HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 svi 2025, 20:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1580 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti
PostPostano: 28 lis 2012, 20:18 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Nema potrebe da spekulišemo. Sada je broj otprilike onaj koji sam izneo.

Zvuči kao da
a) priznaješ NDK
b) diskriminišeš naše sugrađane albanske nacionalnosti

(čisto da spomenem da sam i formalno državljanin Srbije, a i da nisam, smatram svakog Srbina punopravnim građaninom svih srpskih zemalja :zubati )

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 20:20 

Divlja svinja5 je napisao/la:
Zašto bi osobe bez državljanstva (uključujući i osobe koje su strani državljani) morali napustiti teritorij države?

Pa moraš imati osnov za boravak na teritoriji neke države. Državljanstvo, viza, azil... Možda grešim.

Metemma je napisao/la:
Nema potrebe da spekulišemo. Sada je broj otprilike onaj koji sam izneo.

Zvuči kao da
a) priznaješ NDK
b) diskriminišeš naše sugrađane albanske nacionalnosti

(čisto da spomenem da sam i formalno državljanin Srbije, a i da nisam, smatram svakog Srbina punopravnim građaninom svih srpskih zemalja :zubati )

Prosto iznosim stanje. Priznajem svakog sugrađanina bez obzira na nacionalnost, ali ne mogu ja prisiljavati nekoga da bude nešto što on nije/ne želi da bude.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 20:24 

Državljanstvo je pravna činjenica, nečija volja je nebitna dok se ne formalizuje u vidu recimo zahtjeva za brisanje iz državljanstva.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 20:26 

Metemma je napisao/la:
Državljanstvo je pravna činjenica, nečija volja je nebitna dok se ne formalizuje u vidu recimo zahtjeva za brisanje iz državljanstva.

Da, ali kao što rekoh... nemam na osnovu čega da spekulišem. Možda ih je 100 000, možda milion, možda dva miliona.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 20:33 

Pa moraš imati osnov za boravak na teritoriji neke države. Državljanstvo, viza, azil... Možda grešim.

Možda i ja griješim, ali može im se izdati dozvola za boravak. A kuda bi protjerao one koji su apatridi?

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 20:37 

Možda i ja griješim, ali može im se izdati dozvola za boravak. A kuda bi protjerao one koji su apatridi?

Pa verovatno postoji modus koji bi omogućio ostanak do utvrđivanja statusa i mogućnosti. A nakon toga, pretpostavljam da zakon reguliše postupanje državnih organa u različitim slučajevima.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 21:39 

Metemma je napisao/la:
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la:
Prvi bijeli kolonisti su bili zatočenici, Australija je bila kaznena kolonija.

Da, ali su ih doveli Englezi, nisu došli sami, u organizaciji Društva zatočenika koje je odlučilo naselit Australiju.

Citat:
Pajtić je manji problem. Ljudi dolaze i odlaze. Problem je okupatorski mentalitet Srba i beogradske vlasti.

Samo tvoj šovinizam može tvrditi da su Srbi okupatori u Srbiji.

Citat:
O uređenju međunacionalnih odnosa u Hrvatskoj ću brinuti kad joj budem plaćao porez.

Kao državljanin Srbije imaš i dužnost da ne širiš nacionalnu i vjersku mržnju. A inače, kad već Hrvatska nema nikakvu posebnu autonomiju, ne vidim zašto bi Srbija morala da ima.
Ustvari, nema je niko na Balkanu osim BiH, koja je poseban slučaj.

Komunisti su vam očito valjali samo dok ste držali bič i zapovjedali ostalim republikama. :glare

Srbija podijeljena na 4-5 država, a mi držali bič... ccc...

Ibar je napisao/la:
Vjerovao ti il ne Met hrvatska je građanska država..

Yeah, and ajatolah Cerić can fly...

Tako vi riješavate sve probleme države koja je na začelju u praktično svemu.
"kome nije dobro..."
Slušaj ti, ja odavde mogu otići samo svojom voljom, nikako drukčije. Četiri stoljeća na ovoj zemlji žive i umiru moji djedovi. Ti ćeš meni sugerirati gdje ću ići... Mamu li vam....

I tako ti lijepo svima nama mamu... da bar pokušaš da sakriješ te svoje fašističke poglede na svijet?

Ne slažem se s Jagnjetom koji stalno potencira neke odlaske, ko da je "Oluju" organizovao, i smatram da svi stanovnici Srbije koji su u njoj starosjedioci imaju pravo na svoj jezik, vjeru, kulturu, tradiciju, nacionalno osjećanje, jednostavno da su i kao pojedinci i kao pripadnici naroda ravnopravni sa Srbima. Međutim, da bi tebe neko poštovao, moraš i ti da pokažeš izvjesno poštovanje prema svojim komšijama Srbima i prema državi Srbiji, jer njihovi djedovi žive i u umiru u toj Srbiji i za tu Srbiju već barem 1300 godina.

S tom razlikom da je Vojvodina u Srbiji od 1918.
To je 94 godine.
Hrvata je na prostoru južne Ugarske bilo i prije famoznog srpskog vojvodstva iz 1691.
Optužbe za fašizam neću ni komentirati. Gluposti. Ne voliš Srbe, pa si đubre.
Poštivati državu koja se nikad zvanično nije ispričala Hrvatima za progon? O istrazi ubojstava Hrvata da i ne pričam... Priznaćeš, to nije laka zadaća.
Ako moram birati između solidarnosti s ranama svojega naroda, i solidarnosti s ranama tuđeg naroda.
To za mene uopće nije dilema.
Ako je to za tebe fašizam, ja se svojim fašizmom ponosim.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 21:45 

Citat:
Međutim, da bi tebe neko poštovao, moraš i ti da pokažeš izvjesno poštovanje prema svojim komšijama Srbima i prema državi Srbiji, jer njihovi djedovi žive i u umiru u toj Srbiji i za tu Srbiju već barem 1300 godina.

To je 94 godine.
Hrvata je na prostoru južne Ugarske bilo i prije famoznog srpskog vojvodstva iz 1691.
Poštivati državu koja se nikad zvanično nije ispričala Hrvatima za progon? O istrazi ubojstava Hrvata da i ne pričam... Priznaćeš, to nije laka zadaća.
Ako moram birati između solidarnosti s ranama svojega naroda, i solidarnosti s ranama tuđeg naroda.

Koliko je neki dio Srbije u Srbiji, nebitno je. Ili poštuješ zemlju Srbiju ili ne.

Ovo za rane ti je patetika, govori se o tome da ne psuješ mater Srbima.

Elem, imaš dosta razloga da ne voliš Srbiju. Dobro, naći ćemo i mi razloge da ne volimo tebe. Quid pro quo.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 21:48 

Metemma je napisao/la:
Citat:

To je 94 godine.

Koliko je neki dio Srbije u Srbiji, nebitno je. Ili poštuješ zemlju Srbiju ili ne.

Elem, imaš dosta razloga da ne voliš Srbiju. Dobro, naći ćemo i mi razloge da ne volimo tebe. Quid pro quo.

Sve 5.. Ne vidim problem da se također izrazi određeno poštovanje zemlji Vojvodini..njenoj kulturi, povijesti, tradiciji i SVEMU što ona predstavlja..

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 22:01 

?

?

:palacgore1

Ibar je napisao/la:
Sve 5.. Ne vidim problem da se također izrazi određeno poštovanje zemlji Vojvodini..njenoj kulturi, povijesti, tradiciji i SVEMU što ona predstavlja..

?

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 22:11 

Što jest, vjerujem da su Vrilovi tamo gore duže od bilo kojeg Srbina s foruma.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 22:14 

Metemma je napisao/la:
Citat:

To je 94 godine.

Ubijanje nedužnih civila patetika?
Ok.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 22:34 

@puntar

Postoji li neka manjina osim Roma i Albanaca koja održava broj ili raste?

I koliko je porastao udeo Hrvata u Hr, a koliko udeo Srba u Srb 1991-2001? A posebno će biti zanimljiva 2011, jer možemo oceniti uspešnost i održivost povratka.

Kad mi napišeš to, reći ćeš mi šta od tih podataka tačno opravdava stav

Ibar je napisao/la:
Sad je Toma pobijedio i neće bit lako.. Iako ako se Srbija bude približavala EU stizat će bolji dani.. Ako dotad već manjine ne nestanu praktički :kava

Dakle prijatelju, defanzivan si bez potrebe. Nikoga napadao nisam.

................

Pa čekaj, kad se npr smanji broj Mađara u Srbiji (bolji život, negativan pp, dupla državljanstva) to manjine u Srbiji "praktički nestaju", a u Hrvatskoj to ne važi ili šta? :neznam

Ili važi i u jednoj i drugoj državi, ili ne važi ni u jednoj. Ne shvatam šta je nejasno. :neznam

Ibar se upravo hvalio kako u Hr teku med i mleko za manjine (što i jeste razlog zašto sa Hr poredim), a u Srbiji je baš gadno i ove praktično nestaju, posebno sad kad je vojvoda predsednik.

Muslimani. Ali promašuješ bit.. Ne padaju Talijani, Česi i Slovenci u broju jel ih mi mlatimo il tjeramo nego jer je to jedan prirodan proces.. Nadam se da ovo nisi namjerno ˝iskuhao˝ jel vjerujem da nisi :D

Nisam rekao da je iko kriv što se smanjuje broj Hrvata i Mađara već da je to jedan prirodan proces koji će Toma samo(malo) pospješit jer je moja teza da što se stupanj autonomije Vojvodine smanjuje i što se ona više udaljava od EU tim više će broj ne-Srba tamo padati.. I šta je tu krivo? Sve demografske projekcije idu ka tome.. Pogledaj prirodni prirast odnosno pad Hrvata i Mađara a di su još migracije?!

Metemma je napisao/la:
Ibar je napisao/la:
Dobro Jagnje.. Na stranu srpstvo i sve :D jeli po tebi Vošica jedna prirodno-teritorijalna cjelina il nije? A onaj tvoj argument zašto bi (tako mala cjelina imala autonomiju) pa nije li CG država.. Nema li i manjih država.. A Vojvodina da nemože bit autonomna republika) Ima 2 milijuna ljudi, zaokružen teritorij, neke od najvećih rijeka u Europi, velike gradove, graniči sa 4 države, poljoprivreda jaka, prometno čvorište važno, itd..

Idi ti pa traži "prirodno-teritorijalne" cjeline u nekoj drugoj državi, i posebnost naroda na određenom dijelu te zemlje.

Nešto tipa Dalmacije, Dubrovnika, Konavala, Like, Banije, Korduna, Baranje, Slavonije, Istočnog Srema, Žumbereka, Istre, Gorskog Kotara...

Ja sam i rekao da ćeš otići svojom voljom ili živeti nezadovoljan. Tvoja volja nije ništa bitnija nego volja drugih 7 200 000 hiljada ljudi koji žive u ovoj državi i bilo bi lepo da braniš i njihova prava kao što braniš svoja.

U državi Srbiji živi barem 9 miliona ljudi.

pozitivac je napisao/la:

Šta hoćeš reć? Pa građanska država u Srbiji bi bila upravo kurac u guzicu onima koji su za nekakve autonomije :neznam

Prvo, nama takva Ataturkovska ili mađarsko-devetnaestovjekovna građanska država ne treba.

Drugo, autonomaši u Vojvodini ne traže autonomiju jer je Srbija nacionalna država, već zato što je "Vojvodina posebna".

Treće, Evropa je kontinent nacionalnih država, a i Balkan je takvo okruženje, pa ne vidim zašto je eto samo u Srbiji problem manjinama da država nije "gradžanska".

Čuj ti ovo autonomija Žumberka :zubati

Pa iskreno ja jesam za podjelu Hrvatske na 5 autonomnih regija.. I na podregije unutar tih regija.. Ovakva podjela Hrvatske je bezveze.. Gračac u Zadarskoj županiji, pola Paga i Senj sa Likom.. Gorski Kotar sa Malim Lošinjem.. Zagorje u par županija.. Dalmatinska Zagora isto tako..

Vojvodina nije usporediva s ničim u Hrvatskoj (eventualno) s Istrom.. Dakle na hrvatskom forumu na temi o Vojvodini Mete ti napadaš samu ideju vojvođanske autonomije iako ti niti ne živiš u Vojvodini.. Ugušit ćete jadnog Vrila bezzeze čemu to?! :neznam

Dakle Vojvodina koja ima srpsku većinu već eto punih 20 godina ( neš ti dugog vremena) je po tebi usporediva sa Žumberkom, Konavlima itd.. Na koju foru? Vidim ti bi autonomiju ISTOČNOG Srijema može može :zubati

I nešto čisto o principijelnosti i prirodno-povijesnom pravu.. Vi Srbi kad pričate o Kosovu uvijek potežete priču kako je prije Turaka tamo u principu živjelo (samo) srpsko stanovništvo.. I da su vas kasnije Albanci počeli nadbrojavat (što milom što silom) i da eto iako je tamo danas njih 93 posto a vas 5 to je vaše.. Ok.. Samo iste standarde primjeni na katoličku Vojvodinu i super :)

I molim vas da prestanemo svi skupa na neki način miješat u ovu priču srpske izbjeglice iz Hrvatske i na bilo koji način likovat nad patnjama Hrvata Vojvodine i/ili Hrvata i Srba Hrvatske.. Tema je vojvođanske aktualnosti a ne Vojvodina 90-ih.. Držimo se teme.. inače će nas odvest do Jasenovca i Bleiburga na 6-7 stranici a nema potrebe za tim..

@zlatko . Ok. Povlačim se do daljnjega..

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 23:47 

@Ibar , uopće nije stvar u povlačenju do daljnjega , nego o trkeljanju ,kakva "vojvođanska" prošlost ,kultura i tradicija? Vojvodina jeste isključivo srpska tvorevina iz 1848 Vojvodsvo Serbsko i sastoji se od TRI regije Srijem ,Banat i Bačka od kojih je svaki zaseban povijesno-teritorijalni pojam , koji su svrstani zajedno iz povijesno-političkih razloga kao i Bosna i Hercegovina. Razlog postojanja Vojvodine kao takvog pojma jednostavno ne postoji i bit će postupno ukidano sa završetkom nove decentralizacije koja će se dogodit u Srbiji.

Drugo , šta misliš da bi se Srbi u Vojvodini trebali brinut o demografskoj budućnosti manjina koje tamo žive? Daj ,molim te....to nije ozbiljno....

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 23:56 

slika

slika

Vrh

PostPostano: 28 lis 2012, 23:58 

A kaj ak Srbeki tamo ne žele ukidanje te Vojvodine i novu decetralizaciju? I svi ostali narodi?

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:04 

Promena mora biti sankcionisana na referendumu, Statut mora biti usklađen sa Ustavom.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:04 

I još nešto , poput Istrana (za koje znam da nije istina) i vojvođanskih Srba (za koje isto vrijedi) vrijedi popularno mišljenje da su oni "posebni" ,imaju drugačije stavove , da su tolerantniji ali u klincu. Jedino što razdvaja Istrane s ostalim Hrvatima je odnos prema SFRJ zbog koje su i postali Hrvatske ,što je razumljivo... Srbi u Vojvodini su nacionalistički opredijeljini , i to ne govorim o kolonistima (većina autonomaša su upravo kolonisti iz 1920-1940...) nego autohtoni Srbi , takvih nacionalista se jedva može nać u Šumadiji.... zato i kažem da @Ibar da je trkeljanje ,nisam te htio uvrijedit ali jednostavno se mora presjeć i reć kak stvari stoje a one su potpuno suprotne od onoga što se divani po medijima....

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:09 

slika

slika

Na kraju se ipak ispostavi da svi vi mislite isto.
Ti si u Vojvodinu došao, ja u njoj rođen. Ti o njoj meni da popuješ, ja da ćutim i slušam.
I ti sad nemoj popizdit...

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:10 

Ibar je napisao/la:

Vojvodina predstavlja severnu Srbiju, i mi je kao takvu poštujemo. To je jedna stvar.

Druga stvar je - zašto si se ti osjetio pozvan da lupetaš gluposti o Vojvodini? O Hrvatima u Vojvodini slobodno, i progonima i diskriminaciji i čemu god hoćeš, i siguran sam da će se i svi Srbi ovde složiti s tobom u osudi takvih pojava.

Ali eto, ti napao da braniš posebnost Vojvodine, i da je izjednačavaš sa Srbijom... izvoli pa pokaži poštovanje Republici Srpskoj Krajini. A i kad to uradiš, opet nisi pozvan da se petljaš u pitanja Vojvodine, niti nekog zanimaju tvoje teorije.

Kao što su vjerovatno preci nekog Srbina iz Vojvodine tamo gore duže od Vrilovih.

Ili su preci nekog Srbina iz Like duže u Lici nego nekog tamo Hrvata s foruma.

I?

Ok.

Tvoje pravljenje ludim je patetika. Ne znam šta misliš da ćeš postići time što pokušavaš da iskriviš moje riječi?

Ja sam govorio o zemlji Srbiji i tvojim komšijama Srbima. Ti si počeo o patnjama i ubijanju Hrvata. Ako si odlučio da svoje komšije i svoju zemlju izjednačiš sa zločinima i patnjama, samo izvoli.

Ibar je napisao/la:

Pa iskreno ja jesam za podjelu Hrvatske na 5 autonomnih regija.. I na podregije unutar tih regija.. Ovakva podjela Hrvatske je bezveze.. Gračac u Zadarskoj županiji, pola Paga i Senj sa Likom.. Gorski Kotar sa Malim Lošinjem.. Zagorje u par županija.. Dalmatinska Zagora isto tako..

Super. Ne samo da imaš moju punu podršku da budeš za bilo šta u vezi Hrvatske, što ne znači kršenje ljudskih prava Srbima, već me savršeno zabole neka stvar za šta si.

Citat:
Vojvodina nije usporediva s ničim u Hrvatskoj (eventualno) s Istrom.. Dakle na hrvatskom forumu na temi o Vojvodini Mete ti napadaš samu ideju vojvođanske autonomije iako ti niti ne živiš u Vojvodini.. Ugušit ćete jadnog Vrila bezzeze čemu to?! :neznam

Čekaj, ti to meni negiraš pravo da pričam o Vojvodini? Genijalno.

Ugušiti Vrila? Tema o autonomiji Vojvodine je tema o Vrilu? Dajte vi prvo autonomiju nekom Milanu iz Plaškog, pa da pričamo.

Citat:
Dakle Vojvodina koja ima srpsku većinu već eto punih 20 godina ( neš ti dugog vremena) je po tebi usporediva sa Žumberkom, Konavlima itd.. Na koju foru? Vidim ti bi autonomiju ISTOČNOG Srijema može može :zubati

Na foru da je Vojvodina dio Srbije oko čije posebnosti ne vidim razloga da TI liješ krokodilske suze.

Citat:
I nešto čisto o principijelnosti i prirodno-povijesnom pravu.. Vi Srbi kad pričate o Kosovu uvijek potežete priču kako je prije Turaka tamo u principu živjelo (samo) srpsko stanovništvo.. I da su vas kasnije Albanci počeli nadbrojavat (što milom što silom) i da eto iako je tamo danas njih 93 posto a vas 5 to je vaše.. Ok.. Samo iste standarde primjeni na katoličku Vojvodinu i super :)

Nemam pojma odakle ti ideja da je Vojvodina bila izvorno katolička.

Citat:
I molim vas da prestanemo svi skupa na neki način miješat u ovu priču srpske izbjeglice iz Hrvatske i na bilo koji način likovat nad patnjama Hrvata Vojvodine i/ili Hrvata i Srba Hrvatske.. Tema je vojvođanske aktualnosti a ne Vojvodina 90-ih.. Držimo se teme.. inače će nas odvest do Jasenovca i Bleiburga na 6-7 stranici a nema potrebe za tim..

Nemoguće. Kad te vidim kako patiš zbog posebnosti Vojvodine, ne mogu da se ne sjetim posebnosti Republike Srpske Krajine.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:11 

ZlatkoZG je napisao/la:
I još nešto , poput Istrana (za koje znam da nije istina) i vojvođanskih Srba (za koje isto vrijedi) vrijedi popularno mišljenje da su oni "posebni" ,imaju drugačije stavove , da su tolerantniji ali u klincu. Jedino što razdvaja Istrane s ostalim Hrvatima je odnos prema SFRJ zbog koje su i postali Hrvatske ,što je razumljivo... Srbi u Vojvodini su nacionalistički opredijeljini , i to ne govorim o kolonistima (većina autonomaša su upravo kolonisti iz 1920-1940...) nego autohtoni Srbi , takvih nacionalista se jedva može nać u Šumadiji.... zato i kažem da @Ibar da je trkeljanje ,nisam te htio uvrijedit ali jednostavno se mora presjeć i reć kak stvari stoje a one su potpuno suprotne od onoga što se divani po medijima....

Ja se iskreno nadam to sve o Vojvodini ne laprdaš iz Zagreba.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:14 

Na kraju se ipak ispostavi da svi vi mislite isto.
Ti si u Vojvodinu došao, ja u njoj rođen. Ti o njoj meni da popuješ, ja da ćutim i slušam.
I ti sad nemoj popizdit...

Da, i? Ja sam ako je vjerovati gospodinu @Pavi.B potomak čovjeka iz 1736.... da ja tako govorim bio bi proglošen četnikom ili šta već , Vojvodina je Srbija pomiri se s tim.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:14 

Metemma je napisao/la:
Ibar je napisao/la:

Vojvodina predstavlja severnu Srbiju, i mi je kao takvu poštujemo. To je jedna stvar.

Druga stvar je - zašto si se ti osjetio pozvan da lupetaš gluposti o Vojvodini? O Hrvatima u Vojvodini slobodno, i progonima i diskriminaciji i čemu god hoćeš, i siguran sam da će se i svi Srbi ovde složiti s tobom u osudi takvih pojava.

Ali eto, ti napao da braniš posebnost Vojvodine, i da je izjednačavaš sa Srbijom... izvoli pa pokaži poštovanje Republici Srpskoj Krajini. A i kad to uradiš, opet nisi pozvan da se petljaš u pitanja Vojvodine, niti nekog zanimaju tvoje teorije.

Kao što su vjerovatno preci nekog Srbina iz Vojvodine tamo gore duže od Vrilovih.

Ili su preci nekog Srbina iz Like duže u Lici nego nekog tamo Hrvata s foruma.

I?

Ok.

Tvoje pravljenje ludim je patetika. Ne znam šta misliš da ćeš postići time što pokušavaš da iskriviš moje riječi?

Ja sam govorio o zemlji Srbiji i tvojim komšijama Srbima. Ti si počeo o patnjama i ubijanju Hrvata. Ako si odlučio da svoje komšije i svoju zemlju izjednačiš sa zločinima i patnjama, samo izvoli.

Ibar je napisao/la:

Super. Ne samo da imaš moju punu podršku da budeš za bilo šta u vezi Hrvatske, što ne znači kršenje ljudskih prava Srbima, već me savršeno zabole neka stvar za šta si.

Citat:

Čekaj, ti to meni negiraš pravo da pričam o Vojvodini? Genijalno.

Ugušiti Vrila? Tema o autonomiji Vojvodine je tema o Vrilu? Dajte vi prvo autonomiju nekom Milanu iz Plaškog, pa da pričamo.

Citat:

Na foru da je Vojvodina dio Srbije oko čije posebnosti ne vidim razloga da TI liješ krokodilske suze.

Citat:

Nemam pojma odakle ti ideja da je Vojvodina bila izvorno katolička.

Citat:

Nemoguće. Kad te vidim kako patiš zbog posebnosti Vojvodine, ne mogu da se ne sjetim posebnosti Republike Srpske Krajine.

Banajte ovog četnika. :ban

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:16 

Ja se iskreno nadam to sve o Vojvodini ne laprdaš iz Zagreba.

Svake godine sam u Srijemu od 1998 , u nekoliko navrata i preko mjesec dana sam znao tamo provest kod svojih , tako da znam o čem pričam.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2012, 00:17 

Banajte ovog četnika. :ban

Zašto je četnik? :kava

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1580 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: