|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
joe enter
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 05 vel 2013, 11:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: OK , ovo je pohvalno za početak , ali njih ni Dunav ni Sava ne mogu oprati sve dok uživaju u onom bogatstvu , i naravno dok se ne samoukinu. Čuj 600 miliona dolara odštete će platiti deci crkva??!! , odakle im tolike pare da mi je znati?! Možda su išli na njivu i kopali kukuruz pa ga zaradili?!! Znači sve egzebicije popova hteo ne hteo vernik na kraju ipak plati. Plati misu , plati sahranu , plati krštenje , plati pedofiliju , plati vanbračnu decu , plati mu auto , plati.....
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 05 vel 2013, 12:42 |
|
|
joe enter je napisao/la: Čuj 600 miliona dolara odštete će platiti deci crkva??!! , odakle im tolike pare da mi je znati?! Možda su išli na njivu i kopali kukuruz pa ga zaradili?!!
Znači sve egzebicije popova hteo ne hteo vernik na kraju ipak plati. Plati misu , plati sahranu , plati krštenje , plati pedofiliju , plati vanbračnu decu , plati mu auto , plati.....
Crkva će nadoknaditi djeci u novcu, a tko će nadoknaditi onoj djeci koju su iskoristili pedofili van crkve? Tko će tim jadama deformiranim dati pare?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 05 vel 2013, 12:55 |
|
|
i_jopet je napisao/la: joe enter je napisao/la: Čuj 600 miliona dolara odštete će platiti deci crkva??!! , odakle im tolike pare da mi je znati?! Možda su išli na njivu i kopali kukuruz pa ga zaradili?!!
Znači sve egzebicije popova hteo ne hteo vernik na kraju ipak plati. Plati misu , plati sahranu , plati krštenje , plati pedofiliju , plati vanbračnu decu , plati mu auto , plati.....
Crkva će nadoknaditi djeci u novcu, a tko će nadoknaditi onoj djeci koju su iskoristili pedofili van crkve? Tko će tim jadama deformiranim dati pare? Oooooo zemljo propani se kakvih ljudi ima na ovom dunjaluku Koja logika i koje povezivanje stvari ovo je za anale ludila . Ovo zvuči kao : " Šta hoćete vi od crkve?! , mi jeste da jebemo decu ali ih bar obeštetetimo novcem za koji smo krvavo zaradili , a ovi van crkve što pedofilišu okolo nisu nikad ni cvonjka dali detetu". I Jopet aj jopet promisli šta si napisao molio bih te?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 05 vel 2013, 13:38 |
|
|
joe enter je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Crkva će nadoknaditi djeci u novcu,
a tko će nadoknaditi onoj djeci koju su iskoristili pedofili van crkve?
Tko će tim jadama deformiranim dati pare?
Oooooo zemljo propani se kakvih ljudi ima na ovom dunjaluku Koja logika i koje povezivanje stvari ovo je za anale ludila . Ovo zvuči kao : " Šta hoćete vi od crkve?! , mi jeste da jebemo decu ali ih bar obeštetetimo novcem za koji smo krvavo zaradili , a ovi van crkve što pedofilišu okolo nisu nikad ni cvonjka dali detetu". I Jopet aj jopet promisli šta si napisao molio bih te?! Nisam ja napisao ništa čudno, kažem da se od Crkve može naplatiti načinjena šteta a od nekih drugih ne može. Da se razumijemo pedofil je pedofil bilo od koje strane dolazio. Nego što 90% postova trošiš na blaćenje crkve?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 05 vel 2013, 13:56 |
|
|
i_jopet je napisao/la: joe enter je napisao/la: Oooooo zemljo propani se kakvih ljudi ima na ovom dunjaluku Koja logika i koje povezivanje stvari ovo je za anale ludila . Ovo zvuči kao : " Šta hoćete vi od crkve?! , mi jeste da jebemo decu ali ih bar obeštetetimo novcem za koji smo krvavo zaradili , a ovi van crkve što pedofilišu okolo nisu nikad ni cvonjka dali detetu". I Jopet aj jopet promisli šta si napisao molio bih te?! Nisam ja napisao ništa čudno, kažem da se od Crkve može naplatiti načinjena šteta a od nekih drugih ne može. Da se razumijemo pedofil je pedofil bilo od koje strane dolazio. Nego što 90% postova trošiš na blaćenje crkve? Pa šta hoćeš reći time da je crkva zbog isplate štete super i cool???!!! Znači 'ladno im odobravaš zlostavljanje dece jer su eto u Americi platili odštetu?! Ja ne znam drugi razlog pominjanja ovog ludila što ti pada napamet I koji su to drugi??!! , udruženje biciklista koji veruje u Krišnu?! Crkva je to u Americi platila ne zbog toga što je neki pop silovao dete , već zbog zataškavanja i zbog toga što oštećeni nisu bili u mogućnosti i stanju dobiti bilo kakvu zadovoljštinu i istinu dugo godina ni na sudu ni u javnosti. Danas da se neki pop otkrije kako je zlostavljao dete crkva ne bi ništa platila jer samo je taj čovek odgovoran i niko više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 05 vel 2013, 14:02 |
|
|
joe enter je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Nisam ja napisao ništa čudno, kažem da se od Crkve može naplatiti načinjena šteta a od nekih drugih ne može. Da se razumijemo pedofil je pedofil bilo od koje strane dolazio.
Nego što 90% postova trošiš na blaćenje crkve?
Pa šta hoćeš reći time da je crkva zbog isplate štete super i cool???!!! Znači 'ladno im odobravaš zlostavljanje dece jer su eto u Americi platili odštetu?! Ja ne znam drugi razlog pominjanja ovog ludila što ti pada napamet I koji su to drugi??!! , udruženje biciklista koji veruje u Krišnu?! Crkva je to u Americi platila ne zbog toga što je neki pop silovao dete , već zbog zataškavanja i zbog toga što oštećeni nisu bili u mogućnosti i stanju dobiti bilo kakvu zadovoljštinu i istinu dugo godina ni na sudu ni u javnosti. Danas da se neki pop otkrije kako je zlostavljao dete crkva ne bi ništa platila jer samo je taj čovek odgovoran i niko više. Sam postavljaš dijagnozu, sam odgovaraš. Ne odobravam nikakvu pedofiliju i nitko tu ne može biti super i cool. p.s. Ovi drugi su valjda svi izvan crkvenih krugova, nego nisi odgovorio što te toliko muče popovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 05 vel 2013, 14:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8896 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
joe, da ti kume nisi pedofil?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 11 svi 2013, 18:19 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 11 svi 2013, 18:32 |
|
|
|
Nema veze s nama, no ovo pokazuje da bi se bez problema mogla otvoriti tema o ekstremnim protestantima i njihovim boleštinama...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 10 lip 2013, 00:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 11 lip 2013, 16:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 11 lip 2013, 16:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Backspace, tko te išta pita.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ledolomac
|
Naslov: Re: O skandalima u KC .. Postano: 21 kol 2018, 10:07 |
|
|
Nedavno objavljeno izvješće o seksualnom zlostavljanju u Pennsylvaniji pokazalo je kako 80% svećeničkih žrtava čine mladi muškarci i adolescenti, uglavnom u dobi 14 do 17 godina. To samo pokazuje da ključni problem ne leži u pedofiliji nego u pederastiji, što naravno nitko ne ističe jer se onda otvaraju neka druga, politički ne baš korektna pitanja. Samo da podsjetim, Franjina famozna rečenica "Tko sam ja da sudim" bila je odgovor na novinarsko pitanje o svećenicima sa homoseksualnim sklonostima. Crkva je inače 2005. ponovila stav iz 1961. da se muškarci s istospolnim sklonostima ne bi trebali zaređivati za svećenike, što je očito već desetljećima samo mrtvo slovo na papiru.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|