|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: 2012. Postano: 21 pro 2012, 00:17 |
|
|
Dakle kao što i samo pitanje kaže.. Koji je forumaš odnosno forumašica obilježio ovu godinu.. Koji su vam se postovi urezali u sjećanje? Napose mislim na nove forumaše koji su tu od ove godine no možete i za nekog starijeg glasati. Imate pravo dati svoj glas trojici forumaša. Dragi moderatori nezamjerite što niste na popisu vi ste nam najdraži _:zubati Ako sam koga drugog izostavio neka ne zamjeri nije namjerno. Dakle moji glasovi idu Metemmi- iako smo se znali i zakrvit sjajan je forumaš više manje i super poznaje prilike u Srbiji, Srpskoj i šire. Dosta je načitan i o drugim stvarima i temeljit u odgovorima. Sokoli je moj broj dva. Prvi forumaš Albanac i iako je u početku imao malo poteškoća u komunikaciji uspio je to srediti i iznosi nam na sebi svojstven i zanimljiv način priču o Albancima i Albanske teme iz svog (albanskog kuta) Treći izbor pao bi na nekog od prekaljenih forumaša. Ipak glasam za doca. Sjajan forumaš više se aktivirao ove godine bio je vrelo znanja i informacija u predsjedničkoj kampanji (SAD) i uistinu je načitan i kvalitetno i jasno iznosi svoje stavove. Tako da treći glas ide njemu. Dvoumio sam se između Cehe i doca. Ceha kartama i temeljitošću rastura, tu su i Zlatko i BBC. dudu je malo stao (biće da aktivnije radi na poklapanju ) no ima suepr postova i dalje, Novi Zer, Bobo isto uvijek dobri. SDB fantastičan analitičar. Dzoni je imao odličnih postova nemogu mu odreć, pokušao je i oko Oluje iako na kriv način ali dobro za trud i hrabrost . joe enter, daxt, kovach i sokoli su me najviše znali nasmijat i imat neke duhovite upadice uz BBC-a naravno :) Jagnje i njegov brat vojvoda Zadar su bili vrlo aktivni uz to što su poklapali hrvatska sela oko zadra stigli su i ovdje napisat dosta kvalitetnih postova Da vas ne imenujem poimence svi ste na neki način ostavili traga u ovoj godini.. Nadajmo se da će sljedeća biti (još) bolja P.S. ilirka je definitivno forumašica broj jedan bar ako se mene pita a Vlado bi odnio nagradu za fair play
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 00:46 |
|
|
Kolko smo ih mogli odabrati, ja sam samo jednog, mislim da sam se zeznuo
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 00:50 |
|
|
Ma nisam htio nikog izostavit(a na kraju jesam jel 35 je maximum ). Zaboravih spomenut tebe i Svinju. Ko da ste braća nekako ste mi slični da tako kažem no super ste forumaši obojica dosta načitani i široko obrazovani
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 01:03 |
|
|
Lista gde ima raznih kurajbera a nema mog drugara Jagnjeta je besmislena...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 01:05 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ma nisam htio nikog izostavit(a na kraju jesam jel 35 je maximum ). Zaboravih spomenut tebe i Svinju. Ko da ste braća nekako ste mi slični da tako kažem no super ste forumaši obojica dosta načitani i široko obrazovani Oboje smo tu Slažem se s tobom, on je malo ljeviji ekonomski, ja sam malo popustljiviji prema Srbima, ali kad se sve zbroji i oduzme ideološki smo tu negdje...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 01:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
O Boze, zar opet. A Ibar svaka casto na silnim imenima. Kako je on to poredao jos po abecedi.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 01:24 |
|
|
Samo jednog zaboravio, dobar si BBC i sayuri su po meni obilježili ovu godinu, jer Sayuri je nova forumasica koja je dala dodadtnu dimenziju forumu, a BBC je u mnogim trenucima bio glavno gorivo foruma...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 01:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Slazem se za Sayuri i BBC-a.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 02:40 |
|
|
Ispričavam se Vrilu jer nije na popisu. Zaviša nam se evo vratio :) Njih dvojica su isto odlični forumaši iako rjeđe pišu. Fali i daxt no kažem jednostavno nisu svi fizički stali u 35 Nema na čemu Aztec :) samo previše je nula dajte malo popunite
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 02:42 |
|
|
a tu je i odbjegla nevjesta ovaj forumašica gospođa Putina ovaj SarajkaDjevojka znana i kao emt Zatim Irma, Tulkas i neki koji nas rjeđe posjećuju. Nebula te Hamza Yusuf s kojim smo ok počeli al je BBC malo prerezo Osobno mi je žao što mu nisam stigao odgovorit na sve što sam htio. Sve u svemu dobra godina još ovi bošnjini tj.jackovi uradci da se smijemo malo a imao je i uleta na forum ove godine A i nemogu zaboravit legendu TG-BBB kad je napiso nek idan kako se cijeli forum uzbudio jel je došla Šehi ponovno a najviše BBC Koji car
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 02:43 |
|
|
Glasovao sam za Jozu, Sayuri i Volvoksa. Ima i drugih kvalitetnih forumaša, ali u zadnje vrijeme nisu toliko aktivni.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 03:13 |
|
|
Moji glasovi su otišli za: Dudua, car poklapanja , iako u zadnje vrijeme više po forum.hr-u nego ovdje, no Zadra, izrazito britki odgovori, i jako dobar info. Zadnji glas ide MRSHi, između njega i Novog Seera(isto sjajan izvor informacija) su presudile nove karte i planovi za uspostavu/proširenje hrvatske općine na zapad Maglaja. Svaka čast dečki
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 21 pro 2012, 03:58 |
|
|
Kako volim izbore za miss ovoga, onoga pa i foruma.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 22 pro 2012, 18:18 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7430 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ja sam bio džentlmen ,pa sam glasovao za dame. Iako njih dvije imaju ,čini mi se,poprilično nespojiva politička stajališta,jedna je dobila glas kao generacija,a druga jer je po pisanju vrlo slična meni,ali u ženskom obliku,naravno. K tomu je i 10+ u odnosu na mene,tako da je i to bilo vrlo važan faktor.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 22 pro 2012, 22:57 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Sad ću i ja otvoriti anketu da biramo najbolju forumsku anketu Šta ja znam...pratim lagane teme, pa i ne znam ko najviše pridonosi forumu. Da je ovo ozbiljna anketa za odabir forumaša godine ne bih ni glasala, a ovako ću glasati za one koji su meni dali glas.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 22 pro 2012, 22:59 |
|
|
Zašto mene nema na listi?
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 22 pro 2012, 23:03 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A vidi ja prva Hajte molim vas. Na osnovu postova u dojnjem dijelu foruma? hinterland je napisao/la: Zašto mene nema na listi? Tebe nema ni na spisku opičenih, a pobjeda bi bila zagarantovana. Ovako moram glasati za Pola.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 22 pro 2012, 23:06 |
|
|
Glasovo sam za Sayuri, BBC i Leba.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 25 pro 2012, 00:57 |
|
|
Ispričavam se hint jednostavno te se nisam sjetio a i nije moglo preko 35 ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 25 pro 2012, 01:01 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Aztec je napisao/la: Kako je on to poredao jos po abecedi. Potrudio se momak .
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 25 pro 2012, 01:23 |
|
|
My points go to... 1. Joe Enter 2. Pol Gasol 3. BBC
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: 2012. Postano: 25 pro 2012, 01:32 |
|
|
Ibar je napisao/la: Dakle kao što i samo pitanje kaže.. Koji je forumaš odnosno forumašica obilježio ovu godinu.. Koji su vam se postovi urezali u sjećanje? Napose mislim na nove forumaše koji su tu od ove godine no možete i za nekog starijeg glasati. Imate pravo dati svoj glas trojici forumaša. Dragi moderatori nezamjerite što niste na popisu vi ste nam najdraži _:zubati Ako sam koga drugog izostavio neka ne zamjeri nije namjerno. Dakle moji glasovi idu Metemmi- iako smo se znali i zakrvit sjajan je forumaš više manje i super poznaje prilike u Srbiji, Srpskoj i šire. Dosta je načitan i o drugim stvarima i temeljit u odgovorima. Sokoli je moj broj dva. Prvi forumaš Albanac i iako je u početku imao malo poteškoća u komunikaciji uspio je to srediti i iznosi nam na sebi svojstven i zanimljiv način priču o Albancima i Albanske teme iz svog (albanskog kuta) Treći izbor pao bi na nekog od prekaljenih forumaša. Ipak glasam za doca. Sjajan forumaš više se aktivirao ove godine bio je vrelo znanja i informacija u predsjedničkoj kampanji (SAD) i uistinu je načitan i kvalitetno i jasno iznosi svoje stavove. Tako da treći glas ide njemu. Dvoumio sam se između Cehe i doca. Ceha kartama i temeljitošću rastura, tu su i Zlatko i BBC. dudu je malo stao (biće da aktivnije radi na poklapanju ) no ima suepr postova i dalje, Novi Zer, Bobo isto uvijek dobri. SDB fantastičan analitičar. Dzoni je imao odličnih postova nemogu mu odreć, pokušao je i oko Oluje iako na kriv način ali dobro za trud i hrabrost . joe enter, daxt, kovach i sokoli su me najviše znali nasmijat i imat neke duhovite upadice uz BBC-a naravno :) Jagnje i njegov brat vojvoda Zadar su bili vrlo aktivni uz to što su poklapali hrvatska sela oko zadra stigli su i ovdje napisat dosta kvalitetnih postova Da vas ne imenujem poimence svi ste na neki način ostavili traga u ovoj godini.. Nadajmo se da će sljedeća biti (još) bolja P.S. ilirka je definitivno forumašica broj jedan bar ako se mene pita a Vlado bi odnio nagradu za fair play Vladek je fenomen, mislin da je sto se tice stavova jedan od, ako ne najljuci Srbek tu na forumu, samo sto covik zna sto je red, pa drzi za sebe. Vladek.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|