|
|
Stranica: 2/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 13:56 |
|
|
Treba napomenuti da se ovdje zajebava, ali na forumu.hr nije ni izbliza toliko loš... Ako gledamo iz tog kuta, zapravo je i korisniji nego Doc, Zadar, DS5 ili ja 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:04 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1703 Lokacija: ...................
|
|
Očito je da doc želi eliminirat hinta zbog njegove tamnije puti
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Možete pozvati i one sa klix. Bolje da lupetaju ovdje gdje su informirani nego na klix forumu. Ne, nego je bolje imati sve internetske Muslimane ovdje nego na recimo forum.hr.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Furaš se bezveze. Primarno pitanje je da li Hinter laže o Hrvatima, širi velikobošnjačku propagandu i da li mu to omogućavaju vlasnici foruma. So simple.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Furaš se bezveze. Primarno pitanje je da li Hinter laže o Hrvatima, širi velikobošnjačku propagandu i da li mu to omogućavaju vlasnici foruma. So simple. A primarni odgovor je da ne širi ništa jer ovdje nitko ne pada na tu propagandu, za razliku od foruma u Hrvatskoj.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:17 |
|
|
|
OK, tvoj forum ti određuješ. Imaš ovdje Hrvate na temi koji se izjasnili, pa biraj stranu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: Možete pozvati i one sa klix. Bolje da lupetaju ovdje gdje su informirani nego na klix forumu. Ne, nego je bolje imati sve internetske Muslimane ovdje nego na recimo forum.hr. To je već dobar razlog. Već sam mislio da ga puštate jer je forum malo zamro. A da mu ograničite pisanje na chat? Ondje neka uveseljava narod. Mene je iziritiralo što često pri raspravi neke teme poput padobranca uleti sa izjavom koja je općenita i ne odnosi se na specifičnu raspravu, a ta izjava često ima deklaratorni sadržaj i ne može se protumačiti drugačije nego kao pokušaj gušenja rasprave, skretanja ili provokacije. A opet se čini predobro upućen da to ne bi radio namjerno.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:22 |
|
|
BBC je napisao/la: OK, tvoj forum ti određuješ. Imaš ovdje Hrvate na temi koji se izjasnili, pa biraj stranu. Biram stranu velikomuslimana i njihovih fanova iz Hrvatske. U mad? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:23 |
|
|
|
Mislim da ishod nije teško prognozirati. On će vidjeti da ga Ministar voli (klkova radi, razlog nebitan) i još više pojačati svoje.
I onda imaš Denis Latin situaciju, sve sa rukavicama Hrvate ovog foruma etiketira kao ustaše, HVO kao ustašku organizaciju i slično. Vlasnici i voditelji ovog foruma su sve osim mudri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: OK, tvoj forum ti određuješ. Imaš ovdje Hrvate na temi koji se izjasnili, pa biraj stranu. Biram stranu velikomuslimana i njihovih fanova iz Hrvatske. U mad?  Zajebavaj se ti. Hinterovo ostaje na vrhu Google listanja, i ti mu takvu propagandu plaćaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:24 |
|
|
doc je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne, nego je bolje imati sve internetske Muslimane ovdje nego na recimo forum.hr.
To je već dobar razlog. Već sam mislio da ga puštate jer je forum malo zamro. A da mu ograničite pisanje na chat? Ondje neka uveseljava narod. Mene je iziritiralo što često pri raspravi neke teme poput padobranca uleti sa izjavom koja je općenita i ne odnosi se na specifičnu raspravu, a ta izjava često ima deklaratorni sadržaj i ne može se protumačiti drugačije nego kao pokušaj gušenja rasprave, skretanja ili provokacije. A opet se čini predobro upućen da to ne bi radio namjerno. Vjerojatno se vidi u ulozi vražjeg advokata te želi biti mikrofon za nekakav muslimanski mainstream. Ove njegove izjave nisu trolanje, nego 100% stav u Sarajevu i određenim krugovima u RH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:25 |
|
|
BBc, kaj je najgore lik je ustašoid, a glumi da voli Tita samo da tebe isprovocira... Aj idem sad na kavu na Trg Maršala Tita 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 14:27 |
|
|
volvoks je napisao/la: BBc, kaj je najgore lik je ustašoid, a glumi da voli Tita samo da tebe isprovocira... Aj idem sad na kavu na Trg Maršala Tita  Hajde brani ga još malo. Obojica ste lizači bošnjačkih guzica. Orgijanje dok Ministar plaća piće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:06 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC, da malo smiriš dozivljaj ? Mozda u BiH nije zakonski reguliran zakon o govoru mrznje, vjerske i nacionalne netrepeljivosti no u AT jeste.Ako ne ulaziš preko Proxy-a, vrlo lako bi Ti mogli locirati Ip adresu  A i tebe.Budi fini, dobar i plemenit momak..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC, da malo smiriš dozivljaj ? Mozda u BiH nije zakonski reguliran zakon o govoru mrznje, vjerske i nacionalne netrepeljivosti no u AT jeste.Ako ne ulaziš preko Proxy-a, vrlo lako bi Ti mogli locirati Ip adresu  A i tebe.Budi fini, dobar i plemenit momak.. Dobronamjeran "savjet" koji se ne odbija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC, da malo smiriš dozivljaj ? Mozda u BiH nije zakonski reguliran zakon o govoru mrznje, vjerske i nacionalne netrepeljivosti no u AT jeste.Ako ne ulaziš preko Proxy-a, vrlo lako bi Ti mogli locirati Ip adresu  A i tebe.Budi fini, dobar i plemenit momak.. Moram to upitati ove Austrijance koji stalno seru protiv muslimana i islama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:12 |
|
|
|
Mislim da će svi ovi problemi nestati uspostavom Herceg-Bosne, odlaskom Komšića u mirovinu i slično. Pa eto Bošnjaci, potrudite se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:14 |
|
|
Dobar je BBC.Sigurno ručak mu bio neki narezak.Sanja pitu i sarmu  Neće on više biti nerovozan. Je li BBC ?:) Mozda i seru Austrijanci no kulturno.Ti kad pobijesniš, brnjicu Ti moram nabavljati.Budi fin.Ajde..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dobar je BBC.Sigurno ručak mu bio neki narezak.Sanja pitu i sarmu  Neće on više biti nerovozan. Je li BBC ?:) Mozda i seru Austrijanci no kulturno.Ti kad pobijesniš, brnjicu Ti moram nabavljati.Budi fin.Ajde.. Pa nisam vam ja kriv što ste kolektivno poblesali. Bira se naj Bošnjak na anketi vi umjesto Nebule, tebe i Lebowskog izaberete Ljiljana. Samo nek se dušmaninu pravi zlo, zar ne ? Treba vas mlatiti sve dok katarzu ne doživite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:22 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Očito je da doc želi eliminirat hinta zbog njegove tamnije puti da, to je i meni prvo palo na pamet. teška šovinjara taj doc.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:24 |
|
|
Nisam ja čistokrvna Bošnjakinja.Neće ljudi da rizikuju, moraš ih shvatiti  Da ne predjem na " drugu stranu "
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:25 |
|
|
|
Sve će to biti u redu. Kad sva 3 naroda budu zadovoljni i sretni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:34 |
|
|
Pantagana je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: Očito je da doc želi eliminirat hinta zbog njegove tamnije puti da, to je i meni prvo palo na pamet. teška šovinjara taj doc. A sad on topic. h. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 15:58 |
|
|
|
Za početak banirajte džonija koji uništava ovaj forum svojim ciganlukom.
Ajmo dalje
hint
Nek piše šta hoće veliča kog hoće njegova stvar (dok god to neprelazi granice zdravog ukusa).
No u trolanju je problem. Ako promijeni 6 mišljenja u 5 minuta ili ako baca neke čudne postove koji ˝usporavaju˝ il na neki način uništavaju temu treba reagirati.
Ima ih još tu i džo nekad zafrkava i poneki forumaši na nekim temama, treba tu reda malo jedna opomenica za početak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 27 sij 2013, 17:21 |
|
|
Citat: Bura se ne predstavlja lažno. štali je ako se more znat? svaki mu je komentar izrugivanje i podsmijeh upućen HercegBosni zašto mu se povlađuje toliko? čime li te ucjenjuje? šta se tiče hintera, zaslužio se trajni ban prema nekim informacijama koje posjedujem momak je utekao iz ludare na Rabu, stoga me nečudi nijedan njegov upis
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|