|
|
Stranica: 2/13.
|
[ 304 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 31 lis 2009, 17:17 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Hehehe, momci nijedna devojka vam se nije javila, a ni tema vam nema smisla, pa imamo samo četiri dame na forumu, a vi bi da birate najleošu. Ajte busite malo suptilniji. nije ni tebi
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 31 lis 2009, 18:19 |
|
|
caporegime je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Dobro capo,a mogu li forumašice da komentiraju avatare ili ovo je samo za vas ,muška tema? mogu Rekla bih avatar teranove ali ne najljepši već mi se najviše uklapa sa teperamentom i načinom na koj teranova izražava svoj stav. Ima neku buntovnu plavušu u avatar,tako je i ja vidim, zna biti brutalna u stavovima..a najljepši avatar je svakako moj
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 31 lis 2009, 18:48 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Rekla bih avatar teranove ali ne najljepši već mi se najviše uklapa sa teperamentom i načinom na koj teranova izražava svoj stav. Ima neku buntovnu plavušu u avatar,tako je i ja vidim, zna biti brutalna u stavovima.. a najljepši avatar je svakako moj O, bogo... Pa Sneki, lik sa tvog avatara je ubedljivo na suprotnoj strani od najlepšeg. To je jedno okruglo lice bez oštrih crta, pomalo izmršavljeno. Usne su predebele, a ovako ispod sklopljenih kapaka čini se da su oči malo buljave. Ali to ne mora biti tačno, jer možda mršavost lica čini oči i usne predimenzioniranim. Nos je prćast i stremi blago nagore. Prekratak je pa zato izgleda nesrazmerno širi nego što bi trebalo da bude. Ovako kao celina podseća na pravilnu četvorostranu piramidu sa zatupljenim ili kupolastim vrhom. Preko jagodičnih kostiju na licu kao da prelazi nekakva linija ili bora što stvara utisak duplih podočnjaka. Ja bih taj avatar odmah promenio.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 31 lis 2009, 21:50 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Rekla bih avatar teranove ali ne najljepši već mi se najviše uklapa sa teperamentom i načinom na koj teranova izražava svoj stav. Ima neku buntovnu plavušu u avatar,tako je i ja vidim, zna biti brutalna u stavovima.. a najljepši avatar je svakako moj O, bogo... Pa Sneki, lik sa tvog avatara je ubedljivo na suprotnoj strani od najlepšeg. To je jedno okruglo lice bez oštrih crta, pomalo izmršavljeno. Usne su predebele, a ovako ispod sklopljenih kapaka čini se da su oči malo buljave. Ali to ne mora biti tačno, jer možda mršavost lica čini oči i usne predimenzioniranim. Nos je prćast i stremi blago nagore. Prekratak je pa zato izgleda nesrazmerno širi nego što bi trebalo da bude. Ovako kao celina podseća na pravilnu četvorostranu piramidu sa zatupljenim ili kupolastim vrhom. Preko jagodičnih kostiju na licu kao da prelazi nekakva linija ili bora što stvara utisak duplih podočnjaka. Ja bih taj avatar odmah promenio. Suptilno k'o šaka u oko. Dama na avataru je Kristin Kreuk, po mom sudu prilično lijepa, mada na jedan nekonvecnionalan način.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 10:31 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
aleksije radicevic je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Rekla bih avatar teranove ali ne najljepši već mi se najviše uklapa sa teperamentom i načinom na koj teranova izražava svoj stav. Ima neku buntovnu plavušu u avatar,tako je i ja vidim, zna biti brutalna u stavovima.. a najljepši avatar je svakako moj O, bogo... Pa Sneki, lik sa tvog avatara je ubedljivo na suprotnoj strani od najlepšeg. To je jedno okruglo lice bez oštrih crta, pomalo izmršavljeno. Usne su predebele, a ovako ispod sklopljenih kapaka čini se da su oči malo buljave. Ali to ne mora biti tačno, jer možda mršavost lica čini oči i usne predimenzioniranim. Nos je prćast i stremi blago nagore. Prekratak je pa zato izgleda nesrazmerno širi nego što bi trebalo da bude. Ovako kao celina podseća na pravilnu četvorostranu piramidu sa zatupljenim ili kupolastim vrhom. Preko jagodičnih kostiju na licu kao da prelazi nekakva linija ili bora što stvara utisak duplih podočnjaka. Ja bih taj avatar odmah promenio. Aleksa bolan, ako ti je ružna ta glumica sa avatara, ja stvarno nemam riječi. Da mi je samo vidjet kakve ti to ekskluzive karaš
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 12:24 |
|
|
Kristin Kreuk ,glumica baš kao što Corto reče nekonvencionalne ljepote možda malčice neproporcionalnih očiju . Evo je kao Snow white. biće na mom avataru dok mi ne zdosadi.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 13:53 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: O, bogo... Pa Sneki, lik sa tvog avatara je ubedljivo na suprotnoj strani od najlepšeg. To je jedno okruglo lice bez oštrih crta, pomalo izmršavljeno. Usne su predebele, a ovako ispod sklopljenih kapaka čini se da su oči malo buljave. Ali to ne mora biti tačno, jer možda mršavost lica čini oči i usne predimenzioniranim. Nos je prćast i stremi blago nagore. Prekratak je pa zato izgleda nesrazmerno širi nego što bi trebalo da bude. Ovako kao celina podseća na pravilnu četvorostranu piramidu sa zatupljenim ili kupolastim vrhom. Preko jagodičnih kostiju na licu kao da prelazi nekakva linija ili bora što stvara utisak duplih podočnjaka. Ja bih taj avatar odmah promenio. Aleksa bolan, ako ti je ružna ta glumica sa avatara, ja stvarno nemam riječi. Da mi je samo vidjet kakve ti to ekskluzive karaš x Aleksa je nedavno hvalio Seku(aka Prasicu), pa mi je ovo došlo kao prilično iznenađenje...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 14:31 |
|
|
Seka je avion. Ko vam je kriv kad nemate ukusa.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 14:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Seka je avion. Ko vam je kriv kad nemate ukusa. Misliš ima masu kao avion.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 14:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bolje da ljulja nego da žulja
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 18:47 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Seka je avion. Ko vam je kriv kad nemate ukusa. Misliš ima masu kao avion. Prava lepotica,pravo je čudo što dosad nisam videla avatar sa njenim likom
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 19:33 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 11:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
Snezana mk--bez konkurencije
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 01 stu 2009, 22:48 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Misliš ima masu kao avion. Prava lepotica,pravo je čudo što dosad nisam videla avatar sa njenim likom Naravno da moze malo i da se ljulja... ali ova je cunami... Kolika je... ...pravo bi cudo bilo da netko uopce i uspije da je "ugura" u avatar... mislim da pravila foruma to ne dozvoljavaju... Nego.... sto joj je onaj remen ispod grudi...hmmm... tu bi negdje trebao biti struk... kao dizacica utega...
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 02 stu 2009, 11:58 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Naravno da moze malo i da se ljulja... ali ova je cunami... Kolika je... ...pravo bi cudo bilo da netko uopce i uspije da je "ugura" u avatar... mislim da pravila foruma to ne dozvoljavaju... Nego.... sto joj je onaj remen ispod grudi...hmmm... tu bi negdje trebao biti struk... kao dizacica utega... ko sad ne bi je jebo a? većini ovdje je ovo san snova a pod utjecajem ******** novinara i medijskih standarda šatro se zgražavate nad prasolikom pjevačicom da ne bi ispali seljaci a? pa ni rodeo ne bi bio to što jest da se ljudi natječu u zajahivanju ovce ili koze. ukrotiti junčinu e to je poduhvat. zamislite kad se pevaljka uspali pa zavibrira, pa počne šamarati sisama, pa je pucneš po guzi a oni se razlijevaju valovi, pa skoči na tebe...završiš ko giancarlo giannini u filmu mimi metalac http://www.youtube.com/watch?v=tn3stFRpiFcod 3:20 pa nadalje..... ista vesna škare ožbolt...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 02 stu 2009, 13:01 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ja se ne zgražam, ne bi bilo loše skinut takav skalp, ako ništa drugo onda bar da bi pred rajom ispao faca
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 02 stu 2009, 16:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 stu 2009, 18:02 |
|
|
Labi je napisao/la: Snezana mk--bez konkurencije Ncnc,niti najmanji zahvalnost od Sneze
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 stu 2009, 19:38 |
|
|
Labi je napisao/la: Labi je napisao/la: Snezana mk--bez konkurencije Ncnc,niti najmanji zahvalnost od Sneze Labi ,pa ti se odmah ljutiš i kotrljaš očima ,dobro evo hvala ti
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 stu 2009, 19:49 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Labi je napisao/la: Ncnc,niti najmanji zahvalnost od Sneze Labi ,pa ti se odmah ljutiš i kotrljaš očima ,dobro evo hvala ti Ja se ne ljutim .Ako ja ne slazem u nekim stvarima sa vama ,opet ja lijepotu ocenim pravilno
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 stu 2009, 20:13 |
|
|
Labi je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Labi ,pa ti se odmah ljutiš i kotrljaš očima ,dobro evo hvala ti Ja se ne ljutim .Ako ja ne slazem u nekim stvarima sa vama ,opet ja lijepotu ocenim pravilno Ma ova je na avataru glumica, ja sam jedno tri put ljepša od nje (šala)
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 08 stu 2009, 20:17 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Ako je tako onda samo kazimi gde zivis u Sk.u gazibabu ili .....?Iz Pristine stignem za dva sata
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 10 stu 2009, 13:49 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Labi je napisao/la: Ja se ne ljutim .Ako ja ne slazem u nekim stvarima sa vama ,opet ja lijepotu ocenim pravilno Ma ova je na avataru glumica, ja sam jedno tri put ljepša od nje (šala)pa i ne bih se začudio. ali brijem nekako da se iza urbane krije akrap od pogleda na kojeg bi i miso tražio priliku za tutanj iako taj ne bira.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 14 stu 2009, 19:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: caporegime je napisao/la: ti se ne pikaš.
Pa kad su već avatari ušli u konkurenciju. Inače, najfascinantnija je Irma Spears, pravi prototip one mahaluše pune borbe i inata, reče ona da se ne bi odrekla svoje muslimanske vire ni za Christiana Ronalda Vidi vidi, ovo nisam vidila. A po cemu sam ja mahalusa to? Da usput kazem to za C. Ronalda sam mozda rekla u afektu (ali samo on je izuzetak), mada bi mu ipak predlozila sunecenje (to za njegovo dobro). Ma nebi on od mene to ni trazio Ja mislim da svako bira avatar koji na neki nacin ima slicnosti sa osobom, ili izgled ili karakter, stavovi itd. Da li samo ja vidim da moj avatar nije Britny Spears?? Izabrala sam zbog pogleda, i zbog boje kose....vec razmisljam da mjenjam..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 15 stu 2009, 00:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa kad su već avatari ušli u konkurenciju. Inače, najfascinantnija je Irma Spears, pravi prototip one mahaluše pune borbe i inata, reče ona da se ne bi odrekla svoje muslimanske vire ni za Christiana Ronalda Vidi vidi, ovo nisam vidila. A po cemu sam ja mahalusa to? Da usput kazem to za C. Ronalda sam mozda rekla u afektu (ali samo on je izuzetak), mada bi mu ipak predlozila sunecenje (to za njegovo dobro). Ma nebi on od mene to ni trazio Ja mislim da svako bira avatar koji na neki nacin ima slicnosti sa osobom, ili izgled ili karakter, stavovi itd. Da li samo ja vidim da moj avatar nije Britny Spears?? Izabrala sam zbog pogleda, i zbog boje kose....vec razmisljam da mjenjam.. Mahaluša je za mene jako glasna, prgava/borbena žena sa čvrstim stavovima i koja usput obožava trač. I ako ne vidiš da ti je to na avataru Britney Spears, stvarno bi trebala nabavit "đozluke".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Tuzla
|
Naslov: Re: najljepša forumašica Postano: 15 stu 2009, 05:17 |
|
|
Što si ti radikalna do jaja... ovaj, do jajnika. :--D
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|