeš temu jer znaš da nemaš argumenata kao i ovi ostali koji me već uveliko psuju i nazivaju pogrdnim imenima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:08 |
|
|
volvoks je napisao/la: joe enter je napisao/la: Valjda je htio biti car, a ostali naslovi idu kronoloski, kako su mu zemlje dolazile u posjed Na jednoj drugoj temi sam primjetio da se jedino srbi i hrvati kao narodi
Tako je hteo je biti srpski car , zato i koristi ovaj pojam "Srbljem" koji je prvi koristio car Dušan od svih predhodnih Nemanjića koji su do tada bili kraljevi Raške i ostalih zemalja. I to je tačno da su jedine dve nacionalne odrednice u jednoj povelji "Srbljem" i "Hrvatom". Ovo Hrvatom je dodao kad je osvojio delove Dalmacije , a ostalo su sve zemlje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:09 |
|
|
|
Zašto ga onda tvoji Srbi ne vole ? Nigdje spomenika, nigdje se ne slavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:20 |
|
|
Tvrtko pre nego što je postao kralj je izdao povelju Dubrovčanina kao predhodni bosanski banovi u vezi trgovine. Evo dela:  Ovde lepo piše da su izdata 4 primerka povelje , 2 na latinskom i 2 na srpskom. Jadan Tvrdiša je umro a da nije znao da je pisao bosansčicom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:29 |
|
|
|
Tko je danas vladar Kosova. Imaš neku zgodnu povelju o tome ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:29 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tvrtko pre nego što je postao kralj je izdao povelju Dubrovčanina kao predhodni bosanski banovi u vezi trgovine. Evo dela: Ovde lepo piše da su izdata 4 primerka povelje , 2 na latinskom i 2 na srpskom. Jadan Tvrdiša je umro a da nije znao da je pisao bosansčicom.  Govoriš o latinskom jeziku ili pismu? Nisi li opet pomiješao jezik i pismo?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:36 |
|
|
pjosip je napisao/la: joe enter je napisao/la: Tvrtko pre nego što je postao kralj je izdao povelju Dubrovčanina kao predhodni bosanski banovi u vezi trgovine. Evo dela: Ovde lepo piše da su izdata 4 primerka povelje , 2 na latinskom i 2 na srpskom. Jadan Tvrdiša je umro a da nije znao da je pisao bosansčicom.  Govoriš o latinskom jeziku ili pismu? Nisi li opet pomiješao jezik i pismo? ne samo to nego je podvalio i preslik, koji je ispisan srpskom ćirilicom i vukovim rječnikom ;) gdje su sva slova istog značenja identična ;)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:38 |
|
|
|
Hajde banirajte sirovinu srpsku. I izbrišite mu account, jer se promijeniti neće. Ne zbog ove teme već zbog ruganja hrvatskom jeziku i katolicizmu na svim ostalim temama. Ne znam koji kurac ga trpite ovoliko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:41 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Govoriš o latinskom jeziku ili pismu?
Nisi li opet pomiješao jezik i pismo?
ne samo to nego je podvalio i preslik, koji je ispisan srpskom ćirilicom i vukovim rječnikom ;) gdje su sva slova istog značenja identična ;) E moj junače , ti ne znaš ni pismo koje je u pitanju a nešto hoćeš raspravljati , žao mi je ali moram te razočarati ono "čista bosansčica" koju Tvrtko na žalost mnogih zove "srpcije".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:43 |
|
|
pjosip je napisao/la: joe enter je napisao/la: Tvrtko pre nego što je postao kralj je izdao povelju Dubrovčanina kao predhodni bosanski banovi u vezi trgovine. Evo dela: Ovde lepo piše da su izdata 4 primerka povelje , 2 na latinskom i 2 na srpskom. Jadan Tvrdiša je umro a da nije znao da je pisao bosansčicom.  Govoriš o latinskom jeziku ili pismu? Nisi li opet pomiješao jezik i pismo? Pa naravno da je reč o latinskom jeziku jer drugog jezika u to vreme kao diplomatskog nije bilo. A šta je poenta tvog pitanja i šta hoćeš time reći?! , ja nisam vidovit pa bih te molio da objasniš poentu svog upisa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Hajde banirajte sirovinu srpsku. I izbrišite mu account, jer se promijeniti neće. Ne zbog ove teme već zbog ruganja hrvatskom jeziku i katolicizmu na svim ostalim temama. Ne znam koji kurac ga trpite ovoliko. Dosadni su, nečeg se prime pa ne puštaju, isto ko vrilo danas
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:44 |
|
|
joe enter je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: ne samo to nego je podvalio i preslik, koji je ispisan srpskom ćirilicom i vukovim rječnikom ;) gdje su sva slova istog značenja identična ;)
E moj junače , ti ne znaš ni pismo koje je u pitanju a nešto hoćeš raspravljati , žao mi je ali moram te razočarati ono "čista bosansčica" koju Tvrtko na žalost mnogih zove "srpcije". Tekst koji si postavio je tiskan ili urađen na računaru, drugim riječima nije rukopis. Na ovom polju sam ekspert ;) imao sam u prodaji i svoje handwrite fontove tak da možete nekom drugom palamuditi..
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:46 |
|
|
volvoks je napisao/la: BBC je napisao/la: Hajde banirajte sirovinu srpsku. I izbrišite mu account, jer se promijeniti neće. Ne zbog ove teme već zbog ruganja hrvatskom jeziku i katolicizmu na svim ostalim temama. Ne znam koji kurac ga trpite ovoliko. Dosadni su, nečeg se prime pa ne puštaju, isto ko vrilo danas Vrilo varira o raspoloženju i temi. Ovaj se samo kači na temama gdje može poniziti hrvatsku vjeru i jezik. Pa onda prljavo srpsko govno otvara temu i plače za manastirima koji gore na Kosovu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:49 |
|
|
volvoks je napisao/la: Dosadni su, nečeg se prime pa ne puštaju, isto ko vrilo danas A dosadan sam jel?! , pa ko te tera da učestvuješ na temi , ja se bar teme držim i govorim sa argumentima i dokumetima od samog Tvrtka , dok ti i ostali samo kenjate i kad čuješ po tebe tužnu istinu onda sam dosadan ili ko zna šta već. Ajmo još o mojoj ličnosti molim vas ....da čujem.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:54 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
joe enter je napisao/la: Ne zna se ko je veći lažov ovi što sad spomenik podigoše ili ovi što ga smatraju za Hrvata.
On je mogao biti i iz Bangladeša ali je pre svega srpski kralj Kralj Tvrtko je bio kralj "Srbljem" , međutim to ga ne čini srpskim kraljem , i car Dušan je bio car "Srba i Romeja" pa ga to ne čini bizantskim carem što je titula koju je on htio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KULINU ZAČEPLJENA USTA Lažiranje vlastite povijesti na primjeru iz Tuzle Postano: 26 ruj 2012, 20:56 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: joe enter je napisao/la:
E moj junače , ti ne znaš ni pismo koje je u pitanju a nešto hoćeš raspravljati , žao mi je ali moram te razočarati ono "čista bosansčica" koju Tvrtko na žalost mnogih zove "srpcije".
Tekst koji si postavio je tiskan ili urađen na računaru, drugim riječima nije rukopis. Na ovom polju sam ekspert ;) imao sam u prodaji i svoje handwrite fontove tak da možete nekom drugom palamuditi.. Znači kažeš da falsifikujem?! Jel te baš toliko boli pa me tako jeftino i za to optužuješ? Ne zna šta da ti kažem već da je to samo uveličano i već se nalazi na netu odavno , a ako misliš da lažem i falsifikujem evo to knjiga sa svim srpskim,bosanski,humskim,zetskim,... poveljama listaj pa čitaj , naravno ako znaš slova jer malopre se dalo videti da pojma nemaš. http://scr.digital.nb.rs/document/NBPO-knjige-025Jedini ako ne msiliš i da je ova knjid+ga sa skupljenim poveljama takođe falsifikat , onda ti ne mogu pomoći nego nastavi da se dogiraš i misliš šta hoćeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|