|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 156 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 06 pro 2012, 01:00 |
|
|
Tekst iz uvodnog Piše: Ivan Orleanski, 99 od 100 da je to naš pop Orleanski sa foruma, e sad nisam čitao tekst ali ako se javi gospodin i potvrdi da je on napisao obećavam da ću ga pročitati.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 27 vel 2013, 11:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sigurno laže o broju poziva, zar je cijena i kod običnih cura pala na korišteni ajFon? Citat: PONUDU POSTAVILI PRIJATELJI, HERCEGOVKE UZALUD ZVALE
Mostarac iznenađen oglasom da za seks daje iPhone
Na jednom bh. internet-oglasniku osvanula je ponuda u kojoj korisnik iz Mostara nudi svoj mobilni telefon iPhone 4s u zamjenu, kako je naveo u oglasu, za "intimno i diskretno druženje sa ženskom osobom"!
- Uz telefon dolaze još i punjač, slušalice i gumena maska... Diskrecija je 100 posto zajamčena - naveo je Mostarac u svom oglasu u kojem je ostavio i broj telefona, na koji smo ga i pozvali.
Muškarac koji nam se javio nije htio otkrivati svoj identitet. Samo je kazao da je žrtva neslane šale svojih prijatelja, koji su htjeli na ovaj način da ga "malo zezaju".
- Oglas uistinu nije moj, prijatelji su ga postavili da bi me zezali. Ja sam ozbiljan čovjek, studiram i radim i nisam od tog posla - kazao nam je ovaj Mostarac.
Na pitanje je li, uprkos tome, imao pozive zainteresiranih žena, kazao je "da jeste te da je navala bila velika". Istakao je da su ga najviše zvale Mostarke, mada je bilo poziva iz cijele Hercegovine.
- Nakon ovog morat ću promijeniti broj mobitela, jer ne mogu svima objašnjavati da nisam postavio oglas - dodao je Mostarac.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 05 tra 2014, 16:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Evo ga, nevinost restaurirana i spremna za uvaliti se kakvom naivcu-dijasporcu: Citat: Dr. Berberović: Vraćam nevinost uspješno, treći put gratis, najviše pacijentica - iz Hercegovine!
U vremenu globalizacije u kojem živimo gotovo da ne postoji nešto što nije izvodljivo i dostupno. Plasiraju se i prodaju najčudnije i najbizarnije robe i usluge. Jedna od takvih koja je zaludjela i našu zemlju je himenoplastika. Ako ne znate što ovaj pojam podrazumijeva, reći ćemo vam prosto da je to ponovno vraćanje nevinosti. Metoda je kažu stručnjaci jednostavna. Iako je za neke i seks tabu tema, čini se da smo kao društvo toliko evoluirali da o himenoplastici sve više govorimo.
Među onima koji u BiH obavljaju, između ostalih, operativne zahvate vraćanja nevinosti, himenoplastiku, je i Centar za plastičnu kirurgiju u Tuzli, koju vodi nadaleko čuveni dr. Zlatko Berberović. Čuven je zbog svoje sposobnosti da uljepša ženu i muškarca, ali još čuveniji zbog metode vraćanja nevinosti dama kako iz BiH, tako i iz dijaspore.
˝Najviše pacijentica imam iz Hercegovine, mada ni ostatak Bosne ne zaostaje. Tu su također dijasporke mahom iz Italije, Austrije i Belgije romskog porijekla kojoj je nevinost potrebna da bi stupila u brak. Kod Roma je to specifično jer ukoliko mlada nije nevina zna se dogoditi i belaj˝- kaže za portal Aura.ba Berberović.
Ističe i da je imao slučajeve da su nevinost htjele vratiti i djevojke žrtve silovanja, koje su na taj način htjele barem djelomično zaboraviti užas koji su preživjele, ali i da je imao i neobičnih zahtjeva poput poklona za Dan zaljubljenih ili godišnjice braka. Međutim najveći broj pacijentica na ovaj se korak odlučuje zbog činjenice da im je prvo seksualno iskustvo bilo loše.
Ovaj stručnjak posebno pamti jedan slučaj. U njegovu ordinaciju stigla je djevojka kako bi uradila himenoplastiku. Ali treći put za redom.
“Sjećam se kad je došla prvi put. Bila je uplašena i kazala kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji. Drugi put je opet došla. Kada se treći put pojavila, operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava. Od tada kod mene važi pravilo: Svaki treći put je džabe! ”, priča Berberović.
Berberović ističe da je cijena ponovnog vraćanja nevinosti prilagođena našim standardima.
˝ Cijena himenoplastike je 1400 KM, a ukoliko se dama ponovno odluči počastiti ovim zahvatom drugi put je cijena 50% jeftinija. Kao što maloprije rekoh treći put je gratis˝- priča Berberović.
Na pitanje može li se ˝provaliti˝ da je neka djevojka radila himenoplastiku dr. Berberović se slatko nasmijao i rekao: ˝ Ja mogu, ali vam garantiram da nijedan drugi muškarac ne može osjetiti niti znati da himen nije pravi˝-zaključuje Berberović.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 06 tra 2014, 08:58 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Obzirom da muški rod u većini slučajeva zivotni vijek dijeli na : Djetinjstvo Rani i kasni pubertet od 14-44 godine Predklimaks i klimaks najbolje bi dakle toj većini bilo osobito ovim u srednjoj kategoriji da zene zene dvadesetak godina starije od sebe. Zašto? Pa one su većinom prošle faze puberteta sa potomstvom, te se mogu uspješno nositi sa svim što pogadja tu dobnu skupinu. Mislim, nevinost kao i Lj / S su precijenjeni. Bitno se osjećati sigurnim, zaštićenim i da zenska osoba ( s kojom si ) ima puno razumijevanje za tvoje trenutne i buduće hirove. Zato znate kome ćete se valjda u budućnosti pod suknju sakriti!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 06 tra 2014, 09:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: S su precijenjeni. To i je tvoj problem. S je za žene must have. Inače...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 06 tra 2014, 10:34 |
|
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: S su precijenjeni. To i je tvoj problem. S je za žene must have. Inače... http://m.youtube.com/watch?v=Y_SOQtw-9UMBaš mi je drago da imam svog ličnog psihologa
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 06 tra 2014, 14:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mislim, nevinost kao i Lj / S su precijenjeni. Bitno se osjećati sigurnim, zaštićenim i da zenska osoba ( s kojom si ) ima puno razumijevanje za tvoje trenutne i buduće hirove. Začudo, slažem se!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 06 tra 2014, 14:57 |
|
|
Uz dodatak da to znači da nema ni s od s?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 06 tra 2014, 15:23 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
doc je napisao/la: Uz dodatak da to znači da nema ni s od s? Ako je nešto samo po sebi precijenjeno, ne znači da toga nema ili ne treba biti, posebno ako se radi o fiziološkoj potrebi gotovo svih jedinki. Ako sam dobro shvatio napisano.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 11:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Evo ga, nevinost restaurirana i spremna za uvaliti se kakvom naivcu-dijasporcu: Citat: Dr. Berberović: Vraćam nevinost uspješno, treći put gratis, najviše pacijentica - iz Hercegovine!
U vremenu globalizacije u kojem živimo gotovo da ne postoji nešto što nije izvodljivo i dostupno. Plasiraju se i prodaju najčudnije i najbizarnije robe i usluge. Jedna od takvih koja je zaludjela i našu zemlju je himenoplastika. Ako ne znate što ovaj pojam podrazumijeva, reći ćemo vam prosto da je to ponovno vraćanje nevinosti. Metoda je kažu stručnjaci jednostavna. Iako je za neke i seks tabu tema, čini se da smo kao društvo toliko evoluirali da o himenoplastici sve više govorimo.
Među onima koji u BiH obavljaju, između ostalih, operativne zahvate vraćanja nevinosti, himenoplastiku, je i Centar za plastičnu kirurgiju u Tuzli, koju vodi nadaleko čuveni dr. Zlatko Berberović. Čuven je zbog svoje sposobnosti da uljepša ženu i muškarca, ali još čuveniji zbog metode vraćanja nevinosti dama kako iz BiH, tako i iz dijaspore.
˝Najviše pacijentica imam iz Hercegovine, mada ni ostatak Bosne ne zaostaje. Tu su također dijasporke mahom iz Italije, Austrije i Belgije romskog porijekla kojoj je nevinost potrebna da bi stupila u brak. Kod Roma je to specifično jer ukoliko mlada nije nevina zna se dogoditi i belaj˝- kaže za portal Aura.ba Berberović.
Ističe i da je imao slučajeve da su nevinost htjele vratiti i djevojke žrtve silovanja, koje su na taj način htjele barem djelomično zaboraviti užas koji su preživjele, ali i da je imao i neobičnih zahtjeva poput poklona za Dan zaljubljenih ili godišnjice braka. Međutim najveći broj pacijentica na ovaj se korak odlučuje zbog činjenice da im je prvo seksualno iskustvo bilo loše.
Ovaj stručnjak posebno pamti jedan slučaj. U njegovu ordinaciju stigla je djevojka kako bi uradila himenoplastiku. Ali treći put za redom.
“Sjećam se kad je došla prvi put. Bila je uplašena i kazala kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji. Drugi put je opet došla. Kada se treći put pojavila, operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava. Od tada kod mene važi pravilo: Svaki treći put je džabe! ”, priča Berberović.
Berberović ističe da je cijena ponovnog vraćanja nevinosti prilagođena našim standardima.
˝ Cijena himenoplastike je 1400 KM, a ukoliko se dama ponovno odluči počastiti ovim zahvatom drugi put je cijena 50% jeftinija. Kao što maloprije rekoh treći put je gratis˝- priča Berberović.
Na pitanje može li se ˝provaliti˝ da je neka djevojka radila himenoplastiku dr. Berberović se slatko nasmijao i rekao: ˝ Ja mogu, ali vam garantiram da nijedan drugi muškarac ne može osjetiti niti znati da himen nije pravi˝-zaključuje Berberović. Jel može jeftiniji marketinški trik od ovoga, počev od naslova pa nadalje? Za "samo" 1400 KM-ova? Koje to cure kod nas imaju 1400 KM-ova za takve stvari, jedino ako je neko obiteljsko ulaganje u štopanje ( štopanje -> krpljenje poderanih odjevnih predmeta , većinom se izvodi cik-cak tehnikom)!? p.s. ubaci u naslov teme Hercegovke, žao mi te vidjeti koliko se patiš sa temom
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 11:16 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mislim, nevinost kao i Lj / S su precijenjeni. Bitno se osjećati sigurnim, zaštićenim i da zenska osoba ( s kojom si ) ima puno razumijevanje za tvoje trenutne i buduće hirove. Začudo, slažem se! LJ ne može biti precjenjena samo podcjenjena.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 11:32 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mislim, nevinost kao i Lj / S su precijenjeni. Bitno se osjećati sigurnim, zaštićenim i da zenska osoba ( s kojom si ) ima puno razumijevanje za tvoje trenutne i buduće hirove. Začudo, slažem se! Plus radni staz u kuhinji i umjetnost spravljanja delicija takodje mogu biti jedan od presudnih faktora? Zadaća svake zene je upravo u tome kako muškarcu učiniti zivot što konfornijim. Zar ne?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 11:46 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: LJ ne može biti precjenjena samo podcjenjena. Ovisi što se definira ljubavlju - ako se to odnosi na onu patetično-romantiziranu sliku zajedništva do redukcije slobodnog vremena na odnos s jednom (voljenom) osobom, uz neke popratne večerice i gledanje filmova u zamračenim sobama te srcedrapajuće poruke za neke banalne obljetnice "hodanja" i posvete na koricama svih mogućih knjiga, kao i beskrajno naslikavanje u svim mogućim pozama i na svim mogućim mjestima za fejsbuk i sl., to je za mene djetinjasta ograničenost na jednu osobu u kojoj najčešće jedna strana potpuno gubi svoju individualnost, a druga možda nešto manje. Međutim, ukoliko se ljubav shvati na zreliji način, uz zadržavanje snažne individualističke komponente koja pritom ne ugrožava dubinski osjećaj zajedništva i razumijevanja, spremnosti na određene kompromise te međusobne solidarnosti i komplementarnosti dviju osoba (muškarca i žene), bez potrebe za kontinuiranim opetovanjem verbalnih (proljeva) i fizičkih romantičnih obrazaca ponašanja, to je definitivno podcijenjeno.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 11:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Plus radni staz u kuhinji i umjetnost spravljanja delicija takodje mogu biti jedan od presudnih faktora? Zadaća svake zene je upravo u tome kako muškarcu učiniti zivot što konfornijim. Zar ne? Hehe, naravno! Samo isto tako ima i stvari koje muškarac treba učiti kako bi bio spreman ženi učiniti život lakšim i ispunjenijim, prema specifičnim ženskim željama i potrebama.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 11:58 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Plus radni staz u kuhinji i umjetnost spravljanja delicija takodje mogu biti jedan od presudnih faktora? Zadaća svake zene je upravo u tome kako muškarcu učiniti zivot što konfornijim. Zar ne? Hehe, naravno! Samo isto tako ima i stvari koje muškarac treba učiti kako bi bio spreman ženi učiniti život lakšim i ispunjenijim, prema specifičnim ženskim željama i potrebama. Ograničavanje bacanja prljavih čarapa na dnevnu sobu i kupatilo, ustupanja daljinskog od tV-a na pola sata i sl???? Citat: Ovisi što se definira ljubavlju - ako se to odnosi na onu patetično-romantiziranu sliku zajedništva do redukcije slobodnog vremena na odnos s jednom (voljenom) osobom, uz neke popratne večerice i gledanje filmova u zamračenim sobama te srcedrapajuće poruke za neke banalne obljetnice "hodanja" i posvete na koricama svih mogućih knjiga, kao i beskrajno naslikavanje u svim mogućim pozama i na svim mogućim mjestima za fejsbuk i sl., to je za mene djetinjasta ograničenost na jednu osobu u kojoj najčešće jedna strana potpuno gubi svoju individualnost, a druga možda nešto manje. Zar si sklon emotivnim invalidima od djevojaka?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 11:59 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Začudo, slažem se! LJ ne može biti precjenjena samo podcjenjena. Što je ljubav,nitko ne da niti nudi objašnjenje?
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ograničavanje bacanja prljavih čarapa na dnevnu sobu i kupatilo Pa prljavim čarapama je mjesto u kupatilu, ako je tamo perilica rublja. Eventualno u spavaćoj sobi ako se čarape skidaju prije spavanja. SarajkaDjevojka je napisao/la: ustupanja daljinskog od tV-a na pola sata i sl???? Dva TV uređaja, ako postoje financijski i prostorni uvjeti za to, daleko su elegantnije rješenje. SarajkaDjevojka je napisao/la: Zar si sklon emotivnim invalidima od djevojaka? Maksimalno ih izbjegavam (i muške također), posebno u smislu nekog dubljeg upoznavanja, ali mislim da smo svi okruženi takvima, tj. da suvremeno potrošačko društvo spektakla proizvodi emotivne i mentalne invalide od ljudi - zombije...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:20 |
|
|
Emotivni invalidi su pijavice. Tu se slazem s tobom. Bilo da se radi o partnerima, prijateljima ili članovima uze i šire rodbine. Prve i druge makar mozeš birati na sreću.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:21 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: LJ ne može biti precjenjena samo podcjenjena.
Što je ljubav,nitko ne da niti nudi objašnjenje? ljubav je kad oženiš curu iz naslova i ne pitaš je ništa.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:34 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Što je ljubav,nitko ne da niti nudi objašnjenje? ljubav je kad oženiš curu iz naslova i ne pitaš je ništa. aaa,ja mislio da je to ludost-budaleština
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:41 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: LJ ne može biti precjenjena samo podcjenjena. Ovisi što se definira ljubavlju - ako se to odnosi na onu patetično-romantiziranu sliku zajedništva do redukcije slobodnog vremena na odnos s jednom (voljenom) osobom, uz neke popratne večerice i gledanje filmova u zamračenim sobama te srcedrapajuće poruke za neke banalne obljetnice "hodanja" i posvete na koricama svih mogućih knjiga, kao i beskrajno naslikavanje u svim mogućim pozama i na svim mogućim mjestima za fejsbuk i sl., to je za mene djetinjasta ograničenost na jednu osobu u kojoj najčešće jedna strana potpuno gubi svoju individualnost, a druga možda nešto manje. Ovo je poza nije ljubav, pozeri.. bljak Pessimus dux je napisao/la: Međutim, ukoliko se ljubav shvati na zreliji način, uz zadržavanje snažne individualističke komponente koja pritom ne ugrožava dubinski osjećaj zajedništva i razumijevanja, spremnosti na određene kompromise te međusobne solidarnosti i komplementarnosti dviju osoba (muškarca i žene), bez potrebe za kontinuiranim opetovanjem verbalnih (proljeva) i fizičkih romantičnih obrazaca ponašanja, to je definitivno podcijenjeno. [/quote] boldano
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:42 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: LJ ne može biti precjenjena samo podcjenjena.
Što je ljubav,nitko ne da niti nudi objašnjenje? Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (I. Korinćanima 1
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:49 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Što je ljubav,nitko ne da niti nudi objašnjenje? Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (I. Korinćanima 1 Onda,nadrljali smo...slabo toga ima...
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (I. Korinćanima 1 Onda,nadrljali smo...slabo toga ima... Nismo savršeni,
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: "Poštena" cura preko koje je prešlo pola grada Postano: 07 tra 2014, 12:53 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ljubav je kad oženiš curu iz naslova i ne pitaš je ništa. aaa,ja mislio da je to ludost-budaleština neeeee, budaleština je kad ona tebe ništa ne pita.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|