HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 sij 2025, 20:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33866 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 1355  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 03 sij 2013, 21:10 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Tek će da nam sviće. :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 21:21 

Utvaram si da gđici. Milošević treba dati šansu. :zubati

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 21:34 

SDB je napisao/la:

Na prvi pogled lepa curica, osmeh je glavni adut...

Al glupa je ko 3 qrca, problem sklapanja malo duzih recenica je imanentan...

Usla u Farmu da napravio haos bivsem decku koji je tu dosao sa devojkom, inace harmonikas i pevac na pinku...usput klimala glavom Milosu Bojanicu koji je ljudsko dno koje hoda...

Toliko mi je gadna znajuci kakva je, da fizicki izgled pada u treci plan...

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 21:44 

DzoniBG je napisao/la:
SDB je napisao/la:

Na prvi pogled lepa curica, osmeh je glavni adut...

Al glupa je ko 3 qrca, problem sklapanja malo duzih recenica je imanentan...

Usla u Farmu da napravio haos bivsem decku koji je tu dosao sa devojkom, inace harmonikas i pevac na pinku...usput klimala glavom Milosu Bojanicu koji je ljudsko dno koje hoda...

Toliko mi je gadna znajuci kakva je, da fizicki izgled pada u treci plan...

Hebga, teško naći spoj... :neznam

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 21:52 

SDB je napisao/la:
Hebga, teško naći spoj... :neznam

Kod nje je bas drasticna razlika izmedju izgleda i pameti...najgora kombinacija...

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 22:08 

Jedino što tješi je da ovi genijalni SNS kadrovi ne mogu da budu gori od prošlih...

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 22:12 

Al' mi je to uteha u p.m.

I OK, već sam video, a mislim i pisao o tome kakvo glupavo, kriminalno, smeće stavljaju na lokalu, ali sam se bar nadao da će uspeti da skupe 5-6 koliko toliko pristojnih direktora. Izgleda da je zaliha koliko-toliko obrazovanih kadrova presušila posle tri-četiri ministarska mesta. Još se svi čudili što je Vučić pred formiranje vlade imao juriš na DS, SRS itd članove sa diplomom i nekim radnim iskustvom.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 22:16 

Inače, zanimljiv je taj proces, i u RS i u RS2... kao da je neko sistematski zbrisao ili protjerao elitu, te spriječio stvarnje nove vladavinom kojekakvih diplomaca privatnih fakulteta... jebeš mu mater, da nisu mogli naći bar nekog ko je završio državni fakultet...

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 22:20 

Metemma je napisao/la:
Inače, zanimljiv je taj proces, i u RS i u RS2... kao da je neko sistematski zbrisao ili protjerao elitu, te spriječio stvarnje nove vladavinom kojekakvih diplomaca privatnih fakulteta... jebeš mu mater, da nisu mogli naći bar nekog ko je završio državni fakultet...

Hm, kao da jeste... :zubati

Ima ljudi. Stvarno ima. Ali posle određenog vremena odustanu od pokušavanja da nađu mesto u skladu sa obrazovanjem i sposobnostima i odu napolje.

I onda se neko čudi što je država u raspadu kad su ministarstva koja ZAHTEVAJU ljude sa diplomom i iskustvom vođena od strane dva izlapela, pijana matora jarca i puna raznoraznih estradnih i drugih menadžera koji su sa 50 godina "završili" neki "fakultet". Megatrendovci su za ove doktori nauka.

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 22:22 

Ja se ne čudim što su ministarstva u raspadu, ja se pitam da li im je neko zabranio da traže ljude sa iskustvom i školom... jebeš mu mater, valjda u toj Kolubari ima neki inžinjer ili nešto slično... znam recimo kako su u RS tako uništavane firme da bi ih kupio lokalni piljar blizak partiji na vlasti i u njima gajio pečurke, ali ovi kao da uništavaju državu da bi je neko kupio za tepsiju ribe...

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 22:26 

Prošla su vremena iz mog potpisa, kad je srpska elita harala Sorbonnom. :D

Vrh

PostPostano: 03 sij 2013, 22:28 

Metemma je napisao/la:
Ja se ne čudim što su ministarstva u raspadu, ja se pitam da li im je neko zabranio da traže ljude sa iskustvom i školom... jebeš mu mater, valjda u toj Kolubari ima neki inžinjer ili nešto slično... znam recimo kako su u RS tako uništavane firme da bi ih kupio lokalni piljar blizak partiji na vlasti i u njima gajio pečurke, ali ovi kao da uništavaju državu da bi je neko kupio za tepsiju ribe...

Pa naravno da im je zabranio. Inače ne bi postavili X ovakvih direktora dan-dva pre nego što novi zakon stupi na snagu. Da raspišu konkurs, garantujem da bi se u Kolubari, EPSu, ŽS itd javile gomile ljudi sa odgovarajućim kvalifikacijama... Naravno, ne vidim kako bi ih izabrali, ali to je druga priča. Nije da nema, nije da ne može, nego se đubrad smišljeno izdrkavaju nad narodom i državom.

Još jedna stvar koja je zanimljiva, a koju primećujem kod 80% ljudi koji su "završavali" pomenute "fakultete"... Ne mož' ni uz najbolje napore saznati gde, kad i šta su tačno studirali. Pa to je ovo, to je ono, menadžer ovakav ili onakav, studirao u izdvojenom odeljenju, vanredno, preko reda, na fakultetu koji svake godine promeni naziv i sedište. :zubati

Čovek koji nema šta da krije i koji se ponosi svojim profesionalnim dostignućima na sva ta pitanja može odgovoriti u par rečenica.

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 02:46 

Imao je Šešelj i par dobrih naslova. Npr.

Citat:
Mafijaška pudlica Nebojša Čović

Citat:
Lažljiva haška ******** Džefri Najs

Citat:
Krvave ručerde Madlen Olbrajt

Citat:
Politički ortakluk Kurve Del Ponte i Kurve Del Koštunice

Onda nekoliko skoro pa poetskih:

Citat:
Rimska kurija večito žedna srpske krvi

Citat:
Smežurano kengurovo mudo Kevin Parker

Citat:
Narogušeno škotsko *** Jan Bonomi

I neke, potpuno promašene:

Citat:
Marksistički koncept naoružanog naroda

Citat:
Propali puč Tomislava Nikolića

Zapravo, sam spisak dela se isplati pročitati. :zubati

Ma idi znaš gdje. =))

Ja si fino napravio čaj s medom i rumom prije spavanja. Sad nit imam čaja, a i majcu moram mjenjat. :D

Kad ste već navalili po Beogradu da ja stanem u obranu bivše prijestolnice zajedničke nam države.

Sa istog linka povezana vijest.

SM orgije: U brata blizanca nožem zbog devojke

ZAGREB- Kriminalistička policija u Zagrebu završila je istragu svirepog ubistva Vedrana Tomasa koji je ubijen u svom stanu u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu za Novu godinu 1. januara u 4.30 sati, a za ubistvo je osumnjičen njegov brat blizanac Miroslav Tomas (31).

Motiv ubistva još uvek nije utvrđen, a za vreme ubistva u stanu se nalazila i devojka pod imenom Dolores (23) koja se prema nezvaničnim izvorima bavila prostitucijom, a neki hrvatski mediji pišu da je ona tokom uviđaja policajcima rekla da je rođena u Vršcu, ali to niko nije mogoa potvrditi iz policije.

Hrvatski mediji tvrde da se ključ ubistva nalazi u bizarnom odnosu blizanaca i Vedranove devojke Dolores koja je živela zajedno sa braćom.

Navodno su blizanci i Dolores znali da organizuju sado-mazo orgije, a te seanse su snimali, u kojima su učestvovale i druge devojke, među njima i Miroslavova bivša devojka, koja se posle raskida sa njim odselila iz stana.

Dolores je policiji priznala sado mazo igre, a na novogodišnjoj zabavi bilo je mnogo alkohola i narkotika. Navodno braća su se u jednom trenutku posvađali, a Miroslav je zamahnuo nožem i ubo brata blizanca Vedrana u srce.

Dolores koja se nalazila u susednoj sobi kada je videla ubijenog Vedrana počela je da viče na Miroslava da zove Hitnu pomoć, a kako on nije reagovao zapretila mu je pištoljem i pucala u fotelju, posle čega je on tek pozvao pomoć.

Policija je za vreme uviđaja uočila da je fotelja bila pomerena, a nož je nađen ispred zgrade, jer ga je navodno Miroslav bacio kroz prozor stan u vlasništu oca blizanaca jednog od direktora Hrvatskih železnica.

http://www.kurir-info.rs/sm-orgije-u-br ... nak-587607

Dolores iz Vršca i Miroslav. Ubo brata u srce, a ona mu zaprijetila s pištoljem i pucala u fotelju. =))

Ja ne mogu više ovo ozbiljno shvatiti koliko sam otupio. Šta možeš nego se nasmijati.

Sad možete o tome kako smo mi u Zagrebu nastrani ali su nam barem novogodišnja ubojstva zanimljivija od beogradskih. A zlatna hrvatska mladež u Beograd na novu. Party je u Zagrebu. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 02:55 

Smezurano kengurovo mudo Kevin Parker :w00t =))

Bilo sta posle toga reci je promaseno :klanjam

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 03:00 

Oni nama prešute boleštine, a ti se još dođeš pohvaliti na srpsku temu , doc, doc :nono :zubati

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 03:05 

Saša Mirković

slika

Visoko obrazovan kadar. Diplomirani pravnik. Danas je saznao da će biti pomoćnik ministra saobraćaja za puteve i bezbednost saobraćaja. Iskustvo stekao kao menadžer mnogim estradnim zvezdama, vlasnik lokalnih televizija i kum lokalnih funkcionera. Ostaje žal što ovaj vrhunski stručnjak nije postavljen za direktora Civilnog direktorata za vazduhoplovstvo, kao što je najavljivano.

U prvi mah mi se učinilo da na slici piše "pomoćnik ministra saobraćaja i estrade" =)) =))

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 03:08 

Pomislio sam u duhu dobrosusjedske suradnje da se odobrimo međusobno zabavama jupekovske mladeži. Mentalni drugovi u Beogradu valjda imaju slične žurke. Moraš pratiti tendove. Nisi valjda zadrti ognjištar. Bože sačuvaj. :D

A zapravo sam intimno toliko ufuran u našu superiornost da mogu lakoćom da dijelim ovakve stvari na temi. :D

Da potvrdim Džonijeve najgore strahove. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 08:48 

volvoks je napisao/la:
Oni nama prešute boleštine, a ti se još dođeš pohvaliti na srpsku temu , doc, doc :nono :zubati

Moraš shvatiti Srbe, ako ti ne saznaš da i među nama ima boleština, možemo sebe da smatramo savršenim bezgrešnim narodom :wacko

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 14:06 

Metemma je napisao/la:
volvoks je napisao/la:

Moraš shvatiti Srbe, ako ti ne saznaš da i među nama ima boleština, možemo sebe da smatramo savršenim bezgrešnim narodom :wacko

Znam ja da je tako :zubati
Vi ste većinom normalni, ponekad izbije taj refleks, ali to je prirodno...

S druge strane, na forumu MyCityMilitary isjeti se da su ove Dobričine riječi točne...
Citat:
“Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” 

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 14:23 

Kakva poetska misao. :zubati

Meanwhile, somewhere in Mordor...

Citat:
U saopštenju Pres službe predsednika Srbije navodi se da je Nikolić 28. decembra 2012. podneo zahtev misiji Euleks u Prištini da 7. januara 2013. u Gračanici prisustvuje Božićnoj liturgiji.

"S obzirom da još nije stigao odgovor na zahtev, sasvim je očigledno da Euleks nije statusno neutralna misija i nije u stanju da osigura bezbednost bilo koga, pa ni predsednika Srbije na Kosovu i Metohiji, čime se obesmišljava postojanje te institucije na teritoriji Pokrajine", piše u saopštenju.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, kako se navodi, očekuje da se u nastavku pregovora Beograda i Prištine obezbedi primena medjunarodnih propisa i Rezolucije 1244 UN, a pre svega da se omogući bezbednost svih gradjana koji borave na teritoriji Kosova i Metohije, bez obzira na nacionalnu pripadnost.

"Ograničenja slobode kretanja predstavljaju grubu povredu osnovnih ljudskih prava definisanih u Povelji UN i neprihvatljiva su sa aspekta civilizacijskih vrednosti za koje se i Evropska unija zalaže", piše u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.

:zubati

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 14:45 

Kaj Nikolić želi u pisjet Kosovu, ili bi htio posjetiti srpske enklave pa mu ne garantiraju sigurnost?

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 14:55 

volvoks je napisao/la:
Citat:
“Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” 

:kava

Dobrica briljira sa ovim pasusom...jos samo neko da shvati da je to knjizevnost, da se u knjigama ne pise testament...al mnogo je to traziti od onih koji ovaj citat besomucno guraju po netu u svakoj prilici.

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 14:57 

DzoniBG je napisao/la:
volvoks je napisao/la:

:kava

Dobrica briljira sa ovim pasusom...jos samo neko da shvati da je to knjizevnost, da se u knjigama ne pise testament...al mnogo je to traziti od onih koji ovaj citat besomucno guraju po netu u svakoj prilici.

Znam da je ovo klišej i da sam se ovime svrstao u redove turbo Bošnjaka koji to stalno pišu, ali kad je jednostavno odlično, ali ipak i malo istinito :D

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 17:13 

Inače, u pitanju je ministar koji se zalaže da se eksploatiše nikl i uljni škriljci. Zaštita životne sredine na prvom mestu. Pa će sve to onda da se transportuje kanalom Dunav-Morava-Vardar. :sega

Inače čovek ima doktorat. Ako se pitate kako je tako neadekvatno obrazovan uspeo da se probije pored prestižnog Megatrend, Union i Educons kadra... odgovor leži u tome što mu je ćerka udata za sina našeg vrlog predsednika.

Vrh

PostPostano: 04 sij 2013, 17:22 

Inače, u pitanju je ministar koji se zalaže da se eksploatiše nikl i uljni škriljci. Zaštita životne sredine na prvom mestu. Pa će sve to onda da se transportuje kanalom Dunav-Morava-Vardar. :sega

Inače čovek ima doktorat. Ako se pitate kako je tako neadekvatno obrazovan uspeo da se probije pored prestižnog Megatrend, Union i Educons kadra... odgovor leži u tome što mu je ćerka udata za sina našeg vrlog predsednika.

Koliku površinu pokrivaju ti uljnji škriljci??
Baš sam nedavno gledao na NatGeo o eksploataciji škriljaca, strašno na što liče hektari i hektari te zemlje...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33866 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 1355  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: