|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 189 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Maranata, Pastiru dobri, Rabi, Učitelju dođi na polje, more, gore, na zipku i grobove raspelom Tvojim označene, krvlju i znojem ispačene, isplakane suzama naroda moga. Budi početak i svršetak, prvi i posljednji uskrsla pobjeda alfa i omega naroda moga. Maranata dođi gospodina u zemlju Hrvata Maranata dođi na radost svega naroda moga Maranata dođi nam brzo i zauvijek ostani Neka prođe vrijeme zavodnika, lažnih proroka i svih kukavica, izdajica, krivokletnika i svih varalica, otpadnika strašnih ubojica i svih sluga Zloga iz naroda moga. Skini lažne maske s lica moje zemlje Hrvatske Nek’ zablista svom ljepotom i vjerom u Tebe Boga naroda moga.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:15 |
|
|
Ili treba na "Politiku" prebaciti ? Vidjet ćemo kako diskusija ide.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25900 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jesi siguran da se ta pjesma zove Bosna. On nešto spominje Hrvatsku i more...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:22 |
|
|
Naravno da nije ta pjesma, ima tema već.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:23 |
|
|
Ovo je napisao biskup Ivić, nije ovo Bosna... Inače, čini mi se da će ovaj album biti dosta slabiji, otplovio je previše u vjerske vode
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:25 |
|
|
Ne znam, može i Bosna kao "Lijepa li si". Citat: Osim Maranate, na Thompsonovom albumu bit će još devet pjesama, a jedna se zove »Bosna« kojom će »skrenuti pozornost na sve što se događa našem narodu u BiH koji je potpuno ostavljen od vladajućih u Hrvatskoj«.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:46 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Maranata, Pastiru dobri, Rabi, Učitelju dođi na polje, more, gore, na zipku i grobove raspelom Tvojim označene, krvlju i znojem ispačene, isplakane suzama naroda moga. Budi početak i svršetak, prvi i posljednji uskrsla pobjeda alfa i omega naroda moga. Maranata dođi gospodina u zemlju Hrvata Maranata dođi na radost svega naroda moga Maranata dođi nam brzo i zauvijek ostani Neka prođe vrijeme zavodnika, lažnih proroka i svih kukavica, izdajica, krivokletnika i svih varalica, otpadnika strašnih ubojica i svih sluga Zloga iz naroda moga. Skini lažne maske s lica moje zemlje Hrvatske Nek’ zablista svom ljepotom i vjerom u Tebe Boga naroda moga. Ovo je biskupov Maranata, tekst pjesme "Bosna" koliko znam još nije objavljen.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 07 ožu 2013, 23:48 |
|
|
Kulin Bane, Pastiru dobri, Rabi, Učitelju dođi na Kupreško polje, more, gore, na zipku i grobove raspelom Tvojim označene, krvlju i znojem ispačene, isplakane suzama naroda moga. Budi početak i svršetak, prvi i posljednji uskrsla pobjeda alfa i omega naroda moga. Maranata dođi gospodina u zemlju Herceg-Bosnu Maranata dođi na radost svega naroda moga Maranata dođi nam brzo i zauvijek ostani Neka prođe vrijeme visokih predstavnika, lažnih proroka i svih HSP kukavica, izdajica, krivokletnika i svih varalica, otpadnika strašnih ubojica i svih sluga Zloga iz naroda moga. Skini lažne maske s lica moje zemlje Herceg-Bosne Nek’ zablista svom ljepotom i vjerom u Tebe Boga naroda moga.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 08 ožu 2013, 00:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
volvoks je napisao/la: Ovo je napisao biskup Ivić, nije ovo Bosna... Ivas.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 02:01 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Tekst "Bosne". L O M
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 02:12 |
|
|
Kada ce album?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 02:58 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
LosChe
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 03:39 |
|
|
Sviđa mi se ova pjesma MPT-a,ali pravo Konacno jedna normalna pjesma u kojoj je cijela povijest iskreno recena.Znam da ce biti kod mnogih ljutnje zbog ove pjesme (ali tko ih ) jer ovo je prva pjesma u kojoj znam da se pominje kraljica Katarina i odusevljen sam stihovima pjesme. Jedva cekam 1.04 da ovo odslusam.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 07:55 |
|
|
Ko sluša Thompsona pored današnje muzike?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 11:18 |
|
|
Meni u toj pjesmi ide na rac-ku riječ merak, ne znam što će mu ta muslimanština u pm!?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 11:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Meni u toj pjesmi ide na rac-ku riječ merak, ne znam što će mu ta muslimanština u pm!? "Meračim,meračiš,meračite..." se govori i u Imotskom, a mislim da tamo nema 5 muslimana u cijeloj krajini
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 11:29 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Meni u toj pjesmi ide na rac-ku riječ merak, ne znam što će mu ta muslimanština u pm!? "Meračim,meračiš,meračite..." se govori i u Imotskom, a mislim da tamo nema 5 muslimana u cijeloj krajini A dobro, ako se tako govori u Imotskom onda je u redu. Kad malo promislim ta se riječ spominje i u nekim imotskim pjesmama: "dobru kadu merače sa svih strana, a najviše imotski kadija."
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 11:36 |
|
|
Ajde da i ja kupim neki album. Ne znam kad sam zadnji put to napravio. Možda je isto bio Thompson. Znači Thompson i Lučić knjiga. Još se samo umotam u zastavu Herceg Bosne i pravi sam. Nego kad ćete više neki internet dućan otvorit? Ja još nemam zastavu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 11:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: "Meračim,meračiš,meračite..." se govori i u Imotskom, a mislim da tamo nema 5 muslimana u cijeloj krajini
A dobro, ako se tako govori u Imotskom onda je u redu. Kad malo promislim ta se riječ spominje i u nekim imotskim pjesmama: "dobru kadu merače sa svih strana, a najviše imotski kadija."Tamo se govori i "bolan". Tako da ni to nije karakteristično za BiH samo
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 12:23 |
|
|
Nova pjesma posvećena je Hrvatima u BiH Thompsonova nova pjesma: Bosna će ti reći sve, odakle nam prezimeŽelim ovom pjesmom zagrliti Hrvate iz Bosne i Hecegovine i poručiti im da ima nas koji ne zaboravljamo povijest Sviđa li vam se nova Thompsonova pjesma? Da, jedva čekam da izađe novi album Glasaj 80% (1441 glasova) Ne, Thompson ima pretenzije prema BiH Glasaj 6% (109 glasova) Ne slušam Thompsona Glasaj 14% (261 glasova) Ukupno glasova: 1811 http://www.vecernji.hr/scena/thompsonov ... nak-527010Ajmo malo kliktat, glasat, pisat. Malo medijske ofenzive. Za sada obećava. Same pretenzije na BiH.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 14:29 |
|
|
jedno vrime mi se zgadija tomson radi onog smrdljivog menađera cvićara......ali....... Marko pisma je odlična, prodire drito u srce multikulti saraj-islamofašista i svih mrzitelja bh Hrvata želio bih čuti osvrt naših kolega forumaša Muslimanske/Bosanske narodnosti na ovu pjesmu ps. emtica se još nije oglasila, ubio je tomson u pojam jer nije opjevao ljubav između Hrvata i tzv.bošnjavaka
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 14:40 |
|
|
Zar ne bi bilo bolje da je napravio pjesmu o Herceg-Bosni? Ili već ima?
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 14:42 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zar ne bi bilo bolje da je napravio pjesmu o Herceg-Bosni? Ili već ima? šta ti kažeš lebi na ovu pismu? daj reci ono iskreno, od srca kume
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 14:47 |
|
|
ŠTa ja znam, dobra je pjesma ali ne volim ti ja Thompsona i to oko njega.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 21 ožu 2013, 14:48 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zar ne bi bilo bolje da je napravio pjesmu o Herceg-Bosni? Ili već ima? Ima on par pjesama u kojima se dotaknuo BiH, od one 'lijepa li si', preko 'moj ivane' do 'diva grabovčeva'. Eto tompson 'ustaša' je pjevao pjesmu Bosni i sad bi to trebao biti problem, ali nije problem ako 'ustaša' sjedini u vladi bih?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|