Da ne bismo uništavali temu "Protestna nota moderaciji", evo nove u kojoj ćemo davati preporuke i mišljenja kako bismo forum učinili još boljim i ljepšim.
Uvesti otvaranje linka u novom prozoru i funkciju sličnoj onoj za youtube i za druge video servise...
Ima i jedno i drugo ,nepotrebno... Ja nekako ne gledam na desnu stranu ekrana pa koristim na lijevoj Neodgovoreni postovi/Aktivne teme, a netko zagleda i na desnu pa koristi ono drugo.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma
Postano: pon tra 15, 2013 5:17 pm
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:39 pm Postovi: 50361 Lokacija: DAZP HQ
bit će da ti je istekao rok trajanja linka.
_________________ Bošnjaci su doomed: 1. ekonomski neodrživi, 2. vojno slabi, 3. energetski ovisni, 4. niska stopa nataliteta i fertiliteta, 5. egzodus stanovništva, 6. politički liliputanci
_________________ Kada Srbin na demokratskim izborima dobije priliku da bira izmedju četničke i normalne države on izabere četničku i pobjegne da živi u normalnoj .
Postano: pon tra 15, 2013 5:28 pm
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:39 pm Postovi: 50361 Lokacija: DAZP HQ
opet uploadaj s kompa, ako već imaš sliku. ne bih sad da šiziš, ali sam čuo da se vama legendama lagano sprema šut karta s foruma. jbg.
_________________ Bošnjaci su doomed: 1. ekonomski neodrživi, 2. vojno slabi, 3. energetski ovisni, 4. niska stopa nataliteta i fertiliteta, 5. egzodus stanovništva, 6. politički liliputanci
Postano: pet tra 19, 2013 12:30 am
Pridružen/a: pon sij 09, 2012 3:15 am Postovi: 5116 Lokacija: Mali noćni razgovori
Mogla bi se ubaciti karma. Ili zahvala za post, palac gore, palac dole, ali karma je najbolja. Mada znam da džaba pišem jer vam to vjerovatno djeluje djetinjasto, ali nemate pojma kako karma zna biti zanimljiva
Postano: pet tra 19, 2013 10:37 am
Pridružen/a: pon lip 01, 2009 6:27 pm Postovi: 6023 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Sayuri je napisao/la:
Mogla bi se ubaciti karma. Ili zahvala za post, palac gore, palac dole, ali karma je najbolja. Mada znam da džaba pišem jer vam to vjerovatno djeluje djetinjasto, ali nemate pojma kako karma zna biti zanimljiva
Postano: pet tra 19, 2013 1:35 pm
Pridružen/a: sub svi 30, 2009 11:01 pm Postovi: 18554 Lokacija: Rakija watch
Sayuri je napisao/la:
Mada, nisu ovi tvoji prijedlozi smiješni koliko su tematski pošto da je ovaj forum recimo isključivo za IT tehnologije onda bi takvo nešto bilo i više nego dobro, ali pošto je ovo sveopšti forum onda teško će se ovdje ova tvoja ideja primiti.
Postano: pet tra 19, 2013 10:21 pm
Pridružen/a: pon sij 09, 2012 3:15 am Postovi: 5116 Lokacija: Mali noćni razgovori
Nećete vjerovati kako odrasli ljudi plaču zbog smanjene karme. Na karmi se ćosa, svađa, zeza... Najbolje je to što forumaši misle da svoju karmu samo oni mogu pročitati, pa se opuste...bude sočnih detalja.
Dajte primjer nekog foruma gdje ima karma, ja ništa ne kontam.
_________________ Kada Srbin na demokratskim izborima dobije priliku da bira izmedju četničke i normalne države on izabere četničku i pobjegne da živi u normalnoj .
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.