|
|
Stranica: 32/43.
|
[ 1053 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bumbar92
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 00:56 |
|
|
a da ti bura malo na Yugovinu okreneš, bolje ti stoji...
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:00 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
bura je napisao/la: Nisam uopce fasist Ja sam bosanac/hrvat/katolik. Budi ono sto jesi,budi bosanac! A i da te malo obrazujem,imas u Hrvatskom ustavu nacin stjecanja Hrvatskog drzavljanstva.. Znaci,ti se u to ne uklapas Vozdra! Itekako da jesi. Ja sam Bosanski Hrvat,Bosanac regionalno kao i većina na ovom forumu. Nemaš ti mene šta obrazovat.Imam Hrvatsko državljanstvo i dokumente od 95-e,dok od naše Jedne i Jedine imam još i ranije.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:05 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
mario_cro je napisao/la: bura je napisao/la: Nisam uopce fasist Ja sam bosanac/hrvat/katolik. Budi ono sto jesi,budi bosanac! A i da te malo obrazujem,imas u Hrvatskom ustavu nacin stjecanja Hrvatskog drzavljanstva.. Znaci,ti se u to ne uklapas Vozdra! Itekako da jesi. Ja sam Bosanski Hrvat,Bosanac regionalno kao i većina na ovom forumu. Nemaš ti mene šta obrazovat.Imam Hrvatsko državljanstvo i dokumente od 95-e,dok od naše Jedne i Jedine imam još i ranije. Zato sam ja fasist Hehehe,od 95-te,cuuuuuj toooooooo aaaaaaaajme meniiiiiiii
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:08 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vi to na forumu non stop radite prema Bošnjacima ali nebitno. Bošnjaci po popisima još ne postoje. Vidjet ćemo kak će proć
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:12 |
|
|
bura je napisao/la: Zato sam ja fasist Hehehe,od 95-te,cuuuuuj toooooooo aaaaaaaajme meniiiiiiii Eno nek ti MiB kaže kad se iz Tuzle moglo izać,kad su se otvorili putevi do RH... Jedino ako si superman pa preletiš koridor.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:17 |
|
|
mario_cro je napisao/la: bura je napisao/la: Zato sam ja fasist Hehehe,od 95-te,cuuuuuj toooooooo aaaaaaaajme meniiiiiiii Eno nek ti MiB kaže kad se iz Tuzle moglo izać,kad su se otvorili putevi do RH... Jedino ako si superman pa preletiš koridor. Ma bolan decko,smiri hormone...Najlakse se ku..r...it ovdje po forumu o velikom hrvatstvu a kad dodjete u Hrvatsku(u biti ti si i dosao-ti si dosljak) manji ste od makova zrna...Ne sljive vas 1% Umjesto da se borite za BiH,da budemo na nasim ognjistima da opstanemo vi tu pricate o budalastinama..A najaci su oni koji su otisli z Sarajeva pa su se nasli sad palamudit i pametovat nama! Ajd majketi!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:28 |
|
|
Bura, ti meni zaželio laku noć prije sat vremena, a još si tu. Nešto ti neda zaspati? Ajd laku noć!
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:30 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Bura, ti meni zaželio laku noć prije sat vremena, a još si tu. Nešto ti neda zaspati? Ajd laku noć! Laku noc divlja svinjo
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
bura je napisao/la: "Kako bolan nema Bosne, a Neretva huci, kako bolan nema Bosne, a Miljacka tece, kako bolan nema Bosne, a Sana ide. Ti mislish da ona ne ide, ali sagni se, hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. Svi oni i one idu, a ti gdje cesh? Nemash kud. Ide bolan Ugar, u njega utice Lonska, tu riba ima. Tu si ti trebo ribe fatat, a ne moju kucu rushit. Ti si trebo otic na onu Unu, zasjest s komshijama i zapjevati 'Ah meraka u veceri rane', a ne se fatat granata i djecu po gradovima ubijat. Sram te bilo!"..... Josip Pejakovic-bosanski katolik i patriota Nije bosanski katolik, nego je Bosanac i katolik, i veliki ljubitelj Bosne, sve kao i ja. Ali patriota, neke države kojom bi ex Muslimani vladali nije sigurno, kao ni ja. Inače, on je upravo jedan od onih koji su razočarani, mala razlika je između "servirane" Bosne, i stvarne muslimanske Bosne. Samo, kasno je shvatio. Nisam neki ljubitelj postojanja BiH kao države jer je u k. kako god okreneš, puno bolje bi bilo da je to Hrvatska. Ali, ako već mora postojat, onda bih doista volio da njom Hrvati i Srbi vladaju, inače će ovi nastavit samo džamije pravit, i čekat kad će s neba past. Zato, gospodo HB-anska i RS-anska, ovim patriJotama treba jamit fino sve što se može. Kome je do džamijanja eno tamo kod Sulje u Stambolu, nije daleko.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:56 |
|
|
bura je napisao/la: a kad dodjete u Hrvatsku(u biti ti si i dosao-ti si dosljak) manji ste od makova zrna...Ne sljive vas 1% !
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 01:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tipična muslimanska šuplja. "Mrze vas u Hrvatskoj.....haj....huj....tekbir."
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 02:06 |
|
|
Nek se tješi .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 06:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nije u pitanju lažno predstavljanje. Griješite ukoliko mislite da ćete izgubljene/odmetnute ovčice vratiti u stado prisilom ili psovkama. Probajte malo diplomacije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 09:23 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
bura je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Eno nek ti MiB kaže kad se iz Tuzle moglo izać,kad su se otvorili putevi do RH... Jedino ako si superman pa preletiš koridor.
Ma bolan decko,smiri hormone...Najlakse se ku..r...it ovdje po forumu o velikom hrvatstvu a kad dodjete u Hrvatsku(u biti ti si i dosao-ti si dosljak) manji ste od makova zrna... Ne sljive vas 1% Umjesto da se borite za BiH,da budemo na nasim ognjistima da opstanemo vi tu pricate o budalastinama..A najaci su oni koji su otisli z Sarajeva pa su se nasli sad palamudit i pametovat nama! Ajd majketi! Polaziš od kriviš premisa i na osnovi njih donosiš krive zaključke. Tko koga ne šljivi ni 1%? U čemu taj netko tog nekog ne šljivi ni 1%? U "hrvatstvu"? Otkuda nekom iz Hrvatske pravo da nekom iz BiH negira njegovo hrvatstvo? Ako je istina ovo što si naveo da ti je mama iz Hrvatske zar ti to daje pravo da drugima govoriš da oni nisu Hrvati? Pa i kod mene je mama Zagrepčanka pa mi ne pada na pamet da napišem ovo što si ti napisao. Otkuda sada spominješ "naša ognjišta" kad si naveo da si "pravi pravcati Hrvat iz RH". Očigledno ti je namjera da dižeš tenzije na forumu,a ne da normalno diskutiraš. Također, spomenut ću i da sam upoznao nekoliko ljudi u Sarajevu koji potječu iz braka Bošnjaka i Hrvatice iz RH, ali da im je pristup potpuno drukčiji nego tvoj. S jednim od njih (mama mu je Dubrovčanka) skoro svakodnevno komuniciram i gle ti čuda mama mu radi baš kod Hercegovaca u Sarajevu. Isto tako, u moju tvrtku (koju drži Hercegovac) je došla djevojka iz Istre koja se udala za Bošnjaka iz Sarajeva. Spomenut ću da sam upoznao prije mjesec dana jednog mladića iz Dalmacije koji studira u Sarajevu i za divno čudo preko druge Hrvatice koja radi u nekoj državnoj instituciji i koja se meni (Hrvatu) obratila jer mu je trebala usluga koju pruža moja tvrtka. Uglavnom, ajde malo oladi... Ne budi zatucan.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 11:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije u pitanju lažno predstavljanje. Griješite ukoliko mislite da ćete izgubljene/odmetnute ovčice vratiti u stado prisilom ili psovkama. Probajte malo diplomacije. Imaš neke dokaze za to jer po ovome što piše ispada obični trol? Ali nije to toliko bitno, lik je pokazao da je primitivac, a ako prevrtiš stare postove (Thompson u Sarajevu), vidjet ćeš da mu nije prvi put.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 11:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25631 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije u pitanju lažno predstavljanje. Griješite ukoliko mislite da ćete izgubljene/odmetnute ovčice vratiti u stado prisilom ili psovkama. Probajte malo diplomacije. Otkud ti znaš što je? Jbg, kako ono kažu - ako izgleda kao patka i kvače kao patka onda je patka, u ovom slučaju ako piše kao musliman, prosipa njihove folove, zastupa njihove stavove onda je za mene musliman bez obzira je li mu babo Atif ili Anto, pogotovu što se sam on ne identificira sa Hrvatstvom već sa nekakvim Bosanstvom (a ne znam koliko je u to sukladno pravilima ovoga foruma - negiranje Hrvatima nacionalnog identiteta kroz naturanje nekakvog "bosnokatoličanstva", pa čak ni ono posredno kroz formu individualnog opredjeljenja, ili pak nametanje Perecijanstva kao jedinog pravog Hrvatstva). Za mene je dakle on očito musliman koji se lažno izjašnjava kao Hrvat, tj ni kao Hrvat već kao eto neki katolik. A ja mislim da svi mi ovdje imamo dobar detektor za takve slučajeve i da znamo vrlo dobro tko su u 99% slučajeva ti "Hrvati". Iako je riječ vjerojatno o balavcu ( sudeći po pisanju), ne vidim kako bi ga itko i zašto bi ga itko "vratio u stado". Jer čak i on jeste to za što se izdaje, za takve se u tom cilju ne isplati takvo što poduzimati, jer su šanse nikakve i korist nikakva, a ako ćemo pravo i potreba je nikakva, takvi su toliko rijetki i egzotični da je dobro da postoje i da zorno pokazuju u što se pretvaraju Hrvati kada pognu glavu i poljube papuču begu sarajevskom - duhovna bijeda i jad ljudski, ljudske sjene i prazne ljušture.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 11:36 |
|
|
Slikovit opis.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ma Turcin. Inace, ja jesam Bosanac izmedju ostalog, ne znam sta je to s katolicima, jer katolik nisam. To je tipicna muslimanska prica jer oni vide vjeru na prvom mjestu. Kao sto rekoh, Bosanac jesam, ali nikad se necu dati staviti u isti "tor" s druga dva BiH naroda.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 13:15 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Nek se tješi . Hercegovacka posla
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 13:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije u pitanju lažno predstavljanje. Griješite ukoliko mislite da ćete izgubljene/odmetnute ovčice vratiti u stado prisilom ili psovkama. Probajte malo diplomacije. A kako znas da to nije neki Ramo, ili vjerovatnije Ramin sin koji se zaceo tamo na bausteli? Kakva diplomacija s ovakvim ljudima. To je samo za sprdanciju. Ne znam uostalom sta te briga sta ko misli o tebi, a kamo li tipovi iz cijih postova mozes iscitati nedostatak inteligencije i mrznju. Nek si jebe hanumicu tursku. Eto da ga vratim u stado.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 13:17 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ma Turcin. Inace, ja jesam Bosanac izmedju ostalog, ne znam sta je to s katolicima, jer katolik nisam. To je tipicna muslimanska prica jer oni vide vjeru na prvom mjestu. Kao sto rekoh, Bosanac jesam, ali nikad se necu dati staviti u isti "tor" s druga dva BiH naroda. Opa,napokon smo poceli i priznavat ono sto jesmo..Dakle,bosanac
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 13:20 |
|
|
bura je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ma Turcin. Inace, ja jesam Bosanac izmedju ostalog, ne znam sta je to s katolicima, jer katolik nisam. To je tipicna muslimanska prica jer oni vide vjeru na prvom mjestu. Kao sto rekoh, Bosanac jesam, ali nikad se necu dati staviti u isti "tor" s druga dva BiH naroda. Opa,napokon smo poceli i priznavat ono sto jesmo..Dakle,bosanac Jesam. Samo sto tvoj babo Hamdija to nije.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 14:04 |
|
|
bura je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Nek se tješi . Hercegovacka posla Pa zar nismo manji od makova zrna? A ona slika gore iznad te , to su ti bosanska posla,svugdje je naša zastava kad igra Cibalia.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 15:32 |
|
|
Barba ,evo još jedna koja dokazuje da smo manji od makova zrna i da nas niko ne *ebe ni 1%.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 24 stu 2012, 16:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nije u pitanju lažno predstavljanje. Griješite ukoliko mislite da ćete izgubljene/odmetnute ovčice vratiti u stado prisilom ili psovkama. Probajte malo diplomacije. Otkud ti znaš što je? Jbg, kako ono kažu - ako izgleda kao patka i kvače kao patka onda je patka, u ovom slučaju ako piše kao musliman, prosipa njihove folove, zastupa njihove stavove onda je za mene musliman bez obzira je li mu babo Atif ili Anto, pogotovu što se sam on ne identificira sa Hrvatstvom već sa nekakvim Bosanstvom (a ne znam koliko je u to sukladno pravilima ovoga foruma - negiranje Hrvatima nacionalnog identiteta kroz naturanje nekakvog "bosnokatoličanstva", pa čak ni ono posredno kroz formu individualnog opredjeljenja, ili pak nametanje Perecijanstva kao jedinog pravog Hrvatstva). Za mene je dakle on očito musliman koji se lažno izjašnjava kao Hrvat, tj ni kao Hrvat već kao eto neki katolik. A ja mislim da svi mi ovdje imamo dobar detektor za takve slučajeve i da znamo vrlo dobro tko su u 99% slučajeva ti "Hrvati". Iako je riječ vjerojatno o balavcu ( sudeći po pisanju), ne vidim kako bi ga itko i zašto bi ga itko "vratio u stado". Jer čak i on jeste to za što se izdaje, za takve se u tom cilju ne isplati takvo što poduzimati, jer su šanse nikakve i korist nikakva, a ako ćemo pravo i potreba je nikakva, takvi su toliko rijetki i egzotični da je dobro da postoje i da zorno pokazuju u što se pretvaraju Hrvati kada pognu glavu i poljube papuču begu sarajevskom - duhovna bijeda i jad ljudski, ljudske sjene i prazne ljušture. Morat ćeš mi vjerovati na riječ da znam da nije slučaj lažnog predstavljanja (zapravo ne moraš, ali mislim da znaš da imamo jako dobar kontinuitet detektiranja tog lažnog predstavljanja). Razlog zašto u ovom slučaju imam strpljenja i želje za da se malo prodiskutira sa ovom osobom je to što znam da osoba nije maliciozna i ne naplaćuje to svoje katoličko bosanstvo. Mislim da postoji određeni broj ovčica koje se pravilnim pristupom mogu vratiti u stado, jer znam da ova osoba ima neka dobra razmišljanja. Jebiga, nekima su pri rođenju ugradili pogrešan softver, koji je još uz to okolina stalno nadograđivala i obogaćivala, pa resetiranje ne ide lako - baš kao što ne možeš džankija (biraj drogu koju god hoćeš) odviknuti odjednom nego to ide postepeno. U slučaju bure, ima još nade, i ja se ne predajem.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|