|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 148 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Labi
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 26 stu 2009, 17:09 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 11:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
snezana mk je napisao/la: Čija izdaja se ne oprašta,koja predaja bi vas pogodila najviše? partnera roditelja prijatelja Roditelja Dame,dali bi ste izabrali momka koji ima: -iskernost -ljepotu -pare
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 26 stu 2009, 18:37 |
|
|
Labi je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Čija izdaja se ne oprašta,koja predaja bi vas pogodila najviše? partnera roditelja prijatelja Roditelja Dame,dali bi ste izabrali momka koji ima: -iskernost -ljepotu -pare zanimljivo pitanje Labi, no ja se nemogu odlučiti između ljepote i iskrenosti ali ajde biram iskrenost. da li ste zlopamtilo?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 26 stu 2009, 22:41 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Labi je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Čija izdaja se ne oprašta,koja predaja bi vas pogodila najviše? partnera roditelja prijatelja Roditelja Dame,dali bi ste izabrali momka koji ima: -iskernost -ljepotu - pareSiguran sam da nijedna forumašica neće reći ovo boldano. A još sam više siguran da je to jako daleko od stvarnog stanja stvari.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 26 stu 2009, 22:51 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Labi je napisao/la: Roditelja
Dame,dali bi ste izabrali momka koji ima:
-iskernost -ljepotu -pare
Siguran sam da nijedna forumašica neće reći ovo boldano. A još sam više siguran da je to jako daleko od stvarnog stanja stvari. Pa nije jako daleko,žene danas rade ,ne žele više da ih muškarci izdržavaju ljubav se ne kupuje.. mada postoje sponzoruše ,to da,ali to njihovo nije ljubav.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 26 stu 2009, 23:01 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Siguran sam da nijedna forumašica neće reći ovo boldano. A još sam više siguran da je to jako daleko od stvarnog stanja stvari. Pa nije jako daleko,žene danas rade ,ne žele više da ih muškarci izdržavaju ljubav se ne kupuje.. mada postoje sponzoruše ,to da,ali to njihovo nije ljubav. Nisam ja ni spominjao ljubav. I je, jako daleko je. Materijalista ima u najboljem slučaju jednako kao i onih kojima ta komponenta nije presudna.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 26 stu 2009, 23:36 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Nisam ja ni spominjao ljubav. I je, jako daleko je. Materijalista ima u najboljem slučaju jednako kao i onih kojima ta komponenta nije presudna. Ali na to se sve temelji ,parama se može kupiti provod ali ljubav ne ,no današnja omladina je drugačija ,vidim ja kako se 16 god.curice ponašaju i možda jesi u pravu da će novac biti presudan,danas svi gledaju da od nekud izvuku korist. nikad nikoga nisam gledala po novčaniku već su mi drugi stvari prioritet.
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 10:24 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Labi je napisao/la: Roditelja
Dame,dali bi ste izabrali momka koji ima:
-iskernost -ljepotu -pare
Siguran sam da nijedna forumašica neće reći ovo boldano. A još sam više siguran da je to jako daleko od stvarnog stanja stvari. A muškarci? Evo jedan vic koji sam čuo u Makedoniji. Bogati čovek ima tri devojke, i razmišlja koju bi oženio. Odluči fda svakoj da po 10.000EUR da vidi šta će one uraditi. Prva mu kaže: Potrošiću sve na garderobu i salone lepote, ti moraš imati lepu ženu. Druga: Potrošiću sve na tebe, hoću da mi budeš lep. Treća: Kupiću akcije, novac treba obrtati. Koju je oženio? Da vas čujem
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 10:41 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Onu sa najvećim sisama
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 10:42 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Onu sa najvećim sisama Tačno
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 13:10 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
MISO je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Onu sa najvećim sisama Tačno Pitanje:Nije li ovo Aleksije vec postavljao i ja dala priblizno tacan odgovor?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 13:27 |
|
|
Pa je bilo postavljeno,ne sećam se što si odgovorila ali ja ne verujem da je tačan odgovor ovaj pa nije valjda da su muškarcima fizički atributi najvažniji.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 13:51 |
|
|
Pa nisu svi isti... Ali ima ih takvih....Neko prednost daje jednoj neko drugoj stvari...neko petoj,sestoj..
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 13:53 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Pa je bilo postavljeno,ne sećam se što si odgovorila ali ja ne verujem da je tačan odgovor ovaj pa nije valjda da su muškarcima fizički atributi najvažniji. Ma ni slučajno.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 13:59 |
|
|
Ja jos nisam videla, ni cula da zenske(za razliku od muskaraca)se prepucavaju ili cak i sale na racun svojih atributa. Eto i pitanja..A vi?
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 17:11 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 11:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
snezana mk je napisao/la: Labi je napisao/la: Dame,dali bi ste izabrali momka koji ima:
-iskernost -ljepotu -pare zanimljivo pitanje Labi, no ja se nemogu odlučiti između ljepote i iskrenosti ali ajde biram iskrenost. da li ste zlopamtilo? Danas za vecinu mladi djevojka je vazno pare,dobar auto,da im popunis tel.da ih odvedes na pice i restorane itd ... Malo danas misle za iskrenost i pravu ljubav ,ali bez toga ta falcifikovana veza nemoze se obstati dugo. Da odgovorim na vase pitanje Nikad nisam zlopamtilo jer netreba sa svakoga ulaziti u jednu vrecicu. Zlopamtilom nista nemozes rijesiti ,osim predubljiti problem
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 19:07 |
|
|
Urbana je napisao/la: Pa nisu svi isti... . Ma jesu, kako nisu ,svi su isti...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 28 stu 2009, 19:08 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Pa je bilo postavljeno,ne sećam se što si odgovorila ali ja ne verujem da je tačan odgovor ovaj pa nije valjda da su muškarcima fizički atributi najvažniji. Ma ni slučajno. ma kakvi ,vi to i ne gledate ,samo pamet tražite
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 29 stu 2009, 12:38 |
|
|
Urbana je napisao/la: MISO je napisao/la: Tačno Pitanje:Nije li ovo Aleksije vec postavljao i ja dala priblizno tacan odgovor? Nisam video
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 04 vel 2013, 03:43 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Dokle ste došli s ovom temom?
Evo par pitanja:
1. koliko vam je bitno da vam prijatelji dobro prihvate djevojku/ženu tj je li vam stalo do toga šta oni misle o njoj.
2. je li vam svejedno ako djevojka izađe s vama nenašminkana, a nije baš toliko lijepa da se može furati na prirodnu ljepotu
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 04 vel 2013, 03:50 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Sayuri je napisao/la: Dokle ste došli s ovom temom?
Evo par pitanja:
1. koliko vam je bitno da vam prijatelji dobro prihvate djevojku/ženu tj je li vam stalo do toga šta oni misle o njoj.
2. je li vam svejedno ako djevojka izađe s vama nenašminkana, a nije baš toliko lijepa da se može furati na prirodnu ljepotu 1. Nije mi stalo do tog šta misle o njoj i hoće li ju prihvatit. 2. Totalno svejedno...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 04 vel 2013, 03:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
1. Važnije mi je hoće li me prihvatiti njene prijateljice, jer je to njoj važno, a muški prijatelji inače ne odbijaju ili imaju bilo što protiv cura/žena njihovih prijatelja (osim ako ona ne pokuša odvojiti momka od njih).
2. Ne volim baš šminku na ženama, što manje to bolje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 04 vel 2013, 11:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59800 Lokacija: DAZP HQ
|
od sve ženske šminke valja jedino maskara i iznimno ruž na usnama. ne podnosim ženske koje se šminkaju svaki dan, čak i ako ne idu nigdje, koje svaki dan ravnaju kosu i slično. na te pizdarije ode i po 3 sata dnevno, a u ta 3 sata si mogao čuda radit.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: ~Dame pitaju ,muškarci odgovaraju i obrnuto~ Postano: 04 vel 2013, 16:45 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7370 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
1.Baš i nije. 2.Sasvim svejedno.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|