|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 15:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To je naša interna zajebancija, kako bi se paranoicima pričinilo da sam krenuo Aztecovim stazama revolucije, i kako bi ljudi u mojim stavovima tražili neke "izdajničke" prosarajevske nakane i favoriziranje. Mislim da je već upalilo sa nekim Srbima (terom). Kakva zezancija ? Ti si u gorem stadiju " izdajništva " od Azteca, lijepo priznaj da se ne bi šesne hercegbosanke uzalud nadale. Kuhan si ko onaj zabac iz priče ! Ja sam stari izdajnik - stara mi je 1991 na grbavičkoj pijaci kupila neku kretensku majicu na kojoj je pisalo "Bosnia - don't touch too much!", koju sam nosio nekoliko puta. Hm, kad se bolje sjetim, komplimente i odobravanje sam dobio samo od muslimanskih jarana i jaranica. No, Srbi nisu negodovali, tada je samo Hrvatska bila aktualna (i meni i njima).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 15:33 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kakva zezancija ? Ti si u gorem stadiju " izdajništva " od Azteca, lijepo priznaj da se ne bi šesne hercegbosanke uzalud nadale. Kuhan si ko onaj zabac iz priče ! Ja sam stari izdajnik - stara mi je 1991 na grbavičkoj pijaci kupila neku kretensku majicu na kojoj je pisalo "Bosnia - don't touch too much!", koju sam nosio nekoliko puta. Hm, kad se bolje sjetim, komplimente i odobravanje sam dobio samo od muslimanskih jarana i jaranica. No, Srbi nisu negodovali, tada je samo Hrvatska bila aktualna(i meni i njima). Nemaš se što brinuti  Mazićemo te, pazićemo te u Šeheru i hranićemo te vrućim kiflama za doručak.( koje voliš najviše ) a tek euroblokove ? Ulozićeš svoje meleone u razvoj naše čaršije.Ćao Hercegbosno, Ćao Hercegbosanke kad niste znale i umjele !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čekam da se Aztec očituje, ili se kroz neki propust dogodi scenarij iz naslova teme. :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 15:42 |
|
|
Nije valjda da ziviš u iluzijama da će se javiti ? Šteta što nikad nije htio reći tko je.Mogla sam ga ucjenjivati da ću puncu pokazivati njegove postove kad je bio na vrhuncu domoljublja a bogami i samoljublja  Uglavnom ostaješ mi ti, kako god za te pakosti.A svakako imaš i više love  Nepresušan izvor .. Kako sam poduzetna što reći ?Kad te udomimo lijepo, onda ...
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 15:46 |
|
|
Uglavnom, ako ste prvo dijete, izračunajte ima li između svadbe vaših roditelja i vašeg rođenja 9 mjeseci, :)
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 15:50 |
|
|
Zena nosi dijete 40 nedjelja / sedmica.Da znaš za ubuduće, ako ti neka pokuša podvaliti očinstvo.Pazi i na foru prijevremeno rodjeno od ( 7 mjeseci ):D Test očinstva je najsigurniji. Red je da te educiram, SVOJI smo !Tvoje nesmotrene alimentacije mogle bi ugroziti ulaganja u KS  Ako si zbog ovih pitanja temu otvorio, da mi se ne mučiš bezpotrebno :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 17:08 |
|
|
Ostavite Azteca na miru, sunce van tracasto.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 17:50 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
Mnogo bi ona htjela,samo da ima veće,ali...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 21:19 |
|
|
Najbolje bi bilo da se svako drzi svoje pasmine.
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa mladom u "blaženom stanju"? Postano: 09 svi 2013, 21:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: 40 nedjelja / sedmica Ja mislim da ćeš ti nosit 40 hefti / tjedana. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|