HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 sij 2025, 16:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33851 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 1355  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 22 stu 2012, 21:01 

BBC je napisao/la:
Cerić podmazuje pištolj.

Citat:
Zastava Srbije je naša zastava. Srbija je naša zemlja i naša domovina.

Loyalty check ovdje nikako ne izlazi iz mode...
Bilo bi lijepo kada bi živjeli u državi u kojoj to nije ni tema.

Oh shit, pa tada bi smo u pravom smislu riječi živjeli... zajebi to.
:kava

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 21:59 

Nego, što velite na smjenu u DS-u?
Priča se dosta o vraćanju povjerenja birača u DS, nadam se da ne misle ozbiljno... Aco najava uvelike hapsi DS-ov kadar po Srbiji, kao u vrijeme prohibicije! :D

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 22:17 

Tajkun konačno otvoreno stao na čelo DSa, nema više Tadića Maske, ali tajkun koji je na izborima u Beogradu razbio... ipak im predviđam dalji pad...

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 22:23 

I meni se tako čini. Gadno su se sjebali, jedino u Vojvodini dišu na trsku... ali pitanje je koliko će i to trajati. Kao i Đilasov mandat gradonačelnika.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 22:34 

U Vojvodini imaju manjine, izborni sistem i Čanka, koji je osuđen na njih jer niko drugi pri zdravoj pameti s njim ne bi ušao u koaliciju. Mada, i Čankova zvijezda izgleda sve više tamni, Mađari i Toma odavno flertuju, a pitanje je koliko onih koji je u drugom krugu glasalo za DS na ovim izborima neće glasati isto na sledećim...

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 22:41 

Ima do sledećih izbora ohoho vremena, nezahvalno je sada davati prognoze. Ali da su postali superomraženi, to je jasno kao dan. Samo što naš narod ima kratko pamćenje, tako da je sve moguće.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 22:45 

I dalje kontrolišu novac, imaju tajkune i maltene sve medije u Srbiji... ovi naprednjaci bi mogli da prođu kao Koštunica, koga su pljuvali preko svih medija dok ga nisu maksimalno srozali...

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 22:52 

Metemma je napisao/la:
U Vojvodini imaju manjine, izborni sistem i Čanka, koji je osuđen na njih jer niko drugi pri zdravoj pameti s njim ne bi ušao u koaliciju. Mada, i Čankova zvijezda izgleda sve više tamni, Mađari i Toma odavno flertuju, a pitanje je koliko onih koji je u drugom krugu glasalo za DS na ovim izborima neće glasati isto na sledećim...

To je prilično pragmatično od DSVM, treba prihvatiti političku zbilju i naći svoje mjesto u njoj.
Koštunicu manjine ne mirišu, i meni je prilično jeziv.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 22:59 

Metemma je napisao/la:
I dalje kontrolišu novac, imaju tajkune i maltene sve medije u Srbiji... ovi naprednjaci bi mogli da prođu kao Koštunica, koga su pljuvali preko svih medija dok ga nisu maksimalno srozali...

Pa ne znam baš za medije, RTS gura naprednjake svom snagom. Press (Đilasov list) je ugašen, a Blic (bilten DS-a) nije uopšte više tako ˝pravoveran¨ kao pre izbora. Tako bar ja to vidim, moguće je da grešim.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 23:02 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

Pa ne znam baš za medije, RTS gura naprednjake svom snagom. Press (Đilasov list) je ugašen, a Blic (bilten DS-a) nije uopšte više tako ˝pravoveran¨ kao pre izbora. Tako bar ja to vidim, moguće je da grešim.

RTS je tradicionalno megafon vladajuće garniture.
Skoro da im se može oprostiti.
Ali skoro...

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 23:04 

Citat:
RTS je tradicionalno megafon vladajuće garniture.
Skoro da im se može oprostiti.
Ali skoro...
.

Pa kako bi Tijanić inače bio direktor i pod Koštunicom, i pod Tadićem i danas? Snalažljiv čovek jbg. :zubati

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 23:06 

Koštunica je medijski satanizovan u uberčetnika i klerofašistu, ne mislim da je toliko problematičan za manjine koliko se misli... ne mislim da je uopšte doduše, ali ima neke stavove koji su čvrsti.

U RTSu još uvijek sjedi Tijanić, ne bih rekao da se priklonio novim vlastima, on je lik koji pokušava da prevaziđe domaće političare ulizivanjem ambasadorima, i tako sačuva svoju svinjsku glavu na funkciji.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 23:09 

Metemma je napisao/la:
Koštunica je medijski satanizovan u uberčetnika i klerofašistu, ne mislim da je toliko problematičan za manjine koliko se misli... ne mislim da je uopšte doduše, ali ima neke stavove koji su čvrsti.

U RTSu još uvijek sjedi Tijanić, ne bih rekao da se priklonio novim vlastima, on je lik koji pokušava da prevaziđe domaće političare ulizivanjem ambasadorima, i tako sačuva svoju svinjsku glavu na funkciji.

Metemma, Vjeruješ li da Voja nema ništa s ubistvom Đinđića, i napadima na ambasade?
O Kolubari nećemo... :zubati

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 23:18 

Ja sam ubijeđen da su Đinđića ubili Amerikanci... zašto... pa pogledaj kakvi su došli posle njega :zubati

Glede Kolubare, sve mi to liči na "držite lopova", upropastili su privredu u državi, a Insajder se samo time bavi... no ne mislim da i Koštuničini nisu krali, infrastruktura mu je katastrofa.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2012, 23:25 

Fair enough... Isto mislim.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 14:20 

MSP o slici Nikolića: To svi rade
Izvor: B92, Danas

Beograd -- Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo za B92 da je dat nalog ambasadama i konzulatima za isticanje fotografije Tomislava Nikolića. MSP: To je normalna praksa.

"U pitanju je normalna i uobičajena praksa. To rade sve zemlje. Ministarstvo takvu instrukciju slalo je i za prethodnog predsednika, a činiće to i ubuduće", navedeno je u odgovoru portparola MSP Miloša Todorovića.

List "Danas" je objavio da je po nalogu kabineta predsednika svim ambasadama i konzulatima Srbije naređeno da na vidna mesta istaknu fotografije Tomislava Nikolića.

Navedeno je da je dopis upućen diplomatsko-konzularnim predstavništvima (DKP) Srbije širom sveta 23. novembra, "u skladu sa zahtevom Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije".

Precizirano je da fotografija fotografija mora biti formata 30x45 centimetara, ona je "dostavljena u prilogu" i mora biti uramljena i istaknuta.

List tvrdi i da to nije bila ovdašnja praksa - jer nisu bili izlagane fotografije Borisa Tadića, Milana Milutinovića, Zorana Lilića, Dobrice Ćosića, pa čak ni Slobodana Miloševića, a praktično poslednji put je to bio slučaj s portretima Josipa Broza Tita.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=28&nav_category=11&nav_id=664036

:rolleyes

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 15:52 

Druže Tomo mi ti se kunemo... :zubati

Nego, konačno se desilo. Bile su potrebne godine ali se stvarno desilo... tj. desiće se uskoro. Ovo je rezultat ogromne uzajamne bratske ljubavi i strateškog partnerstva naša dva velika bratska naroda. Svi smo zaista uzbuđeni i poneseni ovom svečanom prilikom. Rađa se novo Sunce na pravoslavnom istoku.

Rusija je rekla da je i zvanično odobrila onaj kredit od 800 miliona, po nepoznatim, ali ipak izuzetno povoljnim uslovima...časna reč. Nakon samo 4, tj. 5 godina čekanja.

Citat:
I zvanično - Ruski kredit Srbiji
IZVOR: TANJUG
Beograd -- Potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Rogozin rekao je da su ruski organi i zvanično odobrili Srbiji kredit pod povoljnim uslovima.

Verujem da je ovo samo početak pristizanja pomoći od više desetina milijardi, sada kada su konačno uklonjene prepreku u vidu ameroustaškounijatskih plaćenika.

Istovremeno, svega 4-5 godina od prodaje neprofitabilnog zagađivača i gubitaša NIS-a, po spektakularno visokoj ceni i povoljnim uslovima, nakon čega su novi vlasnici, inače naši prijatelji, modernizovali postrojenja i drastično povećali ceđenje domaće nafte... priča se i o vraćanju rudne rente u normalne granice. Lično, mislim da je to greška. Posle onako bogate ponude koju smo dobili za NIS, malo je šupački da Srbija gleda na tih 20-30-40 miliona godišnje. Uostalom, znamo da su zalihe nafte i gasa beskonačne u našoj zemlji. A pošto je to sve naše, mislim da je potrebno pružiti dodatnu akciznu zaštitu NISu.

Takođe, izgleda da kreće i gasovod. Verujem da će sada i neverne Tome shvatiti da je bratsko poklanjanje dela srpskog udela u zajedničkom jugoros gasu bilo prava odluka, kao i prepuštanje većinskog udela nad gasovodom u Srbiji.

Da završim sa... ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 16:03 

Meni još uvijek zvuči nerealno da ste NIS prodali za 400 milijuna eura, stvarno smiješna cifra...
Pogotovo ako to pogledamo u kontekstu da NIS u srbiji ima polumonopol u maloprodaji naftnih derivata, da u cijenu ulazi i proizvodni pogon, neka polja i istraživački rad u inozemstvu( mislim da je Angola u pitanju) i monopol na istraživanja na tlu Srbije...
Skupo ste platili to bratstvo...

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 16:11 

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 16:23 

slika

Strateško partnerstvo Srbije i Rusije (Srbija ispred desno, stoji)

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 16:29 

Тако је браћо. БРИКС и Евроазијска унија! Царинска унија са Русијом, Белорусијом и Казахстаном!

Није се џабе ово свирало на паради.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 16:30 

volvoks je napisao/la:
Meni još uvijek zvuči nerealno da ste NIS prodali za 400 milijuna eura, stvarno smiješna cifra...
Pogotovo ako to pogledamo u kontekstu da NIS u srbiji ima polumonopol u maloprodaji naftnih derivata, da u cijenu ulazi i proizvodni pogon, neka polja i istraživački rad u inozemstvu( mislim da je Angola u pitanju) i monopol na istraživanja na tlu Srbije...

Druže, 1 evro je smješna cifra, 400 miliona eura nikako.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 19:39 

Sve mi se čini da ga jesmo prodali za 1 evro.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 19:42 

volvoks je napisao/la:

Zato će Južni tok ići kroz Srbiju, a mi fino popljugali.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2012, 19:50 

Ne verujem dok ne vidim. A opet i tu su dobili Rusi 51%. U ostalim zemljama su valjda 50-50.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33851 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 1355  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: