HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 stu 2024, 20:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35578 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 1424  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 19 lis 2012, 15:44 

DzoniBG je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
Glupa je ova srpska prica.. Englezi imali robove, huligani, bla bla...Koje gluposti. Koje veze imaju robovi.. danas takodjer ima huliganizma, vrijedjanja ali se to brutalno kaznjava..
Kod Srba je sve kao kod djece : "i oni su to radili i oni su bezobrazni nisam samo ja kmee, kmee"
Ako to sto oni cine nije ok, i nije,zasto to i vi radite? To vas ne opravdava. Kaznite tu gamad i ne branite ih
A uefa nece nista uciniti. Sjecam se onog gadjanja nasih molotovljevim u Grckoj (od strane grcko srpskih debila) pa ujeo vuk magarca
Da su nasi tako Grke izbacilo bi nas na 10 godina

slika

To Džoni, nek si mu pokazao zube. :palacgore1 :zubati

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 15:48 

neš ti rasizma i tuče, ono je bilo naguravanje i neusporedivo je sa scenama na utakmici Turska-Švicarska.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 16:01 

Vladimir RUS je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

slika

To Džoni, nek si mu pokazao zube. :palacgore1 :zubati

Dok ne naleti na...

slika

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 20:40 

vrilo_pridaka_1686 je napisao/la:
Alex je napisao/la:
Ma neka bude šta mora. Mada ne verujem da će biti nekih ozbiljnijih sankcija. Huligane može da smiri samo jaka, brutalna policijska sila i država. Sve ozbiljne države su policijske diktature, savremeni elektronski logori, rezervati. Srbi su inatdžije, mangupi, outlaws, ne možeš sa takvima fino, a naša država nema interes niti može da narodu slomi kičmu i pretvori ih u ono što bi se nazvalo model citizents.

Ma ok je to, outlaws, inat, take a walk on the wild side... kontam.
Nije mi strano.
But you guys are only destroying yourselves... :neznam
Što i da priznate to kukavno Kosovo, tko će vam braniti za 20 ili 50 godina da uđete vojno i kažete Šipcima "slušaj 'vamo, pakujte prnje i mrš napolje!"
Ne vidim u čemu je toliko velik problem s tim priznanjem. Ako dođe do takve promjene u odnosu snaga u svijetu, da Srbija može povratiti Kosovo vojnom silom (a svakako neće natalitetom!), koga boli k... jeste ga priznali ili niste?
Ali dok taj dan ne dođe, mislim da bi vam bilo puno lakše da ga priznate i okrenete se drugim problemima. Ovako samo mučite sebe. No, dobro...

Ma djavolla mogu oni vishe uraditi.Kosovo sto godina nishta nije imallo od oruzhja.Ekspedicije xhandarmerije i kasnije rankoviceve partizanske akcija o skupljanju oruzhja na kosovu nisu ostavilli ni kuhinjske nozheve.Kosovari su zapocelli rat i sa pomoc USA taj rat i dobilli.Oni danas imaju svoju drzhavu.Ako imaju svoju drzhavu znaci da imaju i policiske jedinice.Imaju preko 600 mlladih kadeta u west pointu.LLuka u shengjinu je gratis za njihove upotrebe da mogu brodovi sa oruzhjem da se iskarcavaju.Pa dollaze kontejneri neprekidno.Sillu mozhe srbija da zaboravi.U sllucaju da neshto pokushaju u benzinsku pumpu nish jug imace allbansko bugarsku granicu

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 20:58 

sokoli je napisao/la:
Imaju preko 600 mlladih kadeta u west pointu

Geographic Distribution
The Class of 2015 entered
West Point with 1,261 new cadets,
including 1,247 U.S. citizens and
14 international cadets. Cadets were
nominated by Congress from each of
the 50 United States, as well as from
military service sources. Seventeen
combat veterans entered West Point
with the Class of 2015.

The international cadets are
from the countries of Chad, Colombia,
Georgia, Honduras, Jordan, Kazakhstan,
Latvia, Lithuania, Maldives, Romania,
Rwanda, Serbia, Tunisia, and Taiwan
http://www.westpoint.edu/admissions/shared%20documents/Profile2015.pdf, str. 1

Kosovo se ne nalazi među 158 država s pravom nominacije kadeta za West Point klasu 2011., odnosno 159 država s pravom nominacije klase 2012.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CDsQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.mod.gov.me%2Ffiles%2F1225889527.ppt&ei=75-BUKvcJ-jd4QTH0oGYCg&usg=AFQjCNG_mH6--88_n0MJtKlUOd_iPYZK5A&sig2=pHjSzS0-LcBrMhjQXELa-A, str. 18-20 pdf prezentacije.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 21:25 

Glazbenik je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
Imaju preko 600 mlladih kadeta u west pointu

Geographic Distribution
The Class of 2015 entered
West Point with 1,261 new cadets,
including 1,247 U.S. citizens and
14 international cadets. Cadets were
nominated by Congress from each of
the 50 United States, as well as from
military service sources. Seventeen
combat veterans entered West Point
with the Class of 2015.

The international cadets are
from the countries of Chad, Colombia,
Georgia, Honduras, Jordan, Kazakhstan,
Latvia, Lithuania, Maldives, Romania,
Rwanda, Serbia, Tunisia, and Taiwan
http://www.westpoint.edu/admissions/shared%20documents/Profile2015.pdf, str. 1

Kosovo se ne nalazi među 158 država s pravom nominacije kadeta za West Point klasu 2011., odnosno 159 država s pravom nominacije klase 2012.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CDsQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.mod.gov.me%2Ffiles%2F1225889527.ppt&ei=75-BUKvcJ-jd4QTH0oGYCg&usg=AFQjCNG_mH6--88_n0MJtKlUOd_iPYZK5A&sig2=pHjSzS0-LcBrMhjQXELa-A, str. 18-20 pdf prezentacije.

Glazbenik ti si u veliku greshku.Ti to trazhish medju stranim drzhavama koje imaju kadete u usa.Josh jednom medju stranim neovisnim drzhavama.A kosovo to nije.Kosovo je americka teritorija i u jedan post sam napiso da ce jenki odatle otici 3037 godine.Za informaciju danashnja predsednica kosova Atifete jahjaga je dipllomiralla pravo u prishtini.Post dipllomske radove u leicesteru.
od 2006-2007 certifikacija post dipllomskog u kriminalistickim naukama u universitetu u virxhiniji.dipllomu sa west pointa, pa vredi spomenuti pracenje nekoliko vazhnih profesionallnih programa kao onaj u centar za evropske sigurnosne studije GEORGE C MARSHAL u njemackoj, u FBI nacionallnu akademiju u usa, i program u department prava u usa.
Ako u neshto sam pogreshio ne zamerajte mi nisam profesionallni prevodillac.
Cilj mi je bio da objasnim da nisu jenki lludi da se pohvale evo treniramo vam 600 ljudi kod nas.Oni djelluju.Pokushali su staviti za predsednika rusko-srpskog agenta bexheta pacolija billo je dovoljno nedelju dana i gotovo skinushe ga jenki i stavilli su svog coveka. U FSK isto su promenili sjelli rukovodni kadar.Drenicka kllapa je otishlla u ambasadore dok komandu imaju sada jenki i njihovi ljudi.Pa sad rusija ako ima novaca za bacanje nek shalje pllate u kosovo za anti americku kampanju.
Shvrljaj u netu dali ce u evidenciji u west pointu postoji lice sa imenom Atifete jahjaga.I puno drugih nema.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 21:49 

sokoli je napisao/la:

Ma ok je to, outlaws, inat, take a walk on the wild side... kontam.
Nije mi strano.
But you guys are only destroying yourselves... :neznam
Što i da priznate to kukavno Kosovo, tko će vam braniti za 20 ili 50 godina da uđete vojno i kažete Šipcima "slušaj 'vamo, pakujte prnje i mrš napolje!"
Ne vidim u čemu je toliko velik problem s tim priznanjem. Ako dođe do takve promjene u odnosu snaga u svijetu, da Srbija može povratiti Kosovo vojnom silom (a svakako neće natalitetom!), koga boli k... jeste ga priznali ili niste?
Ali dok taj dan ne dođe, mislim da bi vam bilo puno lakše da ga priznate i okrenete se drugim problemima. Ovako samo mučite sebe. No, dobro...

Ma djavolla mogu oni vishe uraditi.Kosovo sto godina nishta nije imallo od oruzhja.Ekspedicije xhandarmerije i kasnije rankoviceve partizanske akcija o skupljanju oruzhja na kosovu nisu ostavilli ni kuhinjske nozheve.Kosovari su zapocelli rat i sa pomoc USA taj rat i dobilli.Oni danas imaju svoju drzhavu.Ako imaju svoju drzhavu znaci da imaju i policiske jedinice.Imaju preko 600 mlladih kadeta u west pointu.LLuka u shengjinu je gratis za njihove upotrebe da mogu brodovi sa oruzhjem da se iskarcavaju.Pa dollaze kontejneri neprekidno.Sillu mozhe srbija da zaboravi.U sllucaju da neshto pokushaju u benzinsku pumpu nish jug imace allbansko bugarsku granicu

Moguć scenarij. Ali događale su se i čudnije stvari na ovome svijetu... Nego, reci mi je li istina da su Kosovski Albanci dobivali naoružanje iz Albanije, tovarima koje su noću tjerali preko granice? : )

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:10 

sokoli je napisao/la:
Glazbenik ti si u veliku greshku.

Ti to trazhish medju stranim drzhavama koje imaju kadete u usa.Josh jednom medju stranim neovisnim drzhavama.A kosovo to nije.

Kosovo je americka teritorija i u jedan post sam napiso da ce jenki odatle otici 3037 godine.Za informaciju danashnja predsednica kosova Atifete jahjaga je dipllomiralla pravo u prishtini.Post dipllomske radove u leicesteru.
od 2006-2007 certifikacija post dipllomskog u kriminalistickim naukama u universitetu u virxhiniji.dipllomu sa west pointa, pa vredi spomenuti pracenje nekoliko vazhnih profesionallnih programa kao onaj u centar za evropske sigurnosne studije GEORGE C MARSHAL u njemackoj, u FBI nacionallnu akademiju u usa, i program u department prava u usa.

Cilj mi je bio da objasnim da nisu jenki lludi da se pohvale evo treniramo vam 600 ljudi kod nas.Oni djelluju.Pokushali su staviti za predsednika rusko-srpskog agenta bexheta pacolija billo je dovoljno nedelju dana i gotovo skinushe ga jenki i stavilli su svog coveka. U FSK isto su promenili sjelli rukovodni kadar.Drenicka kllapa je otishlla u ambasadore dok komandu imaju sada jenki i njihovi ljudi.Pa sad rusija ako ima novaca za bacanje nek shalje pllate u kosovo za anti americku kampanju.
Shvrljaj u netu dali ce u evidenciji u west pointu postoji lice sa imenom Atifete jahjaga.I puno drugih nema.

Je li Bexhet Pacoli ili Behgjet Pacolli? Koliko ja znam treba pisati Behgjet Pacolli.

Mislim da griješiš u pogledu West Pointa. Ti pod njim obuhvaćaš sve američke obrazovne institucije povezane sa sigurnošću, a West Point je samo jedna od brojnih vojnih akademija.

Za predsjednicu Republike Kosova Atifete Jahjagu našao sam sve diplome koje si naveo, osim West Pointa.
Citat:
Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në Prishtinë, ku gjithashtu i përfundoi studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës, në vitin 2000. Ka përfunduar Certifikimin Postdiplomik në Menaxhimin Policor dhe të Drejtën Penale në Universitetin e Leicester-it në Mbretërinë e Bashkuar në vitet 2006-2007, Certifikimin Postdiplomik në Shkenca Kriminalistike në Universitetin e Virginia-s në SHBA, në vitin 2007. Aktualisht vazhdon studimet e Magjistraturës në drejtimin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës. Si shtesë e këtyre studimeve, vlen të theksohen programet profesionale dhe studimore që ka ndjekur në Qendrën Evropiane për Studime të Sigurisë “George C. Marshall” Gjermani, në Akademinë Nacionale të FBI-së në SHBA dhe në Departamentin e Drejtësisë në SHBA.

http://www.president-ksgov.net/?page=1,92

Prijevod:
Osnovnu školu i gimnaziju je završila u Prištini, gdje je također završila studije na Pravnom fakultetu Prištinskog sveučilišta 2000. godine. Završila je postdiplomsko certificiranje u policijskom menadžmentu i kazneno pravo na Sveučilištu Leicester u Ujedinjenom Kraljevstvu godine 2006.-2007., postdiplomsko certificiranje za kriminalističke znanosti pri Sveučilištu Virginia u SAD-u, godine 2007. Trenutačno nastavlja magistarske studije, smjer međunarodni odnosi na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Prištini. Kao dodatak ovim studijima, vrijedi spomenuti profesionalne i studijske programe koje je pratila pri Europskom centru za sigurnosne studije „George C. Marshall“ Njemačka, na Nacionalnoj akademiji FBI-a u SAD-u i pri Ministarstvu pravosuđa u SAD-u.

Kosovo nije američki teritorij, već neovisna država. To je američki stav.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:23 

Glazbenik je napisao/la:
sokoli je napisao/la:

Ti to trazhish medju stranim drzhavama koje imaju kadete u usa.Josh jednom medju stranim neovisnim drzhavama.A kosovo to nije.

Kosovo je americka teritorija i u jedan post sam napiso da ce jenki odatle otici 3037 godine.Za informaciju danashnja predsednica kosova Atifete jahjaga je dipllomiralla pravo u prishtini.Post dipllomske radove u leicesteru.

Je li Bexhet Pacoli ili Behgjet Pacolli? Koliko ja znam treba pisati Behgjet Pacolli.

Mislim da griješiš u pogledu West Pointa. Ti pod njim obuhvaćaš sve američke obrazovne institucije povezane sa sigurnošću, a West Point je samo jedna od brojnih vojnih akademija.

Za predsjednicu Republike Kosova Atifete Jahjagu našao sam sve diplome koje si naveo, osim West Pointa.
Citat:
Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në Prishtinë, ku gjithashtu i përfundoi studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës, në vitin 2000. Ka përfunduar Certifikimin Postdiplomik në Menaxhimin Policor dhe të Drejtën Penale në Universitetin e Leicester-it në Mbretërinë e Bashkuar në vitet 2006-2007, Certifikimin Postdiplomik në Shkenca Kriminalistike në Universitetin e Virginia-s në SHBA, në vitin 2007. Aktualisht vazhdon studimet e Magjistraturës në drejtimin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës. Si shtesë e këtyre studimeve, vlen të theksohen programet profesionale dhe studimore që ka ndjekur në Qendrën Evropiane për Studime të Sigurisë “George C. Marshall” Gjermani, në Akademinë Nacionale të FBI-së në SHBA dhe në Departamentin e Drejtësisë në SHBA.

Prijevod:
Osnovnu školu i gimnaziju je završila u Prištini, gdje je također završila studije na Pravnom fakultetu Prištinskog sveučilišta 2000. godine. Završila je postdiplomsko certificiranje u policijskom menadžmentu i kazneno pravo na Sveučilištu Leicester u Ujedinjenom Kraljevstvu godine 2006.-2007., postdiplomsko certificiranje za kriminalističke znanosti pri Sveučilištu Virginia u SAD-u, godine 2007. Trenutačno nastavlja magistarske studije, smjer međunarodni odnosi na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Prištini. Kao dodatak ovim studijima, vrijedi spomenuti profesionalne i studijske programe koje je pratila pri Europskom centru za sigurnosne studije „George C. Marshall“ Njemačka, na Nacionalnoj akademiji FBI-a u SAD-u i pri Ministarstvu pravosuđa u SAD-u.

Uz svo poštovanje sokoli, ali ovaj zadnji red je utter bullshit.
You wouldn't last ten seconds without Bondsteel...
:smijeh

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:24 

Glazbenik je napisao/la:
sokoli je napisao/la:

Citat:

Prijevod:

UFFFFF vucesh me za jezik.Cu da ti kazhem jednu stvar i dalje bjezhim sa ove teme.Sa jednim mojim allbancem sam jednom polemiziro u vezi mahmuta bakallija.ja sam tvrdio i bio siguran da je mahmut bakalli bio srpski slluga.Posedovao sam snimljeni razgovor medju mahmuta bakallija i srpske delegacije na cellu sa trajkovicem i bezbednjakom zoranom stijovicem, odrzhanom u brezovici.Gde decidno bakalli kazhe:porucite sllobi da trenutno nije u nash interes zapoceti rat.Allbanci su se ujedinilli potpuno i nemamo nashe ljude medju njih.Igramo na kartu autonomije da povucemo neznatan broj allbanaca na nashu stranu.Momcillo trajkovic posle nekoliko minuta kazhe razgovarao sam sa sllobom i kazhe nishta idemo u rat.
Kopiju dipllome gospodje jahjaga za zavrsheni grupni studij u west pointu posedujem ja licno.Znaci to tvrdim sa sigurnoshcu.
Shta se tice bexheta pacolija njegovo originallno ime kako ga zovu najblizhi je bexhet.Al to nije billo mogucnosti da se zapishe jer nema to sllovo na srpsko hrvatski i napisan je priblizhno behgjet.
znaci njegovi ga zovu bexhet upisan je behgjet a radi se o istom ***.I ovako i onako isto smrdi

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:30 

Glazbenik je napisao/la:

Prijevod:

Da ti neshto kazhem.Onog trenutka kada ne samo kosovo nego i allbanija prestanu da budu americka teritorija njih nece biti.Ja sam allbanac ja sam musliman al ja sam realista.Da nije babo i u kosovo i u allbaniju za nedelju dana ti imash gradjanski rat.Daj bozhe da greshim daj bozhe da nisam u pravu al na zhallost u pravu smo.Bog je na nebu amerika je na zemlji.ja vjerujem u dva boga u allaha i u ameriku.Zato ovim poslednjim postom nisi u pravo.
Gllazbenik bash mi je billo lepo razgovarati sa tobom.Volim da normallno govorim sa ljudima.Al sutra radim pa za veceras te pozdravljam i hvala na razgovoru.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:31 

sokoli je napisao/la:
Kopiju dipllome gospodje jahjaga za zavrsheni grupni studij u west pointu posedujem ja licno.Znaci to tvrdim sa sigurnoshcu.

Završivši grupni studij na West Pointu, gospođa Jahjaga je vjerojatno završila nekakav kratki tečaj, a ne puni četverogodišnji studij, što se podrazumijeva kad se kaže West Point.

@sokoli: I ja sutra radim, hvala na razgovoru. Laku noć.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:43 

sokoli je napisao/la:
Bog je na nebu amerika je na zemlji.ja vjerujem u dva boga u allaha i u ameriku.Zato ovim poslednjim postom nisi u pravo.

:D

Blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko...

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:44 

sokoli je napisao/la:

Da ti neshto kazhem.Onog trenutka kada ne samo kosovo nego i allbanija prestanu da budu americka teritorija njih nece biti.Ja sam allbanac ja sam musliman al ja sam realista.Da nije babo i u kosovo i u allbaniju za nedelju dana ti imash gradjanski rat.Daj bozhe da greshim daj bozhe da nisam u pravu al na zhallost u pravu smo.Bog je na nebu amerika je na zemlji.ja vjerujem u dva boga u allaha i u ameriku.Zato ovim poslednjim postom nisi u pravo.
Gllazbenik bash mi je billo lepo razgovarati sa tobom.Volim da normallno govorim sa ljudima.Al sutra radim pa za veceras te pozdravljam i hvala na razgovoru.

Amerika je qurac od ovce...
Jedan mali Afganistan ih zajebava, Rusi slomili zube na njima, i Ameri će. Luđi su i od Srba! :zubati

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:45 

DzoniBG je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
Bog je na nebu amerika je na zemlji.ja vjerujem u dva boga u allaha i u ameriku.Zato ovim poslednjim postom nisi u pravo.

:D

Blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko...

Greota što čovjek ne svraća češće, krenule mi suze. :D

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 22:51 

To je ipak gaster koji je u dodiru sa civilizacijom... zamisli kakav je ordinerni Sipac iz okoline Kachanika, Drenice, Gnjilana...

Ima onaj stari stih - dajte mi pistolj velikog kalibra, da se spustim u gornji tok Ibra :zubati

Realno...stoka... :neznam

Vrh

PostPostano: 19 lis 2012, 23:01 

DzoniBG je napisao/la:

To je ipak gaster koji je u dodiru sa civilizacijom... zamisli kakav je ordinerni Sipac iz okoline Kachanika, Drenice, Gnjilana...

Ima onaj stari stih - dajte mi pistolj velikog kalibra, da se spustim u gornji tok Ibra :zubati

Realno...stoka... :neznam

slika

Nemoj tako Džoni, to su fini ljudi... :zubati

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 00:41 

Ne nervira me ni što je glup ni što priča budalaštine ni što je bahat i bezobrazan, ali zbog ovog MomčiLLa i Virxinije bih ga tukao telefonskim imenikom...

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 00:44 

Ok, ni ja nisam ljubitelj albanaca, ali vi srbi ste puni rasizma prema njima,
Ali praktički nema srbina koji ih ne smatra niźom rasom...
Evo ti dzoni, čovjek bi rekao europejac, liberal, iz više srednje klase, a tu pišeš polu naci gluposti

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 00:53 

volvoks je napisao/la:
Evo ti dzoni, čovjek bi rekao europejac, liberal, iz više srednje klase, a tu pišeš polu naci gluposti

Mozes neku drugu rec, rasizam je totalan promasaj...

Razgovor se uvek vodi na nivou onog primitivnijeg, a posto nemam nameru sa ovim tipom da diskutujem ozbiljno...tu i tamo mu se nasmejem, ili ga odjavim... uzaludno je da mu crtam koliko je prost i bezobrazan...

Nije to stvar rase, to je stvar kulture... ovakvi ti vedre i oblace po tvojim svetinjama, ruse ti crkve, ljude drze u modernim getoima... a ne cujem ni jedan da digne glas protiv toga, nego su ti manje vise profila mister sokoli...

Kad se sve to skupi na gomilu...nemam obzira ni malo, tu sektu bi razvukao prvom prilikom...

Mozes da to proglasis sovinizmom, huskanjem... uopste mi nije bitno, jer sa njima imam gadne nerasciscene racune...

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 00:56 

volvoks je napisao/la:

Mi puni rasizma a ni ti nisi ljubitelj Albanaca?

Sve dok kod Srba vlada dupeuvlakački mentalitet prema Hrvatima i Slovencima, nemamo pravo da gledamo na Albance s visoka. Ja lično ne mislim ništa loše o Albancima zato što su Albanci.

Ali kad pogledamo šta rade, šta o tome misle i govore, te na kakvom im je stepenu razvoja društvo... to nije nacizam, to je nešto objektivno.

Imao sam priliku da pričam, preko neta, sa likom sa Kosova koji je u tim nekim njihovim službama, i lik je prva liga. E sad, što su takvi manjina a ovi Sokoli sa x i ll izgleda većina, hebiga, nismo mi krivi.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 01:03 

Ne bih nazvao rasizam totalnim promašajem, jer vi na njih ne gledate kao na hrvate i bosnjake, nego vise ko organizirane rome...
Ok, jasno mi je da kosovo boli, ali to isto nije bilo jednosmjerno
Imaš neraščišćene račune s njima kao pojedinac ili pripadnik naroda??
Metemma, ja ih ne volim zbog plemenskog mentaliteta, a čak sam i imao problema s njima, ali vi na njih gledate kao na niža bića, a nisu glupo odigrali devedesete

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 01:15 

volvoks je napisao/la:
Ne bih nazvao radizam totalnim promašajem, jer vi na njih ne gledate kao na hrvate i bosnjake, nego vise ko organizirane rome...
Ok, jasno mi je da kosovo boli, ali to isto nije bilo jednosmjerno
Imaš neraščišćene račune s njima kao pojedinac ili pripadnik naroda??
Metemma, ja ih ne volim zbog plemenskog mentaliteta, a čak sam i imao problema s njima, ali vi na njih gledate kao na niža bića, a nisu hlupo odigrali devedesete

Imam problem zato sto je to jedini narod koji je za svoj svinjac nagradjen... oni imaju vec 2.5 drzave, ne postoji narod na svetu koji je to postigao...

Mi kad smo ih lupali, dobili smo osude da smo ovakvi i onakvi...a oni za proterivanje vise od 100.00 ljudi, unistenje vise od 100 crkava, vadjenje organa, falsifikovanje nase kulturne bastine na Kosovu su dobili cast od "civilizovanog" sveta kao slobodarski narod...

Biraju u 2 mandata predsednika serijskog ubicu... Tachi jos nije oprao skorelu krv sa ruku, ali tom plemenu to je znak dobrog vodje... oni sa time nemaju problem...

Nemam ni ja onda problem da na taj narod posmatram sa blagom dozom gadjenja... ne i svakog pojedinca, znam da ima casnih ljudi... ali ovakve kao sokoli bi shibao *** motkom dok rame ne iscasim...

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 01:17 

Pitanje je šta su ONI odigrali, a šta im je neko drugi svirao.

Kao što rekoh, ja ne gledam na njih kao na niža bića zbog nacije. Ali objektivno gledano su divljaci, jebiga, čast izuzecima. Uđi u prosječnu poslastičarnicu u Srbiji gdje je Šipac gazda, i pogledaj ga.

Ne mislim da je to nešto rasno ili nacionalno, jednostavno su na tom stepenu razvoja društva. Recimo, neka kultura u međuljudskom opštenju se jako razlikuje i u recimo Vojvodini i južnoj Srbiji, pa i centralnoj.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2012, 01:21 

Čak ni ja ne gajim neka topla osećanja prema susedima južno od Prokletija. Ne vidim šta su to kao narod značajno uradili u svojoj istoriji osim što su palili iza svojih gazda.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35578 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 1424  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: