|
|
Stranica: 27/33.
|
[ 815 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 14:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kreacionisti ne kopaju zemlju i ne traže to. Pa ne znam tko je više time opsjednut.
Pozlit će ti od toliko kave. Nisam vidio da majmuni vole piti kavu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 14:52 |
|
|
Majmuni i ljudi su imali zajedničkog pretka, nisu ljudi bili majmuni...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 14:59 |
|
|
Je, na ušću Zrmanje se pozdravili i razišli.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 16:14 |
|
|
Zrmanja moja ođe ne teče. Kako objašnjavaš one iskopane kosti, australopiteke, homo erectuse itd.?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 16:28 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Zrmanja moja ođe ne teče. Kako objašnjavaš one iskopane kosti, australopiteke, homo erectuse itd.? To ništa ne znači, fali baš onaj jedan najvažniji, missing link
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 17:15 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Zrmanja moja ođe ne teče. Kako objašnjavaš one iskopane kosti, australopiteke, homo erectuse itd.? Kako objašnjavaš olupine vozila,kamiona...kad ih iskopaju iz smeća,vode i sl.?porše evoluirao iz traktora?
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 17:32 |
|
|
Na što ciljaš?? Riječ je o procesu oksidacije željeza...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 17:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: Na što ciljaš?? Riječ je o procesu oksidacije željeza... Divlja svinja pita kako se objašnjava nalazak kostiju-pa jednostavno,vlasnik kostiju je krepucnuo i kraj priče.Evolucija pokušava da poveže te "majmunske" kosture u nekakvo stablo,fol zajednički predak sa ljudima i sl,nema kakvih tu prevara,falsifikata i manipulacija nije bilo,i dan danas se toga brdo provlači kroz prirodne nauke.Nema prelaznih formi,ne postoje,bića su stvorena po vrstama,čovjek je stvoren kakav jeste. ako sam vidio olupinu auta i kamiona,ne mogu zaključiti da je jedno evoluiralo do drugog,valjda je logičnije pomisliti da je to netko napravio-stvorio.Pogotovo što ne postoji prelazno vozilo između njih,hibrid:)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 17:49 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Najkompletniji ostaci bilo koje "međuvrste" (koja dokazuje evoluciju), pronađeni u južnoj Africi 2008 (muško, žensko, dijete i nekoliko beba). Jedino se ne mogu složiti je li ovo predak Homosapiensa ili neka vrsta koja je izumrla. Nema prelaznih formi,to oni dobro znaju. Ovo je ključno. Da sam ateist, tražio bih dodatni mehanizam. Očigledno je da evolucija, onako kako je opisana, ima tek sposobnost varijacija iste vrste. Evolucija teoretski može izabrati sposobnije i jače pripadnike, to mislim i vjernici vide, ali ne može učiniti ništa više od tog jednog poteza. Preciznije, evolucija ne može voditi projekt (više zadataka u sekvenci, sve s nekim krajnjim ciljem). To čini i teoretski nemogućim izradu suštinski drugačijih bića (lijep primjer je recimo postojanje dva spola) Ok, ateisti ne vjeruju u kreacionizam, poštujem, ali to ne znači da ne može postajti neki dodatni prirodni utjecaj osim evolucije. Ateisti, ako se već furaju na znanstveni pristup, bi trebali tražiti odgovore i stalno sumnjati, umjesto slijepog držanja dogmi. Dogme, bilo vjerske ili ateističke, su dogme. Zapeti isključivo za evoluciju, a budimo iskreni, svi znamo to nije ni zato jer ateisti vjeruju u evoluciju , nego prije svega iz razloga jer je alternativa Bog , nije znanstveno nego zadrto.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 18:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Divlja svinja pita kako se objašnjava nalazak kostiju-pa jednostavno,vlasnik kostiju je krepucnuo i kraj priče.Evolucija pokušava da poveže te "majmunske" kosture u nekakvo stablo,fol zajednički predak sa ljudima i sl,nema kakvih tu prevara,falsifikata i manipulacija nije bilo,i dan danas se toga brdo provlači kroz prirodne nauke.Nema prelaznih formi,ne postoje,bića su stvorena po vrstama,čovjek je stvoren kakav jeste.
ako sam vidio olupinu auta i kamiona,ne mogu zaključiti da je jedno evoluiralo do drugog,valjda je logičnije pomisliti da je to netko napravio-stvorio.Pogotovo što ne postoji prelazno vozilo između njih,hibrid:) Ovo nije rasprava vjernika, i ateista, samo da spomenem. Pitanje je zašto je taj vlasnik izgledao tako kako je izgledao, tj. zašto je imao određene sličnosti i razlike u odnosu na modernog čovjeka i primata. I zašto više nema vlasnika. I zašto ljudski embrij u svojem razvoju ima osobine nekih "nižih oblika života".
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 18:59 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Divlja svinja pita kako se objašnjava nalazak kostiju-pa jednostavno,vlasnik kostiju je krepucnuo i kraj priče.Evolucija pokušava da poveže te "majmunske" kosture u nekakvo stablo,fol zajednički predak sa ljudima i sl,nema kakvih tu prevara,falsifikata i manipulacija nije bilo,i dan danas se toga brdo provlači kroz prirodne nauke.Nema prelaznih formi,ne postoje,bića su stvorena po vrstama,čovjek je stvoren kakav jeste.
ako sam vidio olupinu auta i kamiona,ne mogu zaključiti da je jedno evoluiralo do drugog,valjda je logičnije pomisliti da je to netko napravio-stvorio.Pogotovo što ne postoji prelazno vozilo između njih,hibrid:) Ovo nije rasprava vjernika, i ateista, samo da spomenem. Pitanje je zašto je taj vlasnik izgledao tako kako je izgledao, tj. zašto je imao određene sličnosti i razlike u odnosu na modernog čovjeka i primata. I zašto više nema vlasnika. I zašto ljudski embrij u svojem razvoju ima osobine nekih "nižih oblika života". Bog je umjetnik,kao i svaki umjetnik vidimo Njegov štih u stvaranju,genetski kod je sličan kod svih živih stvorova-ali NIJE isti. Glede ljudskog embrija-pričaš o Hekelovom bigenetskom zakonu?Ne znam da li si upoznat da je sam Hekel falsificirao činjenice da bi podupro svoj "zakon"?O tome se slabo piše,ljudi vjeruju onome čime im se ispire mozak od vrtića... Sad znamo da su geni informacije i da se to informatički prenosi,a ne materijalno.Sve životinje počinju od jedne ćelije i postoji sličnost u početnim fazama, ali ne zbog rekapitulacije evolucije, već zbog načina defiiniranju embrionalnog razvoja. Pa pogledajte samo prirodu kako se razbacuje ljepotom!Kakva svrha toga?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 19:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ovo je ključno. Da sam ateist, tražio bih dodatni mehanizam. Očigledno je da evolucija, onako kako je opisana, ima tek sposobnost varijacija iste vrste. Evolucija teoretski može izabrati sposobnije i jače pripadnike, to mislim i vjernici vide, ali ne može učiniti ništa više od tog jednog poteza. Preciznije, evolucija ne može voditi projekt (više zadataka u sekvenci, sve s nekim krajnjim ciljem). To čini i teoretski nemogućim izradu suštinski drugačijih bića (lijep primjer je recimo postojanje dva spola) Ok, ateisti ne vjeruju u kreacionizam, poštujem, ali to ne znači da ne može postajti neki dodatni prirodni utjecaj osim evolucije. Ateisti, ako se već furaju na znanstveni pristup, bi trebali tražiti odgovore i stalno sumnjati, umjesto slijepog držanja dogmi. Dogme, bilo vjerske ili ateističke, su dogme. Zapeti isključivo za evoluciju, a budimo iskreni, svi znamo to nije ni zato jer ateisti vjeruju u evoluciju , nego prije svega iz razloga jer je alternativa Bog , nije znanstveno nego zadrto. Kako znaš? Imaš li neku bolju teoriju od evolucije. Kreacionizam to nije jer bi se inače nalazili fosili na pogrešnim mjestima u zemlji. Dosad nije pronađen nijedan. Ako ćemo dalje onda treba poništiti i ljudsku sposobnost da odredi starost nečega i uklopiti to sa 6000 godina od postanka svijeta. Onda pada i dosta toga što znamo o samim atomima i tim procesima. Nego, od kreacionizma niko ne može napraviti teoriju koja ima smisla i koja je poduprijeta nekakvim konkretnim dokazima, naučno dokazivim. Desetine nekakvih kreacionističkih teorija kojima su najveći dokazi zapravo šuplja priča i vjerovanje u Bibliju/Kur'an. Evolucija je proces, koji se odvija za svaku pojedinačnu ćeliju(ili nešto drugo) unatrag milijardu i više godina. Milijarde pravaca kojima se može krenuti i krenulo se. Neki su opstali do danas, neki ne. Postoje li danas uslovi za evoluciju, unutar samih organizama ili samoj prirodi. Naravno da može postojati i neki dodatni proces koji potpomaže evoluciju osim prirodne selekcije. Što se tiče alternativa, meni kao ateisti alternativa evoluciji(da se razumijemo na Zemlji) je npr. stvaranje/donošenje života od neke naprednije civilizacije, u svakom slučaju prije zločestog Boga koji priča sa pojedincima i nakon 14 milijardi godina stvori ljude i igra se Big Brothera. A o postanku života na nekoj drugoj temi, zasad je sve u domenu filozofiranja.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 19:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Pa pogledajte samo prirodu kako se razbacuje ljepotom!Kakva svrha toga? Ti u ovome vidiš Božije stvaranje, ja više potvrdu evolucije. Mislim na razlikost živih bića a ljepota je u očima onog ko gleda i relativna je.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 19:55 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa pogledajte samo prirodu kako se razbacuje ljepotom!Kakva svrha toga? Ti u ovome vidiš Božije stvaranje, ja više potvrdu evolucije. Mislim na razlikost živih bića a ljepota je u očima onog ko gleda i relativna je. I naš mozak maksuz evoluirao da vidi tu ljepotu,i baš u ovom spektru između 380 nm i 780 nm? opet postavljam pitanje-kakva svrha ljepote?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 19:57 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Kako objašnjavaš one iskopane kosti, australopiteke, homo erectuse itd.?
Objasnili su sami oni koji ih iskopali. Samo ne prave press konferencije kao kad ih pronađu, i Index portal ne objavi. Pronalasci fosila i kostiju skoro savršeno prate jednu crtu, i sve je pronađeno osim tih prelaznih specimens.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 20:06 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ti u ovome vidiš Božije stvaranje, ja više potvrdu evolucije. Mislim na razlikost živih bića a ljepota je u očima onog ko gleda i relativna je.
I naš mozak maksuz evoluirao da vidi tu ljepotu,i baš u ovom spektru između 380 nm i 780 nm? opet postavljam pitanje-kakva svrha ljepote? Pa daj nam ti odgovor. Ljepota je relativna i nije baš da je sve oko nas lijepo. A za spektar, pa da, očito je da nam je to(između ostalog) omogućilo neku prednost da postanemo to što jesmo.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 20:10 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kako znaš? Imaš li neku bolju teoriju od evolucije. Kreacionizam to nije jer bi se inače nalazili fosili na pogrešnim mjestima u zemlji. Dosad nije pronađen nijedan. Ako ćemo dalje onda treba poništiti i ljudsku sposobnost da odredi starost nečega i uklopiti to sa 6000 godina od postanka svijeta. Onda pada i dosta toga što znamo o samim atomima i tim procesima. . Nemaju,zato je se i drže kao pijan plota,iako su je u početku ismijavali ozbiljni znanstvenici.Pa i sam Darwin se ogradio od nje.Ljudi mogu solidno da odrede starost nečega,ali je problem manipulacija...Tko je započeo rat u BiH? Citat: Nego, od kreacionizma niko ne može napraviti teoriju koja ima smisla i koja je poduprijeta nekakvim konkretnim dokazima, naučno dokazivim. Desetine nekakvih kreacionističkih teorija kojima su najveći dokazi zapravo šuplja priča i vjerovanje u Bibliju/Kur'an. . postoji brdo dokaza.Prouči,a nemoj kao ovca blejati u sve što ti se servira. Citat: Evolucija je proces, koji se odvija za svaku pojedinačnu ćeliju(ili nešto drugo) unatrag milijardu i više godina. Milijarde pravaca kojima se može krenuti i krenulo se. Neki su opstali do danas, neki ne. Postoje li danas uslovi za evoluciju, unutar samih organizama ili samoj prirodi.
kako je započeo proces,tko je da spark,impuls?samo od sebe,živo nastalo do neživog?Vjerovanje u prvobitni prasak je singularnost-čudo.U čemu je onda razlika ako ja vjerujem u Stvoritelja? Citat: Naravno da može postojati i neki dodatni proces koji potpomaže evoluciju osim prirodne selekcije.
Što se tiče alternativa, meni kao ateisti alternativa evoluciji(da se razumijemo na Zemlji) je npr. stvaranje/donošenje života od neke naprednije civilizacije, u svakom slučaju prije zločestog Boga koji priča sa pojedincima i nakon 14 milijardi godina stvori ljude i igra se Big Brothera.
A o postanku života na nekoj drugoj temi, zasad je sve u domenu filozofiranja. A otkud život toj naprednoj civilizaciji?Ljudi vide da je nelogično da je žvot nastao abiogenim putem na planeti Zemlji, a neće da vjeruju da Bog postoji,da je On davalac žvota, i oni su očekivali da će ove hipoteze biti sve popularnije i popularnije. I ti ljudi uvidjaju (poput Lebowskog) da je čovjek produkt nekog plana,pa vjeruju da su nas planirala neka druga inteligentna bića.A onda ih drugi pitaju: "A što mislite, tko je ta inteligentna bića u svemiru stvorio,i gdje vam je dokaz da ona postoje?"
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 20:23 |
|
|
Znao sam da ćeš pitati za ta druga bića, zaboravio sam napisati da ne znam. Kao što ne znam ni kako je nastao život i ne moram to ponavljati svaki put. Kao što ne znam ni milion drugih stvari. Ali to nije dokaz da postoji vaš Bog. OK, ostavljam mogućnost da je nešto stvorilo ovaj svemir, život, ali ja o tome ne znam ništa. Ne zamaram se tim. Kakav god odgovor da mi dadneš uvijek možeš ići dalje. Ako tu nelogičnost neki presjeku postojanjem Boga koji je vječan i svemoguć, van našeg shvatanja, van naše logike, razuma, koji funkcioniše na nekom drugo nivou ostavite i meni mogućnost da nešto van naše logike, razuma, shvatanja, vječno postoji bez tog Boga koji priča sa pustinjskim ljudima, koji mrzi ljude i mnogo laže.
Malo o kreacionizmu. Je li to jedinstvena teorija? Ako jeste hoću odgovore na par pitanja.
1)Kad je stvoren svemir? 2)Kad je stvorena Zemlja? 3)Kad su stvoreni ljudi a kada druga bića? 4)Postoje li materijalni dokazi koji su dokazivi regularnom naukom? 5)Da li su današnji naučnici sposobni baviti se naukom i da li ona ima ikakvog smisla ili su je evolucionisti uništili odnosno da li nauka dobro stoji sa kreacijom ili je korumpirana?
Bez filozofiranja na prva tri odgovora, točne cifre ako postoje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 14 tra 2013, 21:05 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ovo je ključno. Da sam ateist, tražio bih dodatni mehanizam. Očigledno je da evolucija, onako kako je opisana, ima tek sposobnost varijacija iste vrste. Evolucija teoretski može izabrati sposobnije i jače pripadnike, to mislim i vjernici vide, ali ne može učiniti ništa više od tog jednog poteza. Preciznije, evolucija ne može voditi projekt (više zadataka u sekvenci, sve s nekim krajnjim ciljem). To čini i teoretski nemogućim izradu suštinski drugačijih bića (lijep primjer je recimo postojanje dva spola) Ok, ateisti ne vjeruju u kreacionizam, poštujem, ali to ne znači da ne može postajti neki dodatni prirodni utjecaj osim evolucije. Ateisti, ako se već furaju na znanstveni pristup, bi trebali tražiti odgovore i stalno sumnjati, umjesto slijepog držanja dogmi. Dogme, bilo vjerske ili ateističke, su dogme. Zapeti isključivo za evoluciju, a budimo iskreni, svi znamo to nije ni zato jer ateisti vjeruju u evoluciju , nego prije svega iz razloga jer je alternativa Bog , nije znanstveno nego zadrto. Kako znaš? Imaš li neku bolju teoriju od evolucije. Kreacionizam to nije jer bi se inače nalazili fosili na pogrešnim mjestima u zemlji. Dosad nije pronađen nijedan. Ako ćemo dalje onda treba poništiti i ljudsku sposobnost da odredi starost nečega i uklopiti to sa 6000 godina od postanka svijeta. Onda pada i dosta toga što znamo o samim atomima i tim procesima. Zašto ja moram imati bolju teoriju? Kakve logike ima: ako ja nemam teoriju, slijedi evolucija je ispravna. Ili još gore, ako se složiš, znači kreacionist si. Nisam mislio ni jedno ni drugo, samo kažem moguće da moguće postoji treće koje još nismo otkrili. Ja samo kažem prirodna selekcija ne može biti odgovor za nastanak različitih vrsta. Ti iz toga čuješ da sam rekao: To znači da je kreacionizam istina. Samo tvrdim da prirodna selekcija razmišlja tek jedan potez unaprijed (najbolji preživljavaju i stvaraju sljedeću generaciju), a svi znamo da su šahisti koji misle jedan potez unaprijed, loši igrači. Zato je evolucija loš igrač.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 15 tra 2013, 00:25 |
|
|
Pa vi ne prihvatate TE i sasvim dovoljne dokaze koje ona nudi. Da vam je prije 500 godina neko to pricao vi ne biste vjerovali da postoje geni, mutacije, prirodna selekcija, objašnjen proces nastajanja vrsta(iako nema video snimka tog dogadaja), slicnosti medu bicima, raznolikosti koje su posljedice evolucije, imate fosilne ostatke koji su u 90% slucajeva kompatibilni sa TE. Onih 10% je taj kambrijski period(jel to u pitanju) kada dolazi do eksplozije života i nekakve prelazne karike gdje opet ne znate šta hocete. Ali recimo da ne možemo sve ni znati još. OK, bilo je manipulacija od strane evolucionista, ništa novo za ljude, ali da li su sve manipulacije. Naucnici vam dadnu taj missing link vi kažete ne valja. Pa kako bi trebao izgledati da vam odgovara?
TE fantasticno funkcioniše ako se mene pita, a vjerujem i dobar procenat drugih ljudi. Sve je nekako logicno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 15 tra 2013, 00:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Naucnici vam dadnu taj missing link vi kažete ne valja. Pa kako bi trebao izgledati da vam odgovara?
Krivo. Oni koji iskopaju "missing link" poslije nekoliko godina kažu da je bila greška i zamole muzeje da promijene ploče ispred eksponata. Stalno tako. Nisu drugi krivi što se ovi zakopali u teoriju koju ne mogu dokazati, a trebali bi vrlo lako. Ponos, inat, što li već. Ali krivo je.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 15 tra 2013, 01:12 |
|
|
Idi bij bitku sa muslimanima.
Kakav ultimativni dokaz tražite?
Još čekam od markana glavne teze kreacionizma.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 15 tra 2013, 01:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Idi bij bitku sa muslimanima.
Još čekam od markana glavne teze kreacionizma. Kad ubrzo svijet pritisnu nevolje,lako ćeš postati vjernik.Do tada preporučujem čítanje Svetih spisa;-) Pisao sam o većini toga,potraži na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 15 tra 2013, 01:35 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Idi bij bitku sa muslimanima.
Još čekam od markana glavne teze kreacionizma. Isti onaj dokaz kojim je priroda nadarila sve druge životinjske vrste. Za njih ne postoje missing links. Tebe treba lobotomirati jer si znanstveni inkvizitor. Ne tako davno je tip koji je izmislio lobotomiju dobio nobelovu za medicinu. Nema druge nego da na tebi probamo tu operaciju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreacionizam all about Postano: 15 tra 2013, 01:45 |
|
|
Inače, bolje sebi postaviti pitanje zašto bi priroda ljude pravila nesposobnim za preživljavanje na ovoj planeti. Sve druge životinjske i biljne vrste su savršeno prilagođene za ovaj planet, i još se usavršavaju. Samo priroda ljude pravi sve manje fizički prilagođenim ovoj planeti. Upravo kao da smo gosti ovdje i nikada i nismo imali zajednički put sa razvojem svih životinjskih vrsta.
Jedan veći majmun posjeduje snagu da čovjeku može ruku iz zgloba isčupati. Kakvu snagu za svoju veličinu imaju ljudi. Upravo nikakvu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|