HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 ožu 2025, 08:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 856 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Odluka ustavnog suda o neustavnosti Statuta Mostara
PostPostano: 17 vel 2013, 23:31 

OK. Kakvo je tvoje mišljenje kao Mostarca ? Jesi za to da 2 HDZ-a popuste ?
I vjeruješ li uopće anketi koja dolazi od jedne organizacije koja je već Hrvate prevarila prije sa 12 amandmana ?

Vrh

PostPostano: 18 vel 2013, 00:02 

Ne ulazeći u pouzdanost ankete, SDA je jedina stranka kojoj ti rezultati smetaju.

OHR-ov prijedlog je ok, kao i bilo koji drugi koji provodi odluku ustavnog suda.

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2013, 00:03 

Ma ovo je šupljak anketa.
Kao naručena za SDA da se izjednači krivnja po pitanju trenutne blokade Mostara i da se napravi pritisak radi dogoovora na način kompromisa.
Samo mi nije jasno kakav će to biti kompromis ako imamo jasnu odluku Ustavnog suda BiH.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2013, 00:05 

kiler je napisao/la:
Ma ovo je šupljak anketa.

Ma nije šupljak, pitanja su sugestibilna i ako uzmeš u obzir da 80% ljudi koji su nazvani telefonom ne zanima politika i nemaju niti pojma o čemu se radi kod izmjena Statuta, ne čudi da se rezultati ankete ne slažu s podjelom unutar gradske politike. Pitanje o multietničnim izbornim jedinicama nije ništa drugo nego pitanje "treba li biti grad podijeljen?", a na to će 90% Mostaraca reći "ne", neki zato što stvarno misle a neki iz pristojnosti.

Rezultati ankete se meni sviđaju, sad ako ti misliš da idu na ruku SDA, s time se ne slažem.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2013, 00:29 

Ma meni je najviše 'zasmrdio' onaj dio kako građani Mostara pozivaju političare na kompromis o budućnosti Mostara,a znamo da baš mostarski SDA najviše priča o tome da je potreban nekakav kompromis iako odluke Ustavnog suda su neoborive i o njima se ne raspravlja.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2013, 03:16 

Odlična anketa, odlični odgovori, sve za pet.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2013, 00:29 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Radmilo Braca Andrić - bivši gradonačelnik Mostara

Citat:
Stariji Mostarci vole se prisjećati onog starog Mostara kada je sve bilo puno ljepše, a i puno življe. Među njima je zasigurno i Radmilo Braca Andrić koji je u razdoblju od 1969. do 1974. godine u Mostaru obnašao dužnost gradonačelnika.

U razgovoru s njim prisjetili smo se tih starih vremena, ali i razgovarali o današnjem stanju u gradu Mostaru, piše Dnevni list.

Kako danas vrijeme provodi umirovljeni gradonačelnik Mostara?

- Da vam pravo kažem, sam sebi tražim svakodnevno neki posao za obaviti. Imam radionicu s alatima, a i vrt poviše kuće, tako da svakodnevno nađem sebi neki posao. Također sam i predsjednik Odbora za obnovu Partizanskog spomen-obilježja pa je i to jedna od aktivnosti kojima se bavim.

Osvrnimo se malo na Partizansko groblje. Smatrate li da će ono uskoro dočekati obnovu?

- Zbog dosadašnjeg odnosa nadležnih u gradu mislim da su vrlo slabi izgledi da Partizansko groblje dočeka svoju obnovu. To prilično košta i mi radimo na tome kako bismo osigurali sredstva, ali mislim da ta sredstva nećemo moći ostvariti na području Grada i Federacije. Na jednom od posljednjih sastanaka donijeli smo odluku da se obratimo vladama europskih država i da zatražimo pomoć kako bismo tu ideju realizirali.

Vratimo se malo u taj stari Mostar? Kakve uspomene nosite te biste li danas nešto mijenjali kada usporedite sadašnji Mostar s nekadašnjim?

- Kada se sjetim starog Mostara i kada promatram sadašnju situaciju, sve bih promijenio. Ovo danas ništa nije kako treba i Mostar je u jednoj agoniji. Sve je to rezultat podjela. Imao sam sreću jer je u moje vrijeme, kada sam vršio dužnosti predsjednika i potpredsjednika tadašnje općine Mostar, grad bio u najvećem procvatu. Možda to zvuči prepotentno, ali je situacija tada bila puno bolja nego što je sada. Sjetite se samo jedne tvrtke “Soko” u kojoj je radilo više od 10.000 ljudi i čiji su zrakoplovi i helikopteri dobili tada velika priznanja.

A sam izgled grada?

- Ja Mostar sada ne mogu prepoznati, posebice istočnu stranu. Puno je toga uništeno, a i ulice su puste. Danas nakon 19 sati rijetko koga možete vidjeti na ulici. Lijeva obala grada jedna je prava selendra, a jedino dobro što je niklo su tvornice na periferiji grada. Kao izuzetak također bih naveo i bolnicu u Južnom logoru.

Prema Vašem mišljenju, što je rat promijenio u ovom gradu?

Rat je toliko promijenio ovaj grad. Sve je veći broj nezaposlenih u gradu, a mladi ljudi za sada nemaju nikakve budućnosti u ovom gradu.

Što je s tim mladim ljudima? Mislite li da oni mogu doprinijeti nekim promjenama i imaju li mladi uopće perspektivu za život u Mostaru?

- Da vam iskreno kažem, dokle god vladaju podjele, mladi nemaju perspektivu. I danas se osjeti ta nacionalna podijeljenost u gradu, pa čak i kod mladih ljudi, što možemo vidjeti po neredima na utakmicama. Jako se malo pozornosti pridaje mladim ljudima i ja ih ne osuđujem što piju ili se drogiraju, nego ih žalim. Jer društvo je to koje treba reagirati i učiniti promjene. Poštujem međunarodnu zajednicu koja se angažirala na zaustavljanju rata, ali ne mogu shvatiti njihovo ponašanje.

Kada Vam netko sada spomene Mostar, što Vam prvo pada na pamet?

- Međuljudska tolerancija i poštovanje koji su nekada vladali gradom su prvo na što pomislim. Nekada smo živjeli svi zajedno, sve nacionalnosti i imali smo dobre susjedske odnose.

Sretnete li se danas sa svojim starim prijateljima i čega se prisjetite?

- Odem na određene manifestacije i drago mi je vidjeti se sa starim prijateljima. Nažalost, njih je sve manje i manje, a najbliži su mi umrli. Ali još uvijek se ne dam i posjetim određena mjesta.

Koliko želi zaštitit svoj grad i pokrenuti ga da ponovno živi punim plućima, nekadašnji gradonačelnik Radmilo Braca Andrić je pokazao i kratkom porukom koju je napisao i zamolio nas da je prenesemo.

U toj poruci mladim ljudima želio je poručiti što trebaju napraviti kako bi Mostar ponovno postao grad sreće i jedinstva. Ovom porukom ističe kako je također želio svima iznijeti svoje mišljenje te želje kako bi Mostar ponovno postao, kako on ističe, grad solidarnosti, jedinstva i sreće, te kako bi prestao biti grad u kojem vladaju podjele. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

"Ostaje nam vjerovati i nadati se da će naši potomci, mladi ljudi Mostara znati i uspjeti obnoviti sve mostove i da će uspjeti ponovno spojiti i spajati mostove te da će obnovljenim gospodarstvom, zdravstvom i školskim sustavom, kulturnim i svim ostalim objektima i aktivnostima ponovno postati jedinstven grad multivjerske i multietničke tolerancije i solidarnosti, sloge, napretka i sreće", napisao je u svojoj kratkoj poruci nekadašnji gradonačelnik Andrić, vjerujući kako će njegova poruka doći do srca svih Mostarki i Mostaraca te da će se konačno nešto popraviti po pitanju grada kako bi mu se vratio onaj stari sjaj koji ga je nekada krasio.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 17:14 

Vrijedi li ovo i za Mostar?
Citat:
SDA: Sistem različitog vrednovanja glasa utemeljen na rasnoj i etničkoj pripadnosti
B. A. | 25. 02. 2013. • 16:00

Veličina slova:
SDA
(24SI) - Stranka demokratske akcije (SDA) neće prihvatiti najnoviji prijedlog predstavnika Delegacije Evropske komisije u BiH o načinu provođenja presude Evropskog suda za ljudska prava u predmetu "Sejdić i Finci", jer smatraju da bi to značilo diskriminaciju bošnjačkog naroda.
[24 sata info]

- To je i u suprotnosti s demokratskom praksom savremenog svijeta utemeljenog na principu jedan čovjek - jedan glas, bez obzira na etničku, vjersku i svaku drugu pripadnost, a prema tom prijedlogu, uvodi se sistem različitog vrednovanja glasa prilikom izbora članova Predsjedništva BiH - kaže s u današnjem saopćenju SDA.

Nadalje se pojašnjava da bi tako jedan glas u kantonima s hrvatskom većinom vrijedio kao četiri glasa u kantonima s bošnjačkom većinom, što je za SDA kopija sporazuma predsjednika Hrvatske demokratske zajednice BiH i Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Dragana Čovića i Zlatka Lagumdžije, o kojem se SDA izjasnila kao o diskriminirajućem i suprotnom demokratskoj praksi i standardima.

- Čak je i Evropska komisija prije nekoliko mjeseci takav način provođenja presude okvalificirala neprihvatljivim - podsjećaju iz SDA.

Za SDA je sistem različitog vrednovanja glasa utemeljen na rasnoj i etničkoj pripadnosti kakav je postojao u Južnoafričkoj Republici, što smatraju odavno i zauvijek napuštenim.

SDA se zalaže za dosljedno provođenje presude u predmetu "Sejdić i Finci" čime se tretira diskriminacija građana koji se ne izjašnjavaju kao jedan od konstitutivnih naroda u BiH.

- Nemoguće je i neprihvatljivo da se u okviru ovoga predmeta rješava pitanje ravnopravnosti samo hrvatskog naroda i to u samo jednom dijelu Bosne i Hercegovine! Pitanje ravnopravnosti svih bh. naroda - Bošnjaka, Srba, Hrvata i ostalih treba rješavati u okviru reforme Ustava Bosne i Hercegovine i na teritoriji cijele države - zaključuju u ovoj stranci.

Na kraju su pozvali sve sudionike ovoga procesa da se koncentriraju na provođenje presude "Sejdić i Finci" i otklanjanje diskriminacije u odnosu na ostale narode i građane koji se ne osjećaju i ne izjašnjavaju kao pripadnici nekog od konstitutivnih naroda.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 17:41 

Nevjerojatno o čemu ovi pričaju, jer ovdje se radi samo o pravilima za izbor predsjedništva, dakle izbor dva čovjeka i ništa više, ne o pravilima za popunjavanje parlamenta.
Ovime SDA direktno poručuje da želi Muslimanima dva člana predsjedništva.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 17:51 

SDA ide u totalnu blokadu, jer drugog rješenja osim ovog nema. Osim toga ide i protiv EU, a počela je napadati i ambasadore da se "miješaju u unutarnje stvari BiH", u vezi rekonstrukcije Vlade FBiH.

Čini mi se da SDA totalno skreće u smjeru turskog Erdogan-style nacionalislamizma.
Nakon Mostara, shvaćanja da "demografska opcija" u BiH ne daje očekivane rezultate (zapravo, u mnogim dijelovima BiH i suprotne), pored toga više nisu pretplaćeni na sudjelovanje u vlasti, za očekivati je da se totalno počnu gubiti.

Ne samo da se raspala ionako lažna priča o građanskoj BiH i tome da oni ne žele kao muslimanski narod vladati nad dva konstitutivna kršćanska naroda, nego po prvi puta otvoreno traže "jedan-čovjek-jedan glas" i skreću polagano na Erdoganov stil.
Cerić priča o tome da BiH treba biti država Bošnjaka i da Bošnjaci trebaju nacionalnu državu, onaj Bosnić priča kako Srbi i Hrvati trebaju plaćati 10% poreza Muslimanima, onaj Tokić glavni vođa koordinacije ''Bitno je biti Bošnjak'' za popis stanovništva otvoreno kaže da po njemu

Citat:
Bošnjaka u BiH, trenutno ima 55 posto.

te da stoga
Citat:
Pretpostavka za građansku državu BiH jeste afirmacija univerzalnog demokratskog prava po kome jedan čovjek predstavlja jedan glas.

Totalno su se počeli gubiti ali po prvi puta u 20 godina govore ono što misle.

Dakle SDA po prvi puta jasno poručuje: "Tako je, želimo vlast za Muslimane i otvoreno priznajemo da nam smeta konstitutivnost druga dva naroda."

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 18:10 

U BiH je od Daytona na djelu pravo "jedan čovjek, jedan glas", samo budale poput Tokića mogu tvrditi da je drukčije. To što nekim smetaju dvodomni parlamenti i srednja razina vlasti nema veze sa principom "jedan čovjek, jedan glas", koji je - ponavljam - na snazi u BiH, i u potpunosti konzumiran u ZDP FBiH, NS RS i PS BiH.

Meni nije poznata nijedna država u Europi koja ima samo jedan dom parlamenta i koja nema srednju razinu vlasti.

BiH je građanska država sa dvodomnim parlamentima i jakom srednjom razinom vlasti.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 18:14 

Puno veći problem su sljedeće Tokićeve izjave:

Citat:
''Za BiH i njene građane od presudnog je značaja stabilna država, a ona je u burnoj historiji uvijek bila direktno povezana sa brojnošću i organizovanošću bošnjačkog naroda. Popis stanovništva u BiH u oktobru ove godine treba da da realnu sliku etničke strukture stanovništva na kojoj bi se mogao graditi stabilniji ustavno-pravni sistem

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 19:04 

neće ih biti 50% tako da ih treba držati za riječ. :D

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 19:08 

U koje smo to doba imali "stabilnu državu Bosnu" kao rezultat "brojnosti i organiziranosti" bošnjačkog naroda? Misli na Otomanski Sandžak Bosnu?

Opasni luđaci sa druge strane, tvrdim vam mlađa generacijo, da srpska psihološka priprema za rat od 1989-1991, nije bila ništa u poređenju sa ovim tipovima. Sva sreća pa nemaju aparat koji su na raspolaganju imali Srbi.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 19:18 

u moderna vremena, a to je od 19. stoljeća na ovamo, Srbi su najdulji period bili najbrojniji, Bošnjaci su početkom 20. stoljeća činili tek 1/3 stanovništva, tako da ne znam na koji period prošlosti se poziva, možda 17. stoljeće.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 19:28 

Ministry of Sound je napisao/la:
U BiH je od Daytona na djelu pravo "jedan čovjek, jedan glas"...

Ne bih rekao da je u Mostaru trenutno takvo stanje.
S te strane, ova akcija SDA je "dobra" za Mostarce.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 19:30 

O Mostaru je odlučio Ustavni sud. Nikakva dodatna pomoć od SDA ne treba.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 19:34 

Robbie MO je napisao/la:
Citat:
Bošnjaka u BiH, trenutno ima 55 posto.

Totalno su se počeli gubiti ali po prvi puta u 20 godina govore ono što misle.

Dakle SDA po prvi puta jasno poručuje: "Tako je, želimo vlast za Muslimane i otvoreno priznajemo da nam smeta konstitutivnost druga dva naroda."

Govorili su oni uvijek, ne toliko agresivno, ali od pocetka.Npr. Alija 1991 na mitingu SDA u Foci:
Citat:
Ne slazem se da bude muslimanska drzava, mi hocemo drzavu Bosnu i Hercegovinu svih naroda i narodnosti jer muslimana je jos manje od 50 posto.

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2013, 02:10 

Napravio sam zanimljivu analizu koja ruši 2 mita.

1. Današnja hrvatska većina u Mostaru (od 57-60%) je rezultat etničkog čišćenja - Po podacima za izbore 1997. (prije ujedinjenja Mostara i prije povratka izbjeglica), grad je bio otprilike lapo-lapo što se tiče omjera stanovništva, štoviše Muslimani su imali blagu većinu od 50.18%.

2. Hrvati su sproveli masovno etničko čišćenje na zapadnoj obali Mostara - Muslimanske stranke su na "hrvatskoj" strani (općine Jug, Jugozapad i Sjever) dobile 4,656 glasova, što uz izbornu izlaznost između 45 i 55% znači između 9 i 10 tisuća Muslimana na HVO strani, iliti 15-20% posto stanovištva zapadnog Mostara (rezidenti glasovi za hrvatske stranke u istočnom Mostaru su iznosili okruglo čak 1%) . Nije mi poznat primjer drugdje u BiH da je udjel stanovništva druge nacije u nekom gradu (koji je pod kontrolom "neprijateljske" vojske) ostao tako visok.

Mostar je imao 2 izbora, ovo je prije statuta, pa je jedan valjda bio općinski, a drugi za gradsko vijeće. Ove podatke gore sam uzeo iz općinskih, a podatke koje ćete vidjeti dolje u tabeli su iz izbora za gradsko vijeće, koji ne odstupaju previše od ovih drugih. Pronašao sam i dopisne glasove za izbjegličke općine koje su gravitirale Mostaru.

slika

Ukoliko su svi Muslimani i svi Hrvati koji su u izbjegličkim općinama glasali živjeli u Mostaru onda je ovako:

Domaći Hrvati: 28,249
Konjički i Jablanički Hrvati: 2,240
Ukupno: 30,489

Domaći Muslimani: 16,999
Izbjeglice: 13,716
Ukupno: 30,715

Ukupno: 61,204
Hrvati: 49.82%
Muslimani: 50.18%

Vrh

PostPostano: 02 ožu 2013, 03:42 

Sva sreća pa nemaju aparat koji su na raspolaganju imali Srbi.

U tome i jest vidljiva njihova ludost, Srbi su imali plan i sredstva da ga izvedu, a ovi laprdaju bez pokrića, u nadi da će za vazda veliki igrači čuvati ih od direktne političke konfrontacije sa druga dva konstitutivna naroda, bez toga da Moon i ostali jebivjetri skoče na noge kad muslimani pomisle da će po nekom pitanju biti oštećeni.

Vrh

Naslov: Mostarska kriza
PostPostano: 26 ožu 2013, 23:08 

Nisam mogao a da ne prokomentarisem ovaj clanak.
[url]http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/inzko-pisao-bešliću-i-ćoriću-za-stanje-u-mostaru-krivi-su-sda-i-hdz[/url]

Zar Beslic ne bi mogao da odgovori inzku da za stanje u mostaru je kriv OHR i petrich.
A ne sda i hdz tako da je se malo inzko zajebao.
U sustini mislim sve sto je Ohr napravio islo je na stetu svih naroda.
Naravno Ohr je vidio i jos vidja svoju korist.

Vrh

PostPostano: 29 svi 2013, 18:57 

Citat:
Ekskluzivno: Donosimo dokument prijedloga OHR-a za grad Mostar

OHR predlaže kompromisno rješenje izbomog sustava za Mostar, podjelu grada na više gradskih područja koja će ujedno biti i izborne jedinice

Zamjenik visokog predstavnika u BiH Roderick Moore jučer je predsjednicima stranaka u BiH poslao novi prijedlog OHR-a za rješenje krize u Mostaru. - Dostavljamo vam okvirni dokument zasnovan na kompromisu u kojem se u kratkim crtama prezentira naćin za postizanje pomaka u vezi s provedbom odluke Ustavnog suda BiH o Mostaru, iz studenoga 2010. godine. Vjerovatno već znate da je ovaj dokument podržao i Upravni odbor Vijeća za provedbu mira u svom Komunikeu od 23. svibnja kao „najrealniju postojeću osnovu na kojoj se mogu provesti odluke Ustavnog suda Bosne i Hercegovine." Temelj ovog dokumenta je isti kao i onaj koji smo moje kolege i ja prezentirali predstavnicima svih osam političkih stranaka koje sudjeluju u procesu pronalaženja rješenja za Mostar, u ožujku. Ideje sadržane u ovom dokumentu proizlaze iz prijedloga stranaka koje su sudjelovale u ovom procesu tijekom naših ranijih rasprava stoji u pismu Moora koje je poslano Draganu Ćoviću, Boži Ljubiću, Sulejmanu Tihiću, Zlatku Lagumđžiji i ostalim predsjednicima parlamentarnih stranaka. U Komunikeu, Upravni odbor Vijeća za provedbu mira je takoder pozvao OHR da „okonća proces posredovanja putem razgovora zasnovanih na parametrima navedenim u okvimom dokumentu", i upozorio ,,da će svaka stranka koja ne prihvati kompromisno rješenje na ovoj osnovi snositi odgovomost za neispunjavanje obveza iz Mirovnog sporazuma." Dokument OHR-a donosimo u cjjelosti:

Izborni sustav

1. Postojat će nekoliko (npr. tri) multietničkih izbornih jedinica (koje su istodobno i gradska područja) koje se protežu
preko rijeke Neretve.

2, Središnja zona neće biti izbornajedinica. Njeni birači će biti ukijučeni u jednu od multietničkih lzbornih jedinica

3. Broj gradskih vijecnika koji se biraju u svakoj izbomoj jedinici gradskom području bit će raspoređen srazmjerno u skladu s odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine i Izbornog zakonom BiH.

Stranke trebaju finaiizirati još nekoliko pitanja, ukljjučujući

1. Ukupan broj vijećnika koji se biraju (npr. 35 ili neki drugi broj)

2. Broj i granice izbornih jedinica (npr. Mogućnost spajanja postojećih jedinica preko rijeke Neretve).

3. Treba li zadržati gradsku izbomu jedinicu i broj vijećnika koji bi se birao iz te jedinice,

4. Treba li uvesti sustav kompenzacijskih

Gradska područja

1. Teritorij gradskih područ-ja će se podudarati s teritorijem izbomih jedinica, kao što je to utvrđeno Ustavom Federacije i Ustavom županije.

2. Komisije gradskih područja će se sastojati od vijećnika izabrani iz odgovarajućeg gradskog područja.

3. Komisije gradskih područja će imati ulogu u procesu donošenja odluka vezanih uz neka pitanja koja se odnose na gradska područja, uključujući i odluke iz oblasti utvrđenih Statutom.

4. Komisije gradskih područja će raditi s fondom za uredenje gradevinskog zemijišta, koji će biti uspostavljen unutar institucionalnog okvira Grada Mostara.

Stranke trebaju finalizirati još nekoliko pitanja:

1. Broj vijećnika u komisijama gradskih područja i način na koji se oni biraju.

2. Opće nadležnosti i način rada komisija gradskih područja (npr. uvjeti u pogledu donošenja odlu-ka, konsultac;ye s lokalnim zajednicama i mjesnim zajednicama, itd.).

3, Odnos izmedu komisija gradskih područja i Gradskog vijeća pri donošenju
odluka o pitanjima koja se odnose na radska područja (npr. uvodenje obveze Gradskog vijeća da traži mišjjenje i suglasnost komisija gradskih područja u nekim specifičnim situacijama).

4. Detalje u vezi s uspostavom i radom fonda, kao i s njegovom ulogom u procesu donošenja odluka.

Ostalo

Druge ideje koje iznesu stranke mogu takode biti pređmet rasprave, ako za to postoji opće prihvaćena suglasnost.

Vrh

PostPostano: 29 svi 2013, 20:29 

hvala OHR-u, they made my day. :D

Vrh

PostPostano: 29 svi 2013, 20:50 

Stranke trebaju finalizirati još nekoliko pitanja:

Ma, da, još tih nekoliko sitnih detalja... LOL.

Vrh

PostPostano: 29 svi 2013, 22:20 

Ko ga hebe dok oni zavlace s pregovorima Ljubo vlada s diktatorskim ovlastima gradom.
Pa nek zavlace i dalje. :D

To moj je, moj je dom!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 856 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Salivator, Teuton, zrtvasvihrezimaa i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: