HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 vel 2025, 02:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1009 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Sljedeća

Da li slušate Thompsona?
Anketa je završila: 21 stu 2021, 20:30.
DA 56%  56%  [ 14 ]
NE 24%  24%  [ 6 ]
Rijetko 20%  20%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 25
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: ADNAN: Ja sam musliman i volim slušati Thompsona
PostPostano: 10 vel 2013, 15:42 

Ministry of Sound je napisao/la:
volvoks je napisao/la:
Ta izjava je povezana sa slučajem Breivik. Tada je Breivik u svom manifestu spomenuo HSP kao moguće partnere u stvaranju novog poretka u Europi i na balkanu...
Ta optužba tih dana nije bila popularna pa je Daniel Srbek brže bolje izjavio da neki njih optužuju da su čak filoislamisti...
Inače, taj filoislamizam među desnicom je realnost, ali je ograničen na slavensku Srednju Europu i Mađarsku...
Ovo je slika ureda jednog od vođe Jobbika, na stolu zastava Irana, a iznad glave zastava Arpadovića...
slika

Hvala za neovisnu potvrdu. Nisam se mogao sjetiti konteksta. Uostalom mislim da pravaški glavni stan treba razoriti, a vrhušku tući po glavurdama sa bistom Ante Pavelića (po uzoru na Clockwork Orange).

Kako si ti jadan prizivija kad se Djaponja okrenija Izraelu, i kad su ga tamo fino docekali, cak su i film planirali snimati... :zubati Sigurno si nabavija pali sal kao novi modni accesoire.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2013, 15:47 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
SDB je napisao/la:

Bjezimo u mrak, paranojaaaaa. :D

Ne bi Ministar nikad slusao Azru, vise neki techno/pop devedesetih. :sega

Uh.

I to što kazete.A ni kazalište.Utješili ste me.Bilo bi mi nezgodno zaista.Isprike :D

:D

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2013, 18:09 

Kovach je napisao/la:
Samo ga mogu zaliti. Neka dobro procita upise Tomislava Diabla i Cika Boze. Mozda u njemu zdrav razum proradi.

Počašćen sam što su te moji postovi tako dirnuli u srce, tamo u dalekoj i hladnoj "Šveckoj" (eh, da vas je što više tamo...) :D

Evo ti i jedna prigodna...

... Turska, Švicarska, Njemačka, Švedska, USA, Kanada, Australija, svatko od vas i vaših nek si stavi ime države prema vlastitim preferencijama... =))

Vrh

PostPostano: 11 vel 2013, 21:14 

Melcher je napisao/la:
Ne kaljaj onda casno muslimansko ime. Vidio sam ti na profilu da citas Bibliju. Budi kjafir do kraja i pokatolici se.

Zar islam nije "nadogradnja" kršćanstva? I zar muslimani ne prihvaćaju Bibilju kao istinsku objavu, samo uz neke manje ispravke (Isus nije Bog, već samo prorok i sl.)?

Aaa, vama "Bošnjacima" odgovara ta priča o sukladnosti islama i kršćanstva samo kada treba glumiti multietničnost muslimana i privući BiH katolike u "Bošnjaštvo". A kad ne treba onda džihaduj i ubij kjafira...ko vas ne zna...

Kovach je napisao/la:
Samo ga mogu zaliti. Neka dobro procita upise Tomislava Diabla i Cika Boze. Mozda u njemu zdrav razum proradi.

Ja sam bio pravaški cvjećar prije dolaska na ovaj portal i spoznaje ISTINE o "bošnjačkom" fašizmu koji se provodi nad hrvatskim narodom u BiH.

No čak i nakon nekog vremena praćenja portala još uvijek sam mislio da bi možda barem oni muslimani iz Turske Hrvatske (koji su najvećim dijelom hrvatskog podrijetla i žive u srcu Hrvatske) bili razumni i prihvatili istinu kad im se ona otkrije (da su Hrvati islamske vjeroispovjesti). No od tih muslimana Bihaćke i Cazinske Krajine nisam naišao na razumijevanje nego samo na izljeve mržnje i mitomanije.

Onda sam rekao, valjda su ovi zaluđeni Alijaškom propagandom, kao Srbi velikosrpskom, pa ih je nemoguće urazumiti, možda će oni Babini iz Kladuše biti tolerantniji.

No Babini iz Kladuše su ništa više nego mentalni JugoslOveni i trenutno se furaju na SDP-ovsko "Bosanstvo". Dakle ništa od Elvirine tvrdnje da su Babini Hrvati islamske vjere ili Muslimani. Sad su u najvećij mjeri "Bosanci".

Dakle više u BiH nema neke veće skupine Hrvata islamske vjeroispovjesti, već samo manji broj pojedinaca kao ovaj Adnan koji se smatraju Hrvatima. Nasuprot tome, onih muslimana koji pljuju po svemu hrvatskome i na sve moguće načine žele uništiti Hrvatstvo u BiH, njih ima poveća skupina. Ne bih se čudio da je većina muslimana takva. Bosna "Bošnjacima", Srbi u Srbiju, Hrvati u kiflu. Ta će Hrvati u "bošnjačkoj nacionalnoj državi Bosni"?

I šta da ja sad budem cvjećar i sanjam Hrvate islamske vjeroispovjesti kad na svaki spomen Hrvatstva u BiH ti isti meni hebu mater ustašku? Nazivaju me "Bošnjakom" katolikom, a ja veze nemam sa BiH (iz RH, bez bližih BiH korijena), niti sam vjernik katolik!

Ili da negiram Hrvatstvo BiH Hrvatima, hebem im mamu škutorsku lopovsku i podržavam "bošnjačku" BiH? Nije mi jasno što vi očekujete od Hrvata? Kakav stav prema BiH i muslimanima? Očito ovaj koji sam naveo, ali to je bolesno za očekivat. Možda od mentalnih JugoslOvena možete očekivat tako nešto (znam dosta takvih primjeraka), ali od ostalih ne. Oni pravaški ustašoidi koji vas podržavaju to rade jer misle da ste vi prikriveni Hrvati islamske vjere i zato što ne znaju mišljenje večine muslimana o svemu hrvatskome. Da znaju, ne bi više bili cvjećari, kao što ni ja nisam.

Jedini način da vam Hrvati opet budu saveznici i prijatelji je da prihvatite podjelu BiH sa nama. Možemo zajedno pokušat istisnut Srbe iz BiH, ali u konačnici BiH će biti podijeljena sa Hrvatskom. Mogu vam i Srbi biti saveznici pa da sa njima istisnete Hrvate iz ********. To vam je čak lakši način, ali puno opasniji jer je velika vjerojatnost da Srbi nakon nas krenu na vas i da vam ne ostane ni 23%, već samo "otadžbina" (kako neki navijači kažu) Anadolija.

Sami ne možete protiv nikoga. Dakle podjela BiH vam ne gine. Zato bi bilo korisno da počnete to uzimat u obzir i da se odlučite s kime ćete ju podijelit i da okrenete politiku prema tome, jer će u protivnom podjelu vršit Hrvati sa Srbima, a vama onda ostaje Anadolija ili život u velikoj Hrvatskoj/Srbiji kao građani drugog reda koje ćemo odbrojavat kao Srbe u Hrvatskoj.

A Adnanu svaka čast. Nadam se da će svoju nacionalnu istinu dijeliti sa drugim muslimanima, a ne drugim Hrvatima (škutorima), koji su već svjesni toga da su Hrvati. "Bošnjacima" je to puno potrebnije... :zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 11 vel 2013, 21:20 

puntar2.0 je napisao/la:
Cek, SDB je Mateb ? Hajde zapisite negdi kad minjate nickove, ko ce tako razlikovati....

baš sam se to pitao ovih dana, tj. gdje je mateb.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 11 vel 2013, 21:47 

Tomislav Diablo je napisao/la:
Melcher je napisao/la:
Ne kaljaj onda casno muslimansko ime. Vidio sam ti na profilu da citas Bibliju. Budi kjafir do kraja i pokatolici se.

Zar islam nije "nadogradnja" kršćanstva? I zar muslimani ne prihvaćaju Bibilju kao istinsku objavu, samo uz neke manje ispravke (Isus nije Bog, već samo prorok i sl.)?

Aaa, vama "Bošnjacima" odgovara ta priča o sukladnosti islama i kršćanstva samo kada treba glumiti multietničnost muslimana i privući BiH katolike u "Bošnjaštvo". A kad ne treba onda džihaduj i ubij kjafira...ko vas ne zna...

Kovach je napisao/la:

Ja sam bio pravaški cvjećar prije dolaska na ovaj portal i spoznaje ISTINE o "bošnjačkom" fašizmu koji se provodi nad hrvatskim narodom u BiH.

No čak i nakon nekog vremena praćenja portala još uvijek sam mislio da bi možda barem oni muslimani iz Turske Hrvatske (koji su najvećim dijelom hrvatskog podrijetla i žive u srcu Hrvatske) bili razumni i prihvatili istinu kad im se ona otkrije (da su Hrvati islamske vjeroispovjesti). No od tih muslimana Bihaćke i Cazinske Krajine nisam naišao na razumijevanje nego samo na izljeve mržnje i mitomanije.

Onda sam rekao, valjda su ovi zaluđeni Alijaškom propagandom, kao Srbi velikosrpskom, pa ih je nemoguće urazumiti, možda će oni Babini iz Kladuše biti tolerantniji.

No Babini iz Kladuše su ništa više nego mentalni JugoslOveni i trenutno se furaju na SDP-ovsko "Bosanstvo". Dakle ništa od Elvirine tvrdnje da su Babini Hrvati islamske vjere ili Muslimani. Sad su u najvećij mjeri "Bosanci".

Dakle više u BiH nema neke veće skupine Hrvata islamske vjeroispovjesti, već samo manji broj pojedinaca kao ovaj Adnan koji se smatraju Hrvatima. Nasuprot tome, onih muslimana koji pljuju po svemu hrvatskome i na sve moguće načine žele uništiti Hrvatstvo u BiH, njih ima poveća skupina. Ne bih se čudio da je većina muslimana takva. Bosna "Bošnjacima", Srbi u Srbiju, Hrvati u kiflu. Ta će Hrvati u "bošnjačkoj nacionalnoj državi Bosni"?

I šta da ja sad budem cvjećar i sanjam Hrvate islamske vjeroispovjesti kad na svaki spomen Hrvatstva u BiH ti isti meni hebu mater ustašku? Nazivaju me "Bošnjakom" katolikom, a ja veze nemam sa BiH (iz RH, bez bližih BiH korijena), niti sam vjernik katolik!

Ili da negiram Hrvatstvo BiH Hrvatima, hebem im mamu škutorsku lopovsku i podržavam "bošnjačku" BiH? Nije mi jasno što vi očekujete od Hrvata? Kakav stav prema BiH i muslimanima? Očito ovaj koji sam naveo, ali to je bolesno za očekivat. Možda od mentalnih JugoslOvena možete očekivat tako nešto (znam dosta takvih primjeraka), ali od ostalih ne. Oni pravaški ustašoidi koji vas podržavaju to rade jer misle da ste vi prikriveni Hrvati islamske vjere i zato što ne znaju mišljenje večine muslimana o svemu hrvatskome. Da znaju, ne bi više bili cvjećari, kao što ni ja nisam.

Jedini način da vam Hrvati opet budu saveznici i prijatelji je da prihvatite podjelu BiH sa nama. Možemo zajedno pokušat istisnut Srbe iz BiH, ali u konačnici BiH će biti podijeljena sa Hrvatskom. Mogu vam i Srbi biti saveznici pa da sa njima istisnete Hrvate iz ********. To vam je čak lakši način, ali puno opasniji jer je velika vjerojatnost da Srbi nakon nas krenu na vas i da vam ne ostane ni 23%, već samo "otadžbina" (kako neki navijači kažu) Anadolija.

Sami ne možete protiv nikoga. Dakle podjela BiH vam ne gine. Zato bi bilo korisno da počnete to uzimat u obzir i da se odlučite s kime ćete ju podijelit i da okrenete politiku prema tome, jer će u protivnom podjelu vršit Hrvati sa Srbima, a vama onda ostaje Anadolija ili život u velikoj Hrvatskoj/Srbiji kao građani drugog reda koje ćemo odbrojavat kao Srbe u Hrvatskoj.

A Adnanu svaka čast. Nadam se da će svoju nacionalnu istinu dijeliti sa drugim muslimanima, a ne drugim Hrvatima (škutorima), koji su već svjesni toga da su Hrvati. "Bošnjacima" je to puno potrebnije... :zastava_Hrvata

slika

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 22:59 

Znam čovjeka s FB-a i on je ustaški orijentiran i glasuje za HSP. Čak se i slikao s Pavelićevom slikom.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 23:07 

********. Zaljubljen u Thomspona i Fox Muldera.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 23:16 

Čovjek je Hrvat ok lik.

Još jedan musliman se predstavljao da je Hrvat iz Travnika. Čovjek je kao Hrvat a kad sam rekao da sam za uređenje BIH kao unije republika rekao je da bi me on prvi došao gađat da nešto probam napravit. Počeo odmah spiku o Tuđmanu i HVO ekstremistima. Izbrisao me jer sam navodno neprijatelj Bosne. Vidim kasnije stavlja sliku nekih likova iz NOZB. :aleale

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 23:18 

Odsad ćemo sve Hrvate koji su u zabludi slat na klit.ba na preodgoj.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 23:23 

mario_cro je napisao/la:

To nema veze s tim nego fejsom. Točnije s ovim. http://www.facebook.com/groups/21096573 ... ts&fref=ts

Vrh

PostPostano: 12 vel 2013, 23:35 

Adnan Sivčević član,to objašnjava neke stvari...

Vrh

PostPostano: 13 vel 2013, 08:15 

mario_cro je napisao/la:

Dobra ideja. Znate vi iz Vinkovaca kad hoćete.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2013, 11:59 

Tomislav Diablo je napisao/la:

I ti, unatoč ovim pisanijama mržnje i priželjkivanja nekome statusa "građanina drugog reda do istrebljenja", spočitavaš nekome fašizam?

Vrh

PostPostano: 13 vel 2013, 19:44 

Dobri su ovi muslimani. U stanju su satima prebirati teme po hrvatskim forumima da nađu nešto što njima miriše na "ustaše", "klerofašizam" i slično. Sve samo da ne pišu o sranjima koje oni kolektivno kao fašisti prave, zar ne ?

Nećemo o Komšiću, nećemo o hrvatskom kanalu, hajdemo citirati neku Dijablovu rečenicu.

No, problem vlasnika ovog foruma.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2013, 22:36 

Citat:
Tomislavgrad. U dvorani HBŽ-a u Tomislavgradu je održan II Opći sabor Hrvatske Čiste Stranke Prava Bosne i Hercegovine (HČSP BIH).
Za predsjednika stranke je izabran Tadija Ljubičić iz Tomislavgrada. U predsjedništvo su izabrani Miro Šumanović, Ivana Prusina, Ranko Ramljak, Mario Kasalo i Adnan Sivčević.

http://www.hcsp-bih.com/drugi-opci-sabor-hcsp-a-bih/

Evo ga čovjek se učlanio u HČSP BIH.

Citat:
Predsjednik HČSP BIH je u svomu izlaganju kazao da se ova stranka neće,po pitanju aktualnog preustroja F BIH neće odreći niti jednog Hrvata, živio on u Ključu, Širokomu Brijegu, Brčkom, Derventi ili Tomislavgradu. Sve drugo je Ljubičić nazvao prljavom trgovinom i izdajom. Vijećnik OV Tomislavgrad je kazao kako će na izborima iduće godine HČSP BIH izići na svim razinama. Sabor koji je nosio slogan “Teško kući bez ljubavi bratske, Herceg-Bosni bez zemlje Hrvatske” završen je okrjepom sukladno korizmenim odredbama, pri čemu je učlanjeno desetak novih HČSP-ovaca.

Vrh

PostPostano: 26 vel 2013, 11:29 

hinterland je napisao/la:
Citat:
Tomislavgrad. U dvorani HBŽ-a u Tomislavgradu je održan II Opći sabor Hrvatske Čiste Stranke Prava Bosne i Hercegovine (HČSP BIH).
Za predsjednika stranke je izabran Tadija Ljubičić iz Tomislavgrada. U predsjedništvo su izabrani Miro Šumanović, Ivana Prusina, Ranko Ramljak, Mario Kasalo i Adnan Sivčević.

http://www.hcsp-bih.com/drugi-opci-sabor-hcsp-a-bih/

Evo ga čovjek se učlanio u HČSP BIH.

Citat:
Predsjednik HČSP BIH je u svomu izlaganju kazao da se ova stranka neće,po pitanju aktualnog preustroja F BIH neće odreći niti jednog Hrvata, živio on u Ključu, Širokomu Brijegu, Brčkom, Derventi ili Tomislavgradu. Sve drugo je Ljubičić nazvao prljavom trgovinom i izdajom. Vijećnik OV Tomislavgrad je kazao kako će na izborima iduće godine HČSP BIH izići na svim razinama. Sabor koji je nosio slogan “Teško kući bez ljubavi bratske, Herceg-Bosni bez zemlje Hrvatske” završen je okrjepom sukladno korizmenim odredbama, pri čemu je učlanjeno desetak novih HČSP-ovaca.

slika

Zar se u tenama za nogomet dolazi na veleban HČSP-ovski sabor?!

Vrh

Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu
PostPostano: 07 ožu 2013, 13:24 

Thompsonov novi hit: Bosna

http://poskok.info/wp/?p=39674

Vrh

Naslov: Thompsonov novi hit: Bosna
PostPostano: 07 ožu 2013, 23:15 

Maranata, Pastiru dobri,
Rabi, Učitelju
dođi na polje, more, gore,
na zipku i grobove
raspelom Tvojim označene,
krvlju i znojem ispačene,
isplakane suzama naroda moga.
Budi početak i svršetak,
prvi i posljednji
uskrsla pobjeda
alfa i omega
naroda moga.
Maranata
dođi gospodina
u zemlju Hrvata
Maranata
dođi na radost
svega naroda moga
Maranata
dođi nam brzo i zauvijek ostani
Neka prođe vrijeme zavodnika,
lažnih proroka
i svih kukavica, izdajica,
krivokletnika
i svih varalica, otpadnika
strašnih ubojica
i svih sluga Zloga
iz naroda moga.
Skini lažne maske
s lica moje zemlje Hrvatske
Nek’ zablista svom ljepotom
i vjerom u Tebe Boga
naroda moga.

Vrh

Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna
PostPostano: 07 ožu 2013, 23:15 

Ili treba na "Politiku" prebaciti ? Vidjet ćemo kako diskusija ide.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2013, 23:20 

Jesi siguran da se ta pjesma zove Bosna. On nešto spominje Hrvatsku i more...

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2013, 23:22 

Naravno da nije ta pjesma, ima tema već.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2013, 23:23 

Ovo je napisao biskup Ivić, nije ovo Bosna...
Inače, čini mi se da će ovaj album biti dosta slabiji, otplovio je previše u vjerske vode :kava

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2013, 23:25 

Ne znam, može i Bosna kao "Lijepa li si".

Citat:
Osim Maranate, na Thompsonovom albumu bit će još devet pjesama, a jedna se zove »Bosna« kojom će »skrenuti pozornost na sve što se događa našem narodu u BiH koji je potpuno ostavljen od vladajućih u Hrvatskoj«.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2013, 23:46 

BBC je napisao/la:
Maranata, Pastiru dobri,
Rabi, Učitelju
dođi na polje, more, gore,
na zipku i grobove
raspelom Tvojim označene,
krvlju i znojem ispačene,
isplakane suzama naroda moga.
Budi početak i svršetak,
prvi i posljednji
uskrsla pobjeda
alfa i omega
naroda moga.
Maranata
dođi gospodina
u zemlju Hrvata
Maranata
dođi na radost
svega naroda moga
Maranata
dođi nam brzo i zauvijek ostani
Neka prođe vrijeme zavodnika,
lažnih proroka
i svih kukavica, izdajica,
krivokletnika
i svih varalica, otpadnika
strašnih ubojica
i svih sluga Zloga
iz naroda moga.
Skini lažne maske
s lica moje zemlje Hrvatske
Nek’ zablista svom ljepotom
i vjerom u Tebe Boga
naroda moga.

Ovo je biskupov Maranata, tekst pjesme "Bosna" koliko znam još nije objavljen.

To moj je, moj je dom!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1009 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: