|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 123 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23951 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mene fasciniraju pojedine sponze. One vrhunske. Kako znaju obraditi likove, da je to stvarno jedna urođena i kasnije dobro istrenirana vještina, sposobnost, kako god nazovemo. Sve to začinjeno psihologijom i mudrošću dotičnih osoba. Znači potrefila se atraktivnost u izgledu i ima soli u glavi, da to iskoristi. Vrhunske sponze, palac gore.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Buduci da je BBC sponzorusa, mozete li mu zamislit zenu? Vidi ga naznake humora. Ipak nisi postao toliki Perec.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:25 |
|
|
Pa inače ogromna većina vrh treba zna lijepo da se udomi, jesi vidio nekad neku takvu koja se udala samo iz ljubavi za siromaška?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23951 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vidim ovdje da se potcjenjulu likovi, koji padnu pod čari sponze. Mislim da je većina tih likova svojevoljno i vrlo dobra zna da hoda sa sponzom. Boli ga tuki. On ima pare, ona pi*kaipo, koju si ne bi nikad mogao drukčije priuštiti, mislim momci, da nema tu nikakve naivnosti, nego čisti interes. A bome i takve veze znaju biti čvrste k'o beton - odnosno isto kao i ostale obične veze. Ima ih svakakvih. Uvijek se netko u nešto zaljubi. Netko u ljepotu, netko u dobro i atraktivno tijelo, netko u intelekt, netko u šarm, netko u karakter, netko u sve pomalo - a netko u lovu i to treba respektirati.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:37 |
|
|
Pa da sponzoruše ne valjaju ne bi toliko koštale.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
lider30 je napisao/la: Vidim ovdje da se potcjenjulu likovi, koji padnu pod čari sponze. Mislim da je većina tih likova svojevoljno i vrlo dobra zna da hoda sa sponzom. Boli ga tuki. On ima pare, ona pi*kaipo, koju si ne bi nikad mogao drukčije priuštiti, mislim momci, da nema tu nikakve naivnosti, nego čisti interes. A bome i takve veze znaju biti čvrste k'o beton - odnosno isto kao i ostale obične veze. Ima ih svakakvih. Uvijek se netko u nešto zaljubi. Netko u ljepotu, netko u dobro i atraktivno tijelo, netko u intelekt, netko u šarm, netko u karakter, netko u sve pomalo - a netko u lovu i to treba respektirati. Dobro je dok imam čime da je kupim...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:39 |
|
|
Metemma je napisao/la: Pa da sponzoruše ne valjaju ne bi toliko koštale.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:45 |
|
|
Metemma je napisao/la: Pa inače ogromna većina vrh treba zna lijepo da se udomi, jesi vidio nekad neku takvu koja se udala samo iz ljubavi za siromaška? Kako ne, moja žena se udala za mene siromaška.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Metemma je napisao/la: Pa inače ogromna većina vrh treba zna lijepo da se udomi, jesi vidio nekad neku takvu koja se udala samo iz ljubavi za siromaška? Kako ne, moja žena se udala za mene siromaška. Ona je u tvojim očima vidjela da ćeš jednog dana biti uspješan moderator na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 20:52 |
|
|
Lako je biti sponzoruša kad 99% vremena radiš na uljepšavanju sebe,pritom ti i to drugi plaćaju. Pizda im materina,džabalebaroška. I one kao s visoka gledaju žene sa sela koje se nemaju vremena ni naspavati a kamoli lickati. Sve bih ja te istrošene kokare u polje da malo okopaju i zaljevaju na +40C,da im se make up razmaže,pa da vidim na šta liče. Danas je u modi biti neradnik i nametnik.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:05 |
|
|
Završi to malo drukčije:
U Zg ih slabo ima, sponzaju neko vrijeme, poslije promjene image i uvale se nekome, dok ovaj otkrije prošlost... U velikom gradu je to malo drukčije...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:20 |
|
|
Ili...
Lutko,pošto je pašteta?
Nele BOG,ispred vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U Zg ih slabo ima, sponzaju neko vrijeme, poslije promjene image i uvale se nekome, dok ovaj otkrije prošlost... U velikom gradu je to malo drukčije... Jesi ti normalan, u ZG ih ima ko govana, posjeti bilo koji fensi-šmensi klub na Jarunu, ili centru tipa Gjuro2, Shamballa, Green Gold, itd... Ali je također istina da se lakše "sakriti" u velikome gradu, no... kurva odjeću mijenja, no ćud nikada...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:22 |
|
|
Zašto poslovne žene zovete kurvama. Nitko ne želi biti siromašan.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:26 |
|
|
To treba samo seksualno iskoristiti i ostaviti ih na fukodromu iznad grada. Da se pješke vrate. Valja im za izgled,malo pješačiti kroz prirodu. I dati im koju kintu za frizure,za uslugu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:35 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: U Zg ih slabo ima, sponzaju neko vrijeme, poslije promjene image i uvale se nekome, dok ovaj otkrije prošlost... U velikom gradu je to malo drukčije... Jesi ti normalan, u ZG ih ima ko govana, posjeti bilo koji fensi-šmensi klub na Jarunu, ili centru tipa Gjuro2, Shamballa, Green Gold, itd... Ali je također istina da se lakše "sakriti" u velikome gradu, no... kurva odjeću mijenja, no ćud nikada... Naravno da jesam, Zg je pun komada koje imaju para više i od tebe i od mene. I najviše ih ima baš u takvim klubovima. Mene je to oduševilo kad sam došao u Zg, ako ništa kad si zgodan Bosanac na dobrom glasu, imaš sponzoricu...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mene je to oduševilo kad sam došao u Zg, ako ništa kad si zgodan Bosanac na dobrom glasu, imaš sponzoricu... To ti pričali drugi Bosanci ?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Mene je to oduševilo kad sam došao u Zg, ako ništa kad si zgodan Bosanac na dobrom glasu, imaš sponzoricu... To ti pričali drugi Bosanci ? Lovačke priče. Svi prepričavaju istu urbanu legendu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: To ti pričali drugi Bosanci ?
Lovačke priče. Svi prepričavaju istu urbanu legendu. Dva put bez vađenja...i to prije Viagre.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: To ti pričali drugi Bosanci ?
Lovačke priče. Svi prepričavaju istu urbanu legendu. Šovinjare, ako je ženska sponzoruša onda je kurva ako je muško onda se hvali... Ljuborni ste jer ere nisu na glasu...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:45 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Šovinjare, ako je ženska sponzoruša onda je kurva ako je muško onda se hvali... Ljuborni ste jer ere nisu na glasu... Zašto bi netko bio ljubomoran na lovce babuskara po Zagrebu. Pa, ja pričam o događajima iz 1992. i 1993. poslije sam došao do para pa sam lovio ženske isključivo iz ljubavi ili sexa.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto bi netko bio ljubomoran na lovce babuskara po Zagrebu. Tako ćeš naletjeti na Vovloksovu mamu, ne daj Bože.
Pa, ja pričam o događajima iz 1992. i 1993. poslije sam došao do para pa sam lovio ženske isključivo iz ljubavi ili sexa. Koliko ono volvoks ima godina? 20? Možda, ko zna. To bi mnoge stvari objasnilo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sponzoruše ili "ja tebi, ti meni, sve fer" ? Postano: 29 tra 2013, 21:49 |
|
|
Metemma je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ja pričam o događajima iz 1992. i 1993. poslije sam došao do para pa sam lovio ženske isključivo iz ljubavi ili sexa. Koliko ono volvoks ima godina? 20? Možda, ko zna. To bi mnoge stvari objasnilo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|