|
|
Stranica: 4/21.
|
[ 525 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 27 ruj 2012, 20:49 |
|
|
Inače dok sam pisao prethodni post nisam vidio članak koji si kopirao, a u kojem optužuje Bajića. Stvarno imam šesto čulo.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 ruj 2012, 11:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Inače dok sam pisao prethodni post nisam vidio članak koji si kopirao, a u kojem optužuje Bajića. Stvarno imam šesto čulo. Na stranu smeće Sanader, Bajić isto nije cvijeće, za desetak godina će se njime DORH baviti ukoliko ne zamete tragove dosljedno.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 ruj 2012, 15:20 |
|
|
Pa nije (doživotni Glavni državni odvjetnik slizan sa svim političkim opcijama), kao ni svi ostali, ali je predvidljivo kako će Sanader reagirati.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 ruj 2012, 16:40 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Pa nije (doživotni Glavni državni odvjetnik slizan sa svim političkim opcijama), kao ni svi ostali, ali je predvidljivo kako će Sanader reagirati. To definitivno.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 12:58 |
|
|
Najgledanije su bile utakmice. Ovo će biti jedan od najgledanijih sadržaja.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60671 Lokacija: DAZP HQ
|
najgledanija je bila Lepa Brena preko 1.2 milijuna gledatelja. govorim za NU2.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:07 |
|
|
Sanader se nalagao i nasrao podosta, ali čovjeku se mora priznati da je nešto najsposobnije, osobito u PR segmentu što se dogodilo hrvatskoj politici prošlo desetljeće.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:08 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7346 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ova emisija je još jednom dokazala da Hrvatska neće imati dugo premijera govornika,ni sa stavom kao što je bio Ivo Sanader i da mu Milanović ne može ni vode dodati što se toga tiče. Na stranu 5 optužnica i 2 istrage protiv njega.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2769 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Bajić i Kosor se ujediniše protiv Sanadera, soba za rušenje Sanadera, pičke materine...
Ali Stanković nemoćan ovdje, ne može ga stjerat u kut.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:15 |
|
|
Slusao sam ga na mahove...
Sanader je uvek bio dobar i ubedljiv govornik...brzo misli, i ima zavidan fond reci...
Ovaj mali pacov uvek pokusava sa sitnim provokacijama, ali to sad nije proslo, jer je procitan i pre nego sto zavrsi recenicu.
Koliko je to tacno sto govori... ne razumem se mnogo u ta pitanja, deluje mi da je negde iskren, a negde folira...ili izbegava pitanje koje mu ne odgovara...
On je sam sebe zajebao... okruzio se poltronima, mislio da ima jaka ledja... pravio je i sranja, neke afere se vuku... ali kladim se da mnogi drugi drzavnici su i posle vecih sranja prosli neokrnjeni...zamerio se nekom jakom igracu, i zbog toga je najebao...
Kakogod, najozbiljiniji lik posle Tudjmana...ovo ostalo je boranija, nedostojno paznje...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:15 |
|
|
Čovjek koji nakon Hitlera ima najveći dar govorništva u politici. Kad bi iz svih tih procesa izišao neokrznut mogao bi opet postati premijer.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2769 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
DzoniBG je napisao/la: Slusao sam ga na mahove...
Sanader je uvek bio dobar i ubedljiv govornik...brzo misli, i ima zavidan fond reci...
Ovaj mali pacov uvek pokusava sa sitnim provokacijama, ali to sad nije proslo, jer je procitan i pre nego sto zavrsi recenicu.
Koliko je to tacno sto govori... ne razumem se mnogo u ta pitanja, deluje mi da je negde iskren, a negde folira...ili izbegava pitanje koje mu ne odgovara...
On je sam sebe zajebao... okruzio se poltronima, mislio da ima jaka ledja... pravio je i sranja, neke afere se vuku... ali kladim se da mnogi drugi drzavnici su i posle vecih sranja prosli neokrnjeni...zamerio se nekom jakom igracu, i zbog toga je najebao...
Kakogod, najozbiljiniji lik posle Tudjmana...ovo ostalo je boranija, nedostojno paznje... Otprilike je to to. Napravio je velika sranja, ali u usporedbi sa Čačićima, Milanovićima itd. bar ima muda. Nije ni čudo što je Milanović postao baja tek kad je zbunjena Jaca došla. Prije toga je bio najobičniji prco koji nije mogao beknut.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:23 |
|
|
Milanović zna lijepo govoriti ali u usporedbi sa Sanaderom nema šanse. Politika prodaje dojam a Sanader je i trijumfirao 2 puta zbog toga.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:27 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Otprilike je to to. Napravio je velika sranja, ali u usporedbi sa Čačićima, Milanovićima itd. bar ima muda. Nije ni čudo što je Milanović postao baja tek kad je zbunjena Jaca došla. Prije toga je bio najobičniji prco koji nije mogao beknut.
MIslim da je neopravdano zigosan i anatemisan od velike vecine Hrvata kao najveci izdajnik i prevarant... Njega sad blate oni koji mu ni do kolena nisu... kakve sve imate jajare u vlasti koji vedre i oblace... a jedini on na stubu srama... Sam je i on kriv...al ne toliko koliko mu se sad tovari... cini mi se da je stao na zulj EU birokratiji, i odlucili su da mu uz lokalne klimoglavce se najebu svega po spisku... Ja na vasem mestu ne bi ucestvovao u tom cirkusu...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25852 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Meni je Sanadaer o ovoj emisiji izgledao baš zbunjen i odavao znakove nervoze, a muljaže su mu bile vidljive iz aviona. Koga on zajebava kad kaže da se povukao zbog arbitraže sa Slovenijom? Koja tvrdnja da se mogao bolje braniti da je ostao premijer- to mi je najviše išlo na ku*ac. Jel on stvarno vjeruje da netko puši ta sranja??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:34 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Otprilike je to to. Napravio je velika sranja, ali u usporedbi sa Čačićima, Milanovićima itd. bar ima muda. Nije ni čudo što je Milanović postao baja tek kad je zbunjena Jaca došla. Prije toga je bio najobičniji prco koji nije mogao beknut.
MIslim da je neopravdano zigosan i anatemisan od velike vecine Hrvata kao najveci izdajnik i prevarant... Njega sad blate oni koji mu ni do kolena nisu... kakve sve imate jajare u vlasti koji vedre i oblace... a jedini on na stubu srama... Sam je i on kriv...al ne toliko koliko mu se sad tovari... cini mi se da je stao na zulj EU birokratiji, i odlucili su da mu uz lokalne klimoglavce se najebu svega po spisku... Ja na vasem mestu ne bi ucestvovao u tom cirkusu... Takav sustav je on stvorio. Kada spominje da državno odvjetništvo ima učinkovitost od 97% presuda, zaboravlja da je to njegovih ruku djelo.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:36 |
|
|
Otišao je zato jer su mu američki veleposlanik i EU to naredili jer su otkrili njegove financijske malverzacije. Ustupak je bio u tome da neće podizati optužbe protiv njega. Ali eto ipak je pao. Da se njega pitalo on nikad ne bi svojevoljno otišao. Vidjelo se 2009. da je bio prisiljen otići.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:37 |
|
|
Pa naravno da je to njegovih ruku djelo ali to je ostavština od komunizma preko Tuđmanova doba do Sanadera. Postao je žrtva vlastite tiranije.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:44 |
|
|
Mislim da dosta toga nije nasrao.. Da je u dosta toga u pravu - a da nije čist to si u pravu...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:52 |
|
|
Uništio ga Ivo :) Aca se iznervozio sav.. Ivo osto smiren i fino ga izdriblo :)
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:55 |
|
|
Kad moj profesor na faksu koji je njegov daljnji rođak i koji je stalno u kontaktu i radi na projektima s visokim političarima u RH kaže da je Sanader kriminalac tu nema onda spora.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 15:57 |
|
|
@hinter, ajd skloni tu sliku iz potpisa, počinje me nervirati
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 16:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60671 Lokacija: DAZP HQ
|
također, taman sam htio napisati svoj protest, ruši koncept stranice, pogotovo na androidu, svako malo se zablentavim kad ju vidim.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 17:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ManInBlack je napisao/la: @hinter, ajd skloni tu sliku iz potpisa, počinje me nervirati Forum ima opciju, ili mod, da se zabrane images u potpisima. Ne vidim nekog smisla u tome, zauzmu pola stranice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 ruj 2012, 19:30 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Otprilike je to to. Napravio je velika sranja, ali u usporedbi sa Čačićima, Milanovićima itd. bar ima muda. Nije ni čudo što je Milanović postao baja tek kad je zbunjena Jaca došla. Prije toga je bio najobičniji prco koji nije mogao beknut. Ima muda kad se treba bahatiti kod kuće i u stranci. S druge strane je klečao pred EU birokratima, sjetimo se ZERP-a, naprimjer.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 99 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|