|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mario_cro
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:06 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
lider30 je napisao/la: Pošto su još maloljetni, pogotovo Dujmović vjerojatno neće zatvor dobiti, nego se nekako izvući s maksimalno 2-3 godine KP domova.
Ali ja bi to obilježio nekako do kraja života. Elektronsku narukvicu, da može biti praćen do kraja života i upozoravao buduće susjede na njega (ili na njih) do kraja života. Ni to ,u RH se maloljetnički dosje briše nakon 3 godine ... Uvid u njega nemože imat nitko osim policije i suda,kad bude vadio izvadak iz Kaznene Evidencije pisat će da "Nije osuđivan". Kako će bit u ovom slučaju ,neznam. Pošto ima dvojno državljanstvo... Možda u RH neće ni imat dosje pošto je kazneno djelo počinjeno u BiH.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ti se likovi moraju nekako stigmatizirati u društvu. Ili upozoriti buduće susjede i lokalnu zajednicu, gdje budu živjeli na njih. Kakvo brisanje dosjea. Ne mogu vjerovati da takav zakon postoji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:12 |
|
|
Najbolje da se cijeli život ne možeš zaposliti jer si pobjegao od kuće i razbio prozor na školi, pa normalno da se maloljetnicki dosje brise...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ti se likovi moraju nekako stigmatizirati u društvu. Ili upozoriti buduće susjede i lokalnu zajednicu, gdje budu živjeli na njih. Kakvo brisanje dosjea. Ne mogu vjerovati da takav zakon postoji. Slažem se,za tako teška kaznena djela taj zakon ne bi trebao vrijedit. Sigurno je da momak nakon izdržane kazne neće živjeti u tom mjestu,nego negdje drugdje...
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:15 |
|
|
volvoks je napisao/la: Najbolje da se cijeli život ne možeš zaposliti jer si pobjegao od kuće i razbio prozor na školi, pa normalno da se maloljetnicki dosje brise... Općenito ,to oko dosjea,kaznenih djela i kazni je dosta teška tema...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:17 |
|
|
Pretpostavljam da bi se taj zakon mogao parcijalno promijeniti, no to vjerojatno nije u skladu s deklaracijama Vijeća Europe...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
volvoks je napisao/la: Najbolje da se cijeli život ne možeš zaposliti jer si pobjegao od kuće i razbio prozor na školi, pa normalno da se maloljetnicki dosje brise... Relativiziraš stvari. Postoje prekršaji, postoje kaznena djela, postoje teška kaznena djela. Naravno da će se prekršaji brisati i slične stvari.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:33 |
|
|
Dobit će male kazne jer su maloljetnici. Kasnije se preselit i sve ispočetka osim ako se ne promijene ali to je rijetko.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 12 vel 2013, 23:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25846 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Da, osobi mlađoj od 16 godima može biti izrečena samo zavodska mjera upućivanja u odgojno-popravni dom a koja može trajati najviše 5 godina. Ovoj drugoj dvojici koji su stariji od 16 godina može biti izrečena kazna maloljetničkog zatvora (do 10 godina).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 13 vel 2013, 07:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dva muslimana i jedan ovakav kao "Bura".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 13 vel 2013, 07:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ti se likovi moraju nekako stigmatizirati u društvu. Ako moraju živiti radi rane dobi, onda im treba iskorijeniti gene, odsjeći im muda točnije, pa da ja i ti, moja i tvoja djeca i njihova djeca, ne moramo živiti sa potomcima ovih životinja. Najstrašnija ideja je da će im neki bilmez za 5 do 10 godina rađati djecu. Za ova druga dva štakora me nije briga, a ako je ono sve istina o majci i sinu sa pranjem itd, malom smrtna kazna, a majci dozivotna. I to im je blago u kakvim će mukama vječnost provesti. Počivaj u Miru Božijem Svijetli Oče.
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 13 vel 2013, 13:54 |
|
|
Pustit će ih poslije 2/3 odslužene kazne.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 14 vel 2013, 14:19 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
BBC je napisao/la: Dva muslimana i jedan ovakav kao "Bura". Dosadan si... Skroz si pobudalio odkad u korizmi ne pusis i ne pijes kaFu
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 14 vel 2013, 18:33 |
|
|
Da, i idem na liturgije musliman.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 14 vel 2013, 23:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Da, i idem na liturgije musliman. Ma ides ti... znas vec gdje....a ne na liturgije..za tebe je to visa matematika
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 14 vel 2013, 23:56 |
|
|
Ti gluplji od Hintera.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 13:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Ti gluplji od Hintera. Sto si se bolan uhvatio tog coeka?! Bar je pristojan za razliku od tebe.. Cccc,ajd upristoji se,korizma je..
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 16:45 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Majka onog malog Dujmovica veli kako bi onaj u kovcegu trebao biti njen sin? Dafuq...
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 16:56 |
|
|
BBC i ini jedva cekali slucaj s etnickim predznakom da bi se jos malo mogli posrati po mrskim Bosnjohidima, al zajebase me i zbog toga mi je drago. No nije mi drago ubojstvo da me se ne shvati krivo.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 16:57 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Melcher je napisao/la: Majka onog malog Dujmovica veli kako bi onaj u kovcegu trebao biti njen sin? Dafuq... Munafichka posla to ti je pogana dusha katilska,kod covjeka zaradjivala i onda jos prikrivala zlodjelo sina,a sada ce strategija odbrane biti da je zlostavljan kao ministrant i da je ubistvo pocinjeno poradi toga ...pogani su oni dushe su him crne,zato oprezno s njima,ne pustaj ih blizu
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 16:58 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Melcher je napisao/la: Majka onog malog Dujmovica veli kako bi onaj u kovcegu trebao biti njen sin? Dafuq... Munafichka posla to ti je pogana dusha katilska,kod covjeka zaradjivala i onda jos prikrivala zlodjelo sina,a sada ce strategija odbrane biti da je zlostavljan kao ministrant i da je ubistvo pocinjeno poradi toga ...pogani su oni dushe su him crne,zato oprezno s njima,ne pustaj ih blizu Selam ljiljo haveru, nije te bilo dugo!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 16:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Melcher je napisao/la: BBC i ini jedva cekali slucaj s etnickim predznakom da bi se jos malo mogli posrati po mrskim Bosnjohidima, al zajebase me i zbog toga mi je drago. No nije mi drago ubojstvo da me se ne shvati krivo. Ne laži, nitko na temi nije prejudicirao počinitelje, štoviše dio je odmah mislio da je riječ o Hrvatima. Zašto se zaboravlja i izostavlja da su 2 od 3 počinitelja Bošnjaci, i to obojica starija od ovog malog?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 17:01 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Melcher je napisao/la: BBC i ini jedva cekali slucaj s etnickim predznakom da bi se jos malo mogli posrati po mrskim Bosnjohidima, al zajebase me i zbog toga mi je drago. No nije mi drago ubojstvo da me se ne shvati krivo. Ne laži, nitko na temi nije prejudicirao počinitelje, štoviše dio je odmah mislio da je riječ o Hrvatima. Zašto se zaboravlja i izostavlja da su 2 od 3 počinitelja Bošnjaci, i to obojica starija od ovog malog? Zasto se zaboravlja da su dva Bosnjaka samo supochinitelji???A da je direktan izvrshilac ubistva sin Nikole Dujmovica i direktni "cistach" ubistva gospodja Marija Dujmovic inache djelatnica pokojnog svecenika!!!!!!!!!!!!
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 17:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Melcher je napisao/la: BBC i ini jedva cekali slucaj s etnickim predznakom da bi se jos malo mogli posrati po mrskim Bosnjohidima, al zajebase me i zbog toga mi je drago. No nije mi drago ubojstvo da me se ne shvati krivo. Ne laži, nitko na temi nije prejudicirao počinitelje, štoviše dio je odmah mislio da je riječ o Hrvatima. Zašto se zaboravlja i izostavlja da su 2 od 3 počinitelja Bošnjaci, i to obojica starija od ovog malog? Niko nije prejudicirao pocinitelje? GTFO! Pa jesi li uopce procitao uvodni upis popa Djujicha?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ubijen katolički svećenik u Bihaću Postano: 15 vel 2013, 17:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne laži, nitko na temi nije prejudicirao počinitelje, štoviše dio je odmah mislio da je riječ o Hrvatima.
Zašto se zaboravlja i izostavlja da su 2 od 3 počinitelja Bošnjaci, i to obojica starija od ovog malog?
Zasto se zaboravlja da su dva Bosnjaka samo supochinitelji???A da je direktan izvrshilac ubistva sin Nikole Dujmovica i direktni "cistach" ubistva gospodja Marija Dujmovic inache djelatnica pokojnog svecenika!!!!!!!!!!!! Čovjek bi zaključio da su dva starija, prefriganija kenjca iskoristila mlađeg.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|